Halihó!
Tök bunkó vagyok, meg sem köszöntem Arwen a linket, szuper, bár most megint tanácstalan vagyok
Csongi tegnap is öklendezett az almapéptől (szombat óta nem csak levet adok), ráadásul mintha tegnap este a combiján megint olyan allergiás kiütések lettek volna, ám most sehol máshol, csak ott. Adjak Neki inkább leveket először, különböző ízben? Vagy mi a túrót csináljak. Nem akarom, hogy szegény megutálja az evést, mert öklendezik tőle...vagy az almát hanyagoljam most, de mit adjak Neki? Vagy egyáltalán ne adja Neki semmit. Na ma beszélek a védőnővel, vagy a dokival.
Kösziköszi a dícsérő szavakat Csongival kapcsolatban!
Bodzi, Bence gyönyörű, nagyon szép az a kép! Ne izgulj, hamar belerázódsz majd! A szülésed pedig...szuper, hogy ilyen kellemes volt! Nagyon ügyesek voltatok. (Épp azon gondolkodtam, hogy még csak most jelentetted be a nagy hírt, hogy nem jött meg...erre meg már a kezedben fogod a kis Csöppséget). Kismamik, Ti sem bújhattok ki ezalól, az idő úgy repül... Te jó ég, Csongi már bőségesen elmúlik 1 éves, mire a Ti kis Babátok megérkezik. IDŐ STOP!!! Folyjon csak szép lassan, élvezzétek ki a várandósság minden percét, még ha az néha egy kicsit kellemetlen is.
Hajni, Lilla milyen kis pufók lett, szépen gyarapszik, az már biztos! Nagyon szép! Ja, és egyáltalán ne izgulj, mert semmit sem kell elsietni, minden baba más és más, Lilla is majd megfordul, ha készen lesz rá a kis teste.
Olyan aranyosaka fiaitok, Nándorka és Orsi, márhogy a nagyobbik!
A kisebb csemetékről nem is beszélve!!!
Angyalkrisz, Csenge haja továbbra is frenetikus! Nem semmi, hogy már felült.
Vicky, jajj, úgy várom már a pontos időpontot, illetve az inszemet! Tájékoztass folyamatosan, mikor kell izgulni Érted. A pihenéssel kapcs. teljesen igazad van!!!
Tyű, Atti milyen csábos, tényleg szívtipró lesz!
Jajj, képzeljétek, tegnap leszakadt a hinta Csongival együtt. Eltört a rugó! F_sza! Szegény akkorát repült, és landolt a földön. Én épp fent voltam, és hallottam egy nagy puffanást, aztán az eszeveszett sírást. Jajj, ez borzasztó volt!!!!!!!!
De szerencsére nem ütöte meg Magát nagyon! Még szerencse!
A másik hír: tegnap négykézlábra állt támaszték nélkül. Elég kérészéletű volt, de megcsinálta. Olyan ügyes már!
Voltak itt Apa szülei. Mondanom sem kell, mi volt a téma...
Kinek, mennyi teje van, milyen sok, és még le is fagyaszt, stb. Én próbálom tanmesékkel (mások tapasztalataival) elmagyarázni, hogy az, hogy Csongi nem 5 perc alatt szivattyúzza ki a tejet, és 2 ciciből eszik, az nem azt jelenti, hogy nincs elég tejem!!!!!!!! Úgy megmondanám Neki ezt, dehát úgysem értené meg, ha Magától nem jön erre rá.
Komolyan, 6 hónapos a Kisfiam, nő, gyarapszik, fejlődik rendben. Ez nem elegendő????????????????????????? Nem elég bizonyíték? mit szeretne még?
Ja és persze annyira nyűgös volt, hogy cicire kellett tennem kétszer is mikor itt voltak, csak azon aludt el. Ez persze azt jelentette, hogy 2óránként eszik és azért üvölt, mert éhes.
NEM, nem azért üvöltött, hanem nem aludt semmit, már nagyon nyafi volt és még játszottak Vele, még játszottak, addig, amíg már túlpörgette Magát és egyszerűen nem nyugszik meg csak cicin. Ilyenkor nem is eszik, hanem egyből elalszik cicin.
Na jó, nem idegesítem magam.
No megyek pihizni.
Pusza