Sziasztok!
Na de lányok! Hát szabad itt vitázni meg összeveszni?
Ejnye!!!! Ezt szerintem már párszor megtárgyaltuk, hogy ha valakinek valakivel gondja van, priviben párbajoznak, nem itt a topicban. Nem lehet békét tartani?
Bri, nagyon szép a tesztsor, azon meg aggódni, hogy csak 1 napig volt totál pozi, aztán meg nem, minek? A lényeg, hogy volt pozi!!!
No para, és pláne ne depizz, mert én már csak tudom, hogy a depi minden helyzeten csak ronthat!
Ne harizz meg rám, de azzal a mondattal azért egyet kell értenem, hogy ha jössz gyakrabban, neked is tudunk írni, és nem csak arról szól a topicélet, hogy ki mennyire van rosszul a kismamik közül.
DE meg is értelek ugyanakkor, mert éppen nem a legnyugisabb időszakodat éled lelkileg, és nekem is vannak olyan napjaim, heteim, amikor egyszerűen nincs is kedvem semmihez, pláne nem azokkal társalogni, akiknek szerencséjük van velem ellentétben.
És ismét DE, mert vannak itt azért olyanok is, akik éppen nem kismamis rosszulléteiket élik, tehát a MI kedvünkért azért írhatnál ide is. Tudom, nincs időd, de eddig is kicsikartad azt a pár percet naponta, ezután is mehetne, igaz?
Ölelés a kis lelkednek!
Szerintem ez egy olyan topic, ahol lehetnek próbálkozós párok, akik még csak vágynak a babára, mindegy milyen hosszú ideje, és lehetnek olyanok, akiknek éppen most jött össze, és megmutatják a tesztjeiket, és joggal várják, hogy gratuláljunk nekik. És olyan is lehet, aki épp most kismami, és bizony vannak tünetei ennek, aminek szintén örülni kell. Mert ha majd veled is megesik ugyanez, hogy végre eljött a várva várt pillanat, és remegve kérdezed magadtól, hogy lehetséges ez, mit fogsz most tenni, hiszen ott a kisbabu a pociban, akit már oly régóta szeretnél, és várod a megerősítéseket, meg az örömujjongást másoktól.
Meg persze olyan is lehet, mint pl. én, akinek már van pár "db" lurkója, és most éppen nem babaprojektelnek, de szívesen drukkolok mindenkinek mindenhez, és próbálok segíteni.
Szóval ez a sokféle típusú emberke úgy gondolom mind jöhet ide, hiszen miért is tagadnék meg bárkitől egy kis drukkot, együttérzést, vagy együtt örülést, bánatot, bármit? Nincs rá okom.
Viszont azt mindenképpen elvárom, hogy tényleg gondoljunk a másikra is, ne legyünk érzéketlenek a másik "típussal" szemben, a tapintatosságot elvárjuk a másiktól, de ugyanez elvárható tülünk is!!!
Én nem szeretném, ha bárki is elmenne innen, mert valakinek nem tetszik a másik stílusa, vagy akármi, meg itt többnyire annyira ari emberkék vannak, sajnálnám, ha szétesne a társaság!
Szóval tessék megemberelni magatokat kiscsibéim!
Baba, bármilyen halovány csík is csík, csak a lényeg, hogy erősödjön minden 2. nap, és ne jöjjön a mensi, akkor már nagy az esély, hogy megmarad a baba!
Ölelek mindenkit, megyek mosogatni