Új privát üzeneted érkezett!

szia odri!

akkor megnyugodtam, enegm még elkerült a róka, de szerintem nem sokáéig.
te hányadik napban vagy? ltáom hogy 6 hetes.
én ma 5 hetes 4napos vagyok.
de míg nem lát doki, nem teszek be vonalzót.
és dolgozol?

Kép
andyfekete

Bejci: amikor elkezd felmenni a hő. Akkor hancúr. De az se baj, ha előtte is. Sőt....

Andy: szedheted a b6-ot nyugodtan. De a hányinger ellen szeded? Mert nekem arra nem használt. Igazán nekem a keményedésekre írt fel a doki magneb6-ot.

Magdolnam: igen megyünk Egerbe :) Itthon nem az igazi, mert gyerek mellett már nem akkor van hanci amikor mi akarjuk, hanem mikor a babó engedi :)

Odri: kívánom neked, hogy valóra váljanak a kívánságaid.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Szerinted akkor nekünk már nem kell hancúr?

Kép
p__lilla

Lilla: szerintem, nem árt a hancúr ma is, sőt még holnap is.
Valahol olvastam, hogy nem biztos, hogy egy nap alatt reped a tüsző. Van akinek 2 nap is kell hozzá, mire a pete kiszabadul belőle.

Kép Kép
kisvirág_30

Értem, köszi.

Kép
p__lilla

Sziasztok!!

Nagyon Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!!

Kép

Kép
dbabett

kisvirág!

milyen keményedésre írtak neked b6-ot?

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Visszajöttünk. :x :x :x Nem szeretek kimenni anyósékhoz. Már megint kajával akart tömni, hiába mondtuk, hogy Zsolti beteg! nem érti! Azért egy kis gyümit, na! OK! Evett, nem esett neki jó és most fáj a hasa. :x :x :x Miért is kell erőltetni azt a k... zabálást? Ti értitek ezt? Mert én nem.

Nyugalom!!! (ez nekem szól) csak pozitívan gondolkodok, boldog, békés évünk lesz és idén minden megvalósul, amit eddigi életemben annyira szerettem volna.

Már nem is emlékszem ki kérdezte a hancúr és a pé összefüggését. nekem a doki azt javasolta, hogy mielőtt felmenne a hőm, akkor legyünk együtt, mert ha utána, akkor lehet a petécske elsorvad mielőtt a fickócskák odaérnének. Szóval mikor érzed a fájdalmat, akkor sokat, mert közeleg a pé. Mikor már nem fáj, akkor már lehet késő. Remélem érthető volt.

Kép
Kép
nati80

Lányok! Én még soha nem örültem ennyire derékfájásnak, meg annak a furi vese körüli szúró érzésnek. Növekszik a tüszőm!!!! És már a hányinger is megérkezett, ami sajna kitart egy jó darabig.

Kép
Kép
nati80

nem tudom miért kell eröltetni a kajálást. Az én mamám is ilyen. Szó szerint az örületbe tud kergetni vele. Addig szekál, amíg nem eszek, utána még mindig piszkál hogy ezt meg azt kostóljak meg :twisted:

Hú te így érzed a tüsződ növekedését? :shock:
magdolnam

Magdolnam
Az is lehet, hogy kikészült a májam a sok pezsgőtől, de nem hinném. Az a tipikus émelygős érzésem van, ami ilyenkor jelentkezik és kitart hó végéig. Tompán, de folyamatosan érzem jobb oldalon a vese körül hátul. "Még jó, hogy csak 10 hetente van pém." Csakk vicc volt. El tudnám viselni minden hónapban.
Nem biztos, hogy tüszőnövekedés amit érzek, de valahogy mindig abban az időszakban jelentkezik. na szóval tuti azt érzem.

Kép
Kép
nati80

Andy: nem b6-ot, hanem magneb6-ot kaptam a kettő nem ugyanaz
A magneb6-ot a magnézium miatt írják fel mert az izomlazító hatású. Akkor kell szedni, ha a hasad olyan kemény lesz mint a beton. De ez normál esetbe csak a 30 hét után jelentkezik, sajna nekem a 20 héttől folyamatosan volt ilyen keményedés, ami nem jó.

Nati zaba miatt grrr... Nem tudom miért erőlteti az anyósod. Üzenem a tüsződnek, hogy nőjön szép nagyra!!!

Kép Kép
kisvirág_30

értem, valószínű. Nem hiszem hogy annyit "piáltál" volna :wink:
magdolnam

Lépek egy kicsit, megyünk fürödni Zsoltival. :wink: Bepótoljuk a tegnapi elmaradt dolgokat. :lol: Majd jövök.

Kép
Kép
nati80

Kisvirág
Szerinted mekkora lehet, ha ennyire érzem?

Magdolnam
Én sem hinném, hogy a pezsi miatt lenne. A gyomorfájás viszont igen.

Kép
Kép
nati80

kisvirág!

köszi az infót. közben olvasgattam a neten. amúgy bevettem du a b6-ot, hát nem igazán éreztem nagy változást. Addig érzem magam jól amíg eszem. ez normális?
utána megint hányinger egész nap, ez már a 3.nap.
nem tom mi lesz velem, de így hogy fogok tanítani? fogok a számat mindig, hogy el ne hányjam magam?
bocsika a témáért, de már most kivagyok tőle. pedig imádoma picurkát. Az uram is. tegnap megtáncoltattuk. ma sétálgattunk fvele, meg simogatjuk.
holnap hívom a mobilján a dokit, remélem tud fogadni kedden du, és minél előbb. Már alig várom.
Azt beszéltük az apával, hogy most még nem jön el, csak a következőre.

nati!
hoyg lehet hoyg ennyire megérzel mindent?

Kép
andyfekete

Nati: nem tudom. reméljük szép nagy :)

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Na, most lett vége a doku. filmnek! Azt mondták, hogy tul.képp akinek hányingere van, az jó, mert kevésbé hajlamosak a vetélésre.
De gondolom akik ezzel küszködnek, azokat ez nem vígasztalja!

Andy :)
Én is ugyanígy voltam!! Addig volt jó, míg ettem! Dehát nem ehettem egész nap....De nyugi, szűnni fog 12. hét után!! És meddig akarsz dolgozni? Táppénz??

Nati :)
Ilyen erős tüneteket produkálsz pé-kor?? Akkor hajrá!
Nekem épp csak van szurka, meg tojcsi.

Holka :)
Nagyon tudom, milyen az, amikor lövell be a tej, na szóval ilyet nem nagyon érzek most, szóval akkor tuti nem jött össze :cry:
Te a melledről sejtetted először??
Priviben megírnád a neved? (iwiw)

Virág :)
De jó nektek! nemsokára Eger! Sok sikert kívánok hozzá!

Macink azóta sem jött elő.....Párom már kocsival végigpásztázta a környéket....Annyit bőgtem már ma ez miatt is! De nem akarom, hogy az egész évünk ilyen legyen!!!!!!!!
Mutatok róla képet:
Kép
Kép

Na de bizakodjunk, új hónap, új év, új remények!!!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Ditta: Én is néztem a doku filmet. Szegény kisfickók! Mennyi viszontagságon kell végigverekedni magukat mire "célba" érnek! :shock:
Vendég

De édes kutyu, bizti meglesz. Csak valahol kipheni a megrázkódtatásait :) és ha megvolt visszajön!

Hol volt a dok.film? Engem is érdekelne! Mit mondtak még az émelygés/hányinger/hányásról?
magdolnam

ditta!

köszi a jótanácsot. lemaradtam a filmről, fel akartam venni, olyan hülye vagyok el vagyok foglalva a hányingeremmel. mászkálok a konyhában valamiért ami segít. t...köm kivan.

Én is azon filózom, hogy csütörtökön elmegyek a háziorvoshoz kiratom magam.
ti mit tennétek a helyemben?
napi 5-6 tanórám van, midnen órán kb 15 gyerek, ha nem húsz. Az napi 100 felett van. És ha valami szutyok vírust elkapok?
majd valahogy helyettesítenek, igaz nincs senki infós szabadon. hiába írnék ki helyettesítést, tuti nemszakos tud csak bemenni.
Mit csináljak?

kiir a házidoki úgy hogy nem látott nőgyógyász még?

olyan hülye lelkiismeretesen dolgozom mindig, most meg ebből csinálok problémát, hogy menjek-e vagy sem.
pedig tudom jobb lenne itthon, milyen jó!!!!
itthon kínlódhatnék, nem a gyerekek előtt.

Kép
andyfekete

ja, bocsika
dittta!

gyönyörű kutyus+a baba is

Kép
andyfekete

Az az érdekes, hogy már most ennyire érzem és még van 8 napom péig.

Annyira akartam nézni a dokufilmet és nem elfelejtettem? Bár jobb dolgom akadt éppen. :wink: Kihasználjuk, hogy kettesben vagyunk.

Ditta
nem kerestétek a kutyit menhelyen? Oda viszik az elkóborolt kutyikat szilveszterkor. Megérne egy telefont.

Kép
Kép
nati80

Mi jót mondtak a filmben az időzítésről? Mikor kell csinálni?

Ditta
nagyon édi a kutyátok. Elhiszem, hogy sírtál miatta. Mikor a mi kutyinkat kellett elaltatni, mert 13 évesen vak és süket volt és gyomorcsavarodása lett, hát zokogtam egy hétig és azóta is mikor eszembe jut. Olyan kutya volt mint a Natasa, sőt a tenyésztő is uaz volt. Mindig felemlegetjük a kutyáinkat. eddig volt 5.
Még meg lehetne próbálni a rádiót is. Nálunk be lehet ilyeneket jelenteni, és aki látta telefonál.

Kép
Kép
nati80

Detti: nagyon ari a kutyitok. Drukk, hogy meg legyen. Szerintem menjetek be a közeli menhelyre, sintértelepre is, mert lehet befogták. Egyszer a nődokim mesélte, hogy szilveszterkor meglépett a kutyija és a menhelyen leltek rá. Egy próbát megér.

Andy: a házidoki a nődoki javaslatára ír ki. A nődoki ad egy igazolást, hogy vegyen táppénzre. De ha elmész a házidokihoz és megmondod babás vagy és tanítasz és írjon ki amíg nem mész a nődokihoz tuti kiír. Nem hinném, hogy szőrősszívű lenne. Utána meg kérj a nődokitól igazolást, hogy neked otthon a helyed. :wink:

Kép Kép
kisvirág_30

Ditta
Még egy jó kis sztori. Volt egy skótjuhász kutyánk. Szilveszterkor mindig kimentünk vele egy tanyára, mert ott kevés petárda volt. Sajna tök idegbeteg volt a durrogástól. Egy mégis volt, ő pedig a kertben volt éppen. meglógott. Két nap múlva találtuk meg, addig keresgéltük és érdeklődtünk a szomszédoktól. Egy néni éppen kinn volt a fészerben, vagy hol és azt hitte egy róka szaladt be mellette (vöröses szinű volt a kutyánk), becsukta és nem engedte ki. Az egyik szomszédunk szólt, hogy a 80 éves nénike tartja fogjul a kutyánk. Szóval csak annyi, hogy érdemes kérdezősködni más utcákban is. Lehet valaki befogadta, vagy éppen becsukta a kis rókát.
Remélem meglesz. Szorítok.

Kép
Kép
nati80

Indult egy új topik babaprojekt 2008
Látom ott is vannak közülünk. Márti, Csucsu.
Milyen a társaság?

Kép
Kép
nati80

sehol senki?
:cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nati80

Megyek aludni!
Holnap szuri. Izgulok nagyon. majd jövök du vagy este és beszámolok. Remélem jó hírekkel jövök.

Jó éjt!

Kép Kép
kisvirág_30

Jó reggelt!
De látom még mindenki alszik. Csak én dolgozok.
Akkor jövök később.

Kép
p__lilla

Szép jó reggelt!

Szia Lilla! Neked is jó reggelt!

Ditta
Kutyusotok meg lett?

Ma már tényleg tanulnom kell, szóval tényleg ritkán fogok jönni. De jövök!

Kisvirág
Ma van szurinap!!! Gondolok rád. Majd jelentkezz!

Kép
Kép
nati80

jó reggelt!

hát én elég ramatyul vagyok, holnapra már kértem időpontot a házidokihoz, nem megyek be dolgozni eldöntöttem, nem szenvedek a gyerekek között. Aztán hogy medig azt nem tom.
Remélem a többi kismama jobban van.
A nődokit még nem hívtam, majd délután. Szerintem ez az első munkanapja, nem kéne reggel időpontért zaklatnom, majd kiderül.

Kutyuli megvan?
kisvirág írsz majd még a szuriról, vagy mentek egyből pihenni?

Kép
andyfekete

Amikor leesik a hő akkor van tüszőrepi és már a tüszőrepi hatására kezd emelkedni a hő.

Kisvirág
Heni szerencsére jobban van. Naponta 2x ráhallgatok a tüdejére. Tegnap estére végre átlégzett mindkét oldali a tüdeje!!Megúsztuk antibogyi nélkül.
Jaj de jó ma már szuri! Izgalmas!!

Lilla
És ha nem gondolkodnátok rajta mikor van peteérés hanem 2 naponta együtt lennétek Apával? Akkor kisebb az esély,hogy elszalajsztjátok…

Bejci
Nakünk bejött a 2 naponta együttlét!!
Mikor mész dokihoz?

Ditta
Még visszajöhet a kutyusod!! Szorítok,hogy így legyen!!!
Mi kutyánk is mindig teljesen kifordult önmagából amikor durrogtak a petárdák. Amúgy gyönyörű kiskutya,lehet valaki befogadta…nem akarjátok kiragasztgatni a fényképét,hogy tudják hova kell visszavinni?
Én tulajdonképpen azt hittem,hogy meg fog jönni mert nagyon fájt a derekam…nem is akartam tesztet csinálni csak egy hét késés után…aztán itt beszéltünk a tesztről és csak úgy játékból ellőttem egyet!!!
Hogy vagy? Nem jött meg ugye?

Andy
Igen! Ha babát vársz és bármilyen panaszt felhozol nincs az a doki aki nem írna ki!!!
Ha úgy érzed jobb lenne otthon pihenni irasd ki magad.

Nati
De jó,hogy már nektek is hamarosan elkezdődik az akció!! Jó tanulást.
holka

a "sziasztok" lemaradt az elejéről :oops: :lol:
holka

Andy
Amúgy a nődoki valószínűleg műtőt a 2 ünnep között is meg ügyelt meg szülést vezetett le....szóval nem fogja megrázni szerintem ha hívod :lol: :lol:
holka

szia holka!

köszike a bíztatást, kicsit megnyugtattál. Amúgy mára 100 * szarabbul vagyok mint tegnap. szerencsére a reggeli bennem maradt, egy lekváros kenyér meg egy banán, nagynehezen. de a b6ot utána a vizzel együtt a vécében láttam viszont. bocsika.
remélem délutáén jobban leszek, és ez tényleg csak délelőtti rosszullét, azért hívják így.
Holnapra is 11 előttre kértem időpontot, aztán ha szarul leszek, csak a rendelés végére megyek oda. csak nem harapják le a fejemet. amúgy az én dokimnál mindig sokat kell várni, én nem tom mért.
De majd beszélek az asszisztensnővel hogy hadd menjek be előbb, mert nem bírom. Nem gondoltam hogy nálam iylen hamar kezdődik. Még nem tölöttem be a 6.hetet sem. Bár odri is szarul van szegénykém, alig ír, úgyhogy nem avgyok elkenődve. Amíg valami kaja bennem marad addig nincs gond.
Most főztem nagynehezen egy krumplistésztát. Remélem finom lett. Bár nincs nagyon étvágyam. de a kekszet már unom.
asszem meg kell tanítanom főznia páromat, ha ez így folytatódik, vagy hordom a kaját anyóstól, meg az anyutól.
Még nem tudja a család. majd a nődoki után elmondom.

Holka, örülök hogy Heni jobban van. otthon vagy vele?

Kép
andyfekete

Igen itthon. Csak heti 2x megyek rendelésre, a többi időm az övé.
Nálunk se tudja a család most nem szólunk a 12 hétig. Azért ennek is van varázsa,a mi kis titkunk!!
Persze annyira jó,hogy ti vagytok mert így azért csak beszélhetek róla :lol:
Tudom,hogy vacak érzés ez a rosszullét de a szervezeted erősen reagál a terhességre és az jó. Heninél én is rosszul voltam a 2.terhességnél pedig semmi mintha nem is lettem volna terhes!!
Talán butaság de én várom,hogy jöjjön a hányinger :oops: mert az megnyugtatna,hogy zajlanak a folyamatok bennem....
holka

olyan jó hogy te most ittvagy. olvasgatok a neten, mi jó, mi nem a babának. meg ugye a hányás.
Szóval te hányadik napban vagy?
Én sem mertem még a családnak elmondani, majd az anyumank lesz 15éna szülinapja akkor ott az egész család, akkor akarjuk, addigra meg már látott doki.
Köszi a bíztatást, gondoltam én is hogy felhívom a dokit, meg is teszem mindjárt.
Főztem egy kis gyosrlevest, mindjárt eszem, tudom nincs dél, de a levest imádom. meg úgy vagyok vele ha most kívánom, enni kell.

Kép
andyfekete

na fél 5re mehetek kedden a dokihoz. január 8án kedden. már alig várom.
azért jó hogy azt írtad hogy az jó ha megvan a hányinger.
eszem egy leveskét.

Kép
andyfekete

És nem kívánsz semmit? Nincs olyan étel amit úúúgy megennél...?
Hátha az jobban benned marad..
4hét 5 napnál járok. Én majd jövő hét közepén tervezem,hogy megyek dokihoz. Lássunk is valamit :lol: ... 5 hetesen még csak a petezsákot látjuk most még semmit..
Te viszont jan 8-án már több mint 6 hetes leszel és hallhatod a szívhangot!!! De jó!!
holka

na jó reggelt mindenkinek. Szépen leírtam a kis hozzászólásaimat, de már mindenre válaszoltatok addigra úgyhogy be sem teszem. :)
Nekem a tegnapi film kicsit csalódás volt, valahogy többre számítottam. Pont a fogantatás meg a születés közötti időről volt a legkevesebb, többet foglalkoztak az előzményekkel meg már a kisbabával ami okés, csak én a méhen belüli időre voltam kíváncsi... :)
Tegnap este havat lapátoltam mert apa beteg de jól lefáradtam tőle. Aztán meg még elmentünk egyet sétálni, a jó levegő neki is jót tett egy kicsit. De estére kb. beestem az ágyba ami azért vicces, mert előtte szinte egész nap csak döglés volt. :)
Most megyek, majd később még benézek.

KépKép
muffin

Holka

most ettem leveskét. finom. de most a krumplistésztát nem kívánom. amúgy mindig is leveses voltam, ha finom van itthon akkor napi 3 tányérral megeszem. most is jól esett. egyenlőre jól vagyok. amúgy szédülni már a múlt héten is szédültem.
Látom te sem mersz betenni vonalzót? én sem amíg nem mondott jót a doki.
Olyan jó volt hallani a hangját. Igaz nem mondtam neki hogy terhes vagyok, hát azt neki kell megállapítani. Majd kedden.
Ma vagyok az 5.hét 4.napján. Mire megyek hozzá, már a 6.hét 3.napján leszek.
És te hogy vagy? Cicid neked is érzékenyebb? Amúgy a hányinger 3 napja jött mégcsak, úgyhogy szerintem a jövő héten téged is elér.
Szóval ez jó dolog, remélem is. Mert hogy 30 leszek áprilisban és az első babánk. Ezért akarok itthon maradni amíg rosszul vagyok, jó lenne ha nem lenne vele semmi gond.

Kép
andyfekete

Holka
te még nem vagy kívánós? Éna múlt héten voltam az, de mióta kerülget a hányinger, örülök ha vaalmit tudok enni. Tényleg érdekes addig vagyok jól, amíg eszem.
Valaki írta is, de nem tom ki.
Henike most mit csinál?

Szia muffin!
képzeld én meg fel akartam venni videóra a filmet, csak úgy elfelejtettem.
Hogy vagy?
Dolgozol?

Kép
andyfekete

Muffin
január 27-én lesz a national geographic csatornán az élet az anyaméhben (ikrek) műsor. Délután 5-kor. Ott a méhen belüli fejlődésről nagyon sokat mondanak. Igaz ikrekről lesz szó, de ők is ugyanúgy fejlődnek. Érdemes megnézni, én sírtam rajta. Nagyon megható látni őket odabenn.

ne feledd! Jan 27. 17 óra!!!

Kép
Kép
nati80

sziasztok csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Elolvastalak benneteket, jó sokat írtatok. Nem tudok mindenkinek válaszolni mert már el is felejtettem hogy miket akartam hozzászolni. :oops: ,

Nekünk nem volt felhőtlen ez az év vége. 31én este a nőgyógyászati ambulancián a klinikán kötöttem ki. El kezdtem hirtelen vérezni és nagyon megijedtünk. Egy órát zokogtam, el is könyveltem hogy el ment a mi kis drágánk. Be mentünk a klinikára és megvizsgáta adoki, azt mondta hogy a méhszájam teljesen zárt, nem indúlt még be a vetélés, de nem tud semmit garantálni. Gondolhatjátok hogy mit éreztem. :oops: :cry: :cry:

Össze préselt, szó szeruint a doki, de nem éreztem görcsöket!!!!!!!!!! Semmit, csak azt hogy nyomkod össze. És azóta nem is véreztem, akkor is egy kisebb folt volt, de elég volt ahhoz hogy nagyon megijedjünk. Nem kivánom senkinek!!!!!!!!!

Úgyhogy igy telt nekünk a szilveszteer, csupa idegeskedés. Itthon voltunk ketten, tv-t néztünk és 1 kor elaludtam.

Ma megyek a dokimhoz, ma van Uh. Remélem ott van a pici és dobog a kis szivecskéje, és csak megijesztett. Nem élem bele magam mert ha nem így van akkor tönkre megyek!!!!! :cry: :cry: :cry:

Holka neked hogy zajlott a vetélésed?? Bocsi hogy ezt kérdezem most mikor te a babádat várod!!!!! :oops: :oops: Hogy tudtad megemészteni???

muffin: nagyon gyönyörü a kis csöppséged, integet mindenkinek!!! én is szeretnék már egy ilyen képet!!!

Én azt kívánom csak hogy ebbe az évbe mindenki egészséges legyen, és a mi kis babánk egészségesen jöjjön a világra aaugusztusba!!! Enyit kérek a Jó Istentől!!
És persze hogy mindenkinek összejöjjön a várva várt babája!!!!!!!
Vendég

lÁtom sehol senki!!!!!!!!!

Mikor én írok akkor senki nincsen!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Pintyus
Két délelőtt láttam a tisztasági betéten,hogy minimalis világosrózsaszín folyásom van. 2.nap elmentem UH-ra ott már nem volt szívhang. Akkor voltam 11.hétben de valószínűleg már hamarabb elhalt mert nem volt alsó vtg(ami pedig 8 héttől van).
Aznap estétől pedig már folyamatosan vérezgettem,vártak még 2 napot a műszeres befejezéssel,hogy a méhszáj felpuhuljon...
Hullámzó voltam érzelmileg utána. De próbáltam arra gondolni,hogy a természet okos volt és nem engedte, hogy beteg babám szülessen. Sokat segített,hogy Heni már itt van velem,meg a párom is nagyon édes volt.
Miért nem csináltak akkor rögtön UH-ot?
Az jó ha azóta nem vérzel és nem is görcsölsz!!! Amúgy zavartalan terhességnél is előfordulhat kis vérzés hiszen változások zajlanak benned!!
Nagyon szorítok ,hogy minden rendben legyen!!!!!!!
holka

Pintyus!
nagyon izgulok érted. nagyon megijedtem, mikor olvastam a vérezgetést. De ha most nincs semmi, akkor nem is lesz baj. Csak pozitívan gondolkodj! Nem lesz semmi baja a picinek.

Kép
Kép
nati80

Andy
Kivittem Henit kicsit sétálni,mert most,hogy megvolt fázva szobafogságon voltunk pár napig. És ilyenkor az én amugy könnyen kezelhető kicsi lányom enyhén szólva zizi lesz... :roll: :lol:
Nekem a cickóm isszonyúan feszít + az alhasam jellegzetesen szurkálgat. De más még nincs...
Szóval 6 nap van közöttünk! OKSA akkor jövő héten már mindkettőnknek lesz babás vonalzója. Majd szeptember elején pedig egy héten szülünk!!! JÓ?
:lol:
holka

Holka kösz hogy elmondtad.
Nem csináltak Uh-t mert azt mondta az a doki hogy felesleges. Mert ha a magzat elhalt akkor ez van ha meg életképes akkor szerdán is az lesz. És nem csinált. Ma megyek 15:50re és meglátjuk mit mondanak. Nagyon félek. És reménykedem. :oops: :oops:

Holka: végül műtöttek? és menyit kellett utánna várni a következő probálkozásig?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?