Sziasztok!
Nem,
Anyapoc, meg nem vagyunk a cimlapokon de nemsokara majd:
Szenzacio! Gyerekek kicsinaltak Anyjukat!
Na, ennyire nem rossz am a helyzet! Most is elvitte a gyerekeket a bebyszitter es en itthon, egyedul .... tehenkedem!
Holnap megyunk 4 hos mericskelesre es oltasra, kivancsi vagyok, szerintem van koztuk 1 kilo mert Alex nagyon nagy es dagi! Aggodom Annaert mert nem nagyon mocorog, kicsit emeli a fejecskejet, remelem nem lesz ebbol baj!
Alex meg egy tank, olyan eroszakos, izgo-mozgo, nem is sir hanem kiabal meg sikoltozik.
Athiz: koszike, segitettel am! Nem kapkodom am Oket fel rogton, nem is tudom megtenni, szegenyek sokat sirnak de ez van, nem tudok szazfele szakadni egyszerre.
Okr: ugyi vagy, kitartas a vizsgakhoz, nem tudsz halasztani, vagy nem akarsz? En nem tudom hogy csinalod! Hajmosas ejjel?!
En hamar lefektetem Oket, babakat mar 8-kor, Ratet max. 9-kor igy van idom kicsit Magamra is meg Apara is.
Gondolom Te akkor tanulsz.
Lanyok, mondtam mar hogy megkezdtem a hozzatapit? Ejjeli tapot adtam Nekik, kukorica es buza tapi amit a tejcsihez kell hozzaadni azota alszanak egesz ejjel.
Sot, volt hogy Annat ugy kellett felkelteni reggel 8-kor.
Almat mikortol lehet?
Ja, tudom elvileg 6 honapos kortol.
Anyapoc: kicsit irigykedem a balozas miatt!
Rateeknak jovo het kedden lesz.
Nem tudom meg minek fog beoltozni.
Gratulalok a fogacskahoz, milyen nagy fiad van mar!!! Ugy szeretnek latni kepeket Roluk!
TOBBIEKTOL IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Robcsi: azta, 5 honapos es ul?! Nagyon ugyi! Meghogy baj!
Milyen terveid vannak? Nekem azok hogy nem kell kabat meg 3 takaro setakor.
Moni: Nagy, nagy drukk! Te sem vagy semmi am! Es mi leszel ha nagy leszel? Ramona mar 7 honapos?!
Kepek!!!
Boni: Te meg nemsokara 12 hetes! Hogy megy az ido!
Ja, megyek angolra heti egyszer masfel orat a fiam sulijaba.
Jo kis kikapcsolodas lesz mert mas nem, kezdjuk majd hogy: Good Morning meg How are you? meg ilyenek.