Jó reggelt Leányzók!
Meri, nagyon szépek a kutyusok! Figyusz, én is már több napja pontban fél 4kor felkelek, és aztán nem is tudok viszaaludni!
Tuti baba van Nálad.
Fanny: Bogyóka is Havenese, csak kicsit naggyobbacska, mint az átlag. Kb. 9 kg. Szóval nem az a zsebibaba
Ne legyél elkseredve! Menj el dokihoz, és beszéljétek meg a dolgokat. Látod, Katanak is összejött!!!!!!!!!!!!!
Házimunka? Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj! Egyiket sem szeretem. Sajnos nem vagyok egy házi tündér, bár főzni azért nagyon szeretek, és ha főzök, az általában finom is szokott lenni. Abban ki tudom élni kreativitásomat.
Porszívó: parkettánk van, és kétszintes a lakásunk. Szóval elég macera hurcolászni. Bár lentre vettem egy vezeték nélkülit, de az nem bírja sokáig szusszal.
Mosogatás: ha nagyon muszáj, de általában mosogatógépben.
Teregetni és mosni sem szeretek.
Nem vagyok rá büszke, de a párom jóval háziasabb, mint én.
Én inkább füvet nyírok a kertben, és szerelek bármit.
Sajnos hajlamos vagyok káoszt csinálni magam körül, de amikor már sok, akkor dúlva-fúlva megcsinálom, és igazából csak magamra lehetek mérges.
Remélem azért ez változni fog a babával. Nem szeretnék trehány anyuka lenni.
Tegnap asztrológián voltam, érdekes volt, de egészen hányingerem volt. Fúúú, alig értem haza, útközben letekert ablakkal bírtam csak. Bekészítettem egy zacskót, hátha...De otthon elszállt az ihlet...
Olyan érdekes érzés, hogy effektíve semmit nem kívánok. Mindig gondolkodnom kell, no mi is az a kaja, ami esetleg nem fog kijönni.
Hétvégén megyek Shiatsura megint. Nagyon nincs kedvem. Meg ehhez picit türelmetlen is vagyok. Egy helyben ülni 9-18-ig. És ha arra a kajára gondolok, amit ott ad...jajj, mindjárt elhányom magam. Húúú, ki is rázott a hideg.
Képzeljétek, írtam egy asztrológus lány barátomnak, hogy bébike lesz (Ő augusztusban szült), és azt írta, hogy megnézte, ez a baba naon akar jönni, és nem lesz vele semmi gond, de írjak az UH után, hogy mit láttak és hányan vannak (ehhez egy ilyen kacsintós jel).
Jesszus? Hányan vannak?????????? Az szép lenne, ikrek lennének. Egyenesen csoda lenne, márha a genetikai háttert nézem. Jobb lenne a kettőt külön-külön megélni.
Csajok, mindjárt itt van a HÉTFŐ, UH!!!!!!!!!!!!!! Ma is arról álmodtam, már nagyon izgulok!!!!
Pusz