Na szijjjasssztok!
Ma csavarogtam egy kicsit. Nem mintha ellenállhatatlan vágyat éreztem vna átBKV-zni a városon, csak a régi címemre küldték az új bankkártyámat és kénytelen voltam elmenni érte. A Duna Plazaban voltam, ott dolgozik a barinőm aki hozta nekem. Aztán meg jól körbenéztem és vettem Apának egy inget meg magamnak 2 táskát. Ja! Csak úgy szólok hogy a -1 szinten féláron van minden táska és nagyon királyok vannak!!! Legalábbis nekem tetszettek.
Aztán hazajöttem és mi volt kiírva a liftajtóra?? NEM ÜZEMEL. Vááááá! Azt hittem megszülök mire fölértem a 8-adikra!!
De még nem volt vége a meglepetéseknek... A Datanet most köti be a házba a rohadt kábeljét (5 napja reggeltől estig fúrnak!) és pont most csinálták az ajtónk fölött. Úgy szállt a por hogy az orromig se láttam, aztán fél óra múlva elhúzták a csíkot én meg takaríthattam a lépcsőházat... egy élmény volt. Most lettem kész, hulla vagyok!
Ami - nem akarlak ijesztgetni, de pont most hallottam Tiszaújvárosban, hogy nagyon komoly problémák vannak Fibernettel ott is. Egy ideig kizárólagos szolgáltató volt a városban és mindnekinek össze-vissza számláztak (persze csak többet), aztán nem fizették vissza, jó nagy botrány volt/van belőle. Most pereli a fél város, még az önkormányzati ülésen is téma volt a napokban...
Jó kis cég...
Kike - én 29+2 voltam utoljára uh-on, akkori Nóri méretek:
BPD: 76,3mm
HC: 280,5 mm
AC: 267,2 mm
FL: 57,5 mm
Becs.súly: 1600 g
(Azt mondták szép hosszú combú leányka lesz!
)
Ezt már biztos megtaláltad de azért bemásolom, ha már ráakadtam:
CRL (Ülőmagasság vagy magzat hossza)
BPD (Fejszélesség - falcsont távolság)
THQ (mellkas átmérő)
FL (combcsonthossz)
HC (fej körfogat)
AC (has körfogat)
Babuli - nagggggggggyon jóóóóóóó a Topiktalis kép! Meg is találtam rajta magam!
Csak nem kellett volna annyit piálni, biztos jobban emlékeznénk rá!
Mosás: mi is kaptunk kisebb-nagyobb ruhákat is, de asszem én mindet kimosom, nem válogatok. Még nem, majd ha melegebb lesz, mert most, hogy nincs fűtés, sose száradnak meg...