na elmentek a vendégek, úgyhogy most kezdek visszaolvasni.
Csucsu, ne kenődj el szerintem se, Szabinának lesz nemsokára kistesó.
andy, a túró nekem is gyengém volt már egy párszor, csak én nem palacsintába kívántam, hanem túrós tésztának.
holka nagy-nagy gratula neked is!
Tök szuper, hogy minden hónapban van egy pár kismamink!
jenny, ne viccelj már, nem találsz még egy olyan topikot, ahol ennyi kismama lenne.
Úgyhogy szerintem felejtsd is el ezt a butaságot. Lesz még január...
babett, nekem mondta a doki az elevitet is, vagy a gravidát, azok közül mindegy melyiket, nem csak a folsavat, úgyhogy én szedtem azt is. Az is segít a megtermékenyülésben. Ja, és a vasra nekem azt mondta a doki, hogy majd csak a 16. hét után kell szedni, de azt is csak akkor, ha a vérkép indokolja, mert amúgy semmi szükség rá. Meg van a Hipp Natal, ami valami folyadék formában tartalmazza a vasat és állítólag nagyon jó. Úgyhogy nekem ha vasat kell majd szedni, akkor szerintem az lesz.
Írogattátok hogy a magzatvédő vitaminok nem segítenek a babásodásban. De igen, mert akkor a szervezetedben megvan minden szükséges vitamin, úgyhogy nőnek az esélyeid. Én egy hónapig szedtem és összejött a baba. Persze gondolom nem ennek köszönhető, de szerintem ennek is köze van hozzá.
kisvirág nagyon cuki lehetett Kende. TÉnyleg vicces, hogy sokszor a felnőttek nem látják hogy mit kell nézni ő meg rögtön.
És tényleg gratula a 12 évhez!
holka, igen van kiskönyvem! VÉgre...
magdolnam, tök jó, hogy apa ilyen jófej volt veled.
Nekem is van olyan decathlonos nacim, kb. másfél éve vettem az elsőt, és nagyjából három hónapja vettem mégegyet, mert annyira szeretem. Régen soha nem öltöztem át itthon sem, de amióta azokat a nacikat hordom, az első dolgom hogy belebújjak, annyira kényelmes.
Na most azt hiszem ennyi. Megyek kicsit pihizni...