Sziasztok!
Szóval a helyzet velem a következő. 30 cn. de nincs havi. A hasam továbbra is görcsölget, de már enyhébben, szinte állandó jelleggel érzem a méhem, nincs álmosság, és sajnos nem mérem a hőm. Mert elkezdtem valamikor a 20 cn on, de ugyeletben elfelejtettem, aztán arra gondoltam, hogy így ciklus közepén nem nagyon van értelme. Majd a következő ciklustól. Az a helyzet, hogy én a 15 cnon voltam UH. akkor semmi jele nem volt annak, hogy PÉ lenne. (Ezen a napon kezdtem el a Metformint)A másik dolog pedig, hogy már kétszer volt 36 napos c-om, az utolsó is ennyi volt. Ezért a terhesség az utolsó amire most gondolok, nyugodtan kivárom a 37. napot
Ja és nem voltam progi vizsgálaton, mert úgy gondoltam nincs értelme annyit szúratni a drága vénáimat, mert már totál kivagyok a vérvételektől. Rühellem ha szúrkálnak
Amúgy sokat gondolkodtam a tegnapelőtti beszélgetésen. Igazából nem is tudom, hogy sírjak e vagy röhögjek azon, hogy ennyi béna nőgyógyász van magyarországon. Szó szerint rosszul érzem magam tőle és nagyon elszomorít
Tegnap elmeséltem a páromnak az általatok leírt történeteteket. Teljesen ledöbbent! Megegyeztünk, hogy ez elrettentő példa kell legyen, hogy milyenek NE legyünk!!!
Mert ahogy írtam elképzelhető, hogy egy páciens félreérti amit egy doki mond. De azt hiszem, hogy egy olyan nőnek aki babát szeretne, szentírás amit a doki mond.!! Bármit betart amit mondanak neki. Úgyhogy biztosan nem légből kapott infokat ír az indexen. Mindenképpen szóváteszem a dokimnak, hogy miket olvasok, valahogy ezt el kell juttatni a szülész nőgyógyász társadalomnak. Csak azt nem tudom még, hogy hogyan. De ezt meg kellene valahogy állítani. Mégiscsak elég gyakori ez a PCO. Túl sok nőt érint.
Ez a félelem a Metformintól a nőgyógyászok részéről azért van, mert ez egy nem törzskönyvezett gyógyszer és így is tele vannak perekkel. Jelen pillanatban, ma magyarországon a nőgyógyászokat perelik a legjobban, leggyakrabban és legtöbb pénzre. Ezért félnek.
Abban azért megegyeztünk a párommal, hogy a szülészet nőgyógyászat nagyon széles paletta. VAn benne minden, gyulladásos, daganatos megbetegedések, meddőség, vérzészavarok, terhesség, terhességi patológia stb. Szóval ehez mind érteni valóban lehetetlen. És az is elképzelhető, hogy az a doki aki a meddőség kezelésében, vagy az UHban saláta, egy komplikát szülés közben - pánikhelyzetben pillanatok alatt dönt , cselekszik és megmenti az anya és a baba életét. De akkor legyen annyi egyenesség bennük, hogy ha nem értenek hozzá irányítsák tovább azt a fiatal nőt, aki babát akar. És ami az egészben a legrosszabb, ezek a dokik mind szakorvosok és ne adj Isten főorvosok!!!! Szóval nagyon elkeserítő.!
Kb ennyi rólam