Új privát üzeneted érkezett!

Gyöngyi!

DRUKKKKK!

Kata!

Szegényke, most olvasom a munkahelyi dolgokat! Kép Nem vesznek fel senkit? Nem írigyellek, kitartás!!!

Betti
betti73

Mert ő elkönyvelte hogy most van a 7. héten és ha most nincs akkor már nem is lesz!

Móni!Ezt meg én nem értem ha két gyerek összejött akkor jó volt a sperma, most meg nem??
Jó volt a vacsi, pénteken itt a cégnél vevőtali lesz és ők jönnek ki ide!Kép

zsuzska80
Szombathely

Betti!
Szept 8-án lesz a beiratkozás, és utána héten kedden kezdődik.

moni

Zsuzska!
Részleteket inkább mailben. Meg elküldöm azokat is, amiket megemlítettem.

moni

Sziasztok!!

Kata!!
Átjavítanál 21 cn-re!!

Moni!!
Érdekes dolgok ezek.Most mitől nem jó a sperma szám???Vagy az változhat???Hsg???Hú nem irigyellek.Szerintem én sem uszom meg.

Beu!!
Jó lehetett a nyaralás!!!!Én is jártam arra,szép hely.MÉg szerencse hogy jó időtök volt.Még jó,hogy külön szobában voltatok!!Adtatok az élvezeteknek.

Szerdán megyek dokihoz reggel.Kérem a drukkokat.Bár nem bánnám ha ez a hónap a mi hónapunk lenne.Ugyis mindig tavaszi babát szerettünk volna.
csanita

Csanita!
Nem tudni. Ezek szerint változhat, nem tudom. Igazából bújom a netet ezerrel ez ügyben...
Ha változhat, akkor remélem csak átmeneti dologról van szó. Ha meg nem, és mégis lett 2 gyerkőcünk, akkor lesz 3. is!!!! KépKépKépKépKépKépKép

moni

Beuka!

Szupi helyen voltatok! Már mi is el akartunk menni oda, de eddig nem jött össze. Pancsiztatok sokat?

Csanita!
Mit fog vizsgálni a doki?

Betti
betti73

Betti!!

Mi már túl vagyunk minden vizsgálaton,férjem spermái a legnagyobb rendben,Nálam vannak hormon gondok,meg van 2 cisztám.Kaptunk 3 hónapot a nyáron de nem jött a babó.Meg beszéljük hogy an tovább.szerintem átjárhatósági a köv.hónapban,vagy lapar.Aztán lehet belevágunk az inszembe!!Persze ha eredménytelen lesz ez a hónap.Mert még bármi lehet.
csanita

Anita!

Most már értem! Akkor drukkkk és majd számolj be mindenről.

Betti
betti73

Anita, tetszik ez a pozitív hozzáállás, hogy még bárni lehet Kép.

Én meg közben vasaltam egy csomót, meg vettem csavart, meg mosogattam. Hazajöhetne már a párom, mert akkor csak egyféle dolgot kell csinálnunk a telken Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Móni!
Egyáltalán nem csak jókedvre derítésként mondtam, amit mondtam. Nem szoktam ilyet.Tényleg volt ilyen "látomásom"Kép
Egyébként spermát csak 1x vettek? Mert úgy tudom 2x szoktak. Biztos, ami biztos alapon.

Zsuzska!
Nem értem ezt a lányt. Hogy hogy elkönyvelte? Dokihoz nem megy? Meg mi az, hogy ha most nincs, akkor nem is lesz? Vagy csak én vagyok ilyen értetlen?Kép
Anita!
Nagyon nagyon szurkolok szerdára. Hány órától kell erősen gondolni rád?

Gyöngyi!
Neked is mennek a drukkjaim. Jobb is, hogy nem figyelsz oda minden apró "igéretesnek tűnő" jelre, mert engem is megszívattak jópárszor. De azért erősen bízom benne, hogy Neked ezek valódiak!!!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
KépKépKépKép
Most 1X, de 2 hónap múlva megimsételjük.

Zsuzska!
Nekem Vikivel a 7. hét után jelentkeztek a hányások, igaz émelygés volt előtte, és a 12. hét körülig tartott. Pont a karácsonyi időszakra esett... Ezért szerettem volna most tavaszi babát, de már egy nyári, őszi, vagy téliben is kiegyeznék, csak jöjjön! KépKépKépKépKépKép

moni

Lányok!

Nektek szokott szurkálni mensi előtt pár nappal a petefészketek? (olyan pé-sen?)

Betti
betti73

Sziasztok!Nekem használt a cickatea,felteszem a görbémet(meg vagyok vele elégedveKép
Most nagyon jól fel ment a höm (jobban mint a mult hónapba!Szeretném a véleményeteket kikérni!Elöre is köszönöm!
Bocsi lányok de nincs idöm visszaolvasni.
Mindenkinek mennek a drukkjaim++++++++++
"én is beleférek még az 5 zebrás közé?"a sok idegeskedés mellett azért reménykedem!Létezik az hogy a tea pár nappal elöre hozta a pé-t?Most nem tudok többet irni,el kell mennem a bnömmel a gy.tárba.Majd még jövök vissza "ha lesz idöm".Puszika!!!

És ime a görbém:
Kép
Vendég

Editke!
A tea nekem is egy kicsit előrehozta a PÉ-t. bár nem tudom, hogy amiatt volt-e, de azóta a 12. cn-on van, holott a ciklusom meg nem rövidült. Sőt...

Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti, nekem most szurkált, meg fájt is a petefészkem mielött meg kellett volna jönnie. Pár napja abbahagyta már. A végeredményt meg tudod. Kép

Kép
Kép
zafír

Keditke!!

Szerintem is szupi a hőd!! 17. napon volt a pé. Szerintem a tea előrehozza a pé-t, legalábbis nekem előrehozta jónéhány nappal. Múlt hónapban 17. napon volt, most meg a 11 napon. Neked múltkor melyik nap volt?

Betti
betti73

Köszi Zafír! Kép

Betti
betti73

Ha jól emlékszem a 19.nap és utánna felment de nem annyira mint most!De felrakom a mult havit is(35 napos volt a ciklusom .az a nap nem fért rá a görbére!
Jul. görbe:

Kép

U.i:Jaj már megint nagyon esik az esöKép!!!
Megyek is mert akorát dörgöt hogy kikapcsolom a gépet.Sziasztok!!!!!Ma már nem jövök ha igy folytatodokKép
Vendég

Érdekes, nálunk szépen süt a nap. Úgy öröltem neki Kép. Eddig nálnunk is esett, meg szinte éjszakai sötétség volt, és egyszer csak varázsütés szerűen kivilágosodott, és már vagy fél órája napsütés van Kép.

Betti nekem szokott szurkálni. Meg görcsölgetni is. Meg mindenfélét. Vagyis nekem most egész hónapban megjövősen görcsöl.

Kép

Kép
vkhajni

Kisütött a nap!!!!! Kép

Betti
betti73

Na akkor majd viszem haza a jó hírt, hogy ki fog sütni a nap. Ami felétek van, hozzánk is elér pár órán belül.Kép

Már van egy kis barnázásom.Kép(bocsi a naturalizmusért) Nem tudom, hogy ma elindul-e, vagy majd holnap lesz az 1.cn. Ti is a pirostól számoljátok?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Nekem a doki azt mondta, hogy onnantól számoljam, amikor pirosilag megjön.

Betti
betti73

Sziasztok!
Én lassan lépek, hogy odaérjek a dokihoz.
Drukkoljatok!
Holnap reggel hozom a híreketKép
M.

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok itt is már süt a nap Kép!!!!!Vica sajnálom Kép.Bár lehet hogy meg se jön,sose lehet tudni.
Vendég

Betti veled mi van?Hömérözöl még?"bocsi már nem emlékszem".Kiváncsi vagyok (mert egy napon járunk).!Csak ahogy néztem a te ciklusod rövidebb, mint az enyém!Nem bánám ha nekem 28 napos lenne a 35 helyetKép.Mert alig birom kivárni mindig a napot h megjöjjön.(olyankor nagyon lassan mennek a napokKép)Na mindegy,adig is van még 13 nap,de már alig birok magammal.
Vendég

Marminti !Alig várom már a holnapot,az uj fejleményekkel ,bár biztossan minden rendbe van!!Kép
Csajok a gyulladás befolyásolja a teherbe esést?Már nem emlékszem,hol olvastam .hogy sokáig szenvedett gy-sal és valoszinü,hogy azért nem esett teherbe!Kiváncsiságból kérdem,mert tavaly nekem is volt candidám,és most kiváncsi leszek(rákszürésen minden rendebe lesz-e).remélem igen!
Vendég

Maminti!
Várjuk holnap a híreket! A cégnél sincs scanner?
Oooooooooolyan kíváncsi vagyok!Kép

Editke!
Ne sajnálj!Kép Hosszú idő óta ez az első hónap mikor vártam, hogy megjöjjön.
Végig aggódtam volna, hogy most nem a legjobbkor jött. Ugye jött ez az álláslehetőség, meg végig ittam és bagóztam ezt a hónapot, meg egy barátnőmnek jövő május 20-án lesz az esküvője és arra nem tudtam volna elmenni!
Hát nagy bajok ezek.KépKépKép
Na jók legyetek. Lassan megyek zárni, meg takarítani.

Pusz: Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Keditke!

Nekem a 11. cn-on volt pé-m! Most várom a hét végét, hogy megjön-e vagy sem. Nem tudom, majd meglátjuk! Kép

Most lelépek!

Puszi Mindenkinek

Betti
betti73

Maminti!

Nekem a párom lefényképezte a képet és úgy tettük rá a számítógépre. Vagy esetleg Libriben szkenneltek még nekem anno szakdolgozat-íráskor.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

<font color="0077aa">Zafír,
nem tudok betelni Veled és a jó híreddel. A torokfájással és egyéb nyavalyákkal vigyázz és jobb is, hogy kiírattad magad, mert olvastam valami olyasmit, hogy a tartós láz vetélést okozhat. (Nehogy megijedj nekem!!!) Ez biztos Nálad nem áll fenn, de tényleg jobb most Neked otthon, így legalább alhatsz eleget. (Én egész nap tudnék.) A vitaminokról vsak annyit, hogy mikor 5 hetesen elmentem egy dokikhoz, két külön doki is azt mondta egymástól függetlenül, hogy ne szedjek Elevitet a 12. hétig, mert túl sok benne az A vitamin, ami idegrendszer-fejlődési károsodást okozhat. Ennek ellenére az van ugye ráírva a dobozára, hogy a tervezett teherbeesés előtt már egy hónappal javasolt szedni, egészen a szoptatásig. (Reklámfogás?) Na mindegy, én néha bekapok egyet-egyet, de amit mindenképpen kell szedni - az a folsav (napi 2 tabletta) + B6 vitamin a hányinger csökkentésére és a vas megkötésére. Minden más esetben elég a gyümi és a zöldség, hiszen nyár van!! Gondolom, alig bírjátok kivárni, míg eljuttok az orvoshoz. Ha 6 hetesen mész, már szívhangot is hallhattok!!!!
Doktori? Hát igen, fél évet tudok járni, aztán halasztok egy évet, mert egyéb elfoglaltságaim lesznek...Kép Milyen tüneteid vannak már? (Én, ha nem teszteltem volna 6 hete, máig nem tűnne fel, hogy terhes vagyok...semmi hasszurkálás, émelygés is elviselhető stb. EGyedül a szagok...brrr)

Beuka,
naaa.....mi lesz má'? Azt mondtad, hogy ebben a hónapban jössz utánunk! Nem más gyermekét kell sasolni a medencében, hanem tessék saját trónörököst csinálni!

Maminti,
akkor a Ti babátok épp egy hónappal később fogant, mint a mienk - nekünk jún. 24. - azaz Szent Iván éjjelén. (Akkor éjjel nem mulasztottam el kívánni sem!!!)

Lola</font>
lolita

Sziasztok, utóbbi napokban lerobbant az internetem. Gratulálok az új babásoknak.

Móni, fel a fejjel. 2x már sikerült, miért ne sikerülhetne most is? Egyetlen sperma kell csak Kép
potter_76

Sziasztok!

Zafír! Nagyon- nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKép
Úgy örülök, hogy végre összajött!
Nekem a doki ajánlotta az Elevitet, és valószínűleg nagyon sokat segített abban, hogy megmaradjon a Tündérkénk! (nekem sok gond volt a 14. hétig)

Voltunk 4D uh- on és KISFIÚNK lesz! KépKépKép
Kép

Kép
Andi
19+2

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Helló csajok!!!

Maminti igen, jól kikapcsoltunk végre! Várom a beszámolót a dokiról!!!

Zsu boldog házassági évfordulót!!!

vica tök jó az állásajánlat!!!!

Hajni kedves "összeragaós társam" (nagyon tetszett Kép el sem hinnéd, de ebben a hónapban nekem is valami hasonlóra sikerült eddig a görbém Kép. Szerintem is az emelkedés a lényeg nem a pottyanás! (mármint a hőben)

Betti tök jó, hogy hazaért a párod!! De akkor a 11. napon még itthon volt nem??

Zafír JOBBULÁST!!!! vigyázz magatokra! Küldök Neked valahogy mézet! Kép
igen jól tudod! most nem szedek semmit és szeptemberben megyek új dokihoz

Gyöngyi nagyon drukkolok!!!!!

Anita nagyon nagyon szorítok, hogy összekójöjjön a 2006 tavaszi baba Nektek!!!

Lola de jó, hogy végre hallattál magadról!!
Hát gondolhatod, hogy legszívesebben a saját babámat nézegetném!! Igyekszem!!

Anidi nagyon édes a baba GRATULÁLOK!!!!

Nolina mi van Veled?????

lépek, mert dörög meg villámlik mindenfele! Kép

Kép
Kép
beuka

Bea, nagyon jót mulattam az írásodon Kép. Még a páromnak is felolvastam Kép. Kezdünk nagyon-nagyon egy húron pengeni, úgyhogy már ideje lenne, hogy a babák is pengjenek velünk. Már megint nagyon bizakodom ebben a hónapban, pedig érzem, hogy minden ellenem játszott. De most csomó minden változott. Nem gyújtottam rá mikor megjött, ittam azt a hülye teát, nem idegeskedtem a pém környékén, sőt, extra sokat akcióztunk Kép. Ezzel szemben, hülye a görbém, és szinte folyamatosan görcsölget a hasim. Szóval nem tudok mit gondolni, de félek, hogy megint nagyon beleélem magam. Kicsit dilis vagyok, de belegondoltam, hogy küldözgetjük egymásnak a képeket, hogy nekem ekkora a hasam, nekem meg már nincs hányingerem stb.

Na jó, abbahagyom. A páromtól is kaptam ma, hogy mit álmodozom az épített medencéről, mikor még kész sincs a házikó Kép.

Megyek én is inkább aludni

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Jajj, itt a nagy álmodozásban el is felejtettem megdicsérni Andi babáját. Nagyon cukorfalat a kiskrapek Kép. Már most olyan érdeklődve figyel, félrebillentett fejjel Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hát lányok én itt a babaneten olvastam valamerre, hogy a túl sok vitamin nem árthat. A doki ezt úgy írta, hogy egy 10 literes vödörbe 10 liter vizet lehet tölteni, a többi kifolyik. Engem ez nyugtatott meg leginkább, úgyhogy én szedem az elevitet jó pár hete. Az én táplálkozásom amúgy is elég egyoldalú, úgyhogy a babának kell egy kis extra. De mától mnden reggel megeszek egy joghurtot (nem bifidus esensisest!), részben mert fincsi, részben mert elvileg jót tesz a bélműködésemnek.

Szandi aranyos a babád, bár az én gyakorlatlan szemem először nem igazán látta a lényeget.

Én úgy tervezem, hogy a végigjárom az egyetemet (tudom, mindenki rendőrnek születik, csak van aki továbbtanul Kép), már csak két évem van. Több osztálytársam is megcsinálta így az elején. Az egyiknek április végén született a babája és megengedték neki, hogy összecsoportosíthassa a vizsgáit. Erre nálunk egyébként nem nagyon hajlandók. Van olyan osztálytársam, aki másfél hónapos baba mellől jött be a két hétre oktatásra és szünetekben hazajárt szoptatni. Igaz neki volt a családban két nagyi is aki segített. Nekünk vidéken lakik az egész pereputty.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok csajok.

Tessék az első kép Marciról, itt 12hét +4 naposKép

Kép
Kép
incike

A következőképen Marci már 18 hét+ 1 napos
Kép

Kép
Kép
incike

Na és mostanában az utolsó kép Marciról 22hét +1naposan
Kép
. Mindenkinek ilyen szép babás UH képeket kívánok mielőbb.

Mindenkit pusszantok.
Inci

Kép
Kép
incike

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinéninél. Nagyon jó benyomást tett rám. Nagyon kedves volt. Láthattam UH-n a Picúrt isKép 15x8 mm a petezsák. Sajna még szívmüködés nem látszott. Jövö héten is megyek, akkor már biztos fog látszani!Kép
Megpróbálom majd lefotózni a képet, ez tegnap eszembe sem jutottKép

Vica!
Nálunk nincs szkenner, valahol fellelhetö a munkahelyemen, de nem nagyon szeretnék még UH-s képet mutogatni errefeléKép

Andi!
Nagyon aranyos a csöppség! Nem is tudtam, hogy már ilyen korán meg tudják állapítani a nemét!

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!
Ez aztán igazán babás topik lett! Mennyi kép...és milyen szépek!Kép

Andi!
Nagyon aranyos a kis kukis! Kívánom, hogy soha többé ne legyen semmi gond vele!!!Kép
Egyébként, ha nem vagyok indiszkrét, mi volt a probléma?

Inci!
A Te Marcid is nagyon édes. Az első képen gondolom a buksija látszik. A második már nagyon babás.Kép A harmadik meg...Kép

Maminti!
Örülök, hogy jól sikerült a dokinéninél tett "látogatás". Jövöhéten már biztos hallod a Kisprücsök szívét is. Párod nem volt veled? Kezdi már felfogni az apaságot?Kép

Kata!
Légyszi pottyants le: ma 2.cn.
El se hiszitek, milyen nagy örömem van! NEM FÁJT MIKOR MEGJÖTT!!! Ez nekem akkora élmény! Tudjátok, hogy egy éve minden hónapban meghalok.Kép
De most csak annyira fájdogált, amennyire EGÉSZSÉGES! Ez egy igazán szép mensi.
Annyira örülök, kérlek ne nézzetek dilisnek.Kép
Most már csak arra volnék kíváncsi, hogy a bogyók kezdték rendberakni a hormonjaimat, vagy az segített, hogy vártam, hogy megjöjjön? A férjem letolt, hogy mit filózok rajta, örüljek, hogy nem fájt! Végülis igaza van.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt Lányok!

Inci, Andi!

Édesek a picúrok! Olyan szépen látszanak az UH-n.

Maminti!

Csatlakozom Vicához, jövő héten már hallható lesz a pici dobogás!

Beuka!

Igen, a 11. napon még itthon volt a párom.

Vica!

Örülök, hogy örülsz! Kép Annak meg különösen, hogy most nem fáj. Igaza van a férjednek, nem kell ezen annyit agyalogni, nem fáj és kész! Kép

Betti
betti73

Vica!
Párom nem volt velem. Jövö héten sem leszKép De majd utána elrángatomKép
Szerintem még mindig nem fogta fel, mi is történik. Legalábbis úgy viselkedik, mintha ez csak nekem lenne fontos, ö meg megértöen figyel.Kép
Tök jó, hogy nemfájt, amikor megjött neked!Kép Én már évek óta majd' meghaltam mindig.

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Incike, nagyon érdesek a képek. Olyan furi, hogy én is láttam rajta amit látni kellett. Pedig soha nem szoktam Kép.

Vica, nagyon irigyellek, hogy nem fájt. Én egész életemben majd meghaltam tőle. Nálunk ez örökletes.

Maminti, jó, hogy minden ok nálatok.

Velem semmi nem törpént este óta. Azóta is folyamatosan görcsölget a hasim, nem tudom mi lehet, ilyen még sosem volt. Időnként annyira hogy le kell ülnöm. Aztán elmúlik pár perc alatt, de hamarosan visszajön. Főleg akkor tud rendesen begörcsölni, amikor nyújtózkodom. Vagyis igazából nem görcsöl, hanem mintha kést forgatnának benne. Vagy nem tudom. De elegem van.

Kép

Kép
vkhajni

Vica!
Nem nézlek h...nek, hogy örülsz annak, hogy most megjött!!! Hidd el, ha összejön a melo, nem gondolsz a babóra annyit, és sikerülni fog, meglátod!!!

Inci! Andi!
Édesek a pocaklakók!!!

Maminti!
Ne légy szomorú, hidd el, változni fog!!! Az én férjem is ilyen volt, aztán megváltozott, és nagy élmény volt neki mind2 szülés!!! Az első után azt mondta, hogy lehet, hogy pályát tévesztett, és nőgyógyásznak kellett volna mennie!!! KépKépKépKép

Ma már sokkal jobb a kedvem, bár most az UH képeket nézegetve összeszorult a torkom, hogy elképzelhető, hogy iylenben nem lesz részem. De tudom nem visszafele kell nézni, hanem előre, de akarva akaratlanul előtörnek az emlékek...

moni

Maminti!

Sajnálom, hogy a párod még nem fogta fel a dolgot! Ne aggódj, majd belejön. Kép

Hajni!

Nem normális dolog a folyamatos görcsölés. Nem kellene orvoshoz menned?

Betti
betti73

Betti, tavaly ugyan ilyenkor voltam dokinál, és azt monta, hogy csak a peteérésemet érzem. Úgyis megyek mostanában rákszűrésre, és most másik dokihoz, aztán majd megkérdezem. Hátha az csinál valamit.

Kép

Kép
vkhajni

VICA, MI VAN AZ ÁLLÁSSAL?
Én szorítok nagyon!Kép

zsuzska80
Szombathely

Kata dobsz egy táblát??

zsuzska80
Szombathely

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: