Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mostanra értem haza... :wink:

Olvasok, írok....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi na végre :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi
Munka után elmentem a városba, csavarogtam, vásárolgattam...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Evi, szorítok neked! Mondta a doki, hogy mennyi lehet a súlya a babócának?

Kép
xtina75

Tina,azt nem,szerintem ezzel a géppel nem tudja mérni.A fejkörfogata normális.

Ircsi OK :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Barbi
Jobbulást Döncinek!
Férj :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: (én már lekiabáltam volna a hajat a fejéről... vagy előszedem a sodrófát :oops: :? )

Évi
Édesítőkkel nem nagyon foglalkoztam, mivel én nem fogyasztom.
Magzatvíz mennyisége kb. 3 óra alatt cserélődik!

Királylány
Akkor lassan nálatok is rend lesz!

Kata
Üdv itt!!!!
Gyere, írjál, tegyél képeket!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ja,azt mondta az édesítőkre,nyugodtan fogyaszthatom.

evilany

Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mi lehet a többiekkel,Csíbuc,Katka,Schopin,Timi1982,Stelly,Freyja,Babaimádó,Bols?

evilany

Sokan vannak, akik eltűntek :cry:
Freyja, Mazska, Babaimádó, Katka, Stelly, Timi, Schopin, Bols, Csibuc... :cry:
Vajon mi lehet velük?????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Nagyon szorítok, hogy ne legyen gond!
Mindjárt én is kutatok a neten, mert én se tudom, hogy mit is jelent konkrétan az h kevés a magzatvíz.....

Kata
Üdv köreinkben :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi
:wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi látom :wink:

Clarika,semmi jót nem írnak...

evilany

Sziasztok nah ez a hét elég letargikusan indult majdnem mindenkinek :?
Évi nagyon szorítok neked remélhetőleg nincs semmi gond oda bent a kis drága fiaddal teljesen együtt érzek veled nekem is reszket a gyomrom holnap mit mondanak a magzatvízre nekem is.Remélem csak cserélődött neked és semmi gond nincs.
Nekem napok óta fáj mindentől a gyomrom ezt már nem nagyon bírom minden bántja mint régen mikor fogyókúráztam mindegy mit eszek mindentől fáj,kívánom az édeset és egyfolytában azt érzem éhes vagyok alig eszem amugy valamit mert se zöldséget nem tudok semmilyen formában mert fáj a hasam,szalámitól fáj főt kaját eszem sok levest az amit betudok vinni anélkül,hogy ne fujódnék fel mint egy lufi.Hát magzatvíz nagyon aggódom én is mivel ma akárhányszor leültem a wcre folyton folyt belőlem valami ha pisiltem utána is,nagyon el vagyok keseredve mert iszonyatos a gyomor probléma fájdalom türhetetlen szinte nem tudom már diabetikus kekszet rágcsálok ami teljes kiörlésű de nagyon rossz.

Kép
bévi

Bévi
Ha ennyire szarul vagy, miért nem mész el a doktorhoz?????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi :? :? szivárog a víz???
Éhség:ismerős. Espumisant nem próbáltad?

evilany

Ircsi nagyon ügyes vagy táblázat köszönet szuper :wink: Ti hogy vagytok Katus????
Clarika remélhetőleg most már jó kezekben van az autód,szurkolok neked mi hamarabb kész legyen!!!!!
Kata üdv köztünk nagyon jó kis csapat és segítőkészek az emberek :lol:

Kép
bévi

Nem tudom mi lehet a gond holnap megyek dokihoz délutánra kaptam időpontot ma haza sétáltam a városból minden és keményedet a hasam ez sem normális szerintem,Reggel védőnő este 7 re megyek dokihoz.Remélem nem a magzatvíz szivárog valami más mondjuk csak pisi mert ha ülök a wc csak akkor van ez alapból nem a gyomrom meg nem tudom mitől van így ezt megemlítem a dokinak holnap.Lili mocorog most is rugdos de remélhetőleg nem romlot a burok állapota és a magzatvíz két hete nézték.Holnapra kell a drukk nekem is mert lehet bent kell maradjak.Elég hamar keményedek és dagad a lábam is.Most lehet butaságot kérdezek :oops: de milyen az ha valakinek ödémás a lába dagad az is rendesen de vérnyomásom rendben nem vettem észre gondot vele alacsony nem magas.

Kép
bévi

Bévi
Mi jól vagyunk! :lol: :lol: :lol:
Olyan apróságok vannak, hogy a szurimat már nem tudom a pocakomba adni, a combomba kell szúrnom és az nem áll annyira kézre...
Katus kezd egyre erőteljesebben mozogni :wink:
DE... nem panaszkodom, mert végre terhes vagyok, boldog vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ödémás láb
Olyan tésztaszerű. Ha megnyomkodod, az ujjad helyén mélyedés marad....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Láboedema: a bokáknál,lábfejen,lábszáron jelentkezik. feszülő fényes bőr,ujjbenyomatot tartó ödéma.
Neked is kevesebb magzatvizet találtak már különben?

Ejj lassan megnyugszom,muszáj lesz holnapig,amikor pontos adatokat kaphatok.
Azt mondta,pihenjek minél többet.

evilany

Ircsi nagyon jó hogy Katus is és te is jól vagytok sokat szenvedtél érte és ezt majd meghálálja most azzal hogy rugdos :lol:
Évi espumisant még ne próbáltam de majd holnap beszerzem és hátha segít,éhség én nem tudom mitől van de szerintem ezért fáj a hasam is mert nem eszek rendesen és ha megterhelem akkor meg fáj,mert ma is nem sokat ettem egész nap és főztem krumplit újat és szerintem az szeles vagy lehet a benne lévő vegyszer ki tudja ,mi van benne mert hétvégén a paradicsomtól voltam ugyan így.

Kép
bévi

Évi igen nekem az utóbbi vizsgálatnál azt mondták kevesebb magzatvíz és placenta enyhén szemcsézett.Pihenés az energiámat ne én használjam fel hanem pihenjek feküdjek sokat ennek ellenére a múlt héten volt két nagyon erős fizikai napom de holnap kiderül mi lesz.Azt mondta a debreceni doki nem lehet nagy gond ha pihenek mert termelődik az csak az energiámat ne használjam el másra.Ne akarjak mindent egy nap alatt megcsinálni sokat feküdjek stb.

Kép
bévi

Aha.Értem.
Hááát,igyekszem nyugodtan kivárni a holnapot,és neked pedig nagyon drukkolok.

evilany

Évi mi tiszta egyformák vagyunk súly,cukor,most ez is és még a nevünk is.........ja és táppénzen vagyunk mind a ketten.

Kép
bévi

Én is neked,sokat kell pihenünk be kell látni nem vagyunk egyformák van aki jobban bírja van aki kevésbé mi ezek közzé tartozunk korainak találom ezeket a dolgokat de lassan bele kell nyugodni.PIHENÉS,NEM LEHET BAJ A BABÁNK AZ ELSŐ!!!!!
Ha majd megszületik akkor már más lesz.....de addig pihi elég sokat.

Kép
bévi

[quote="bévi"] írta:bévivi mi tiszta egyformák vagyunk súly,cukor,most ez is és még a nevünk is.........ja és táppénzen vagyunk mind a ketten.

igen teljesen egyformák,ugyanaz a súly,név,és a cukorérték :)

evilany

Ha valakinek azt javasolja a doktora, hogy pihenjen, az tényleg pihenjen!!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,persze....de az mit jelent? Fekvés??? :? :?
Nem mertem rákérdezni de a házasélet is felejtős?...holnap megkérdem.

evilany

Évi
Ha gyanú van arra, hogy a magzatvíz szivárog, akkor a cekc kontraindikált (fertőzés, orgazmus méhösszehúzódást válthat ki)
Pihenés: nem kell feltétlenül feküdni 24 órán keresztül, de nem most kell nekiállni a nagytakarításnak, nem neked kell elintézni a havi nagybevásárlást...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Oksa. Ma már nem csinálok semmit csak mosogatok.Holnap Miki itthon marad és eljön velem.Aztán majd kiderül h.mégsincs gond :wink:

evilany

[quote="evilany"]O írta:evilanyksa. Ma már nem csinálok semmit csak mosogatok.Holnap Miki itthon marad és eljön velem.Aztán majd kiderül h.mégsincs gond :wink:

Ez lesz a legjobb!!!!!
Fogd fel úgy, hogy egy potya UH :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi akkor ezek után én is komolyan veszem ezt remélhetőleg nem késő még,mert nem kelene cipekednem füvet nyírni meg szőnyeget takarítani és cipelni,most szégyellem magam mert nem tartottam be amit mondtak nem pihentem,azt gondoltam ó biztos nem lehet gond más is mozog még sincs semmi baja....de igazad van Ircsi nagyon is.
Egy jó hír is felvettem az egyik bababoltossal a kapcsolatot és tetszik a babakocsi ami náluk van lehet megkapom nagyker áron ez szuper!!!
Évi házas élet hát nálunk szemölcs óta nem ajánlott és ehhez tartjuk is magunkat,nem könnyű de párom nagyon megértő és nem bánja csak Lilinek ne legyen baja.
Ircsi lehet az,hogy a krumplitól érzem magam ilyen rosszul lehet nagyon fel volt fújva,mert a paradicsom is ezt váltotta ki meg ez is jah és ma ettem dinnyét is :? ezeket még nem szabadna túl korai nem egészségesek??????

Kép
bévi

Benyomtam Katusnak egy nagy adag tejfeles túrót, uborkával, retekkel, zöldhagymával és két kicsi szelet félbarna kenyérrel.... :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jah,potya UH,bár a fütyi úgyse fog látszani,annyira befelé van fordulva és harántban :?

evilany

Sziasztok

v.kata29[b] üdv köztünk mi mindig mindenkit szívesen látunk

evi: tudom nagyon nehéz de próbálj meg megnyugodni minden rendben lesz nagyon szorítok nektek

lombikbaba[/b] már többször is átírtam az adataimat miért nem mutatja a táblázatod ?? mondjuk mindegy a lényegen csak megjegyeztem nem rosszból :oops:

bévi nekem is szivárgott valami azt hittem magzat víz mert színtelen szagtalan víz szerű volt el is mentem dokihoz mire kiderült a legalattomosabb felfázásom van és nagyon el van már durvulva ettől is fájt a hasam alja :?

ma volt nálunk a védő nő 28 hét után először meg is lepődtem mondta hogy ha görcsöl a lábam szedjek magne b6 -ot az segít érdekes mert mindig csak éjjel van ez a görcs , akkor mondtam hogy a csalán tea segit és hogy leapadt a lábam és egyet vissza csatoltam a papucsomon mert lötyögőt rajtam azt mondta nagyon jó igyam tovább napi fél l -teám , a gyomrom is újra ég most megpróbálom a tisacidet gyógyszertárban ajánlották nem sok sikerrel idáig szerintem maradok a citromos limonál .

hétvégén nagy fiam nagyon beteg volt hasmenés hányás huu remélem én megúsztam nem kapom el tőle nagyon vigyáztunk párommal szegény után rögtön fertőtlenítettük a fürdőt mind ha valami leprás lett volna de muszáj hányás hasmenés fuu nem hiányozna nekem . na most befejezem mert megint írtam egy jó oldalt pfff juj na majd legközelebb emlékeztessetek meséljem el fiam nagymamis sztoriját meglepődtem nagyon :x sziasztok
Vendég

Ircsi egészségetekre :)

Vanilla fiadnak jobbulást!

evilany

[quote]
írta:
lombikbaba[/b] már többször is átírtam az adataimat miért nem mutatja a táblázatod ?? mondjuk mindegy a lényegen csak megjegyeztem nem rosszból :oops:

Mi nem stimmel?????

Jobbulást a fiadnak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.05.10 19:12-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi

Mennyit iszol egy nap?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

lányok hogy egy kicsit felviduljatok csak 1 mosoly erejéig mutatok nektek egy képet rólam amiről annyit kell tudni jöttünk haza fele párommal a sétából egyik nap (május 1 ) és elkezdett nevettetni és annyira hogy ha nem ülök le bepisilek az utcán egyszerűen nem bírtam tovább le kellet üljek :) erre a kis drága lefényképezett :lol: jah és az a cukros kola azért van melettem mert mindig viszünk magunkal hátha rosszul lenne a drága ságom Kép
Vendég

szülés időpontja: aug 2
kórház legalább 100 beirtam :( : Flór Ferenc Kórház Kistarcsa

de végül is mindegy csak megjegyeztem remélem nem haragszol lombikbaba
Vendég

most mennem kell éhes a család holnap jelentkezem puszi nektek és a babóknak :)
Vendég

Clarika,legalább 2-2.5 litert iszok,és kb óránként pisilek is ennek megfelelően :?
De a doki azt mondta hiába iszok többet nem lesz több a víz. (Miki kérdezte mit tehetnék)

Vanilla kép :lol: :lol: helyzet ismerős :)

evilany

Clárika
Kép
clárika

[quote="vanilla01"]s írta:vanilla01zülés időpontja: aug 2
kórház legalább 100 beirtam :( : Flór Ferenc Kórház Kistarcsa

de végül is mindegy csak megjegyeztem remélem nem haragszol lombikbaba

Nem haragszom! Javítottam!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Lombikbaba egészségetekre a vacsora.
Vanilla jobbulást a fiadnak kép :lol:
Csajok már kérdezni akartam de mindig elfelejtem az gond ha én elég sokáig vagyok fent este reggel olyan fél nyolckor kelek de van hogy éjfél egy mire ágyba kerülök,ez gond lehet????
Évi nem lesz gond és csak potya uh lesz nagyon szurkolok neked-nektek :lol:
Mindjárt töltök nektek egy képet a pocakról: )

Kép
bévi

Bévi hát szerintem egy várandósnak többet kéne pihennie...
Tp-n vagy miért dolgozol annyit? ...legalább du.szundíts egyet,én ma is ledőltem...babával úgyse fog menni :)

evilany

Clarika,igen ezt olvastam,de látod a doki meg azt mondja nem segít.

evilany

(Én is beírtam már a kórházat, meg a nevem is javítottam....)

Ircsi

Mikor átírod, h ki mennyi idős jelenleg, akkor nem a gmail-esen javítod?
Csak mert akkor ott megmaradnának az általunk javított dolgok....

Clárika
Kép
clárika

Kép

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?