Új privát üzeneted érkezett!

kisbaby! 2 napja semmit nem érzek,nem fáj,nem görcsöl, ma egész nap olyan érzésem volt, van h nem sikerült! :cry:
igen holnap tesztelek,meg vasárnap is.

ha érzek is vmit azt is csak este ha lefekszem és a köldököm körül szurkálásokat,meg ja mintha izomlázam lenne a méhembe.de egész napközben semmi!

3 kúp végre meghozta hatását...de még van mit:)

gaby! nagyon szép kisbaba!

georgia örülök h minden rendben!

zita! életembe nem volt fent a savam, nem tudom miilyen, meg azt sem h milyen az a gyomorégés. te végig görcsöltél?annyira de annyira félek h nem sikerült!!!!!én abba beleőrülök.:(((

KépKép
dike

Dike

Ha ennyire felsz, akkor minek tesztelsz holnap?
Azert hogy elkeseredjel?
Holnap tuti negativ lessz a teszted!!
Eppen ezert varj egy par napot!!
Hidd el nembanod meg.
Halgass ram.
Ez egy jo tanacs, es nem rossz induletbol mondom.
Addig is sok drukk++++++++++++++++++++++++++++++!!
Vendég

Zita

Kicsereltem a vonalzot, mert a masik nemjol szamolta ki, ugy ahogy mondtad.
De nekem csak a kisvonalzo adta ki az igazit, hogy hany napom van meg hatra a szulesig.
Annyira nem rossz nem? :cry: :D
Vendég

negatív :cry: :cry: :cry:

KépKép
dike

Sziasztok,

Dike
Én végig éreztem vmi kaparó érzést, de inkább este lefekvéskor, meg beleszúrkálásokat is. Bár közel a vv napjához már nem minden nap éreztem kapargálást. Georgiával egyet értek, korai lesz még a teszt, hidd el! Ne tesztelj még, mert csalódni fogsz, Vasárnap már biztosabb az eredmény! Én egyáltalán nem teszteltem én a vérvételből tudtam meg az eredményt, s egészen a vv napjáig úgy voltam vele, hogy tuti sikerült, de aznap totál fordítva gondoltam :) Nem tudom, hogy miért de én végig pozitívan gondolkodtam, úgy voltam vele, hogy én mindent megtettem, hogy megmaradjon a baba, s gondoltam meg is hálálja a kis drága, hogy ügyesen pihentem :) hát így lett :lol:

Georgia
Szerintem aranyos a kis vonalzó is :)
Nem a vonalzó a lényeg, tudod :wink:

Többiek merre jártok? Zsu?

Éjjel köhögtem, kegyetlenül, úgyhogy megyek a dokihoz, meg a bőrkiütésemmel is, amivel már 2 éve nem tud senki semmit sem kezdeni :? töltöttem le a netről gyógynövényes okosságokat, majd adok tanácsot a dokinak hogy mit írjon fel :lol:

Szép napot mindenkinek!

Zita

Kép
zitácska79

Gabi vééégre ott a gyönyörű szoba gyönyörű lakója!!!! Jaaaaj de édes!

Suzy gyönyörű poci!!!

Szrityi hogy vagy? Hol vagy? Mi a helyzet?

Gyancsi hogy vagy? Remélem jobban! Írj mi van veled!

Dike nagyon korai volt még ez a teszt, ne felejtsd el, hogy 3 napos embriket kaptál vissza, még nem mutathatja ki.

Kisbaby a fájdalom is lehet jó jel!

Georgia köszi! Örülök hogy minden ok nálad!

Zita köszi neked is!

Bri átolvastam a másikba, pihizzél akkor sokat, és nagy gratula a "kis" kukishoz :lol: !

Este jövök a hírekkel vagy legkésőbb holnap reggel.
Puszi!!!
Vanili
Vendég

Sziasztok Csajok,

ezt nem hiszem el, írtam egy csomót, és elszállt :evil:

nna akkor újra:
Vanili,
Köszi, remélem tényleg jót jelent a fájdogálás, mindenkinél mást.. Gyere majd, ma már tudod, mikor lesz időpontod :D

Georgia,
Tök szerencsések vagytök, hogy kaptok egy nővérkét, ráadásul 10 napra :D persze itt is lehet kérni ilyet, csak drága...

Zita,

Én is próbálok pozitívan gondolkodni, de ahogy közeleg a hétfő, annál inkább be vagyok tojva, egyre fogy a bátorságom.. Örülök azért, hogy hétfőn kiderül, de félek is. És nem merek tesztelni sem még.

Dike,

Korai volt még, ez nem egy lefutott dolog még! Most olvastam egy másik topicon, hogy tesztelt, és az esélytelenek nagy nyugalmával elment a vérvételre. szerinted? Terhes. :D :D
Most éppen nekem sem fáj semmim, csak a puffadás van. reggel éreztem, de most nem. Állandóan nyomodatom a cicim, hogy fáj-e. tiszta hülye vagyok, már attól fáj, hogy nyomogatom :evil:
Puszilok mindenkit,
kisbaby

kisbaby! ugyan ez! én is állandóan nyomkodom! :lol:

KépKép
dike

Sziasztok!

Jöttem bekukkantani, hogy mi újság a kismamikkal. :)
Időnként szoktam olvasgatni az írásaitokat!
Írni azért nem írok, mert velem semmi nincs még ezen a téren, várjuk a lombikot, ami majd csak decemberben vagy januárban lesz.

Dike:Nagyon bízom benne hogy minden rendben van és ott növöget a picurka már a hasadban. Hétfőn ezek szerint nálatok kiderül a helyzet?

Többiektől bocsi, de még nem látom át ezt a topicot, hogy ki mikor is ment lombikra. Mindenkinek nagyon szorítok egyébként a háttérből és annyira jó olvasni amikor elsőre sikeres lett valakinél a beavatkozás. Ebből nagyon sok erőt merítek úgy érzem. :)

Kép
babicsek

Bekukk 8) Vegre 3napja fajdalomentes vgyok!!!kopp-kopp

Szal a kalamajka csak folytatodott...mar lese irom mert nincs hozza erom de a lenyeg 3napja jobban vgyok kopp-kopp tudom mar irtam de ezt nem lehet elegszer :oops:

Tegnap voltam dokinal.Ujnal mert a regit akkor lassam mikor a hatam kozepet :twisted: Ez most egy veszelyeztetett terhessegekkel foglalkozo specko doki allitolag "legjobb" ugyhogy bizakodo vgyok.Kedden felvettek minden adatot,volt specko uhu amin leellenoriztel a labakat kezeket ujjakat vese sziv agy mindent :arrow: es lattuk a labakozet iiiiiiis :D 8) eeeeees tadaaaam FIUUUUU :lol: kukisa van de akkora...mondtam apacskanak leelozi ot is ha igy halad :lol:

Vettek 9kemcso vert :shock: megvolt az AFP meg ilyenek...adtak beutalot a szivdokihoz a nyavajammal amit talaltak meg ev elejen hogy nezzessem meg azt is.3hetente lesz ilyen specko uhu...fel ora minimum mernek mindent.Miomarol nem ngyon beszeltunk nem is ertem miert hisz attol gorcsoltem itt 2hetig...viszont a mehszajon van a placenta ugyhogy teljes mertekben vigyaznom kell es no sex meg emelgetes meg joforman semmi :?

Van egy par sztarfotom is majd a vegen felteszem :wink:

Ugyhogy ujabb megprfobaltatasok ele nezek de veszem az akadalyokat es apacska ngyon segitokesz es itt van mellettem egy igazi hos :P

Kép

Kép

Kép

Kép

Tudom a kepek nem egy igazi baba kinezetu abrazolasok de higgyetek el amikor idaig eljuttok ti is ezek lesznek a legszebb felvetelek szamotokra is 8) :P Az uccso kep bal oldalan orolbeszoritot keze van ott a masikon meg egy ilyen felfeleallo huvelykujj hogy minden OK idebent :lol:

Visszaolvasok....5oldal kis idobe bele fog telni :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

babicsek! nem én kedden megyek, de már holnap mennék,essek túl rajta,semmi jó előérzete, nincs.

bridge! gratulálok a kukishoz!nagyon szép kisbaba!

KépKép
dike

Sziasztok!

Ha nem bánjátok, csatlakoznék. Nem régóta olvasom a topikot (Bridget-et kerestem :wink: ), és akkor láttam, hogy Zitácska és Dike a győri Kaáliba, Boga dokihoz jár, ahogy én is.
A kismamiknak gratulálok, gondtalan babavárást kívánok, a várakozóknak és az akcióban lévőknek sok-sok drukk és türelem!
Igyekszem felvenni a fonalat. :wink:

Rólam. 5 éve szeretnénk babát, 4 éve derült ki, hogy nagyon komoly apa baj van és csak lombikkal lehet babánk. Azóta 4 lombikot és 5 beültetést csináltunk végig a BMC-ben, közben sok-sok vizsgálatunk volt. Hysteroscopia 2x, IR, pajzsmirigy, immunológia, genetika, Leiden, thrombophilia..... stb. stb. Nem találtak semmit. Egyedül az idei tavaszi terheléses inzulin vizsgálatnál (ami már a 6. volt az évek során, és eddig mindig tökéletes volt) állapítottak meg egy enyhe IR-t, amire gyógyszert kaptam, de diétáznom sem kell.
Az 5. lombikot több hónap próbálkozás után sem sikerült elkezdenünk a BMC-ben, ezért megelégeltem a egészet és kértem időpontot a győri Kaáliba. Áprilisban voltunk először, szokásos vérvételek, újabb vizsgálatok, amik még nem voltak. XIII. faktor, stimu előtti ciklusban 3 alkalommal mini suction. Az 5. lombik stimut szeptemberben 07-én kezdtük, long volt. Supre orrspray, Gonal, Luveris volt a "program". A punkció múlt hét szombaton volt, 8 szép petesejtem lett, nagyon örültem :D Másnap már kevésbé :evil: Egy sejt termékenyült meg. (Azt mondták, hogy a spermiumok miatt. Ez a legrosszabb megtermékenyülési arányunkat is alulmúlta.)
Egyszemke fejlődött, osztódott, így 3 napos korában beültetésre került. Itthon pihenek vele, és igyekszem rábírni, hogy maradjon velünk :D Utrot kapok, meg a "kedvenc" progi szurit :? Október 19-én kell vérvételre mennem.

Dike, nagyon-nagyon drukkolok Neked! :wink: Nagyon korán teszteltél, még ne add fel!
A Kaáli-ban én már 2x láttalak. Stimud/stimum alatt és a beültetésed napján. Utóbbinál én az akváriumnál ültem a férjemmel, copfozott hajjal, kék felsőben és sötét szürke kardigánban. Nem akartalak idegenként letámadni, ez gondolom érthető :wink:

Zitácska, a Te eredményhirdetésed napján is ott voltam! :lol: Egyedül voltál? Háttal ültél a vizsgálónak? Az egy nagyon sikeres nap volt! :lol:

Szép estét!

Kép

KépKép
anett_1

Koszonom a vizsgalatokkal kapcsolatos infokat!!!Es koszonom a kepdicsiket!!! :lol: ocifotok ngyon szepek...szerintem mindenkinek tok normalis nagysagu :D Babaszobakrol en is neznek kepeket es uhus kepeket is met nem akarok mindig csak en jonni ezekkel :oops:

Szrityi
Jol mondod...majd meglatod mikor te fogod a kepeket...annyi erzes jon meg meg mikorben uhun most neztek pl...neha majd elsirtam magam neha mosolyogtam apacskat is figyeltem kozben a reakcioit...erdekes es felfoghatatlan 8) Miert vgy ugy eltunve? :roll: Kezdtetek? 8)

Kép

Babicsek
Udv neked itt is!!Hajra lombik remelem neked is elsore sikerulni fog!!!Tolem is nyugodtan kerdezhetsz majd akar priviben is (ott hamarabb elolvasom)

Kép

Ancsu
Nem majusra hanem marciusra vgyok kiirva 26.Szerintem elirtal ott valamit szal en marciusi te majusi :) Bebi meretek szepek es en szinte teljesen biztos vagyok benne hogy nem fog ugy jarni ahogy en :roll: ugyhogy probald elvezni az ikres kismamisagot mert ezek a babaok mar maradnak nem emnnek sehova sem :lol: Mi is a 2D-s uhukat vesszuk fel videora.Mondjuk elotte megkell kerdezni mar otthon ebbol nem lehet problema :roll: Itt az uj helyen nem engedtek(ugyanis amcsiban mindenki mindenert perel es ha esetleg meg videofelvetelem is lenne a bakirol az nekik baj lenne...ezert nem engedik :? Ugyjhogy a videozas szamunkra befejezodott :( bar a 20hetesrol lehet kapunk valamit meg majd megyuk is 4D-re meg mi lathatjuk 3hetente de emleknek nem tudom eltenni oket :roll:

Neked meg nem is kell furdeni egyenlore majd a 12.het utan te is virgonckodhatsz es ha totel zart mehszajad van(mint nekem) akkor te is mesz majd uszikalni 8) most hogy a fajasaim voltak en is beleultem a kad vizbe...marha jol esett addig se fajtam ugy...azota napi szinten kovetem el a dolgot :lol:

Kép

Suzy
Nemhogy a 12.heten vgyok tul de mar a 16ikba lepek holnap :shock: Ahogy mondod sok uhus kepet lattam a tobbi lanyet.Ertem en mit kell nezni meg ilyenek de amikor az ember az o hasaban levo miniembert kapja meg kepen na hat az teljesseggel hihetetlen :oops: Letelepedes ugyben Ausztralia ahol tartunk,Japan egyenlore szoba johet de nem hosszu tavra mert draga az elet es sokat kell dodozni :roll: Amerika meg nyugdijas ekere jo szinten :roll: Femibionbol melyiket szedted?Pihengetsz?Mar csak 3hetet birjatok ki meglesz az :wink:

Kép

Dike
Latom te mar felkeszult vgy 8) igen ha nincs sok idom csak oda irok...mert itt mire visszaolvasok eltelik a nap :lol: A varandossagbol en eddig az elso 5hetet elveztem aztan jott a verzes ahogy az elallt es beleptem a 12.hetbe akkor meg jott a mioma gorcs :x na meg most 2napja elvezem es remelem ez most mar igy is marad mert en is szeretnem elvezni mostmar :roll:

Nekem nem volt semmi tunetem...semmi pedig ketten is voltak odabent :wink: aztan mikor mar kiderult minden na akkor volt egy kis alhasi huzodasom a mehszalagok miatt de az is egy hetig aztan annyi :shock: a tobbi jel kesobb jott.Pl rosszullet hanyinger nekem nem is volt es max ha 3szor szedultem egesz 16het alatt 8)

Meg lehetettkorai a teszt!Nem elkeseredni!!!Hanyadik napon vgy? :roll:

Kép

Angyal
TSH-d,hogy van? :roll: Az a baj,hogy elmeletben legalabbis ahogy en vettem eszre a kaali nem ngyon nez korul legalabbis nem minden esetben.Ha megvan az ok hogy miert kell a lombik ok megcsinaljak de neha kerhetnenek +leleteket pl THS es mennyivel egyszerubb lenne az elet :roll: En is ugy mentem el megnezetni a mesmentis be vgy hova...nekem se mondta senki de ha en nem megyek akkor nem is tudjuk :roll: a terheleses cukrot is igy vetettem le.A beultis topikbol a lanyoktol tanultam eni is ilyen fortelyokat :roll: Persze miutan magas volt mindig neztek nekem kulon kellett kernem mert ugye fizetni kell a kaaliban erte.

Azert remelem mar alakulsz...latod en mondjuk ezert nezetem havonta...en azert drukkolok neked is :wink: Mert mikor az ember a leginkabb nem gondol ra akkor tortennek csodak :)

Kép

Zita
Multkor nem azert kerdeztem irj magadrol mert nem tudom ki vagy :lol: Olvastalak en elotte...csak akkor 2oldalt olvastam vissza es ott semmit nem tudtam meg,hogy azota mi tortent veled :lol: na ezert kertem irj kicsit magadrol :lol:

Kép

Gabiiiiiii
Neked sok-sok gratulaciom es 3szoros hipphipp hurraaaaa :D Gyonyoruseges Roli :D

Kép

Csoki
Nem tudom melyikre gondoltal,hogy szeme es fule de biztos az volt :lol: viszont ezeken a kepeken mar nem eltevesztheto 8) Mikor kezdtek?

Kép

Gyancsi
Na jo okes jo ekkora hajzuhatag de ahogy elneztem neked tenyleg tok jol all a rovid haj :wink: Kozelebbi orszag na az nincs tervben...europa abszolut nincs tervben :? Ngyon haladsz 33.het :shock: Nagy-nagy dratula nektek!!!Vegre te is asszonnya valtal :lol: :D

Kép

Kép

Melindaaaaa
Irjal mar magatokrol is kicsit :D Irogatsz valahova mashova?Majd minya jol utanadnezek :twisted: :lol: :lol: Ja latom irtal csak elso hsz utan van.En meg Marcius 26 8) ugyhogy fej fej mellett haladunk mondhatni :) Verzes utoljara 11.heten volt most volt mas kalamajka :? progit perszeeee 12.het utolso napjaiban mar 3*1et nyomtam csak 3napig vgy 4 es aztan abbahagytam :wink:

Kép

Zsuuuu
Sziaaaa :D

Kép

Anett
Sziaaaa :D Hogyhogy engem kerestel :shock: Na nem semmin mentetek keresztul mar...remelem egyszemketek veletek marad :roll: Babaragik mennek

Kép

A tapintatrol is irnek...ujkent idejonni beulti utan hogy nekem sikerult mikozben itt a topikban vannak olyanok akik ekek ota kuzdenek es semmi...aze legyunk ma tapintatosak :roll: Nem is csodalom,hogy sok regi nem jon... :? Majd meg lesz irnivalom csak valamit megakarok nezni elobb 8)

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2010.10.08 20:20-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bocsánat nem tudok most visszaolvasni, még vékonyka a nyálkahártyám... szóval uhu újra jövő héten....
Puszi!
Vendég

Csoki
Mehnyalkaerosito drukkok mennek!!!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Dike Kisbaby

Drukkolok neketek nagyon++++++++++++++++++++++!!

Zita

Koszonom a vonalzo dicsit :D :D !!
Voltal orvosnal?
Remelem jobban vagy!!

Anett

Nagyon drukkolok neked is+++++++++++++++++++++!!

Vanili

Minden rendben lessz, majd meglatod!!

Voltam ma vervetelen, azt mondtak egyhet mulva van az eredmeny, de csak akkor szolnak, ha valami nem jo.

Tobbieknek jo hetveget!!
Vendég

Sziasztok,

Jó korán jöttem, nem tudok aludni, nagyon fáj a hasam. Ma NEM kéne megjönnie...
Dike, ma sem mertem tesztelni. :oops: Hogy vagy ma?

Georgia, Köszi a drukkokat :)

Vanili, Mikor indultunk a stimuval, nekem is elég vékonyka volt a nyálkahártyám, a leszívásra meg már szépe megvastagodott, én magam is csodálkoztam rajta. :D

Szia Anett,
Háát, tényleg nem semmi, amin keresztülmentél, nagyon drukkolok egyetlenkédnek :D
Nekem is egy bogyót tudtak beültetni, mert összesen két tüszőm lett, abból az egyikben nem találtak semmit.

Bridget Szia,
GRATULÁLOK a kiskukishoz :D Nekem is van egy elég nagy miómám, de nem operálták meg a beültetés előtt, mondván, hogy nem torzítja a méhűrt. Bízom benne, hogy nem lesz baj vele.

Zita, hogy vagy?

Puszi mindenkinek

kisbaby
kisbaby

csoki! mehnyálkahártya erősítőket küldöm!+++++++

Anett! de szupereer h itt rám találtál,és így felismersz h én lehettem ott.ne hari nekem nem rémlik!kívánom h most teljesüljön az álmod és a kis egyszemke kapaszkodjon!

bridge!megnyugtattál, h te se éreztél semmit,én továbbra se semmi, csak a mellem. et+9 vok ma,nem teszteltem.

kisbaby! drukkkkkk!!!!! jól vok semmit nem érzek.h h ma kéne megjönnie?nem egy napon volt a leszívásunk,hétfőn?onnan meg 14 nap nem?vagy tévedek?

KépKép
dike

Bri köszi az idézetet, gyönyörű szép (és milyen igaz, csakúgy mint a tapintatról szóló). Tudod nálunk senki nem tudja hogy lombikozunk, sőt van aki azt sem hogy egyáltalán próbálkozunk, de vannak körülöttem olyanok, akik teljes szívükből babát kívánnak nekünk (anélkül hogy valaha mondtak volna valamit vagy mondanának valamit erről, ezt érzem). (Meg a neten is érzem :) ). Ez annyira cuki hogy azt mutatja a babád hogy minden ok :D szuper ez a kép!

Kisbaby fagyis beültim lesz, azaz ha megfelelő vastagságú a nyálkahártya, akkor beültetik az előző stimuban lefagyasztott embriókat. Ezért megyek hétfőn is, hogy lássuk mennyire nőtt a nyálkahártyám. Nyugi nyugi nem fog megjönni +++++++++

Dike köszi. Nehogy tesztelj, nincs értelme.

Anett üdv közöttünk. Hát szomorúan olvastam a történetedet... Drága egyszemkédnek üzenem hogy kapaszkodjon.

Georgia, köszi.

Jó hétvégét, sziasztok!
Vendég

Ja Bri mi az amit még meg akartál nézni mielőtt írsz valamit? Kivi vagyok :oops: .
Vendég

Vanili:
szorítok érted kell, hogy erősödjön az a méhnyálkahártya :wink:

Bri:
hát édi a picurka ahogy a minden OK jelet mutatja a kezecskéjével de lehet hogy stoppol ? :lol:
Hát én pirikére várok, mert most nem akar jönni és már az 51.cn.-en vagyok. :shock: Ha végre megjön akkor tabletta szedés és fagyizás lenne a tervezett menet.

Gyancsi:
nagyon helyesek vagytok a képeken látszik rajtatok a mérhetetlen boldogság ruha ide vagy oda. Tök szupi

Gabi:
de édes a kis Roli baba végre elfoglalhatta a saját kis ágyikóját.

Puszika mindenkinek akinek most nem írtam

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Sziasztok!

Csak 1-2 mondat erejéig :oops:

Bri!
Köszönjük szépen!
Nektek is gratu a kis kukishoz!Nagyon édi a képeken,biztos szép baba lesz,mert jó géneket fog örökölni :lol: :lol: :lol:

Gyancsi!
Nektek sok boldogságot kívánunk!Igazán laza kis esküvő volt :lol: :lol: :lol:

Akciózóknak!
Millió drukk (sajnos elvesztettem a fonalat,hogy ki-mikor kezd :oops: )
Kép

Mindenkinek PUSZIIIIIIIIII

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok,

Nagyon sokáig tartott visszaolvasni... soka írtatok

Bri
Gratulálok a kis kukisodhoz :) örülök, hogy minden rendben van :) S igazad van a tapintatban, mert senki ne azzal kezdje, hogy neki sikerült! Én is gondolkoztam hogy elmondjam-e hogy sikerült(annak ellenére, hogy én az egész lombikom alatt jártam ide), mert tudom, hogy mindenki megjárta a hadak útját, s azért mégis csak mindenkiben benne van, hogy neki még nem sikerült, hiába örül a másik örömének, amit totál megértek.

Anett
Biztosan nem engem láttál, mert én az ablaknál ültem, mikor megtudtam az eredményt.... Hányadikán voltál a Kaáliban? elég sokat jársz a Kaáliba, ha mindegyiküknél ott voltál, ahogy írod.... S amikor én megtudtam az eredményt még másik 2 lány is megtudta, s akkor csak mi voltunk ott a váróban, rajtunk kívül senki sem....

Georgia
Már írtam, hogy csüt-ön voltam dokinál, elvileg nincs semmi gond, azóta nem voltam dokinál, majd legközelebb 25-én megyek uh-ra, vérvételre, és 27-én a dokihoz. Most hétfőn pedig védőnőhöz megyek. Ma kicsit fájt a hasam, mire végeztem a konyhában, tegnap semmi bajom sem volt, pedig kiporszívóztam a kocsit és a szélvédőt is letakarítottam :)

Dike
Drukkolok neked, hidd el pozitív lesz a teszt! :wink:

Vanili
Drukkolok nektek is, hogy mielőbb kezdhessetek! :)

Nem tudom, hogy kihagytam-e valakit, ha igen ,akkor bocsika!

Szép hétvégét nektek!

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok,

Dike,
Nekem szept. 15-én volt meg utoljára, a leszívás 27-én volt, a beülti meg 30-án,csütörtökön. Mivel nekem 25 naposak mindíg a ciklusaim, ezért számoltam, hohy ma NEM kéne mensiznem. Hétfőn én a 27. napon leszek már. Én így számolom. Másképp kellene?
Nekem ma nincs sajna semmi tünetem a nagy puffadáson kívül. Hasam ma nem fáj. Melleim? Igen, picit érzékeny, de ennyi.
És nem teszteltem még. Én nem merek :oops: de hát hétfőn kiderül, olyan visszás érzésem van, túl is lennék rajta, de nagyon félek a csalódástól..

Anett,
Babaragacs neked is :D :D

Vanili,
További vastagodást kívánok (nyálkahártyára gondoltam természetesen) :D

puszilok mindenkit,

kisbaby
[/b]
kisbaby

Zita

Azert kerdeztem voltal e dokinal, mert te irtad egesz este kohogtel, es mesz dokihoz.
Vendég

Csajok

En meg a mai napig hihetetlennek tartom hogy sikerult nekem is az Ivf.
16 eve szeretnenk gyereket, es csak veteleseim voltak rogton az elejen mejd mehenkivuli terhessegem.
Es most itt a bebi a pocakomba :D :D !!
A ferjem az egesz varosnak szetkurtolte.
Nagyon nagyon drukkolok mindenkinek!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Bri, Georgia, Kisbaby, Dike, Csokoládé-Vanília, aranyosak vagytok! :D Köszönöm szépen!

Csokoládé-Vanília, (hivhatlak én is Vanilinek?), méhnyálkanövesztő drukkokat küldök Neked! Pár nap alatt rengeteget nőhet! :wink:
Olyan szépen leírtad, hogy többen is szó nélkül babát kívánnak Nektek :oops: :oops: Ismerős. Nálunk is csak sorstársak, a legjobb barátnőm, és a sógornőm tud rajtunk kívül a lombikról. Ja, és pár hónapja a főnököm :roll: 4 évvel ezelőtt a férjem nem akarta nagydobra verni, 1-2 éve meg már bennem sem olyan nagy a közlési vágy. A barátok, családtagok, ismerősök meg olyan tapintatosak, hogy nem faggatnak, csak csendben kívánnak nekünk babákat/sikert/minden jót. :oops:

Georgia, ez most milyen vérvétel volt? Hollandiában hogy vannak szülés után az ellátások? Meddig maradhatsz otthon, meddig jár a GYED/GYES kinti megfelelője? Most még dolgozol vagy otthon maradtál a lombik után? Bocs, hogy ennyit kérdezek, de nagyon érdekel, hogy Nálatok ez hogy van. :oops:
El is hiszem, hogy ennyire örülsz a bébinek! :lol: Hatalmas boldogság lehet! Rengeteget vártatok Rá, de kárpótol mindenért! A férjeden nem csodálkozom! :lol: Az enyém is szívesen vállalna ilyen "faliújság" funkciót! :wink:

Kisbaby, sok-sok drukk Neked!++++++++++++++ Már csak kettőt kell aludni! :wink: Te hova jársz, melyik intézetbe?
Nekem eddig az 5 alkalomból, 3x volt 8 petesejtem, 1 alkalommal 2, 1 alkalommal meg 5 petesejt. A megtermékenyülési arány mindig jobb volt (pedig az elsőnél, még herebiopsziával nyert hímivarsejtekkel történt a megtermékenyítés), sőt a 4. lombiknál 8 petesejtből 6 embrió lett és még blastocysta állapotig is elvitték őket. Most is azt mondták, hogy a spermiumokkal volt a gond. Nem értjük, hogy mitől függ. :roll: Ugyanazt a vitaminkúrát csinálta végig a párom, mint a legsikeresebbnek mondható 4. alkalomnál.... és mégis. Jobb lett volna, ha legalább 2 emriónk lett volna, de reménykedünk, hogy Egyszemke lesz a legügyesebb, és megmutatja, hogy kell ezt csinálni! :wink:

Dike, Neked is a legjobbakat! Sok-sok babaragacs!++++++++++ Hogy vagy? Holnap tesztelsz még, vagy megvárod a keddi vérvételt? Nem csodálom, hogy nem a körülötted lévőkkel voltál elfoglalva! :wink:
Nekem még többet kell várnom, mint Neked. Engem ET+14 napra hívtak vissza. Ma ET+4 nap.

Zitácska, igen, elég sokat jártam/járok :oops: Eddig összesen 11 alkalommal. :oops:
április 20.: 1. konzultáció
április 28.: spermavizsgálat, HBA, ellenanyagszűrés,
július 07. : 2. megbeszélés (a köv. ciklusban már kezdeni akart Boga, de én mondtam, hogy nem, előtte nyaralunk),
augusztus 23.: 1. mini suction (hajnalban értünk haza nyaralásból, 11-kor meg már a műtőben voltam, kicsit necces volt :roll: ),
augusztus 27.: 2. mini suction,
szeptember 03.: 3. mini suction (ekkor beszéltük meg a stimu részleteit),
szeptember 20.: 1. vérvétel és megbeszélés (a Suprefact orrspray-t szept. 07-én kezdtem),
szeptember 24. : 2. vérvétel, hüvelytisztasági vizsgálat, uh, megbeszélés,
szeptember 30.: 3. vérvétel, uh, megbeszélés (aznap este már tüszőt repesztettem),
október 02.: punkció,
október 05.: ET

Mehettem volna többször is, de nagyon sok vizsgálatom megvolt korábbról, a friss vérvételeket meg nem ott csináltattam meg, hanem TB alapon.
Bocsi, én az augusztus 27-re gondoltam. 3 eredményhirdetés volt aznap. Egy csaj a vizsgálónak háttal ült, egyedül. Nagyon izgatott volt, annak ellenére, hogy sokat mosolygott. Én azt hittem, hogy Te voltál. Mellette ült egy páros, ott a férfi nagyon feszült volt. A 3. lány az ablaknak ült háttal, egyedül, nagyon nyugodtan (ránézésre).
Rajtuk kívül még egy páros volt ott, közvetlenül a főnővér ajtaja mellett ültek, de ők viszonylag hamar elmentek, receptekre és instrukciókra vártak. És végül mi ketten, szintén a főnővér ajtajának háttal, közel az akváriumhoz. Kb. 1/2 1 órát vártunk, míg behívtak végre a műtőbe. Nem bántam, nagyon jó érzés volt látni, hallani, hogy mindenkinek sikerült aznap. :D A férjem azt mondta, hogy ez jó jel, és engem is reménnyel töltött el. :oops:
Azt hittem, hogy Te voltál, de ezek szerint mégsem. Bocsi. :oops:

Kép

KépKép
anett_1

kisbaby! én úgy tudom h peteérés(esetünkben punkció)+14-16 nap.

drukkkkk mindenkinek akinek kell!

nem tudom még h tesztelek e reggel. :oops:

KépKép
dike

Anett

Vervetelem cukor alergia stb.
Itt nem adnak papirt a kezedbe, minden a gepben van, es csak akkor szolnak ha gond van.
Szules utani ellatas.
A baratnom nemreg hivott, hogy 3kor fajasai voltak, hivta a szulesznot, az 10perc ott volt, mondta 7 centire nyitva van, ezert korhaz felejto, es felora alatt megszult otthon.
Aztan atmentem hozza, es egy noverke volt nala, aki a babat epp lazat mert aztan pelenka csere, majd szopizott, es utana mesztelenul megmerte a babat.
De takaritott, aztan megkerdezte mit fogyasztunk es eszunk esetleg, szoval kiszolgalt.
10 napig jon elso nap 10 orat marad, aztan 9, 8 ,7 stb.
A Hollandoknl csak 3 honap a gyes aztan munka van.
Itt megorzo van 4 orara viszik alltalaba a gyerekeket, annyit dolgozik az anyuka.
Ez itt normalis, es mukodik.
En dolgozhatnek, ovono vagyok, de a ferjem nem akarja, es a ferjem a Maatschappelijke juridischenel dolgozi, az pedig a polgarmesteri hivatalnal es elintezte hogy nekelljen dolgoznom, igy tappenzen vagyok.
Azt mondja pihenjek, legalabb, amig 12 hetet be nem toltom.
Ha barmi kerdesed van szivesen valaszolok.
Vendég

Bri
gratulálok a kis kukishoz :!: örülök nagyon Veletek együtt :lol: na és hogy vagy :?: telik az idő, hamar el fog jönni az a március :!: :wink: és hogy éled meg :?: fel tudod már fogni, h egy kis élet növekszik odabent :?: :wink: nekem olyan sokáig tartott :roll: :oops: :wink:
nagyon jók a sztárfotók :!: :wink:
Ausztrália :roll: hmm....szép hely lehet, kívánom, h sikerüljön ott letelepedni és egy nagy családot alapítani :!: :wink:
Femibion 400-at szedtem a 12 hét után, de most már nem szedem, mert Cipike elég nagy, az orvosom azt tanácsolta hagyjam abba, ne akarjak óriás bébit :!: :wink:

Vanili
mnyh vastagító drukkjaimat küldöm feléd+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anett
szomorúan olvastam a történeted, egyszemkédnek megy a giga-mega drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Többieknek is szorítok+++++++++++++++++++++++++++++++

További szép hétvégét

:!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

Dike,
mindegy az a 2 nap plusz minusz, az a lényeg, hogy hétfőn ugyis tudom, hogy mi van, te meg kedden. Egész nap "mindjárt megjön" érzésem van. Nem fogok holnap sem tesztelni, lehet, hogy azt csinálom, mint Zita. Ha hétfőn a vv előtt tesztelek, akkor vagy örülni fogok, de nagyon, vagy bőgve megyek be. Ezek közül majd választani fogok hétfőig :D

Anett,
Én a Cirisbe járok Bp-re, dr. Vass Zoltánhoz. Ő a Dévai klinikán dolgozott idáig. Nekem mindenképp lombikot javasoltak a párom eredményei miatt főként. Nem túl jól reagáltam a stimura, csak 3 tüszőm lett, amiből a leszivás előtt eltűnt az egyik. Maradt kettő, de csak az egyikben volt petesejt, amit 8 sejtesen, a 3. napon beültettek. Most vagyok ET+9. napon.
És Te hogy viseled a 4. napot? Pihenj sokat!

Georgia,
Tényleg jó soká jött a baba, de a lényeg: hogy jött, és még jó, hogy szétkürtölte a férjed, én is szétkürtölném, csak már lenne mit,

Puszi mindenkinek,

Bri, Gyancsi, Suzy Zita, Georgia, pocaksimik
kisbaby

kisbaby! dél óta nekem is minjárt megjön érzésem van, a méhembe!remélem jók a tüneteink.

KépKép
dike

Kisbaby es

Dike

Nagyon nagyon drukkolok nektek!!
Szerintem jo jel, nekem is ugyanaz volt!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Dike,
De jó, hogy te is ilyet érzel! Vagyis: remélem jó, merthogy én sem tudok semmi biztosat magamról, hiszen
nem teszteltem, ahogy mondtam. Viszont a melleim iszonyatosan fájnak ma reggelre. Már nem kell tapogatnom őket, hogy fájnak-e :D Ha nem is nyúlok hozzájuk, akkor is olyan égő érzésem van.
Ok, mondjuk nekem a mensim előtt is fáj a cicim, csak már előtte 2 héttel. Mesélj, mi van veled ma reggel? Be vagyunk sózva, mi :D ? D
Sztem ez érthető.

Georgia,
Köszi a drukkokat, igen, írtad már, hogy neked is ugyanígy volt :D :D

vanili,
nem biztos, hogy jól olvastam vissza, de hétfőn mész uh-ra?
Akkor vastagodjon az a méhnyálkahártya, hajrá! :D Valaki írta sajna nem emlékszem h ki, de igaza van, 2-3 nap sokat tud vastagodni, meglátod.
Puszi
kisbaby

kisbaby! nekem eddig is fájtak a melleim...ma reggelre pont nem,meg már a mellbimbóm sem.én úgy érzem h nem sikerült.

KépKép
dike

Dike,
Fel a fejjel!!!
Nagyon sokan vannak, akik egyáltalán semmit nem éreztek, mégis lett a vv-en hcg. Szerintem ilyen korai időszakban, mint mi vagyunk, nincs törvényszerű tünet.
Én ugyanígy vagyok vele, mint te, ha nincs tünet éppen, úgy érzem, nem sikerült. Ha éppen a mellem fáj, és a hasam pont nem, készvagyok. Pedig mindkettő lehet a gyógyszerektől, ezt is tudom, mégis....
Kedden kiderül neked is,mi lesz, próbáld magad elfoglalni, én kínomban hazahoztam munkát, és most azt csinálom, hamarabb telik az idő.
És már azt is eldöntöttem, ha nem sikerül, amilyen gyorsan csak lehet, folytatom a programot. A Cirisben nem kell kivárni a 3 hónapot, ha nincs ciszta, vagy valami, 1 hónap után indulhatunk.
A párom meg csak a agy puffadást látja, és szentül hiszi hogy sikerült.
kisbaby

Sziasztok,

Kisbaby, Dike
Drukkolok nektek és jó ötletnek tartom Kisbaby, hogy nem tesztelsz :wink:

Anett
Akkor biztos, hogy nem engem láttál, én egyébként is szeretem az incognitót a Kaáliban, mert senki nem tudja a családban, hogy oda jártunk.... s nem is fogják meg tudni....
Drukkolok neked!

Georgia
Bocsi, azt hittem, hogy nődokit kérdezel. Háziorvoshoz elmentem, s kaptam is a köhögésre homeopátiás golyócskákat, úgy néz ki, hogy használ, bár ma sokat voltam kint, s megint érzem, hogy fáj :(

Most nem tudok többet írni, mert nagyon elfáradtam, ma nagyon sok mindent csináltam: főzés, takarítás, babszedés, és elrakás a fagyasztóba!

Drukkolok holnapra kisbabynek!
Keddre meg Dikenak!

Zita

Kép
zitácska79

Szia!

Kisbaby, a leírtak alapján már én is kezdem szentül hinni, hogy sikerült Neked! :lol: :lol: :lol: Drukkolok, hogy a holnapi vérvétel csak megerősítse ezt! +++++++++++++++++++++++
Az internetnek köszönhetően, sok jót hallottam már Vass dokiról. Egy kedves ismerősöm miatt szoktam olvasni a dévais topikot, ott is sokan dicsérték, amíg ott dolgozott.
Köszönöm kérdésed, jól vagyok. Ma már ET+5. nap :wink: Remélem, hogy Egyszemke velünk marad. Sokat pihenek, lazítok, itthon vagyok. Olvasgatok, eszem, iszom..... és próbálom nem figyelni a tüneteket :lol: :lol: Reménykedem, ez a legtöbb, amit tehetek. :wink:

Dike, kérlek, még ne add fel! Olyan sok barátnőmtől és ismerősömtől hallottam már, hogy semmi de semmi tünete sem volt és mégis babásak voltak! :wink: Simán lehet még nagyon magas HCG-d kedden! Drukkolok nagyon!++++++++++++++++

Suzy, köszönöm szépen! Kedves vagy! :D Ahogy látom, Nálad már egy szép rózsaszín bébi csomaggal repül a gólya, és már csak 49 nap :wink: Gratulálok!!

Georgia, nagyon érdekes, amiket mesélsz! A 10 napig segítő nővér is tetszik! :wink: Sok szempontból más, mint a magyar gyakorlat, de szimpatikus. Ezek szerint védőnő sincs, hanem a szülésznővel kell tartanod a kapcsolatot, és ő végez el bizonyos vizsgálatokat is? Nőgyógyászhoz is jársz?
Te mióta élsz kint, a férjed is magyar?
Bocsi, kérdeznélek még stimuról, meddőségi klinikáról is, de majd később :lol: :lol: :lol: Egyelőre befejeztem :wink:

Zitácska, értem és megértelek. :wink: A drukkokat nagyon szépen köszönöm!
Jó pihenést!

Kép

KépKép
anett_1

Anett

Vedono nincs.
Szuleszno vizsgal, es o is vezeti a szulest. Nogyogyasz csak ha komplilacio van akkor jon.
A szuleszno diplomas es specializalt.
Mi 16 eve elunk kint a ferjemmel.
Az iwiwen megtalalsz Bikkesne es Bikkes Robi.
A punkcional vagyis leszivasnal SENKIT NEM ALTATNAK.
Aztan tuti 2 napra rakjak vissza a 2 embriot.
Nem tobbet.
Tobbet nem engednek.
Ezt az Ivf doki csinalja.
Nem a nogyogyasz.
En az UMCG klinikara jarok, ez Hollandia egyik legjobb korhaza.
Nem meddosegi klinika, hanem egy hatalmas korhaz, amibe utca nevek vannak, es patak folyik at, es kisautokkal kozlekednek bent.
Szupi! Es mindenki 1000%an kedves.
Ha akarsz jelolj meg iwiwen szivesen elfogadlak.
Vendég

kisbaby! minden erőmmel veled leszek holnap, kívánom h sikerüljön teljes szívemből.hányra mész?drukk

nekem még mindig hatalmas a hasam, de hát én még mindig nem tok normálisan wc bármit csinálok, 3 napja megint nem, kup ide vagy oda:(

KépKép
dike

Kisbaby

Drukkolok neked holnapra++++++++++++++++++++++!!

Dike

Neked is szoritok ezerrel+++++++++++++++++++++++!!

Remelem mindketten kismamak vagytok :D :D !!
Vendég

Sziasztok.

Kisbaby
Nagyon-nagyon drukkolok ma! Biztosan babás vagy! :wink:

Dike
Ne add fel! Drukkolok neked is ezerrel! Holnap azért említsd meg a dokinak, hogy még mindig nincs székleted.... vagy ha vele nem beszélsz (mert pozitív tesztnél nem a dokival beszélsz, csak a nővérekkel :wink: ), akkor a nővéreknek mondd meg, hogy nem használ a kúp, meg semmi sem....

Anett
Pihenj is sokat! Bár sajnos már elég tapasztalt vagy ebben az egészben :( Én felét sem értettem azoknak a kezeléseknek, amiket leírtál..... Mi febr. végén kezdtük az egész programot, amit sajna eléggé elnyújtottak, mivel a másik doki beteg, így alig fogadtak beteget, 2-3 hónapot kellett várnom mindig az újabb időpontra, így szept. közepén fejeztük be a programot..... De sikeresen, s ez a lényeg! :) S máj-ban fogok szülni :) imádom a tavaszt, biztosan a picurkám is szeretni fogja :) én is tavaszi vagyok, ápr-i.

Többiek merre jártok? Suzy? Zsu? Bri? Vanili? Angyal? Biztosan kihagytam valakit, tőlük bocsika.

Cukigabi
Jó Roli babázást kívánok neked! Néha várjuk jelentkezésedet!

Puszi

Zita

Kép
zitácska79

Egesz ejszaka gorcsoltem, es most is
Nagyon rosszul aludtam.
9kor hivom a szulesznot, remelem nem lessz gondd :cry: !!
Vendég

kisbaby! nagyon várom a kismama híredet!drukkkk

KépKép
dike

Sziasztok!

Most csak egy mondat, később jövök:

Bridget:
Kép

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok Csajok,

Georgia! Jobbulást, nem lesz baj, meglátod! Gondolok rád!

Csak egy nagyon gyors bekukk, mert dolgozom, délután jövök hosszabban.

Reggel 6-kor csináltam egy Pregnaness nevű tesztet. (25-ös).

Sajnos teljesen negatív, halvány csíkom sincs. Zita, nem hallgattam rád, de hát olyan min1 már ilyenkor.

Most jöttem meg a vv-ről, 3-kor telefonál Vass doktor, hogy mi van, van-e valami kis HCG-m mi a további teendő.

3-ig még bizakodom, hátha, hátha

Jövök du.
pusz
kisbaby

Ja, és köszi az összes drukkot, nagyon jól esik, de tényleg :D

Dike, neked borzasztóan szorítok, látod, mit értek a "nagy tüneteim"

semmit.
kisbaby

kisbaby! neeeeeeeeeeeeeeeeeee,annyira rossssssz,úgy reménykedtem benned!!!gondolom nálam sem lesz másképp!:((((((
na mindegy azért még 3ig van esély, reménykedjünk!!!!!!

KépKép
dike

laptetű! bááárcsak szerencsét hozna!:)))

KépKép
dike

sziasztok!

Teljesen elveszítettem a fonalat..........
Már nem nagyon tudom kivel mi is van. :(

Bri valamit nagyon félre olvastam, bocsika érte :)

Vonalzót szerettem volna csinálni, de ikreset nem találtam még kutatom, de nem sok reményt látok rá. Most léptem be a 9.hétbe.
Rosszullét még van és szerintem lesz is.
Csütörtökön voltam dokinál.
Minden rendben van, baba 15.6mm bébi 17.7mm
jövőhéten újra megyek amjd uh-ra.

puszi mindenkinek

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?