Új privát üzeneted érkezett!

móni, nagyon szép gyerekek, és az a picurka már most hogy vigyorog. Nem csoda ha ritlkán van ránk időnk, én megbocsátom.

reni, akkor most ajándék téren gondolkodóba ejtettél.
bbilona

Sziasztok!

Mindenkinek !
Elöször is Nagyon Köszönöm a Gratulációkat :!:
Képeket csak Babszi, vagy Kisboris és Ági segítségével tudok ide feltetetni, mint eddig is, ha ez nem baj!?
Majd küldöm nekik.
A szülés történetem röviden: %.-én hajnal 13.40-kor elfolyt a magzatvízem. Mivel aludtam és első baba, kicsit meg lepődtem, hogy most ez az, vagy esetleg más :roll:
Szépen elkészültünk és 14.20-kor már a klinikán voltam. Fájások nem voltak és 3.40-kor bekötötték az infuziót. ) órára kitágult minden rendese, eltünt a méhszájam, de a baba buksija sehol.... :cry:
Kiderült egyen haránt fekvésű és nem bírom megszülni....... irány a mütő.
Spinális érzéstelenítést kaptam és 10-15 perc alatt mindenen túl voltam és toltak is be a kórterembe. Fent voltam végig és komolyan mondom nagyon ' jó " volt.
Láttam a Dávidod is és meg is simizhettem míg össze foltoztak. Apuka műtő előtt várta és ment le a kicsi fiával a megőrzőbe.
Ez a fajta érzéstelenítés miatt 24 órát feküdtem és még a fejemet sem emelhettem fel, mert tán egy életre való migrénes fejfájást okoz.... 2 napig csak folyadékot kaptam. Dávidot rendesen hozták fel a gyerekágyasok a szoptatások ídőpontján, majd kedden végre sikerült ciciznije és úgy néz ki van már tejcink is!!!!!
Szerdán a gyerekorvos kiadta a Dávidot, mert semmi gond vele
:lol: anyuka nem érdekes, hogy gyenge és fát épp csak alig áll a lábán..... gyors varratszedés és szerda du.-án 16.kor itthon voltunk :shock: Persze jobb ez igy csak, na...

Tényleg egy csódamanó, eszik-alszik, tegnap éjszaka egyszer kelt enni és reggel 5.30.-kor ébredt.

Én ugrok ha róla van szó, sokat nem pihizek és estére fáj is mindenem, de a család és a párom sokat segít, így ha nem kell a fiút ellátni én is fekszem.

Röviden ennyi, mert az ülés nem megy.
Amint tudok jövök, de ne haragudjatok, ha ritkábban és csak helyzet jelentésre, de most már tényleg a Dávid az első!
Majd megtudja mindenki!!!!

Puszi NEKTEK :!: :!:
:!:

Kép

Kép
odry

% javítás 5.-én

Kép

Kép
odry

13.40 helyett hajnali 1.40 kor / látszik, hogy fáradt vagyok.... bocsi

Kép

Kép
odry

odry, semmi nem számit csak a kisfiatok. Jó hogy leírtad. Sok sok pihenést neked! Ügyes vagy!
bbilona

Sziasztok!

Nagyon jól sikerült az uh 40 percig néztük a babát csináltak róla dvd-t és 40 képet cd-n meg kaptunk fényképet is róla :lol: folyamatosan mozgott nagyokat nevettünk rajta :lol: mindene szépen fejlődik korának megfelelő ficánka :lol: na és a végén...szóval... :lol: kislány :lol: :lol: elöször nem akarta megmutatni de az uh-os nő ügyesebb volt kicseleztünk és lebukott hogy nunis :lol: bizony csak úgy potyogtak a könnyeim :oops: Köszönöm hogy gondoltatok ránk :D

Kép
Kép
Kép
Vendég

Odry!
Biztos nem banod, de amit kaptam e-mailben kepeket felteszem ide a Netre, hogy a tobbiek is gyonyorkodhessenek - nekem a zold pledes tetszik a legeslegjobban.

Kép Kép Kép
babszi

Panda, hatalmas gratula kicsi Dórihoz :lol: Már most nagyon helyes :lol: Annyira fantasztikus élmény lehet

Odry, és te is nagyon büszke lehetsz :lol: Nagyon helyes, és mennyi haja van :lol: Azért néha nézz be, és küldj képeket.

Kép
domo

Jó kis szombat reggeli köszöntő, egy baba bent egy kint.

pandácska, nektek is szívesen küldök néhány kilót , olya nmintha már csak az hiányozna. Csodálatos, hogy már így adja a formáját a lyány.

odry, ez a kisember fantasztikus. Megkarmolná magát, ha nem lenne a kezén az az izé? :?
bbilona

Pandácska!

Nagyon szép babád van!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Odry!

Gyönyörű ez baba!

CSAJOK!
LENNE EGY KÉRÉSEM!
Van olyan köztetek aki dvd kölcsönzőbe szokott járni???
A kedvenc filmemet itt nem lehet kikölcsönözni dvd-én ,de Pesten megvan.ja meg persze ha át is tudná írni :roll:

Az Artur 1
Artur 2.kelllene
Főszereplő:Dodley Moore, LIza Minneli,

Kifizetném persze!!!
m. reni

m.reni!

En pesti vagyok ugyan, de egyaltalan nem jarok dvd kolcsonzobe. Ellenben ha lesz a ferjem gepen ujra internet, megnezhetem, hogy fent van-e a letoltesek kozott. Ha igen, akkor leszedem, de ha nem...
Es ajanlanam a dvdrent.hu oldalt, ahol lehet interneten filmeket kolcsonozni, csak nem tudom mashol is van-e, vagy csak Pesten. A kornyezetedben biztosan at tudja vki irni, ha mar megvan a film, mert nem nagy ugy.
babszi

Arthur a cime, vigyazz a h-ra :)
babszi

Babszi!

Köszi az infót. Sajnos tényleg elírtam az Arthurt. :roll:
Az a baj,hogy már néztük,és nem lehet letölteni onnan ahol a férjem regisztrálva van.Az írással nem lenne bej szuper írónk van.Sajna az a net kölcsönzö meg csak pesten van. :roll:
De azért köszönöm szépen!Arthur nélkül mardok!
m. reni

Pandácska!
Gratulálok a kicsilányhoz, biztos nagyon boldogok vagytok. A párod mit szólt, hogy kislány?

Odry!
Csodás babátok van, igazán büszke lehetsz rá! Annak meg örülni kell, hogy ilyen hamar haza engettek, sajnos valószínűleg ez nálunk nem így lesz. Petykával is 5 napot voltam bent, úgy tűnik ez most sem lesz másképp. :cry:

Sajnos előbb haza kellett jönünk a Balcsiról, mert csúnyán kijött az allergiám, nehezen kaptam levegőt. Kár, mert Petyka nagyon jól érezte magát, még pancsizott is a balcsiba, pedíg kimondottan hideg volt.
Az orvosnál sajnos nem kaptam túl jó híreket, úgy tűnik, hogy valami rejtélyes oknál fogva nem működik úgy a lepény ahogy kellene. Ez valami genetikai bibi! :cry: Ezért nem fejlődik olyan mértékben a baba a pocakomban ahogy kellene, szerencsére egyenlőre csak egy hét lemaradásban van, de az már biztos, hogy nem számíthatok nagyobb lurkóra, mint amilyen Petyka volt. :cry: Jövő hét kedden kell újra UH-ra mennem, hogy kiderüljön most hogy állunk.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Odry,
Nagyon szép baba :lol:

Domo,Reni,
Köszönöm :lol:

Andrea,
Köszönöm :lol: párom nagyon örült hogy nunis :D most mekkora a babád?
Vendég

Pandácska!
Majd kedden tudom meg, hogy jelenleg mekkora, bár súlyt soha nem mondanak, hiába kérdezem, így csak a méreteit tudom meg, és az alapján mondják, hogy egyenlőre egy hét lemaradásban van.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Pandácska: de édes! milyen kis pisze orrocskája van! Biztos gyönyörű, egészséges kislányotok lesz! Gratulálok hozzá!

Odry: csoda szép babóca! Mennyi haj és fodrocska! Meg lehetne gyürmölni egy kicsit? Bár én hozzá nyúlni is alig mernék, nehogy eltörjön!? :)

Ilonám: remélem jól szórakoztatok a hétvégén! Írj majd róla! Ajándék ügyben mi lett a döntés?

Sonjus?

Na sziasztok, puszi!
kabócabobár

Andrea: ne haragudj, hogy kihagytalak, pedig kérdezni akartam, hogy Petykánál nem volt ilyen gond. Mármint tudom, hogy kis súllyal született, de akkor nem ugyan ez lehetett a gond? Szorítok nektek keddre!
kabócabobár

Andi, szorítok, hogy a lehető legnagyobb rendben legyen minden a keddi uh-n :lol: és közben látom, már csak pár heted van hátra :lol:

Kabóca, megnézték már a tüszőt, hogy távozott-e? vagy mikor fogják?

Sonjus, mi volt pénteken?

Kamilla, te sem írtál az újabb UHról, remélem minden ok volt

Ilona, milyen volt az esküvő?

Kép
domo

Domo: még nem nézték meg. Meg kell jönnie a menszimnek, ami ma esedékes. A cicim majd szét durran, a hasam feszül, de mikor máskor , ha nem most. Tehát szerintem így csak kedden reggel fogunk menni Debrecenbe megnézetni.
kabócabobár

Pandus! Én is megkuksoltam a kiscsajodat! Édes nagyon!

babaimádó
Kép
babaimado

Kabóca!
De sajnos Petykánál is ugyan ez volt a probléma, csak ott az utolsó hónapban még párosult egy kis magasvérnyomással is. Viszont nem voltam még ennyire képben, így csak a végén tudtam meg, hogy kicsi lesz. A 36. héten mondta az orvosom, hogy nem lesz egy óriás, de ő nem az a riogatós fajta, így nem voltam túl ideges, mivel sokat mocorgott, és az ugye jó életjelenségre utal. Akkor is többször voltam UH-n a 36. hét után mert kevesebb volt a magzatvíz, de ezeket még nem tudtam összerakni.
Nem állítanám, hogy most jobb, mert teljes a kép! :? Szerencsére Gergő is sokat mocorog és addíg nincs baj, ha pedíg már nem fejlődne odabent tovább a doki úgyis megindítja a szülést.

Domo!
Köszi a drukkot előre is.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Andrea: így van. A doki úgyis tudja, és igazából a kis babócád már életképes. Tehát:nyugodtnak kell lenned. Amúgy az ember mindig elcsodálkozik, hogy milyen problémák vannak! És ezek miért éppen vele történnek meg?
Minden rendben lesz, Gergő születése ezeket a gondokat úgyis elfeledteti veletek.
kabócabobár

Sziasztok Lányok!

Volna megint egy kérdésem. (Biztosan beszéltetek erről sokszor, de lehetetlenség végigolvasni mindent!)

Milyen tapasztalataitok vannak az inszemináció sikerességéről? Azaz, kinek hányszor kellett próbálkoznia, míg eredményes lett a kezelés? Mi most próbálkozunk először, de kicsit szemfényvesztésnek tűnik az egész.

Kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra!

Köszönöm, ha válaszoltok!

Rudi
turorudi6

Sziasztok!
Gyors bekukk!
A babák gyönyörűek!! A kintiek és bentiek is egyaránt!! :)
Ilonám:
A taliban benne vagyok :)

Hétvégén Noszvajon voltunk, Apától ezt kaptam házassági évfordulónkra meglepiként, minvel a kedvenc helyem:) Csak útközben tudtam meg hova megyünk, azt hittem Nyíregyházára vállalati hétvégére. :) Úgy örültem :)
Voltunk Szilvásváradon is , a Fátyol vízesés ki van száradva! :(

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1186951607.55.jpg[/img] Panna muskátlit amortizál

[/img] Kép Dánszarvas Szilvásváradon

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1186951647.71.jpg[/img] A kiszáradt Fátyol vízesés [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Pandus! Nagyon jók a képek... Olyan jó látni a babákat!

Odry! Hát ez a srác!!! Kész vagyok teljesen.

Mágnes! A virágot megkaptad? :lol: Tündéri a kiscsaj! Grat az évfordulóhoz! Mi is ünnepeltünk múlt héten. Párommal 6-án lettünk 13 évesek. De "csak " éve házasodtunk össze. Előtte már együtt éltünk..

Szombaton megjött. Vártam, reményem sem volt. Holnap reggel hívom a Dévai intézetet, és egyeztetünk egy méhszonda iőpontot. Ilyen még nem volt, félek tőle. De azért csinálják, hogy bemérik a legjobb helyet, ahova az embriókat visszateszik. És mensi alatt. Jaaaaaaj. Én ilyenkor nagyon szégyenlős vagyok. Nevessetek ki, //de tudom, van akinek ilyenkor még a szex is megy, // de én azt sem bírnám, ha a párom meglátná a tamponom zsinórját. És most egy vadidegen pasi előtt, oké, hogy doki, de akkor iiiiiiiiiis!!!!!

Rudi! Biztosan amikor már voltál köztünk, akkor is elemeztünk esélyeket. Mondhatnánk, 50-50% mert ugye sikerül, vagy nem. Aztán orvos mondhat 15-20 %-ot. Aztán van az első ritkán sikerül mondás, meg hogy általában a 3-4 inszem sikeres. Szerintem ne a statisztikára építs. Higgy benne, ahogy teszi mindenki, akinek mennie kell. De ha visszanézed, találsz táblát, amiben fel vagyunk sorolva. Látni fogod, van akinek 3. sikerült, vagyunk, akik már lombikra megyünk, és van aki lombikra ment volna és spontán babás lett. Sőt, a nagyfiú képe pár hsz-sal feljebb van!!!
Nem szemfényvesztés. Kicsit durva ez megfogalmazásnak. Az inszeminációval csak a teljesen jó spermát kapod meg, ami fel is lesz turbózva, felteszik a méhedbe, így nagyon hosszú utat meg is spórolnak a kiscsávóknak. Előtte a peteérésed követve van, tudják, mikor kell a beavatkozást elvégezni.
Mi a probléma nálatok, hogy inszemre kell menjetek?

Pusza mindenkinek!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Csak pár sor erejéig....
Köszönöm a dicséreteket, Dávid nevében is! Nagyon jó baba eszik-alszik és nappal van fönt 4-6 órát, meg osztva. Én jobban vagyok, egyre könnyeben mozgok és már rendesen le tudok hajolni.... napról-napra jobb. Lehet, hogy mégis lesz kistesó :wink: az első 2 napon azt mondtam a páromnak soha többet, de mondta majd rá dumál. Tejcink van, de nem elég, sajnos, nem tudom mikor lesz már annyi, hogy ne kelljen neki pótlást adni!?

Tiza!
Te voltál szintén császáros, neked mikorra lett elegendő tejed???

Babszi!
Köszi, hogy feltetted, hisz én nem is bírom, mert nem tudom lekicsínyíteni. Ne baj, ha neked küldöm, felteszed mindig ide a lányoknak!?
Köszi!

Andi!
3 NAP!!! Kaptam elszámolást és hiába vagyok császáros 3 nap a normál bent tartozkodás és a többi nap +, ami napi 25ezer, szóval nem csoda, hogy haza adtak.
Bízz benne, hogy ez most nállad másként lesz! Nem kell az
:evil: a falra festeni!

Panda!
Nagyon jó!!! Jó látni ezeket az uh.-os képeket, mi nem voltunk csak simán, de az is egy élmény volt. Majd mész később is, ha már nagyobb lesz a picurka!?

Kisboris!
Mi van veled????

Hogy kell levenni a vonalzómat ?

Mindenkinek Puszi!

Odry és Dávid baba
:?:

Kép

Kép
odry

Andrea,
Drukkolok meglátod minden rendben lesz! Most már csak hetek kérdése és babázhatsz :wink:

Odry,
igen még egyszer biztos megyünk amikormár lesz rajta husi és nem lesz ennyire földönkívüli a dárga :lol: :lol: A profilodban az aláírásnál kitörlöd a kódot ami be van oda másolva és eltünik a vonalzó.

Zel,
Megértem amit érzel nekem ez volt az első kérdésem a dokinál hogy ugye nem lesz méhszonda :roll: de szerncsére nálunk nem csinálnak ilyet. Én se szeretem ha olyankor piszkálnak amikor pirizek. Mindjárt kismama leszel :lol:

Pirospöttyös :lol:
Azért az túlzás hogy szemfényvesztés az inszem. Persze nem sikerül annyi baba vele mint pl a lombikkal de nagyon jó hogy van ilyen lehetőség is egy komolyabb beavatkozás elött. Hinni kell benne ha már csinálod. Valakinek egy inszem is elég valakinek meg a 6. sikerül azért ez változó. Nekünk nem inszemmel sikerült de pl barátnőmnek kettő babája is lett így :wink: és itt a topicban is vannak gyönyörű inszemes babák :lol:

Mágnes,
Én is voltam már a fátyol vízesésénél de akkor még nem volt kiszáradva. Gyönyörű ez a hely!
Vendég

sziasztok kismamák és kismama jelöltek!

Hihi valamit jól félre magyaráztam, az esküvő 18-án lesz, a sajátom előtt nem izgultam ennyire. Ha van egy kis plusz energiátok talomba légyszíves szurkoljatok hogy jó idő legyen (legalábbis eső ne), mert szabadtéren lesz és nagyon szomorú lenne ha elmosná az eső.

andi, ó hogy mennyi gond is lehet ilyenkor. Sokat gondolok rátok, nem lesz semmi baj meglásd. Azt olvastam hogy a toxémia általában az első gyermeknél jellemző. Ha ez igaz akkor fél siker!

zel, hú a nemjóját mostmár aztán te is jól a küszöbén állsz egy jó kis terhességnek. Akkor találkozzunk Dunaharasztin a Mágnes sétálóhelyén, így már hárman lennénk. Még valaki? Vagy nem jó az ötlet?
Barátnődék elmentek? Boltocska most akkor áll addig?

kabócabogár, mensi?

kamillám, tudom elvonón vagy, helyes helyes, na de mi van veletek. Leszívás?

pandácska, akkor Dóra már jól viselkedik és a róka már sonjus körül ólálkodik?

sapé?

tamaranna, veletek mi újság van?

túrórudi, micsoda hozzáállás ez? Örülni kell, az inszem nem viseli meg úgy a szervezetet és 6-tal több esély van a babára. Fel a fejjel, és csak pozitívan!
bbilona

jucmuc, kicsiboris hát nem érkeztetek haza? Olyan rossz hogy mindenki eltűnik, neméééééééééérrrr :(
bbilona

sziasztok, hiányoztatok :!: :!: :!: mindnyájan és babásodtatok amíg nem voltam :?: :?: jól estek a hiányoló sorok, köszönöm, most már jövök gyakran a fárasztó kérdéseimmel hihihih :shock:

odry, nagyon-nagyon örülök Dávidotoknak :!: :!: :!: Kép
látom babszi felrakta a képeket, de én is nagyon köszönöm, meg is néztem és hát mit is mondjak, gyönyörűséges a
fiad :P irigykedek is, te már élvezheted ennek a 9 hónapnak az áldását :lol: :lol: :lol: :lol: sok-sok puszit küldök nektek és gyógyulást a pocidnak, vigyázz rá.

Kép
kicsiboris

Köszönet mindenkinek a válaszokat!

Igen, ilyen esélylatolgatásokat én is olvastam általánosságban, de én hús-vér lányok, konkrét eredményeit szeretném tudni ( mert tényleg nem nagyon bízom meg a jelenlegi doki módszereiben). Az adatokat, ebben a topicban tényleg meg is találtam. (Köszi Zel!) És láttam, hogy az első inszem nem túl gyakran sikerül másoknak sem. Ez megnyugtató, csak az én esetem nem tetszik. Mert amikor megjön a mensi, akkor -14 nappal korábban kellett legyen a tüszőrepedés, ha jól tudom. Nos, nálam a mensi első napjától -18 nappal volt az inszem, a tüszőrepesztő szurit pedig 20 nappal korábban kaptam meg. Most a második próbánál, még előbbre hozták az inszemet két nappal. Szerintem, csak a doki szabadsága miatt. Ráadásul 2 Merionallal kevesebb adaggal akar próbálkozni. Szerintetek jogos az aggodalmam? Vagy üldözési mániám van?

Túró Rudi
turorudi6

ilona, itten leledzem, veled mi van mostanág? kinek lesz esküvője?
hogy megy az örifogi?

zel, ne is törődj szerintem a mensiddel!!! amikor nekem a lepényizém volt véreztem, csorgott a vér le a fenekemnél úgy vizsgált meg a doki, láttak ők már ennél durvábbat is, de komolyan :wink: a szülésnél minden olyan horror egy kicsit, még a méhlepényt is megmustrálja, szóval ez semmiség neki, légy egészen nyugodt :oops: persze könnyen dumálok mi??? de ne hidd, engem már nem érdekelne, ha mindenképp ez kell...hát tegyék!! de nem :?: :?: :?:

túrórudi :lol: én a 3. inszemnek köszönhetem a kicsi csillagomat aki itt dobogtatja az aprócska szívecskéjét a szívem alatt, szóval szerinetm nagyon hasznos és eredményes 'technika olyan pároknál, ahol nincs nagy gond. bízhatsz benne, a 3-4. szokott sikeres lenni, neke dis ezt kívánom mint itt mindenkinek aki inszemre megy :lol: :lol:

andi, megértelek, de kicsit lazíts, valahogy ne ezen gondolkozz mindig, tuti nem lesz gond, odrynál is jól döntöttek a dokik.
és asszem már írtam neked, hogy nálad lehetségs, hogy ez alkati adottság, kicsi babád születik, majd behozza, petyka is szép, egészséges. :wink:

pandi, mennyire jók ezek a képek, a mieink nem enniyre élesek, hol voltál 4D-?
és az is meglepet, hogy már a 14. héten meg tudták állapítani a nemét, nekünk a 16. héten ez nem sikerült...béna orvosunk volt...
de nagyon gratulálok a pici lánykához :lol: :lol: :lol: énisénisénis :lol:

mágnes a párod egy tündér, az nyém nem ilyen, cuki, imádom de ilyen meglepiket nem tud nekem szerezni, inkább én neki, ő másban jó :wink: gyönyörű lehetett Sz.várad :lol:

babszim, veled mi újsi?

kata, tamar, sonjus?

Kép
kicsiboris

BOris !

De jó ,hogy haza jöttél!!! :lol: :lol: :lol:
Milyen volt a kikapcsolódás??

Bbilona!
Meg van a nászajándék??

Zel!
Drágám engem is vizsgáltak ugy ,hogy mensi s volt.Ráadásul nekem ömleni szokott.Mondtam a dokimnak,hogy nagyon szégyenlem magam.Erre ő_Ne tessék,engem nem zavar,és rám mosolygott.Ők orvosok erre tették fel az életüket,hogy a babákat segítsenek a születéshez.
Olyan izgi,hogy már mindjárt itt az idő!!!!! :lol: :lol:

Mágnes!
Én is ilyen kislányt szeretnék!!!! :lol: :lol:

Csajok!
Senki nem jár dvd-tékába?? Kép
m. reni

Zel:
én is átestem már mensis vizsgálaton. Nem akarlak elriasztani a dologtól, de szülésnél nem hogy vért, de kakit is lát jócskán a doktor bácsi. :wink: De kit érdekel!! :D

Boriska:
Ti mikor mentek 4d-re megint? Na és mocorgást érzel már?? Kisfiú kislány?? Mikr tudod meg??? (Úgyis csajszi lesz :) )

Kép
Kép
Kép
mágnes

pöttyöske!
az az igazság, hogy például nekem is teljesen máshogy zajlott mint itt a csajoknak, én nem tüszőrepit kaptam, hanem olyat ami addig érleli amíg magától 'óriásira nő és utána megreped, és egy nappal az inszem előtt, szóval lehet, hogy nálad ez a jó megolás,
de szerintem megkérdezheted erről a dokidat, én mindenben kikérdezem.

reni ez jól esett :P

Kép
kicsiboris

szia mágnes :lol: 4d-re szerintem majd a 21 hét környékén és érzem a mozgását, néha napokig nem tegnap este viszont mintha bukfencezett volna, de ami gond, hogy megkaptam a 2. genetikai vizsi eredményét....és ez jó lett, viszont az első rossz zért valszeg képzeld meg kellene csináltatnom az amniocentézist...nagyon nehéz döntenem.
a dokim nem foglal állást, a klínikára holnap megyek délben, hogy mondjanak valamit...nem valami jó ez most.

Kép
kicsiboris

hogyhogy nem foglal állást? valami véleménye vagy tapasztalata csak van! Nem is értem!
Az én dokim annak idején azt mondta, hogy ezerhez közeli értéknél, ő nem szokott kockáztatni, nem csináltat amniót..Nekem is kellett volna döntenem, de kiderült végül, hogy vaklárma.. 3. genetikait nem lehet csináltatni kontrollként?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kicsiboris!

Hova jártatok inszemre? Mind a 3-at ugyanúgy csinálták vagy változtattak néhány ponton?

Szerintem inszem a 12. napon , 30-32 napos ciklusokkal, akkor is nagyon furcsa, akármennyire megbízom a módszerben!

Van olyan hely ahol hétvégén is csinálnak beavatkozásokat, vagy mindenhol a munkarendhez igazítják a programot?

T.R.
turorudi6

kicsiboris, ó a kutyafáját, ez a magzatvizes vizsgálat? Ha beteg lenne nem szülnéd meg? Mert ha nem akkor nincs mese, most vagy végig aggódod a hátralévő időt, hogy a picuri egészséges-e, vagy ezzel megnyugtatod magadat, aztán vagy bejön vagy nem. Hú most jól megnyugtattalak, de annyiszor hallani, hogy vaklárma az egész. Kívánom hogy így legyen. Más kíméletesebb módszer nincs?
Öcsém nősül szombaton.

reni, szerintem maradunk a színházjegynél. Gondoltam rád, mert úgy fájt tegnap a lábam mint a csuda, nem irigyellek ezért.
Martin hogy viselkedik? Mocorog? Ti mikor mentek uh-ra?
bbilona

turorudi:
hát nekem is 30 napos ciklusaim voltak, és az inszemek a 16. napon voltak... Ettől fügetlenül ahány nő, annyi féle peteérés. Nem lehet, hogy neked korábban van peteérésed?

kicsiboris:
eszembe jutott még valami. A genetikain melyik eredmény lett rosszabb? A down kór kockázat? Mert azt a 4d-s uh-n is ki tudják mutatni, nem? (tarkóredő,fejforma). Ha ott minden rendben, akkor tényleg minden rendben van. Nem? A doki erre sem mondott semmit?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Köszi mindenkinek a bíztatást.
Igyekszem nem folyton erre gondolni, már nagyon várom a holnapi UH-t, ha az jó lesz, kicsit megnyugszom. Mindenki azt tanácsolja ne stresszeljek, mert bele szugerálom a gyerekbe, igyekszem higgyétek el!
De nekem muszáj kibeszélnem (írnom) magamból a problémákat, rajtam ez segít, ha nem beszélhetek róla becsavarodok, sajnos ebben szöges ellentétei vagyunk egymással a párommal és így néha elég nehéz.

Kicsiboris!
Nem szokatlan, hogy ilyen helyzetben az orvos nem foglal állást, sajnos ezt nektek kell eldöntenetek! Szerintem könnyebb egy kicsit a döntés, ha azt megtudjátok beszélni, hogy ha esetleg rossz lenne az eredmény akkor megtartanátok-e a babát. Tudom ez nem hangzik túl vidáman, de ha így is úgy is bevállaljátok a bébit, akkor meg minek kockáztatni.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Kicsiboris! Ha jók lettek a második vizsgálat eredményei, akkor miért az első számít? Nem elég, hogy ez most OK? (persze én nem értek hozzá :oops: )

Rudi, nekem 3-ból nulla inszem sikerült, de azért mindig reménykedni kell. Majd most jön a 4., ha végre elszabadul a lusta tüszőm.
Te hova jársz? Én inszemek környékén mindig mértem a hőmet, és abból be tudtam lőni, hogy jókor csinálták-e. Nálam aznap, vagy másnapra mindig felment a hő.

Sonjus, Kamilla, Kabóca, Zel? Nagyon várom a híreket!!!

Kép
domo

andi, írjad csak írjad, mi olvassuk,okoskodunk neked egy kicsit, latolgatjuk az esélyeket, és mondogatjuk hogy minden rendben lesz, mert nem lehet másképp.
Mit is kezdene Gergő egy ketyós anyukával, nehogy becsavarodj itt nekünk! :wink:

te domo, mikor kell menned újra uh-ra tüszőkukuccsra?
bbilona

Mágnes!

Tavaly nyáron több cikluson keresztül figyelték a tüszőket. Soha nem állak le a növekedéssel a 14. napon, hanem a 16. és 17. nap után nem nőttek már 22 mm-nél nagyobbra. Gondolom, ezért vannak 30-32 napos ciklusaim.

Domo!

Írok privit!

Rudi
turorudi6

Boris! :lol:

Hát én sem irigyellek,de biztosan jól fogssz dönteni,meg amúgy se lessz semmi baj! :lol:

Bbilona!
Szerintem a szinházjegy is nagyon szép ajándék!!!!!
Fú hallod valami van a levegőben,mert tegnap nekem is fájta lábam,de nagyon.Martin?Hát egyenlőre nem érzek semmit.... :roll:
Szerinted fiam lessz???Én 16hetesen megyek afp-re.Utánna nem tudom lessz-e uh,.Én majd olyan25 -30hetesen szeretnék menni 4ds ujra.De majd meg látjuk.Akkor már nagyon kivehetők a vonások. :lol:
Ja a férjem vessz nekem ilyen kompressziós harisnyát,ami állítólag nagyon jó!Bocsi,csak combra kell húzni nem teljes.
És hogy telt a hétvége?????
Te nem szóktál tékába járni??
m. reni

reni, nem sajna nem járunk tékába, de van egy ötletem.
Fiad lesz-e nemtudom. Meril, Martin ezek a nevek vannak felírva nekem mint lehetséges nevek nálatok. Én elneveztem Martinnak.
Martina is lehet belőle :wink:
a combodon van ráadásul, ooohhh.
Kormorán koncerten voltunk, jó volt tetszett. Nálatok valami jó kis grillezés?
bbilona

reni, az ötletem nem jött be, most még a kollgáimban bízok, hátha van Arthur 2. (az Arthur király 2004-ből az más ugye?)
bbilona

Ilona, én nem mostanában megyek. Csak akkor, ha újra megjön, és a 4. inszem előtt.

Kép
domo

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?