Új privát üzeneted érkezett!

gyancsi :!:

Én sem sztem a husvétot nálunk is csak a párom, apum és az öcsém locsolt meg.

Ma jobb az allergiám, jelenleg nem prüszkölök és nem folyik az orrom csak rá ne szóljak :wink:

Allergia elleni orrsprayt használok semmi mást.
Vendég

Laptető átadva akinek szüksége van rá csajok :D

Bár én a mesékben régen nem hiszek már :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok

Gyancsi, gratula a kis drágádhoz! :D

Angyal, nekem is kijött az allergiám, eddig sosem volt, most taknyom-nyálam egybefolyik!A bnőm azt mondja, hogy az allergia mindig valami nehéz lelki dolog után jön ki.Vettem most allergia orrsprayt, meg dolgozok magamon, hogy rendbejöjjek.

Suzy, próbáld ki hányingerre a gyömbért, én teát csináltam belőle, nagyon finom.

Megjöttünk a kh-ból...szóval minden vizsgálatom lejárt! :evil:
Jövőhéten kell menni 20. napi vv-re, meg nőgyógyászati vizsgálatra, apinak meg sperma vizsgálatra.Aztán a 2.napon kell menni újabb vv-re, és, ha api cuccában nincs baci, akkor kezdhetünk is.Lejárt a rákszűrés is, persze ott nem csinálják meg, így gyorsan beszaladtam időpontért a nődokimhoz, és mondta, hogy akár be is mehetek, mert az időpontos nem ment el! :D Annyira örültem, még jó, hogy volt nálam 9000ft (véletlen), mert annyiba kerül, két hét múlva kipostázzák az eredményt.
Szóval ma fel vagyok dobódva! :D
Vendég

Zsu!
Akkor jól érezted,h már lesz ami lejárt,na de mind!? :twisted:
Akkor hajrá vizsgálatok,drukkolok,h minden jó legyen és minél előbb kezdjetek!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
te vadászkutya :lol: :lol: :arrow: jót röhögtem ezen :lol:

Ancsu
mellrákszűrés nálunk sem kell.....még életemben nem voltam egyébként :roll:

Ancsyka
örülök neki, hogy nem kommandózol :lol:
Nna látod, a teszt, amit edig is használtál, erősebb volt tegnap délután...és ez a fontos :!: :wink:
Nem mindenkinél van tünet, pl. a tesóm felesége anno végig teljesen rendben volt, semmi tünet nélkül mindkét babánál :!: :wink:
Csak a menszije kimaradása, ami arra utalt, terhes...na meg a plussz teszt, és slussz :lol:

Angyli
akkor neked is megvolt a belső húsvéti locsolás :lol: :lol:
Pár nap múlva pé.-kor meg mindent bele++++++++++++++++++ :wink:

Szuzy
tepsis krumplit csinltam délelőtt, vasaltam egy raklap ruhát, meg tettem-vettem itthon, azért nem jöttem eddig :wink:

Gyancsi
édi a fotó :lol:
Örülök, hogy minden rendben....most akkor jöhet a tunyulás otthon :lol: :lol:
Kivi vagyok mit szólnak a melóhelyeden, vagyis milyen meglepődött képet fognak vágni ha megtudják :lol: ha tudod fotózd le :lol: (csak vicc volt)
VV. eredmények jövő hétfőn lesznek meg...ha minden igaz.

Zsu
francba :roll: mindenből új kell :?: Na, de legalább haladtok előre szépen lassan a cél felé :wink:

Puszi a többieknek is :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Zsu :!:

Elég bosszantó lehet, hogy ujból meg kell csináltatni a vizsgálatokat de igy megint egyre közelebb lesztek a célhoz:wink:
Az orrsprayt én is használom valamelyest enyhültek a tünetek :wink:

Nálam az allergia tavasszal jön elő és kitart őszig de a lelkiekhez semmi köze nincs, mert most is jól érzem magam attól függetlenül, hogy nem sikerültek az eddigi lombikok.

Betty :!:

Igen megvolt majd pár nap mulva ismét belehuzunk bár tuti nem biztos, hogy ebből lesz a cserebogár de sosem lehet ám tudni előre semmit :D

Élvezzük az életet :D
Vendég

Angyli
az a lényeg :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

olyan aranyosak vagytok, nagyon köszönök mindent, sajna rohanok és most csak magammal vagyok elfoglalva :( ne hari érte, hogy nem írok mindenkinek ígérem potolni fogom.

Ancsi, a sztárfotó nagyon jó, és mikor már minden szépen látszik, de jó lesz.....

Még annyi lányok ha megírnátok, hogy apának milyen vizsgálat kell vagyis vv-tel? azt tudjátok?

Én holnap megyek reggel és csak remélem, hogy amit angyal írt, azt hiszem te írtad, hogy 3.napi vérvétel a papíron is szerepeljen. mert különben nem ér semmit.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok!

Tegnap délután már nem jöttem, mert mentem dolgozni a másikba, de ma már itt vagyok :!: :wink: szorítok mindenkiért nagyon :!: :wink:

Gyancsi
Köszi a Cipike dicsit :!: :wink:
jó pihit neked mától és gyere most már jobban ráérsz :!: :wink:

Zsu
köszi, ki fogom próbálni a tea változatot :!: :wink:
örülök, hogy azért tudtok is kezdeni, drukk a jó eredményekért :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++nem semmi ára van egy rákszűrésnek :shock:

Betty
Nagyon finiket szoktál csinálni, most azt is megkívántam, de kb. 5 percig tart amit megkívánok utána már nem kell :!: :oops: :wink: egyszerűen magamon is csodálkozom mennyire finnyás lettem és a hangulatom nagyon ingadozó :!:

Ancsu
Akkor mindent bele, mehetsz csapoltatni :!: :wink:

Gabi
Te kis vadász kutya, ne is mond a szagok :roll: eddig sem bírtam a büdöset, de most meg minden büdös, az Én kis drágám reggel nem is merte kinyitni a száját,, mert mondtam neki, hogy meg ne szólaljon, mert elájulok :lol: :oops: tegnap az egyik beteg, fogászatra jött és előtte fokhagymás halat evett, kimentem vagy 5-ször a kezelése közben, de nem volt mit tenni menekülni kellett :!: :roll: :lol:

Szép napot Mindenkinek!

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Ma itthon van apa és rohangálunk ide-oda,főleg még dokikhoz.
Ráadásul tegnap óta leszakad a derekam is :twisted:

Drukkjaim Kép Kép

És mindenkinek Kép

Briről tud valaki?Megérkezett?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Nem tudom, hogy megérkezett-e már Bri, de remélem igen és épségben, de majd csak jelentkezik már :!: :roll:
szép napot, Te csak ne rohangálj :!: :wink: milyen dokikhoz :?: a derekam nekem is fáj, pihenj többet vagy sétálj egy kicsit napközben :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Háziorvoshoz megyünk a vv és pisi eredményekért,remélem megvan.
Fogászatra nekem és tüdőszűrésre páromnak kell menni.
Pihenek is,sétálok is,de semmi,remélem nem tart sokáig. :roll:

Gyancsi!
Szép a vonid!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Szuzy
húúú vazze :roll: fokhagymás halat enni fogászat előtt :shock: én nem vagyok terhes, de én is beájultam volna :lol:

Gabi
csak lassan rohangáljatok :wink:

Briről én sem tudok sokat, csak annyit a másik topicból, hogy tegnap (vagy tegnapelőtt :?: ) be volt jelentkezve msn-re, úgyhogy biztos jól van, csak még nem ért ide.......hát jöhetne mááár pedig8)

betty615

Mai drukkjaim mennek akinek kell++++++++++++++++++++++ :wink:

További szép napot :!: :wink:

betty615

Betty
ugye-ugye milyen durva :roll: :?: ez a beteg egyébként állandóan ezt csinálja :!: :roll: :evil:
akkor odaért Bri az a lényeg :!: :wink:

olyan nagyon szépen süt a nap :roll: :wink: de jó lenne kint lenni :wink: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szu
én mindjárt ott leszek...puculom az autót :? :roll: :P

betty615

Betty
De jó kis munkát találtál magadnak :!: :roll: :lol: ma mi lesz a menü :?: én most sült krumplira vagyok éhes, csak úgy simán :!: :roll: :wink: az arcomon látom, hogy fogytam, nem ettem 6 hete édességet, mert egyáltalán nem kívánom, pedig húsvétkor annyi finomság volt anyuéknál, de nem kellett semmi :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó napot kívánok :D

Megyek olvasni :wink:

KépKép
gyancsi

Ancsyka- Köszi szépen :wink: Pár nap és te is hozol ilyen képet nekünk, ez tuti :D

Gabi- Neked is köszönöm :oops: :wink: Hogy vagy egyébként??Reggeli rosszullétek?Derekadnak jobbulást!Milyen dokikhoz rohangáltok?Ja, most olvasom :wink: Köszi a vonalzódicsit :wink:

Angyli- Igen is hinni kell a mesékben, vagy sorsban, szerencsében, Jóistenben, valami felsőbb hatalomban, ami egyszer a kegyeibe fogad egyszer eltaszít magától, de hinni kell valamiben, amibe lehet kapaszkodni :wink:

Zsu- Köszi neked is!!Na akkor azért minden rosszban van valami jó, mert bár minden leletet újra kell csináltatnotok, azért alég pikk-pakk fog menni :D

Betty- Munkahelyen nagyon kedvesen reagált a főnök asszony, gratulált és mondta, hogy ez nagy boldogság nekem, de nagyon rossz a cégnek, mert hogy innentől kezdve nem dolgozhatom reggel 6 óra előtt ( haha, nincs többé 3.30-ra járás :D ) és este 20 óra után sem, ami szintén viccses, mert ahol eddig voltam 18.30-21.30-ig dolgoztam, szóval fogalmam sincs hova fognak beosztani, bár nagyon remélem, hogy sehova, mert 2 hét múlva ha megyek UH-ra, akkor kiakarom harcolni, hogy itthon maradhassak végig :wink: Jön a nyár, süt a nap, ugyanannyi pénzt keresnék, mintha dolgoznék, akkor ki akar dolgozni???? :D

Ancsu- Apának a hormonsort leszámítva ugyanazokat kell nézetni mint neked vérből, AIDS, Hepatitis.....Clamydia és rákszűrés nem, na meg mellrákszűrés sem kell:D

Suzy- Van aki fokhagymás hal evés után megy a fogorvoshoz??? :shock: :shock: Hát nem csodálom, hogy majdnem kidobtad a tacskót, még nem "terhesen" is lehet sikerülne :D Én most kicsit visszafogom magam kaja ügyileg, mert már híztam és elvileg az első harmadban nem is szabadna :oops: 53 kg-nak mért az asszisztens tegnap, mondjuk ruhában, de hát akkor is :?

Bri- Remélem megérkeztél és már ott ülsz a gyönyörű virágzó fák alatt, azért nem jössz :D

Én ma már mostam, mosogattam, pakoltam, Szüli Felit néztem, kedvem lenne ki menni kertészkedni, de nincs mit, nem vettem virágokat még a kertbe, csak az ablakba, de azokat már rég elültettem :wink:

Jajj csajok nem ismer valaki egy jó és megbízható vízvezetékszerelőt Bp-en??A lakásunkban otthon valami gáz van, hívott az alsó szomszéd, hogy beázott :oops:

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

gyancsikám!

Igen tudom és hiszek is csak azt nem tudom, hogy miben :roll:
Kapaszkodni csak a férjembe tudok ő legalább valós :wink:

Egyelőre jól érzem magam igy a bőrömben leköt a felülés és a futás azt majd lesz valahogy :wink:

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

Gyancsi :D gratulálok a kicsikéhez :D és fú hogy megy az idő, mindjárt 8 hetes vagy!

Ancsi te is a napokban mész megkukucskálni a babádat, ugye?

Bri én még a buszon vagyok :roll: meg akkor Betty, Angyal, Szrityi, Ancsuka, Ranita, Zsu és Melinda (már nem sokáig :D ). Akit kihagytam bocsi! Mindenesetre van hely a buszon - Betty tudom ez a te topicod de én örülnék új lombikosoknak, biztos vannak még, jöhetnének ide, nem :wink: ? Aki olvas írjon is :lol: !

Puszika
Vanili
Vendég

Na végeztünk!
Vv eredményeim jók,apa tüdőszűrője holnap megvan.
Fogaszatot még egy kicsit elhalasztom :lol:
És a derekam se fáj. :lol:

Gyancsi!
Hát jó neked,mert én azért jóval kevesebbet kapok,mint a kézhezkapott fizetésem (tudod maszeknál dolgoztam és csak minimálra voltam bejelentve).Ja és az,hogy kapok erős túlzás,mert január 20-on akarhanyadika óta táppénzen vagyok,de még nem kaptam semmit :twisted: :twisted: :twisted:
Még jó,h apa fizetéséből megélünk és kifizetünk mindent,így a táppénz plusz lóvé lesz.

Vanili!
Én is örülnék új lombikosoknak!Zugolvasók írjatok!!!! :lol:

Csajok!
Holnap belépek a 12.hétbe.Lassan már elhiszem!!!! :lol:
Úgy rohan az idő!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Csoki vani
hát hogy a fenébe ne várnánk új inszemeseket, lombikosokat :!:
ZUGOLVASÓK, GYERTEK :!: 8) :D

Még mindig nem mentem autót takarítani....nem visz rá a lélek, na de most megyek téééllleg :roll: :roll: :? :lol:

betty615

Szép napot Mindenkinek!

Itt vagyok én is, olvasok.... csak ma itthon maradtam pihenni, mert a tegnapi hasgörcsök kicsit megijesztettek :( Ma reggel pedig azt éreztem, hogy megint szédülök, a vérnyomásom 147/87 volt ami nekem pont elég, hogy szédüljek.....na ezután jött a fokhagyma :):):)
Már sokkal jobban vagyok :)

Suzy

Nagyon köszönöm a válaszod, sokat lenditett a kicsi lelkemen :) és nagyon remélem, hogy holnap én is olyan boldog leszek majd , mint te voltál az első UH-od után :):)

Csoki Vanili

Igen, holnap reggel megyek UH-ra, és bizzom benne, hogy látni is fogom amit kell :)
ancsyka

Betty- Autót lemostad végül??? :D

Ancsyka- Tuti, hogy minden rendben lesz, nagyon várom a holnapi beszámolódat, drukk+++++ :wink:

Gabi- Nagyon jó neked, hogy már ennyire előre jársz, szeretnék már én is ott lenni :D Bár nem panaszkodom, egész gyorsan telik az idő :wink:

Vanili- Egyetértek, jöhetnének újak, nem hiszem, hogy csak ennyien vagyunk összesen lombikosok-inszemesek :wink:

Locsoltam a kertben, jelentem :D Ma lustálkodtam egész nap, de lelkiismeret furdalásom van, hogy Apjuk meg gályázik.....Holnap lemosom az ablakokat, eldöntöttem :D

KépKép
gyancsi

Gancsi

Nekem a pótapám, egyben szomszédom vizszerelő
Ha gondolod elküldöm a telefonszámát?! :)
ancsyka

Ancsyka- Basszus, már kikerestem egy embert a netről, mert nem találtam sehol egy ismerőst aki ajánlott volna valakit :? De nagyon aranyos vagy , köszönöm, tuti, hogy vele jobban jártam volna, de már lebeszéltem a másikkal.....vagy szerinted lemondjam?

KépKép
gyancsi

Ancsy
holnapi UH-hoz++++++++++++++++++++++++++++++

Jelentem, autótakarítás kész :lol: :D

betty615

Ancsy!
Holnapi uh-hoz
Kép

Holnpra még kell valakiért drukkolni? :oops:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Megerkeztem csajok ut szupi volt...minden nap telezabalom magam a jobbnal jobb kajakkal amiket csak itt lehet kapni,mint amikor valaki bekerul egy kozertbe 1havi kajamegvonas utan :lol:

Az ido tegnap szep volt 8) 20fok lesz ma is megyunk setalni lesz sok foto es indul majd a naplom is csak kerdes mikor lesz idom :oops:

Hotel szupi apacska pedig 1het mulva jon :wink: Vettem egy telot 8) ilyen feltolthetos es egy csomo ismim mar megkeresett aminek ngyon orultem ezek szerint hianyoztam itt :) Ma megyunk kirugunk a hambol 8)

Latom nem voltatok olyan hude sokan :roll: Koszonom a jo utat uziket 8)

Ancsuka
Hat muszaj birnunk az elejen meg megy is a olog mert en hazajovok ilyenkor igy itt a csalad a baratok...neki tuti szarabb ul ott a nagy semmiben :roll: Mindig beszelunk telon meg folyamatosan emailezunk telefonon 8) es hat a videohivasok is suruek :wink: szal tartjuk mi a kapcsolatot bar ilyen sokat nem voltunk meg tavol en remelem ez az elso es uccso is volt egyben :roll: Ma lesz az eredmenyhirdetel?Teszt? :roll: :idea: Tulipanfa? :o az mien :shock: en imadom a tulipant 8) szal felolem johet a tulipanfa is :wink: :lol: van valami lombikos kerdesed irj privit mert itt mire valaszolok marf nagy rohanasban vgyok :oops:

Betty
a gep 11:50kor indult :roll: sikeresen megerkeztem es koszi a drukkot az uthoz :wink: mar csak 25nap naaa telik az ido :D

Csoki
Tudom,hogy felismerted csak ugy irtad 3ikon en meg azt hittem azt hiszed kulon vannak :oops: :lol: veletek mizu? 8)

Gyancsi
Milyen szep a bogyokad :D doki mit szolt meselj!!!! 8)

Suzy
Nincs mit :wink: tabanirol meg kuldok priviben kepet :wink: ide mar megsem rakom fel :oops: aztan meg lesznek majd sok-sok kep mert en imadok itt fotozni 8) :lol:

Gabi
Probaltam kitolteni a maradek kis idomet :wink: azt hiszem sikerult :lol: Ez a cenzurazott kep keres ruzsosan tetszett :lol:

Angyal
Allergiam nekem is kijott de csak magyarorszagon van :x

Zsu
Sziiiiaaaa :D

Melinda
Fogigatlo utan neha nem jon meg es ugy indul a kezdes...fogigatlo utani verzes amugy sem menstruacio csak egy gyogyszer altal kivaltott verzes :roll:

Huh csajok folyt kov Pati jott ertem menni kell :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ancsyka
Drukkom megy++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mikor mész :?:

Bri
örülök, hogy jó volt az utazás és, h megérkeztél :!: :wink: érezzétek jól magatokat :!: :wink: várom a képeket, előre is köszi :!: :wink:
kitartás apácska nemsokára veled lesz :!: :roll: :D

Gyancsi
Igen, van egy beteg, aki rendszeresen fokhagymásat eszik, de lehet, hogy állandóan, csak nekem fura, hogy már megint azt evett fogászat előtt :!: :roll:
csak óvatosan azzal a munkálatokkal, micsoda :?: :shock: lelkiismeret furdalás, na ne csináld már :!: :roll: neked most mást nagyon nem is kell tenned, minthogy pihensz :!: :wink:

Gabi
örülök, hogy jó lett a v.v eredményed, csak így tovább, tényleg nagyon telik az idő :roll: :wink: hamarosan mehetsz a következő uh-ra :!: :wink: látszik már a pocidon :?:

Többieket is pusszantom :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Bri!
Jó,hogy ide értél :wink: :lol:

Suzy!
Hát egy kicsit már látszik,meg ugye a háj is rátesz :lol: :lol: :lol:
Vonalzót csinálhatnál te is már.

Gyancsi!
Szerintem azt az ablakpucolást halaszd még el!!!Ilyet én se vállaltam még be!Inkább pihenj és szokd a gondolatot,hogy apa dolgozik. :wink:

Mindenkinek nagy-nagy puszi,csodás idő van itt!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Miért nem reggelre vált a vonalzóm?
Mert napközben csináltam?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Vonalzó ügyben nem tudok mit mondani, nem értek hozzá sajnos :!: :roll: :oops:
hájam az nekem is van, de egy kicsit szorítanak a nadrágjaim, egészen lent kemény a hasam és ott megnőtt, a méhem miatt gondolom :!: :roll: :wink:

csodás az idő, nem is leszek csak 1-ig, aztán húzok haza és ülök ki az udvarra Tesómmal, unokaöcsémmel :!: nagyon baba az idő :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

egy kép a tulipán fáról...van fehér és rózsaszín

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Estefelé jövök, csak felugrottam benéztem....de most mennem kell, sok a dolog itthon.
Majd reagálok, de most csak Brínek:

Örülök, hogy minden rendben, és szerencsésen megérkeztél :!:
Most ugye akkor Te japiban vagy, és az időeltolódás visszafelé 8 óra :?: :roll: (csak hogy képben legyek számolásilag) :lol:
Gondolom, hogy ott azért van dolog, több, mint itthon, és elfoglalt vagy, de azért majd ha tudsz gyere áááám :wink:

betty615

Mai drukkjaim++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

betty615

Betty
Jó munkát Neked :!: :wink:

Ancsyka
Na mi újság, már nagyon izgulok miattad :?: :oops: :roll:

Többiek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
szép ez a tulipános kép nagyon :wink:
Mindenki élvezi a napsütést :?: Vagy mi :?:
Mostanában megfogyatkoztunk :roll:

betty615

Ancsyka
híreid :?: :?:

betty615

Csajok

Sajnálom, de nincs petezsák fotóm.....vetélés van ismét :(
Most nem tudok többet irni, mert a körzeti volt nálam az előbb éppen, végem van idegileg
Egyszer csak majd jövök, puszi mindenkinek
ancsyka

Na befejeztem a visszaolvasast huuuh :oops: asszem most csak 7ora az eltolodas mert nyari idoszamitas van otthon amikor meg teli akkor 8 mert itt nem allitanak 8) Koszonom a hianyolast is arik vgytok jolesik am :oops:

Ancsu
Nekem nem volt mellrakszuresem :roll: bar mikor kaaliba kerultem elotte masfel evvel voltam ellenorzesen :roll: Mammografian is :!: De lehet az is megvolt japanban :oops: :roll: Bar szerintem az lenne az egyszerubb ha felhivnad a klinikat es megkerdezned mik is kellenek :wink: Mert mindegyik mast ker most lehet Betty elmondja neked nala mi volt de lehet a kaaali meg mast is ker vgy nem ker annyira teljes korut...nekem pl minden japanban mar elkeszult es meg a histerom megvolt amcsiban ugyhogy meg minden papirunk jo volt de hogy japoban miket neztek en mar nem tudom mert folyamatosan ment a dolog nem ertettem hozza es mindent japanul irtak le :oops: Meg a lapart is bekell csusztatnod szal van ra idod :wink: Kerdezz ra az a legjobb :wink: Most akkor van nalatok eredmeny? :roll: (THS melle jo meg kerni a f3,f4-et is :roll: ) Latom mar keson irtam :oops: de visszaolvastam es ahogy olvastalak ugy irtam :wink:

Csoki
Jol mondod....vgyunk meg paran es meg leszunk is sajnos mert egyre nehezebb a mai vilagban sajnos :x es igen akik olvasgatnak irjanak 8) :lol: :lol: :lol: mondjuk ide :arrow: Kép

Meli
En is szurtam a suprat is meg a merionalt is es meg ra ment a gonal is 8) jo lesz ez milyen protokollal kezdtetek most? 8)

Betty
Latod az iwiw-en neha neha ott vgyok de ide leulni ido kell en nem tudok csak ugy septiben :oops: Remelem jol vgytok 8) Buszon meg enis ott vgyok nyugi egymas mellett ulunk (fogom a kezed) es integetunk a tobbieknek akik mar varnak a megalloban minket is :wink: :lol: :lol: :lol: Jaah es nem csak leszallok vannak hanem felszallok is ugyhogy nyugi :wink: Hol okoskodtak mar megint...kik azok a primitivek :idea: 8)

Gabi
Jovo heti genetikai uhuhoz egy kalappal addig meg sokszor elfogom felejteni :oops: :lol: majd szoljal elotte jo :wink: Farmernacirol dobhatnal egy fotot 8) Mennyi volt?A sarkany centerben is lattam 6000ert asszem vgy 4000 :roll: Ez a vonalzo delben valt...sajna nem tudod az idodet beallitani azaz M.orszaget igy az oldal orszaganak megfeleloen megy :roll: delben valt asszem :oops:

Gyancsi
6+6ot irtal de a vonalzid meg tobbet mutat :shock: most ilyenkor mi van?melyik a tuti? :roll: te mikor teszteltel eloszor? :idea: Koszonom a bokokat :oops: :lol: :oops: a hajam azota meghosszabb :shock: most mar majdnem torolhetek is vele es vigyaznom kell ra ne ulljek :lol: naaa jo meg nem de mar majdnem :lol: :lol: Szep a vonalzid :wink:

Suzy
Ezt a kepet te csinaltad?Mert minnya dobok egy hatast :o :shock: ngyon tecc es a fa se semmi tok hasonloak 8) :lol:

En is kuldom a mai drukkjaim Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Csajok!

Bri- Örülök, hogy megérkeztél épségben :D Igen ez a kaja dolog ismerős, én is mindig feltankolok otthon pöttyös rudiból meg gyulai kolbászból :D Megírtam a jó hírt doki bácsinknak de még nem néztem, hogy válaszolt-e :oops: 1 hét és láthatod Apácskádat :wink:

Suzy- Ez a fa gyönyörűűűűű!!Mi magnóliát vettünk de elcsesztük, mert 2 hétig a lakásban tartottuk és a virágai helyett a levelei jöttek ki :D

Csajok lebeszéltetek az ablakpucolásról, nem csináltam meg :D Viszont akartam szekrényeket pakolni ( vagy is a ruhákat bennük), de ez is elmaradt :wink: Mit csináltam egész nap???Ki tudja :roll: :D

Gabi- Pocifotót nyomhatnál fel, engem érdekelne!! :wink:

Ancsyka- Nagyon várlak én is a hírekkel :D

Igen, kicsit lelassult a topik, gondolom a jó időnek köszönhetően, mindenki a szabadban bóklászik :wink:

KépKép
gyancsi

Bri- Igen, a vonalzóm a mensi szerinti heteket mutatja, mert azt kellett beállítani, az a 6+6 meg az Uh szerint volt, szóval 3 nappal kisebbnek mérte,mint a valós kora, de ezen én nem csodálkozom, hisz én is alig vagyok nagyobb egy kerti törpénél :D

KépKép
gyancsi

Bri- Ja azt lefelejtettem, hogy 12 dpo-n, március 13-án teszteltem először egy nagyon-nagyon halványat :wink:

KépKép
gyancsi

Gyancsi minnya csinalok is vonalzit mikor jon apacska 8) Dokibacsi az emaileket nem ngyon figyelgeti en sms-t szoktam neki kuldeni hogy kuldtem emailt meg olyan jo a rendszer,hogy elkuldtem es csak par orara ra ert oda addigra meg mar ott is voltam :roll:
12dpo jo sokat vartal :oops: es mikortol szamitottad a dpo-kat? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri:
Örülök, hogy épségben megérkeztél és már nemsokára jön apa. Én szanaszét szedném a helyedben majd :wink: :lol:

Gabi: Szuper, hogy jók az eredmények csak így tovább.
Szerintem is tehetnél már fel fotót.

Suzy: nekem is kedvencem a tulipánfa, ajándékba akarnék venni egy nagyon kedves családtagomnak, de amiket eddig néztem hát nem túl olcsók sajna.

Gyancsi: jobb hogy nem estél neki az ablakpuceválásnak, mert nem lenne jó ha megerőltetnéd magad. Az ablak úgyis megvár....

Betty: itt is van egy kocsi a házunk a házunk előtt amit le kellene mosni ha már nagyon benne vagy :wink:

Igaz ez a férjecském dolga lenne, de ahogy jön a jó idő onnan kezdve ő már csak a mociját "simogatja" de azt heti 2x minimum....

Akinek most nem írtam azoknak ezt küldöm...

Kép

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Bri- Én az inszem napját, március 1-et vettem a 0-ik DPO-nak!Ugye február 27-én, szombaton kaptam a tüszőrepit és hát az eredmény úgy mutatja, hogy akkor hétfő körül kellett lennie az ovu-nak, ezért azt a 0-iknak vettem :wink: Remélem érted a logikámat :D

Szrityi- Jó, hogy jöttél :D Van a férjednek mocija???És nagy moci??Enyém Uram is szeretne, de nekem vannak ellenvetéseim :roll: Kurvára féltem az embert, mert ha azzal eltaknyol...... :?

KépKép
gyancsi

Ancsy!
:cry: :cry: :cry:

Bri!
3000 volt a farmer,majd rakok képet róla,tök klasszikus fazon,sötétkék.De láttam még tök jó divatosakat is,lehet majd később veszek olyat is,de ez most inkább csak a dokihoz menetelhez kell.Mégse mehetek melegítőbe,pedig de jó lenne :roll:
Na akkor így már értem a vonit,hallod ez eszembe se juttot :lol: :oops:
Hajad akkor már tényleg jó hosszú lehet,nekem most akkora mint az iwiw-en a profilképemen.
Én mindíg hiányollak ám,már azt is megírtam régen,h miért :wink:

Gyancsi!
Én is szoktam gondolkodni,h mit csináltam egész nap.Hát sokszor csak a nagy semmit :lol: :lol: :lol:
Ablak megvár,függöny megvár,a porszívó is nagyon türelmes :oops: :lol:

Poci fotót jövőhét pénteken teszek fel,oké?Akkor töltöm be a 12.hetet.

Suzy!
Igen nekem is ott kezdett el nőni és kemény is.

Szrityi!
Na nekünk is kell kocsit mosni :lol:
Tegnap nagyon leakartuk mosni közösen (mi mindíg így szoktuk),de szervízelték az önkiszolgáló autómosót. :lol: :roll:
Lehet elintézem inkább egyedül,mert apára várhatok megint 2 hetet. :twisted:

Lányok én ma csavarogtam a barátnémmal,3 órát császkátunk,nézelődtünk,vásárolgattunk. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsy- Téged vártalak, aztán pont nem láttam , hogy írtál....Iszonyúan sajnálom :( :( :( Hogy történhetett ez??Lehet tudni az okát?Egy nagy simit küldök neked Kép

Gabi- Akkor jövő héten várom ám a fotót :wink: Ja azt akartam kérdezni, hogy az Utrot azt majd fokozatosan hagyod abba???Mert nekem nem mondott semmit a doki, de én úgy gondolom, hogy nem szabad egyből teljesen abba hagyni, hanem szépen csökkenteni, te mit gondolsz??...Igazad van, a porszívó még nekem sem könyörgött soha egy kis törődésért :D

KépKép
gyancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?