Hello!
Olyan jol kialudtam magam tegnap meg ma, hurra! Ja, es Rate suliba van es mindket baba alszik, el se hiszem, happy vagyok!
Jaj, el ne kiabaljam!
Boniko: na jo, nem adnam oda egyiket se orokbe de johetnel bebiszitterkedni
elkelne a segitseg Te meg gyakorolhatnal!
Es tenyleg szuper, eros, vidam, optimista csajszi vagy es en nagyon tisztellek ezert, meglatod meg lesz az eredmenye es nemsokara Te is panaszkodsz majd nekunk hogy nem hagy/nak a baba/k aludni.
Anyapoc: nagyon koszonom a sok infot, elolvastam, nagyon erdekes. Sok-sok turelem ez a lenyeg! Megfogadtam a tanacsod es sokat aludtam tegnap de. is es ma de. is.
Hogy volt Bulcsuval, csak cicin aludt el? Meddig szoptattal? Nekem mar nincs tejem de Alex megis kepes szopni ejjel, nem ertem mi tesztik Neki benne amikor nem jon belole csak par csopp.
OKriszti: az elso honap piszok nehez?!
Mi mar majd ket honaposak vagyunk es meg mindig piszok nehez.
De nem akarlak am elkeseriteni!!!
Miert ne lehetnel meg egyszer terhes? Soha ne mond hogy soha, ha ugy erzed szeretnel meg babat ne add fol az almodat!!! Oszinten mondom, en ugy erzem hulyet kapnak ha megint terhes lennek, most erzem ugy hogy nem kell tobb gyerek! Addig szulj amig Te is ezt nem erzed!!!
Kivancsi vagyok a szulestortenetedre, remelem nem volt nagyon rossz a kitolas!!!
Kokusz: a fene!!!
Ne add fol!!!
Robcsi: edes vagy! Remenyt adtal hogy egyszer lesz ez majd jobb is!
Sikongatos, vigyorgos, egyedul dumalos idoszakot nagyon, nagyon varom mar!
"soha nem gondoltam volna hogy ilyen hangosan tudok kiabálni!
En meg sosem gondoltam volna hogy ilyen gonosz tudok lenni a fiamhoz.
Hajra kisfiu, ahhoz nem penz kell /bar az sem art/ hanem egy anya, egy apa es sok-sok szeretet.
Hoeses!
Irigy, irigy, itt meg mindig 25 fok van.
Csajok, Alex elromlott, Anna megjavult. Anna 9-kor, 3-kor es 8-kor kelt enni, Alex meg 9-kor, 11-kor, 3-kor, 6-kor es 9-kor.
Pedig O a nagyobb es O eszik tobbet de valoszinu hasfajos lett mert mar kaja kozben tekereg es sokat sir.
Mennek kell, puszi!