És hétfőn mi is voltunk vizsgálaton, azt még nem mondtam.
Bencével minden rendben, szépen nődögél, mindene olyan,amilyennek lennie kell,magzatvíz rendben, koponyavégű fekvésben van még mindig
. Mondta a doki,hogy jó lenne, ha kinyitná a kis száját, mert akkor látnánk, hogy nincs-e ajakhasadéka. Bencének mondtam magamnak, hogy na kisfiam,fogadj szót
, erre: KINYITOTTA A KIS SZÁJÁT ÉS 3SZOR KORTYOLT,NYELT A MAGZATVÍZBŐL!!!
Azt hittem,megzabálom!
Megnéztük a veséjét,tüdejét,szívét,mind rendben! A kis kezeit,lábait is, megnéztük nincs-e donga lába, de a mi kisfiúnknak olyan szép focista lába van!
Doki levette tőlem a hüvelykenetet, amit ilyenkor kell
, amivel azt a bacit szűrik ki, ami ha most pozitív, akkor kapok antibiotikumot és szülésnél is kapok, ha negatív, akkor minden oké. Csak nem szeretjük ezt a bacit, mert koraszülést okozhat, és a baba is károsodhat tőle súlyosan,ha bejut. Na de 2 hét múlva kiderül, remélem nem lesz semmi baj!
Mondtam neki, hogy terhelésre keményedik a pocim, és az éjszakai vádligörcsök is utolértek, megvizsgált, mondta is, hogy keményedett,ahogy hozzáért, ezért felírta a magnéziumot, napi 3x1, 36.hétig szabad szedni, 32.hétig no sex
(de Bence a legfontosabb!!!
). Magnesii citrici-t kaptam.
Vasat is írt fel, mert a vasat szállító fehérjéim száma alacsony, viszont a vasam még a jó tartományban van, abból meg a Maltofert írta fel 2x1. Legközelebb a 32. héten kell mennünk.
Körömvirág krémet mondta, hogy nyugodtan, és ő a szivacsmatracot ajánlotta a babának. Mi is azon nőttünk fel, ő is a gyerekeinek azt vett, sőt az asszisztensnője is mondta,hogy jó lesz, és adtak még tippeket!
Na jól van, elköszönök, ha nem bánjátok, vinnünk kell a községházára a zenét, aztán virágos,aztán vizsgázom,aztán templom gyónás és főpróba és mise, s utána haza. lesz megint fél 9,mire hazaérünk.
És ma még a táncot is szeretnénk gyakorolni...
Vigyázzatok magatokra és a babákra nagyon, pihenjetek sokat!!! Pussz mindenkinek! Lehet már csak esküvő után jelentkezem, majd gondoljatok ránk!