Új privát üzeneted érkezett!

Kata: kipróbáltam a turmixodat! Fincsi!
Vendég

Na szijjjasssztok!

Ma csavarogtam egy kicsit. Nem mintha ellenállhatatlan vágyat éreztem vna átBKV-zni a városon, csak a régi címemre küldték az új bankkártyámat és kénytelen voltam elmenni érte. A Duna Plazaban voltam, ott dolgozik a barinőm aki hozta nekem. Aztán meg jól körbenéztem és vettem Apának egy inget meg magamnak 2 táskát. Ja! Csak úgy szólok hogy a -1 szinten féláron van minden táska és nagyon királyok vannak!!! Legalábbis nekem tetszettek. :D

Aztán hazajöttem és mi volt kiírva a liftajtóra?? NEM ÜZEMEL. Vááááá! Azt hittem megszülök mire fölértem a 8-adikra!! :evil: De még nem volt vége a meglepetéseknek... A Datanet most köti be a házba a rohadt kábeljét (5 napja reggeltől estig fúrnak!) és pont most csinálták az ajtónk fölött. Úgy szállt a por hogy az orromig se láttam, aztán fél óra múlva elhúzták a csíkot én meg takaríthattam a lépcsőházat... egy élmény volt. Most lettem kész, hulla vagyok!

Ami - nem akarlak ijesztgetni, de pont most hallottam Tiszaújvárosban, hogy nagyon komoly problémák vannak Fibernettel ott is. Egy ideig kizárólagos szolgáltató volt a városban és mindnekinek össze-vissza számláztak (persze csak többet), aztán nem fizették vissza, jó nagy botrány volt/van belőle. Most pereli a fél város, még az önkormányzati ülésen is téma volt a napokban... :roll: Jó kis cég... :(

Kike - én 29+2 voltam utoljára uh-on, akkori Nóri méretek:

BPD: 76,3mm
HC: 280,5 mm
AC: 267,2 mm
FL: 57,5 mm
Becs.súly: 1600 g

(Azt mondták szép hosszú combú leányka lesz! :lol: )

Ezt már biztos megtaláltad de azért bemásolom, ha már ráakadtam:
CRL (Ülőmagasság vagy magzat hossza)
BPD (Fejszélesség - falcsont távolság)
THQ (mellkas átmérő)
FL (combcsonthossz)
HC (fej körfogat)
AC (has körfogat)

Babuli - nagggggggggyon jóóóóóóó a Topiktalis kép! Meg is találtam rajta magam! :lol: :lol: Csak nem kellett volna annyit piálni, biztos jobban emlékeznénk rá! :wink:

Mosás: mi is kaptunk kisebb-nagyobb ruhákat is, de asszem én mindet kimosom, nem válogatok. Még nem, majd ha melegebb lesz, mert most, hogy nincs fűtés, sose száradnak meg...
Vendég

Potyka - nekem sincs olyan listám, de beírtam ide a nevem és mindenki bejelölt! :lol:
Vendég

Potyka! Küldöm Neked az iwiwes listát!
Vendég

elküldtem mindkettőtöknek!

Kép

Kép
timi1982

Hmmm, csajok! Szigorú diétán vagyok: Rigójancsit eszek piskótatekerccsel! :lol: :lol: Nem beszippantott ma is egy cukrászda??!?!?! Ti is észrevettétek, hogy mostanában egyre többnek van forgószél az bejáratánál?... És csak úgy beránt, hiába próbálsz ellenállni...???!!! :lol: :lol:
Vendég

Köszi Timcsi!
Vendég

Wera! Örülök, hogy tetszett a fotó! :D
Nem irigyellek a fúrás faragásért! :oops:
Vendég

Wera: gondolj szegény diétázókra is! :D :D :D :D :D
Vendég

én még mindig nem kaptam se ilyen se olyan listát. Most bizti azért bűnhődom, mert véletlen kitöröltem :((((
magdolnam

Magdolnam! Timi biztosan elküldi Neked is! :D
Vendég

Fini tejszínes gyümilevest varázsoltam vacsira és hozzá melegszendvicset. Húúúúúú de finom lett :D Annyira irigylem Werát, hogy sok édeset eszik és alig hízik :evil:
Ti mennyiért szereztetek bébi lepedőt (gumis, nem gumis)?
magdolnam

hat sajna baratnomnek mar mennie is kellett tovabb de azert jo volt latni ot.

Hozott ajandekba par edi dolgot a babynek.
Mindjart teszek fel kepeket.
Vendég

csajos dolgok Kép

es unisex dolgok( a macis furdolepedot pedig a kisfiut akit vittem 2 hetig suliba neki a mamajatol kaptam) Kép
Vendég

magdolnam: en ma epp az ikeaban neztem lepedot a sima fehet 1400 a 2 db. Szerintem ott fogom venni. a szines 2000 a 2db.
Vendég

Magdi mi gumisat használunk és az tök bevált, ráhúzom a matracra és nem jön le ! :wink:
bencuri

Képzeljétek, az én drágám hozott nekem egy csokor rózsát, csak úgy. Még soha nem csinált ilyet, de annyira örültem neki. :D :D :D
Aztán benézett a hűtőbe, és azt mondta, hogy k..va diéta! :lol: :lol: :lol:
Nem éhezik a drága, de a nasi neki is mehet(ne).

Lassan vacsi. Azt hiszem virsli lesz.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

De édik azok a csöpp zoknik!
bencuri

Kriszti, de kis romantikus! :)
bencuri

es edi volt a baratnom, mert mondta ha aztan megis fiu, irjam meg neki, es akkor fius csomagot is hoz,de aztan akkor utana legyen egy kislany is:)
o lesz a gyerkoc keresztmamaja.
Vendég

ikeéába? hm jól hangzik, az sima lepedő és nem gumis? Mondjuk én gumi párti vagyok. Van egy oldal a www.szopipárna.hu én itt nézegettem a dolgokat és szerintem annyira nem vészesek az árak.

Tök jó dolgokat kapott a bébike :)
magdolnam

Kriszti, dejófej a párod :lol:
magdolnam

Timi! Kérdésem lenne! Azoknak az adatait akié hiányzik az iwiwes listáról nem szerezzük meg?

Lista azokról akiknek valamije hiányzik!
Hene -név, telefonszám
Vidokata -név, telefonszám
Kolcsek -név
Sipiné -név, telefonszám( Írtam Neki, hogy küldje el)
Linda -név, telefonszám
Ronix -név
Szkagi -név, telefonszám
Teó
-név, telefonszám!

Nekik az is hiányzik, hogy vannak- e iwiwen!
Vendég

magdi az ikeas gumis
Vendég

Anyjuk! Nagyon szép dolgokat kaptál! :D

Kriszti! A párod egy gavallér! :D
Vendég

bencuri

wow, tök jó dolgok vannak :shock:
magdolnam

:oops: :oops: :oops: bocsi, de én nem látom hogy 2 db lenne 1490. Bár most nincs rajtama szemüvegem
magdolnam

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70128613
de csak a fehér, ha jól emlékszem
bencuri

ezt néztem én is, tuti én vagyok a vak, de még mindig nem látom hogy 2-t adnának érte :oops:
LEN
Gumis lepedő, 3-részes
fehér

1.890 Ft
/
Ár :

IKEA FAMILY Family ár

Vedd meg a legközelebbi IKEA áruházban

az árak áruházanként különbözhetnek

Termék információ
Jellemzők
Rugalmas anyaga biztosítja, hogy simán és feszesen símuljon a matracra.
tervező:
Termék méretek
Matrac hosszúság: 200 cm
Matrac szélesség: 80 cm

A terméket szerelni kell
A terméket szerelni kell
környezetre vonatkozó információ:
Újrafelhasználható anyag (pamut).

jó tudni:
A SULTAN SOVA, és a SULTAN DRÖMMA háromrészes matrachoz illik.
kezelési útmutató:
Mosógépben mosható 60 fokon.
Nem fehéríthető.
A huzat magas hőmérsékleten vasalható.
Vegyileg nem tisztítható.
Szárítógéppel szárítható, normál hőfokon.
Zsugorodás 4%.
termékleírás, méretek
100% pamut
csomagolási méretek
(1 csomagok száma)
magdolnam

bár nem értem mi az hogy 3részes, a képet nézve 2 uolyan valami van meg 1 jóval nagyobb. Vagy az egyik felnőtt a többi gyerek? :roll:
magdolnam

Babuli. most neked próbáltam elküldeni az adataimat de ezt már megtettem 2x (már nem tudom kinek aki éppen gyűjtötte) privit próbáltam írni de ez valahogy nem szokott menni!
Megírod ha megkaptad?

Anyjuk: nagyon édi rucik és cuccok!
Vendég

Vendég

deeeeeeee! köszi
magdolnam

Vidokata! Hova küldted?
Vendég

Nem tudom! Priviben próbáltam! Hogy kell?????
Vendég

Küldök Neked privit és arra írd meg válaszba jó?
Vendég

Most néztem nem ment el de egyszer Werának és egyszer Timinek írtam meg az elment! :(
Vendég

Babuli!

írtam privit, ott leírtam a hiányzó adatokat.Azt elfelejtettem odaírni, hgy én is vagyok iwiwen. :)

Kép
linda24

Linda! Megkaptam! :D

Vidokata! Próbálj meg arra válaszolni amit most küldtem Neked!
Vendég

Megpróbáltam!
Vendég

sziasztok

lányok az én nevem süli veronika vagyok az iwiwen a telo számom még 2 hétig az amit irtam de utána sajna elveszik mert ez céges

az uj szám ez is él 06204844873

mentse akinek kell

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vidokata! Megkaptam! :D

Most mennem kell holnap jövök!
Vendég

ami a szülést illeti kb 3 héttel ezelöttig apa azt mondta bejön
aztán valami történt mert most azt mondja nem akar bejönni
én pedig nem akarom eröltetni ha mégis simán tudnám megszülni.

a császártol rettegek nem tudom miért de szerintem sokkal rosszab mint a sima

valakinek tapasztalata?????????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

na sikerult megtalalni a lepedot:)
En igy katalogusban nem tudtam, de ma voltam ott es irtam fel egy papirra, a mit kell meg venni listahoz, de igen az az az 1290es.
Vendég

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/categ ... oom/10413/
itt is vannak jo doolgok, pl a 3 fejalatet 895 ert, ket fele szinben, a huzat 2 db 1490 ert, azt a pelenkazo feltetre leeht tenni( sajna szerintem csak az ikeas meretre jo)en a kis torlokendoket is nagyon szeretem, konyhaba mar most is azt hasznalom, de a torolkozo is jo ar.

ez az egy dolog ami miatt orulok, hogy az Orshoz kozel lakunk:)
Vendég

Roxin, nincs tapasztaltom, de az a lényeg, h a babának és neked se legyen semi bajotok!
bencuri

Ronix - anyának mind2-t volt szerencséje átélni és azt mondta hogy egyik se rosszabb a másiknál. A sima fájdalmasabb közben de hamarabb helyre jössz. A császárnál nem érzel semmit közben, de utána nem kelhetsz fel és sokáig fáj a heg, nehéz mozogni tőle egy jó ideig. De ha ott tartod a babád a kezedben, úgysem számít már semmi :wink:
Vendég

Bondi - isteni fincsi volt a masszázs, de nem tibetit kaptam, mert mondta a kozmi hogy az kicsit megbolygatja az energiamezőket, ami amúgy tökjó, de így közel a szüléshez már nem ajánlja :( . Úgyhogy ezt kicsit most elhalasztottuk :)
Várjuk a képeket rólad!!!! :D
Vendég

Sziasztok!
Na megvolt a ma esti kiruccanás.... én csak üdítőt ittam, párom sörözött míg beszélgettünk az ausztrál barátokkal.... most meg mindjárt megyek a hust pácolni a vasárnapi grillezéshez, és csak remélni tudom, hogy jó idő lesz!! :) Holnap meg Göteborgba megyünk... városnézés, muzeum, ebéd...stb. ja, meg IKEA! :) Majd azokról teszek képet amit esetleg az IKEA-ban veszünk!

Anyjuk!
Ki lesz a keresztanya?

Neknk ilyen pelenkázónk van ..... sima egyszerű, de a célnak megfelel.
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/20045205

és ilyen ágy hozzá!
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/00115751

De majd ha kész lesz a szoba teljesen, akkor ugyis rakok fel arról is képet!

Kis fiókos komódokat meg kaptunk!

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?