Új privát üzeneted érkezett!

Mi!

Akkor most nem tudom, hogy mi van. Meg fogom kérdezni a másik topicon mert ott van aki lassan ledoktorál ezekbol a témákból.
Azt tudom, hogy a méhnyálkahartyába ágyazódik be a zigóta.
Amikor inszemkor fenn feküdtem az ágyon és a doki kukucskált a lukon azt mondta, hogy nagyon szép. Én megkérdeztem, hogy mi az ami olyan szép. Azt mondta a méhnyálkahártya állapota az a nyúlós anyag. Elotte fürdéskor éreztem is úgyhogy gyoztem mosni.

Caldea
caldea

Lányok!

Szerintem mindannyiunk férje tudja már hogy napközben hol lehet minket elérni.

Eszter, Koalamaci!
Jó nyaralást! Remélem már pocaklakóval jöttök vissza mind a ketten!Kép

Andi
Andy

Figyeljetek meg Norci hamarosan kijelenti hogy terhes...Kép
Melinda

Monchy
A férjem eredeti amerikai produktum Kép és csak angolul beszélünk, mindent angolul csinálunk. Már ott tartok, hogy idönként angolul álmodom.

Igen, a hasa alatt nevelgeti öket. A herezacskóban, ahol hideg van (hidegebb mint a testhömérséklete) ami az erekciónál keveredik különbözö mirigyek nedveivel (dülmirigy meg még mittudom én mi), ezáltal is elösegítve a matyik uszását. Aztán vannak olyan matyik is akik még nem érettek de erekció után kerülnek érett formába.

Azonban:
Mind elpusztul, ha nem talál megfelelö nyákot (vagyis ovuláció elötti vagy ovulációkori, vagy ovi utáni nyákot, bár ez esetben már úgyis mindegy.) A matyik nagy része a hüvelyben pár perc alatt elpusztul, amelyik viszont rálel a megfelelö nyákra az tovább úszik felfelé. A sperma életképes akár 72 óráig is ebben az esetben. A normál ffiembernél azonban az újratermeléshez 2-3 nap szükségeltetik, ezért javallot a 3 naponkénti szex, mert az ad megfelelö érettségü és mennyiségü spermát.
Üdv,
Moni
mj

Györgyi!

Sajna én is megálmodtam az elvesztését, de én úgy, hogy akkor este úgy feküdtem le aludni, hogy már görcsöltem. Aztán éjjel felébredtem és véreztem. Akkor már álom nélkül is sajna tudtam, hogy mi a helyzet.

Melinda!
Igazad van a szük farmerrel kapcsolatban, söt a túl meleg fürdö sem jó a férfiaknak, mert ártalmatlanná teszi a halacskáikat. Halvérüek lesznek, hihi. Bocs.
Különben erröl pontosan ugyanitt a Babaneten a Rendelöben olvashatsz, ahol nögyógyászoknak tesznek fel mindenféle kérdéseket és köztük megtalálod a farmerrel és fürdövel kapcsolatos válaszokat is.

Monchy
Monchy

Caldea,
Lehet, hogy nyúlós a méhnyálkahártya, de az csak mensivel együtt távozik, amikor nincs beágyazódott pete. Szerintem.
Más valaki akar hozzászolni, megcáfolni vagy megerösíteni?
Moni
mj

Bella
Most csatlakoztam ossze vele Kép
Nagyon kedvesek vagytok Kép
Szerintem most uszik a dicseretek mamoraba. Kép
Melinda

Moni!

Köszi, már meg is nyugodtam.Kép
AZ én högörbém - a tiéddel ellentétben - olyan mint egy kardiológiai EKG lelet.

Andi!

Várom az UH eredményt

Teljesen egyetértek Caldeával abban, hogy nem szabad várni a vizsgálatokkal. Ártani nem árt és ha nincs minden rendben idöt lehet sporolni.

Koalamaci! Kép

Hiányozni fogsz!Kép De kapcsolj ki teljesen és élvezzétek a pihenés minden pillanatát.

Tényleg szuper a mai hangulat, csak nem gyözöm olvasni.KépKép

Puszi: Gabó
Gabómanó

Caldea!

Az én dokimnak is tetszett a nyákom, mert azt mondta hogy gyönyörû érett nyák.
Úgy látszik a dokik buknak a szép nyákra.

Pucur!

Ha már így betermeltél hajtsatok rá!Kép
Nekem mindig csak egy nagy van és a többi apró.
Pedig én is Clostit szedtem.

Andi
Andy

Andy!

De lehet, hogy a dokik inkább a szép (lá)nyákra buknak. Bocs, ha túl tolakodó voltam.

Monchy
Monchy

SZiasztok Lányok, tuti hétvégét nektek, meg minden én megyek haza.Kép

pusssssz: Gabó
Gabómanó

Andy!

Na ja buknak rá.
Múltkor meg azt kérdezte "maga meg miért nem tehes". Jó kérdés azokkal a szép tüszokkel.

Egyébként az én méhnyálkahártyám olyan "drága", hogy kimegy a hasüregbe, ahol megtelepszik és gátolja a teherbeesést.(Endometriosis.)
Méhnyálkahártya = endometrium

Caldea
caldea

A nyaraloknak jo utat kivanok es ha lehet mar tobben gyertek visszaKép

mj

En is igy tudom,hogy a mensivel tavozik.

Pucur

hat nem aprozod el!Hanyan lesznek ebbol?!Kép

Andi

Irtam!

K
kriszti

Ez a nyak feheres szinu? Tomorseget illetoen milyen?
Hig vagy gumiszeru?
Melinda

Monchy!

Nem bukik a szõkékre, úgy hogy nem vagyok az esete.Csak a nyákom tetszik neki.

Gabó!

Hétfõn az lesz az elsõ, hogy közlöm mit látott odabent.

Lányok!
Már el sem mozdulok az íróasztaltól, mert akkor lemaradok a témáról. Ma még nem dolgoztam, de ma amúgy is péntek van.

Andi
Andy

Andy!

Sajna ma én sem sokat dolgoztam, pedig kellett volna, de mostmár mindegy, röpülök haza. Mit tegyek, a mai napon verbális hasmenésem volt. Lehet, hogy a hétvégén kiheverem.
Egyébként én barna vagyok hajilag.

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!!! Az ovulálóknak hajrá, a bizonytalanoknak és az ovuláció elött állóknak türelem.
Végezetül pedig még egy mondás, ami arra utal, hogy nem érdemes túlbonyolítani mindent (mondom éppen én):
"Ha mindent az ellenörzésed alatt tartasz, túl lassan haladsz." Mario Andretti

Puszi Mindenkinek,
Monchy
Monchy

Moni

Ezek szerint 2-3 nap alatt egyetlenegy normalis himivarsejt sem termelodik? Vagy van ra remeny hogy azert ebbe az esetbe is osszejohet kisbaba.
Melinda

Szia Monchy...Jo hetveget neked is.
Melinda

Melinda,
Ez mindenkinél változó. Van olyan aki naponta akciózik és összejön a baba. Úgyhogy nem szentírás, de az orvosok ezt tartják elönyösnek. Itt különben szinte mindenkinél bejön a 2 naponkénti akció ovikor.

A nyák fehéres vagy átlátszó, lehet kissé gumiszerü vagy éppen olyan hogy ha a két ujjad közé teszed akkor szálakra vagy szálra "foszlik" és úgy nyújtható. Mindenképpen jól nyújthatónak kell lennie, ami nem milimétereket jelent, hanem centiket. Nem szárad meg az ujjaidon hamar, hanem inkább sikamlos és nem ragadós, tapadós.
Puszi,
Moni
mj

Caldea, Andy,
Szóval szerintem a méhnyálkahártyát nyáknak is nevezhetik. Az endomentrozis az sajnos egy ilyen betegség, amit éppen azért kezelnek, hogy ne forduljon elö. Ezt a betegséget visszafojt menstruációs vér is okozhatja, amely ugye nem a jó irányba indul el és összenövéseket okoz.

Ha logikusan gondolkodunk akkor a méhnyálkahártya szerintem azért nem azonos a tojásfehérje ovuláló nyákkal, mert ha a méhnyh. kifojik akkor ugye a megtermékenyített petesejt vele együtt távozhat. Ha így lenne, valszinü senki sem esne teherbe. Az elöfordulhat persze, és szerintem igaz, hogy a méhnyh. színe és állaga hasonlít a tojásfehérje állapothoz. Azt hiszem a dokid inkább erre értette a megjegyzését.
Na mostmár tényleg eldugulok,
Puszi, Moni
mj

Lányok, szuper volt a mai hangulat.
A csúcs a férjed volt, Melinda.
Szinte semmit nem dolgoztam ma, ha igy folytatom, ki fognak rugni. Olvastátok az "egy kispapa naplója"-t. Tegnap irta le itt valaki a linket (nem vagyok benne biztos, az is lehet, hogy vmelyik másik topicban). Ma olvastam el, nagyon tetszett. Szegény pasiknak tényeg mit kell kibírniuk mellettünk... Kép

Caldea,
Hát persze, hogy ismersz. Örülök, hogy idetaláltál.

Puszi, Eni
Eni

Kis doktorit irhatnank lassan mindannyianKép

Jo hetveget a felnaposoknakKépEn ilyenkor is sokaig dolgozomKépKép

K
kriszti

Koszi a kielegito informaciot.......
Talaltam valami hasonlo nyulik es feher, de egyebkent folyadek szeru. Majd meglatjuk...

Koszonom szepen megegyszer
Puszi
Melinda
Melinda

Lanyok,
Mindenkinek jo hetveget kivanok!
Holnap lehet, hogy benezek, hatha lesz itt valaki. Remelem, addigra nem fogok lecsuszni a lista aljara! Nagy eselyem van ra Kép Elkezdett gorcsolni a hasam es minden percben azt hiszem, hogy megjott. Kicsit el is keseredtem. Biztosan csak abrandokat kergetek megint.
Pucur,
Hajra!
Norci,
Remelem, Te sikeresebb leszel! Szurkolok Neked es a Tobbieknek is!
Szia
Bella
Bella

A Moni lemaradt.....meg a "t"-is a hasonlo szorol. Kép
Koszonom Moni
Melinda

Bella,
Én is csatlakozom. Sajna nekem is görcsölget, de azért reménykedjünk, hogy ez még nem jelent semmi rosszat. Ha meg lecsúszunk az aljára, akkor hajrá a következö ciklusban.

Eni
Hát én sem sokat dolgoztam, de még vagyok jópár órát és lesz idöm behozni a lemaradott dolgaim, ha már itt kevesebb le-reagálni való lesz. Úgyhogy Kriszta én veled vagyok, söt én 5.30-ig vagyok!
Moni
mj

Kriszti,
En is itt leszek meg egy ideig! Na nem tul sokaig! A munkabol is megart a sok, plane a keves. Kép Na de ez egy ilyen nap. Ez is kell neha. Utana ugyis kitapossak belolunk a szuszt is. Nalunk most "egercincogas" idoszak van Kép
Bella
Bella

Bella
A gorcs lehet mastol is, ne fesd elore az ordogot a falra.
Kellemes hetveget
Melinda

MJ

Te amugy is munka megszallott vagy -a jo ertelemben veeve-erre mar rajottem a levelezesunkbolKép

bella

csak ovatosan,meg megfexi a gyomrunkatKép

Kriszti
kriszti

Melinda,
Igazad van. Csak ennyi negativ tapasztalat utan mar az ember szkeptikussa valik. De termeszetesen meg remenykedek, hatha megis most sikerulni fog!
Kriszti,
Talan ezert erzem rosszul magam Kép
Moni,
Lehet, neked is a munka artott meg Kép
Bella
Bella

Lányok!

Fájó szívvel búcsúzom tõletek. Öröm volt ma itt lenni veletek.
UH elõtt még haza ugrok tusizni.
Aki tud gondoljon rám du. 5 órakor.

Mindenkinek jó hétvégét!

Pusszancs

Andy
Andy

jesszusom!A kabalakonyvet tejjesen elfelejtettemKép
Nekem meg mindig nincsKép

Bella

nem hinnem,hogy ezert erzed rosszul magad,talan valami mas...Kép
MJ Moni

El is felejtettem kerdezni,engem erdekel miert rossz ha paskoljak a popom szuri elott?!nem szoktak de erdekel,hatha a korhaz alatt szuksegem lesz hatter inforaKép

K
kriszti

Sziasztok!

Miután befejeztem a "munkát", átjöttem a férjem irodájába, itt gyorsabb a net. Kezdek félni a függőségtől.

Ha ráértek, és még nem ismeritek, olvassátok el a kispapa megpróbáltatásait, megtaláltam a linket, a Friss kismamáknál irta Tiduj. (Néha átnézek oda is sóvárogni...)
Tehát, vidámságra vágyók, figyelem:
[url=http://members.chello.hu/malorg.bt/tipegoketto/linkapa.htm" TARGET="_top]http://members.chello.hu/malorg.bt/tipegoketto/linkapa.htm[/url]

Remélem, jól irtam le.

Puszi, Eni
Eni

Eni most lattom csak hogy Pecsrol irsz. Eredetileg En is onnan szarmazom, pontosabban ott szulettem. Nagyon sok szep kedves emlekem fuz a varoshoz. Sajnos a jobb kilatasok veget muszaj volt felkoltoznunk Pestre. Meg mindig nehez allast talalni arrafele?
Melinda

Melinda,
Nem tul egyszerü az álláshelyzet. A bérek is igencsak alatta vannak a Budapesten kereshetönek, de én nem szivesen költöznék el. Egyedül a sok választási lehetőség miatt irigylem a pestieket. Itt csak 2 szülészet van. Ti mikor léptetek el Pécsröl?

A férjem elkezdte olvasni a kispapa naplóját, és azt mondta: "Ezek után akarjak én gyereket? Ez nem vicc, ez a valóság..."
Talán jobb lett vona nem adni a kezébe Kép

Lassan hazaindulunk, jo hétvégét kivánok mindenkinek, lehet, hogy néha benézek.

Sziasztok, Eni
Eni

Valamit elfelejtettem. Hol lehet hozzájutni a kabalakönyvhöz? Eddig nem találtam egy könyvesboltban sem.
Eni
Eni

Kriszti,
Azt szokták mondani, ha rácsapnak a popódra szuri elött akkor nem érzed a tüdöfést. Biztos van benne valami, de ...
Nem jó, mert ha ráütsz akkor az izmok összerándulnak - feltétlen reflex. Próbáld csak ki bárhol. Abban a pillanatban, hogy összerándulnak az izmok adják a szurit, abba az összerándult izomcsomó-gubóba. Ez a szuri után mégfájdalmasabb lesz.
Hát ennyi,
Moni
mj

Sziasztok!
Alig bírlak követni titeket. A munkahelyemen csak stikában tudom olvasni a dolgokat, de már itthon vagyok ráadás jövőhéten szabin.

Melinda! Úgy legyen. Szeretném már kijelenteni. Mimndenestre mostmár nekem is minden nagyon gyanús. Sőt gyanúsabb, mint valaha.

A spermákkal kapcsolatban. Én kérdeztem meg ezt a babaneten a rendelőben (spermák v. hímivarsajtak érettsée címszó alatt megtaláljátok), ott a nőgyógyász (aki azé valljuk be nem andrológus) aztat válaszolta, hogy csak akkor nem érik meg 24 órán belül, ha egy nap több menet van. Ok. de akkor mi van azzal, hogy a sperma vizsgálat előtt van ahol 5, ahol mi voltunk ott 3 napig nem szabad? Szóval mégiscsak lehet benne valami, nem? Sőt férjecském még kollégista korában Czeizel doki előadását hallotta és ő azt mondta, hogy a második menet már nem veszélyes a nem kívánt terhességre, mert két nap köll a fiúknak!

Encsi beleolvastam a kispapa megpróbáltatásaiba, hát én sírtam a meghatottságtól, miközben nevettem a humorán. Láttátok volna a férjemet tegnap este. Itt feküdt a kanapén és ábrándozott, kérdezgette mikor tesztelhetünk, szerinte 90%, hogy én babát várok és mikor mondhatja el szüleinek, barátainak, mikor lehet majd tudni fiú, vagy lány, most már neki is kellene készülni az apaságra, de hogyan. Írtó édes volt.

Az az érzésem végig valamit még leakartam írni, mindegy újra végig olvaslak titeket, akkor eszembe jut.

Puszi.
Norci
Norci

Eni

96-ban koltoztunk el, de most mar N.o-ban elunk.Kép
Pecs hianyzik, Pest nem annyira..

Most olvasom a naplot....az a "nulladik tipusu talalkozas" kezdetu bekezdes nem rossz. Jot nevettem rajta..Kép
Jo hetveget
Melinda

Norci,
Tudom, hogy nem jelent semmit, de azért ha mérted a napközbeni hödet az mennyi volt, vagy most mennyi? És esetleg visszamenöleg ha van adatod róla, mennyi szokott lenni?
Köszike, Moni
mj

Hajra Norci kivanom hogy terhes legyel...Kép
eleg tuti tuneteid vannak.

Sajnos mennem kell..Kép Kellemes hetveget, Jo Ovulalast, vagy aki mar tul van rajta biztato jeleket kivanok....

Puszi Mindenkinek
(Hetfon talalkozunk)
Melinda

Moni (mj)

Megegyszer nagyon koszonom a segitsegedet.

Udv Melinda
Melinda

Jo hetveget mindenkinek,bar meg vagyok de latom mindenki sopor hazafeleKépNem is ertem miert!!??

te erted ezt Moni?/mj/

Kriszti
kriszti

Hát Kriszti az igazat megvallva, nem. Tényleg foggggggalmam sincs, hogy miért spuriznak haza a leendö anyukák ilyen hamar ráadásul pénteken. Mintha valami fontos dolguk lenne, például egy kis akciózás meg ilyenek!!! KépKép
Moni
mj

Akcioozaas?!Hat nincs jobb dolguk?kave a fonoknek meg iktatas es hasonlok!
mar en is nagyon mennek!!!/akaro jel/
Dolgozol?En az infertility oldalt bongeszem.

Kriszti
kriszti

Sziasztok! Megint itt vagyok csak a férjemmel együtt elolvastuka a papa naplóját. Jót derültünk együtt és ott volt a megjegyzés "ugy-e te nem leszel ilyen".

Eszembejutott, hogy pár témához hozzá szeretnék még szólni, ill. válaszolni néhány kérdésre.

1. Móni!
Amikor rosszul alszom és keveset alacsonyabb a hőméréskletem, talán érthető hisz a vérnyomásom is alacsonyabb, kb. 0,2 fokkal (szájban). Napközben nem nagyon szoktam mérni párszor mértem és u.annyi volt, mint reggel max. 0,1 v. 0,2-el magasabb.

2. Bella!

A mellfeszülés lanyhulása fogalmam sincs mit jelent nálad. Nálam normál esetben is feszül menstruáció előtt, de van hogy már a ciklus közepétől és általában a mensi elötti napokban elmúlik. Most múlt hétvégén úgy feszült, mint még soha és a férjem szerin (ő autentikus forrás)olyan alakja volt mint még soha. Ez a feszülés lanyhult, de most megint elkezdett!

3. Ma én is nagyon zavarosat álmodtam, már szültem álmomba, legalábbis a szülőszobába kerültem, utólag összerakva a képet valószínű a hasfeszülés éreztem, arról hittem, hogy már a szülési görcsök. Ugyanis erre ébredtem fel, pedig görcsök nem is voltak.

4. Ahogy itt leírtátok páran senkinek nics olyan drasztikus eltérése a szájban és a h-nál mért adatokban, mint nálam. (0,9 fok) ebből arra köetkeztetek, hogy lehet hogy tényleg baba van a dologban, hiszen ott ilyankor több a vér és talán melegebb is van?

Norci
Folyt köv.
Norci

Itt a folytatás:

5. Caldea és mindenki!
Caldea egyetértek veled, ohgy néhány vizsgálatot nem árt az elején megcsináltatni. Én úgy kezdtem, hogy elmentem a nogyógyászomhoz mondtam, hogy babát tervezünk csináljon egy rákszurést meg azokat a vizsgálatokat amiket szerinte meg kell csinálni. Nem mondta, hogy a rákszurésen kívül csinált-e mást is. Azt mondta a rákszurésrol sem várható semmi eredmény, hiszen minden okés. Annyit megkérdezett, hogy mióta próbálkozunk, mondtam egy hónapja, mire o legyintett. Közölte menjek vissza ha terhesnekérzem magam. Ok.

Aztán rájöttünk, hogy a férjemnek sem ártana elmenni egy spermavizsgálatra, különösen hogy rejtett herével született egyik oldalt. Igen-igen, de andrológushoz beutaló kell, állítólag azt a nogyógyászok adják (esetleg háziorvos, ami nálunk elég bonyolult, mindegy most miért) ha sokáig nem jön össze a baba. Ekkor a neten elkezdtem böngészni, hogy hol van hozzánk legközelebb andrológia. Ekkor bukkantam rá a családtervezési intézetre. Tudom, hogy Pati ezzel kapcsolatosan leírta a rossz tapasztalatait, mivel nekünk még nem volt szükség drasztikus beavatkozásra így nekünk még csak pozitív tapasztalataink vannak, én ezt megosztanám veletek.
Itt az optimális családtervezési program keretén belül - ami a próbálkozásokat megelozo 3 hónappal kezdodik) rögtön megcsinálnak pár vizsgálatot. Férjeknek spermavizsgálat, noknek hüvelytisztaságit, rubeola védettséget megnézik, ha nincs akkor szuri, elküldenek teljes laborvizsgálatra, genetikai tanácsadás, felkészíto torna a terhességre (az állóképességünket tényleg nem árt feltuningolni, hiszen jó pár kilót hordunk majd hónapokig) és elmagyarázzák a homérozést, legalábbis, hogy hogyan, a mit kell a görbén figyelni részt még nem. És az utolsóhónapban már a magzatvédo vitamin.
Így mire a próbálkozáshoz eljut az ember fel van tuningolva vitaminnal, mozgással már van három havi görbéje ami már kiértékelheto és ki is értékelik, igy elso próbálkozás hónapban rögtön tudja, hogy akkor kb. mikor a legoptimálisabb az aktion ideje.
Mi már a próbálkozások közepette mentünk el,(aug. eleján voltunk), de ha most babát várok biztos szerepe van nekik is benne, hiszen nagyon megnyugtattak, elmagyarázták, hogy a különbözo családban eloforduló betegségek (amiktol féltem) nem örökölhetoek, max. a hajlam, de a kialakulás hogyan elozheto meg, errol is kaptunk tájékoztatót, stb.
Mindezt csak azért írtam le, hogy nem mindegy hogy mentek vizsgálatokra és hova (még ha vannak is rossz tapasztalatk ezek labor és szuro vizsgálatok, tehát ebben a stádiumban még nem érdekes, hogy X:Y: nem jó orvos, ha kiderül hogy baj van lehet keresni jó/jobb szakembert.) Ha görcsösen megyünk el, hogy jaj mi bajunk van és menny bajunk lehet, akkor orvosok is elküldenek, a bajokat mi magunk is gerjesztjük majd! HA viszont boldog várakozással és reményekkel tele indulunk el az valahogy egész más érzés. Megfogalmazódik bennünk, hogy igen mi ketten közös elhatározással szeretnénk és mindent megteszünk érte, ilyesmi boldog készülodést tavaly nyáron az esküvöm elott éreztem.

Bocs, hogyha túl hosszú voltam. Nem akartam papolni, de az még valahogy része a tegnapi +nem kell görcöslni" gondolatmenetemnek.

Norci
Norci

Haho, van itt valaki? Lora, merre vagy, csak nem szabadnapod van ma, lanyok, senki sincs talpon e videken... Untakozom, felujitom a listankat, jo? Csak sikeruljon!

Ime:

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 43 cn ? 32 év
Orsoly 8c 39 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 37 cn Budapest 24 év
Kicsiandi 6c 34 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 32 cn Szekszárd 21 év
Bella 14c 31 cn Debrecen 25 év
Lotti 8c 27 cn Budapest 32 év
Moni 3c 24 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 31c 21 cn Budapest ?
Edina 6c 23 cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 21 cn Ulm 26 év
Monchy 8c 21 cn Budakeszi 32 év
Márti 8c 20 cn Debrecen 24 év
Margit 4c 20 cn Budapest 30 év
Jázmin 4c 19 cn Pécs 22 év
Boglárka 7c 19 cn Györ 24 év
Gabo 28c 18 cn Miskolc 26 év
Andi 12c 15 cn Szeged 30 év
Eni ?c 15 cn Pécs 26 év
Cico 4c 14 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 12 cn Budapest 29 év
Süni 3c 10 cn Budapest 29 év
Lora 10c 9 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 8 cn galgamacsa 29 ev
Barbi 6c 6 cn Calgary 26 év
Éva 27c 6 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 6 cn Szolnok 28 év

Kedves Kriszti, Evi, Moni, nagyon arik vagytok, en meg csak most jutottam el az elozoleg archivalt anyagunkhoz, hogy vissza olvashassalak benneteket, mert olllyyyan szaporan jar a kezetek, csak ugy gyulnek a hozzaszolasok. Jelentem, meg nem jott meg, alszom -Pucur szavait idezve- mint egy anyamaci, es tegnap egyfolytaban a wc-re kellett rohangasznom, persze, nem hasmenesem volt...Kép /elmondanam, addig egyfolytaban azon ragtam magam, miert nem pisilek gyakrabban/ de amikor mar felorankent rohantam, estere kifaradtam a /sporttol/. Mielott valaki felhaborodna, en is visszakozom, igy maradjon!!!! Es mindannyian futkozzunk minel hamarabb!!!KépKép Es most borzadjatok, tegnap ejjel hastancoltam! Na, azert nem annyira, mint szoktam, hanem ippeg csak egy kicsiket mozgatva a bizonyost, es abba is hagytam egy-ket perc utan, mondva, hogy elfaradtam... Mi a csudat is mondhattam volna, amikor meg mindenfele talalgatasok vannak csak.... nem is akartam tancolni, de annyira noszogattak, es igy muszaj volt! Aha, lakodalomban voltunk, itt tortent a nagy esemeny.

Evi, csatlakoznek a Krisztihez, a popsiban kell merni a hot, hogy ertekelheto legyen!!! Fekudj oldalra, emeld meg egy kisse a felul levo labad, ovatosan kezd el befele tolni a homerot, kozben <U>lazitsd el az izmaidat, nem is, </U> inkabb egy kicsit nyomj, mintha kakilni szeretnel, es kozben be fog csusszanni konnyeden a homero. A ciki az, ha esetleg beindul a rendszer, es wc-re kell menned a nagydolog vegett...Kép

Moni, KépKép, kinevezlek /a lanyok utolagos jovahagyasat varva/ kis klubunk hivatasos - angol nyelven megjeleno, temankhoz kapcsolodo cikkek, egyeb anyagok forditasat elvegzo - tolmacsava!! Persze, onkentes alapon kell, hogy maradjon a dolog...KépKépKépKép Egyetertek, szerintem is magas a vernyomas, de nemtom, mi a csuda lehet emogott, azert felek am, mert az a bizonyos terhessegi magas vernyomas reme fenyegetoen tornyosul torekeny pocokam fole, akar sikerulne most, akar egy kovetkezo alkalommal.

Pucur, en probalkoztam, de ugy latszik, eromet felulmulta, hogy megtalaljam a valaszodat, vagy esetleg meg nem is valaszoltal arra, hogy mit tartalmaz a folsav, es mennyit, es az esetleg feltuntetett latin neve... Szoval, ha ezeket leirnad, koszonnem.

Sziasztok, Lella
Lella

Norci!

Egyetértek veled!Kép Mi is tudatosan készültünk és készülünk a babára, csak hát a vetélés nem volt betervezve. De jo kezekben vagyok, a drnö végtelenül kedves és (a nagyon tapasztalt profokhoz képest)nagyon körültekintö, mindenféle vizsgálattal kapcsolatban. Sokszor az a baj, hogy az idösebb orvosoknak bekattan valami a tünetröl és a többi panaszt, tünetet pedig nem létezönek tekintik. Sajna igy kezelték el az unokanövéremet is, aminek következménye: egyik petefészkét kivették, méhéböl egy darabot kivágtak, petevezetékekböl egy darabot levágtak. Az unokanövérem most 30 éves és már évek ota szeretnének gyermeket. Ja 6 éve járt folyamatosan nögyogyihoz a problémái miatt (igen neves orvoshoz) és tavaly mütötték. Pedig ö is tudatosan készült rá. KépKép

De most már optimista, beszéltem a saját orvosommal az ügyében, ugyhogy rögtön el is küldte velem együtt UH-ra. Ott szerencsére mindent rendben találtak nála, sött még 2 db érett petéje is volt.KépKépKépEz egy kicsit feldobta és már nem látja olyan kilátástalannak a helyzetét. Ja, most néztem át a zárojelentéseit és az áll benne: I. sterilitás

Hát elhiszem, hogy nagyon le volt törve. Most meg kiderült, hogy egy kis gyogyis kezelés és minden oké lesz.KépKépKépKép

Itt a szombati lista:

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 43 cn ? 32 év
Orsoly 8c 39 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 37 cn Budapest 24 év
Kicsiandi 6c 34 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 32 cn Szekszárd 21 év
Bella 14c 31 cn Debrecen 25 év
Lotti 8c 27 cn Budapest 32 év
Moni 3c 24 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 31c 23 cn Budapest ?
Edina 6c 23cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 21 cn Ulm 26 év
Monchy 8c 21 cn Budakeszi 32 év
Márti 8c 20 cn Debrecen 24 év
Margit 4c 20 cn Budapest 30 év
Jázmin 4c 19 cn Pécs 22 év
Boglárka 7c 19 cn Györ 24 év
Gabo 28c 18 cn Miskolc 26 év
Andi 12c 15 cn Szeged 30 év
Eni ? 15 cn Pécs 26 év
Cico 4c 14 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 13 cn Budapest 29 év
Süni 3c 10 cn Budapest 29 év
Lora 10c 9 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 8 cn galgamacsa 29 ev
Barbi 6c 6 cn Calgary 26 év
Éva 27c 6 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 6 cn Szolnok 28 év

Lella!

Jo munkát Neked! Kérted a folsav összetételét, de már aznap délután megelözött valaki és felrakta neked az összetételt. Nagyon fontos, hogy szedd és felhalmozodjon a szervezetben, mert kilnikailag igazolt tény, hogy a babának az alsö harmadban erre van a legnagyobb szüksége (nyitott gerinc, hasfal, agyi és idegi valamint szervi elváltozások kiküszöbölése). Szokásos adagja felnötteknek napi 1x 2x 1 szem. A drnö nekem 2x1 szemet javasolt, mivel babára készülünk!Kép

A tornázosokkal egyetértek. Tényleg fontos az elején az is. Habár én ugy tudom, hogy az elsö harmadban kifejezetten tilos bármiféle sport (a baba jo megtapadása érdekében) utána viszont ajánlott! Most néztem egy magazinban, hogy lehet szobakerékpározni, ugrálásmenteset tornázni, csak könnyü súlyt emelni a karok erösödése érdekében (csak kicsi sulyt, hogy szálkásodjon az izom és ne legyen megeröltetö se a baba se a mama számára)
és uszni, uszni, uszni....KépKépKépKépKépKépKépKép

Remélem azért van itt valaki és nem egyedül csevegek magammal!Kép

Pucur
Pucúr

Lanyok, ti nem erzitek, babaeso-illatot sodor a szel.... van, aki tesztelt mar? Micsoda finom aroma, hmmmm, hat igyekezzetek!KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Lella

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?