Új privát üzeneted érkezett!

Bodzi nem semmi!kívánom hogy minden rendben legyen!

Bridzsi

Kép
esztora

Bodzi: ugye akkor a babát nézte cisztának jól értem?

meriann

Merike,
várjuk még meg, mit mondanak két hét múlva.
ha minden ok lesz, akkor megyek a felső táblába :)

Kép
bodzi

Rendben.
Bodzi: nagyon boldog babavárást kívánok!
Annyira örülök. Vigyázz nagyon Magatokra!

meriann

Merike,
nem a cisztám még mindig megvan, a baba még nem látszik.

úgy néz ki, a babóca erősebb volt, mint a ciszta. elvileg megtapadhat, csak nehezen. Ezek szerint ez egy erős gyerek. remélem legalábbis. na megyek, sétálunk egyet.

puszi nektek és látjátok, mindig van remény!

Kép
bodzi

Látjátok, ha jönni kell egy babának akármekkora csoda árán is ideér. Biztos, hogy erős baba. Annyira szép ez a történet.
Alig férek a bőrömbe.

Esztora: klassz a kocsi, meg a rucik is.

Fioona: szép a kocsi, de Lilla Baby mindig lenyűgöz. A kocsira nem tudok koncentrálni.

meriann

BODZI EZ HIHETETLEN. DE ÖRÜLÖK NEKED!!! Ez a kisbaba nagyon erős és látszik, hogy nálad szeretne lakni. Szóval HATALMAS GRATULA

Voltunk a doki néninél, de mégsem volt CTG, majd április 2-án :( Viszont mondta a doki néni, hogy Gabi baba egy szép pufók 3 kg feletti baba lesz :lol:
Most szaladok, mert most ebben a pillanatban derült ki, hogy mehetünk szülőszobát látogatni :lol:

Este jövök és vissza is olvasok

Kép
Kép
adrienna

Bodzi! Hatalmas gratula!
Annyira örülök nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Porsika! Pihenjél sokat! Ne erőltesd meg magad! Egyébként lehet, hogy valami van a levegőben, mert tegnap este nekem is szúrkált a poci jobb oldalt alul. Kicsit meg is ijedtem....

Esztora! Szépek a rucik és a kocsi is! :D

Meri! Jó kirándulást, érezzétek jól magatokat!

Csajok! Úgy néz ki az én kórházamban is megszűnik a szülészet április 1-től. :cry: :cry: :cry: Bár még csak a neten értesültem róla. Meglátjuk mit mond a doki jövő héten. Olyan rossz ez a bizonytalanság..... Az biztos, hogyha átmegy másik kórházba, én követem.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Csak egy gyors bekukk...

BODZIBODZIBODZI! Jajj, nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pihenj sokat, légy vízszintesben!!!!

Vigyázz Magatokra!

Puszillak!

Ág

KépKép
KépKép
ragota

BODZI!!!!!! EZ EGY CSODA!!!!! :D :D :D Kívánok minden jót, szurkolok, hogy minden rendben menjen és persze egy óriási GRATULA!!!!! :D :D :D

Amúgy nekem egy ismerősöm babáját nézték már cisztának, illetve egy másik ismerősömnek azt mondták, hogy van egy cisztája és egy babája, aztán kiderült, hogy a ciszta is egy baba, szóval ikrei voltak és lettek is!!! :D
szerika

Jó reggelt Drágáim!!!

Bozdikáááááááááááám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csatlakozom Szerihez, ez tényleg egy CSODA!!! Persze minden baba az, de hogy pont a lombik előtt, átjárhatósági, meg egy csomó vizsgálat után.....ez annyira csodálatos!!!!!! Nagyon nagyon örülök Nektek, hidd el, minden rendben lesz! Ez a kisbaba annyira a Jóisten ajándéka, annyira úgy jött, természetesen és magától, hogy biztos angyon erős és jól kapaszkodik! Ezer drukk az uh-ra, biztos gyönyörű élményekkel jösz majd haza!

Esztora:D
Nagyon klessz a kocsitok! Én nem tudok itt a környéken ilyen márkaboltot, de körbenézek, hátha a közeli kerületekben van valami. Tündériek a ruhák is. :D Tényleg lehetett valami a levegőben, Angyalkánál is volt, Nálad is, meg a szintén várandós barátnőm is pont ott fájlalta a pocakját....remélem, azért nem lesz ilye túl gyakran, olyan nyugtalanító, hogy szinte semmi befolyásom nincs ezekre a dolgokra. Nagy bizalom-játék ez, az biztos. :D

Angyalka:D
Remélem, már Te is jobban vagy! Sajnálom a szülészetet... :( De jó, hogy Te is tudsz az orvosod után menni. Én már a babavárás elején elkezdtem a gyűjtést ilyenekre...mert ugye a kórházi pénz, az őssejt....

Adri:D
Gabi baba gyönyörű lehet! És milyen nagy!!! De persze nem túlságosan, csak egészséges mértékben. Hihetetlen, már alig van pár nap......olyan jó lesz!!!!

Fioona:D
Köszönöm a soraidat, megint nagyon jól estek a kislelkemnek!! :D:D:D És nagyon rá is éreztél, ugyanis én pont erre az elhatározásra jutottam magamban, hogy nem dugom homokba a fejem, átgondolom ezeket a gondolatokat is, csak mellette erősen bízok....többet az alapvető dolgokon túl úgysem tehetek. :D ÉS nem vagy skizo. :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Millió puszi mindenkinek :D

porsika

BODZI!!!!!!!!!!!!!!

GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!! CSODA AMI VELED TÖRTÉNT!!!!!
VIGYÁZZ MAGATOKRA ÉS NAGYON BOLDOG BABAVÁRÁST KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!

Csak ülök itt a gép elött és az állam a földön remeg a gyomrom mert olyan hihetetlen dolog most ez. De nagyon örülök Neked.
Ilyenkor érzem azt hogy igenis van remény és hatalmas erőt kapok hogy tovább csináljam.
csipcsab

Sziasztok!

De jó ilyen csuda híreket olvasni!!!!!!

Kép

Bodzika gratulálok teljes szívemből!!!!!!

Komolyan mondom, még a kedvem is jobb lett!!!!!! Megtört a jég, most már a többiek is jönnek sorba!!!!!!!

Esztora nem tudom mi lehet az a pánt. Igaz a mi kocsink Bergon felépítésű, de nem volt hátul semmi pánt. :shock: Nem lehet, hogy előre tartozik? :oops: Sajnálom, hogy nem tudok segíteni, de gondolom idővel rájöttök. :wink:
Azért még agyalok rajta. Nem lehet, hogy akkor van funkciója, mikor hátra van döntve a támla? :shock:
Meri mit mondhatnék? Számomra Lilla a legszebb a világon!!!! :mrgreen: Kép

Porsi örülök, hogy végűl te is azonos következtetésre jutottál! :D Remélem meg is nyugszol, és nyugodtabb álmaid lesznek!
Ákos babát üdvözlöm! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Kép

Pont 30 hetes poci!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona!

Szép poci!! :D
És Lilla babi tényleg gyönyörű kiscsaj!!!!!!!!!!!
csipcsab

Nem akarom itt teleírni az egész oldalt de én még mindig nem tértem magamhoz Bodzi bejelentésétől!!!!
Egyszerűen ez annyira jó és sokkal jobb a kedvem is de közbe meg ez egy felfoghatatlan csoda!!!!!!!
Kiváncsian várom nekem mi lesz jövő hét csütörtökön a dokinál??? :roll:
Alsó táblások!! Vegyünk példát Bodziról és hajrá!!!!!! :P :P :P
csipcsab

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!

BODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Teljes szivembol orulok Veletek es nagyon boldog babavarast kivanok!!!!
Az elet maga egy csoda!!!!!!!!!Hiaba!!!!!!!A Joisten mindig ugy rendezi,hogy amikor nem is szamitanal ra,akkor ad egy oriasi ajandekot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon vigyazz magatokra,kapaszkodni fog a picur,ne aggodj!Tovabbar is drukkolunk Nektek nagyon!!!!!!!!!!!!!!Amugy szerintem kislanyotok lesz,ok ilyen szivosak :wink: :wink: :wink: :wink:
Nagyon orulok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Olyan szep ido van,nemsokara megyek is napozni :lol: :lol: :lol:
Tegnap teljesen kiszivta belolem az energiat a nap,egezs nap kint voltunk,es este olyan 9 korul kiterultem :lol:

Fiona,
juj de szep pocak!!!Olyan pont jo meretu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csinos vagy!!!!!!!!!
Gratula a 30. hethez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja es hat Lilla a babakocsis kepen :wink: gyonyoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angyalkrisz,
melyik korhazban szulnel?
Sajnalom,hoyg nalatok is zurok vannak a korhazban :( Aterzem,amit erzel........ :( Meg en sem tudok semmit,nalunk mi lesz,hogy lesz.....

Adri,
:lol: Orulok,hogy gabi baba szep husi lesz!!!!! :lol: :lol: :lol:
Hoyg vagy?jobban?

Esztora,
jo a babakocsitok :wink: :wink: :wink:

Menjetek ki,ha tehetitek,jovo hetre 10 fok esest mondanak :(
Elvezzuk ki ezta szep idot!!!!!!!!
En meg beszerzek jo sok zoldalmat,mert arra vagyok most rakattanva :lol: :lol: Aztan delutan szigoruan szabad levego :lol:

Puszi,vigyazzatok magatokra!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Ma már jobban vagyok és élvezem, hogy Apa itthon van. A szülőszoba látogatás nagyon tanulságos volt, a szülésznőm nagyon aranyos lesz. Barátságos nyugodt volt a légkör és mindent részletesen elmondtak. Ezen felbúzdulva ma újabb beszerző körútra mentünk Apával és elköltöttünk babaholmira egy zsák pénzt. Tulajdnoképpen azt mondhatom, hogy már mindenünk van. Már csak Gabi baba hiányzik :lol:
Teszek fel egy pociképet, most ilyen vagyok :oops:

Fioona,
nagyon szép kismami vagy :)

Arwen,
igen, jó kis husi lesz :lol: azért remélem, hogy nem megyünk fel 4 kilora :roll:

Kép Gabi baba a pocakban

Kép
Kép
adrienna

Fioona, Adri:
nagyon szép a pocitok. :wink:

Mi is szabadban voltunk egész nap, én úgy elfáradtam, most alig pillegek. :lol:
Marcunak vettünk nagyobb motort, száguldozik.. :lol: :lol: :lol:

Én is mutatok pocifotót, tegnapi.
Marcinál a 24. heti volt kb ekkora, nem tom mi lesz a végére, remélem nem fog ilyen ütemben nőni. :oops:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Jajj lányok, annyira aranyosak vagytok, komolyan tök jó ide tartozni. Még a szülőkön kívül nem merjükl elmondani senkinek, így annyira jó, hogy van kivel megosztanom!

Marietta,
fel a fejjel, Neked is biztosan hamarosan sikerülni fog. Tényleg akkor jön, amikor nem számítasz rá. Hajrá a jövő heti dokihoz! :wink:

Fioona, Adri,
nagyon szép pocakok!

Hajnika,
egész "nagy" a pocid a 12. héthez képest. Mekkora baba lesz ez :)

Anygal
sajnálom a korházas dolgot, olyan bosszantó, ami az egészségügyben folyik! :evil:

Kép
bodzi

BODZIIIIIIIIIIIIIIIIIII! Most olvasom és könnybe lábadt a szemem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Bodzi, a hideg futkosott a hátamon, ahogy olvastam. GRATULAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Pont valamelyik nap gondolkodtam, hogy vajon ebben a hónapban kinek lesz zebrás tesztje, aztán e gondolataim után jött meg Vickynek és Mariettának is, reménykedtem, hogy esetleg az enyém lesz ez a hónap /bár még nincs bizonyítva ennek az ellentéte sem/, de úgy is jó, ha a tiéd, bár mégjobb lenne, ha a tiéd és az enyém lenne!!:))))))

A pocakok nagyon szépek. Te Hajni, mekkora lesz 8.-9. hónapra ez a pocó?:)))

Tegnap kirándultunk kicsit, ma meg bográcsoztunk, nagyon jó volt. Nagyon finom lett a vadnyuszi pörkölt. Áfonya lekvárra, isteni volt. Most meg jó büdös füstszagom van, megyek is fürdeni. Jó éjt, bocsi, akinek külön nem írtam, de már álmos vagyok, most csak ennyire futotta. Holnap meló, de talán jövök.

Üdv Nikó

Kép
nikóska

Kép

Kép
nikóska

Nikó, én nagyon drukkolok, hogy a Tied is zebrás legyen :D Két babás menyasszonyunk is lesz akkor :D És két novemberi babánk :D

Hajni, hatalmas poci!

Fio, Adri, a tietek is irigylésreméltó :D

Porsi, Fio, remélem, már jobb a kedvetek!!!

Meri meg biztosan kirándul.

Angyalka, sajnálom a kórházat, beszélj a dokiddal, hátha meg tud nyugtatni!

Mi ma is kerteztünk, már alakulgat :D Olyan jó volt egész nap kint a napsütésben :D :D

Pusz,
V.

Kép
vickybabe

Bocsi csajok, kicsit eltüntem...volt egy kis fasírt itthon. Kicsit megijedtem, mert elég sokáig tartott :cry: de hál'Istennek már szent a béke :lol:

Bodzi óriási gratula!!!

Asszem nagyon ügyesek vagyunk! :wink: , ha ez a topik akar valamit akkor eléri! :lol: :lol: :lol:

Most Nikónak küldünk rengeteg pozitív energiát +++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szerintem még nem is volt olyan hónap amikor ne lett volna zebrácska. Ez fantasztikus!!!

Meri: annyira örülök, hogy ilyen jól megvagy a pszichológussal!

:lol: Biztos meghozza az eredményét :wink:

Hajni: óriási a pocid! Biztos csak egy baba van ???

Adri: Remélem már jobban érzed magad. Olyan izgi, hogy nemsokára meglesz az első babyke. :lol:

További szép hétvégét mindenkinek!

Pussz
Timi
toti77

Sziasztok!

Csajok! Annyira jó idő van, hogy vétek itt bent a szobában ülni. Én ki is használtam az elmúlt napok jó időit, ezért nem is jelentkeztem.

Fioona: mekkorát nőtt a pocid!!! És nagyon klassz lett a magasságmérőd!Ügyi vagy! Én mégis úgy döntöttem, hogy nem varrok/hímzek ilyet, hanem inkább kitaláltam, hogy képet goblenezek. Rakok is fel majd képet róla, mert az egyik már készen van. Lillától én is be vagyok ájulva, egyszerűen gyönyörű kislány!!!

Hajni: neked is szépen növöget a pocid.

Adri: a te hasid pedig hatalmasat nőtt! Tényleg jó nagy gyerek lehet ez a Gabi baba! Várjuk már nagyon az első topicbabát, már csak egy hónap! :wink: Hogy vagy egyébként?

Az én pocim is az elmúlt napokban sokat nőtt, rakok majd fel képet róla. És mostmár tuti be van fordulva a gyerkőc, mert előszeretettel rúgdossa a gyomromat. :)

Meri: szerintem nagyon alakulnak a dolgaid pszichológiailag, jön az a babó hamarosan! :wink:

Ágota: tök jó, hogy sűrűbben tudsz jönni! :)

Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek név szerint.... Pussz Mindenkinek!
szerika

Niko,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ez eddig mindenkinek bejött :wink:
Jó lenne egy novemberi társ. Meg persze a babás menyasszony társ is :)
Mondjuk rajtad nem nagyon látszana az esküvőn. Én nem tudom, hogy fogok beleférni a ruhámba, de nem is érdekel jelenleg :lol:

Csajok, nálatok jó idő van? Itt nagyon fúj a szél és elég sötét is van. szerintem nemsokára esni is fog :cry:

Kép
bodzi

Sziasztok!

Én ma melózom, úgyhogy nem jutottam ki a jóidőbe. Majd holnap, bár ki tudja, hogy ez a szeles idő mit hoz holnapra.

Bodzi, jó lenne, babás menyasszonyként férjhez menni! :) Nekem úgy varják a ruhát, úgyhogy én alakíttathatom, ahogy akarom.:))

Toti mi történt? Ha gondolod mesélj.

Most jó álmos vagyok, úgyhogy megyek is, hátha hagynak aludni az éjszaka.

Holnap tanulnom kell, úgyhogy lehet, hogy nem jövök, de kitartás mindenkinek!!!!!!

Nikó

Kép
nikóska

húúúú Nikó, mindjárt itt a lagzi :D De izgalmas!!!!!!!!!!!! Hogy álltok?

Nálunk is nagy szél volt egész nap, még jó, hogy a nagyja munkát megcsináltuk már. Remélem, holnap lesz egy kis napsütés is :D

Szeri, merre jártatok?

Toti, sajnálom az otthoni dolgokat, remélem, tényleg most már minden oké és dúl a szerelem :lol:

V.

Kép
vickybabe

Bodzikám, hogy vagytok? :lol: Hányadik napon / héten vagy egyébként? Felfogtátok már??????????

Nikó, te mikor tesztelsz? Gyanús vagy Te nekem nagyon :lol:

Kép
vickybabe

Sziasztok!

vagyok én is csak dolgozom :roll:
tegnap lementünk Agárdra akkora szél volt a parton (estére ide is ért)
aztán megnéztük a zene és szöveg c. filmet
megyek most is dolgozni mert du. hazamegyünk R.-hez.

jaj már napok óta le akartam írni nektek találkoztam Zsuzsával.(bővebben majd holnap leírom)júli 28.-án lesz az esküvőjük és meghívtak minket (lagziba is).hát én nem tudtam megígérni júl. 10-re vagyok ki írva.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Csajszik!

Na látjátok, ezért jó Szegeden lakni, mert itt egyfolytában süt a nap és ragyogó az idő. :D

Vicky: nem voltunk különösebben sehol, csak itt helyben sétálgattunk, meg szülőket látogattunk...

Elég jól ki van halva a topic, de talán holnaptól beindul itt is az élet...

Esztora: várjuk majd a sztoridat.

Az ígért képeim, az első, amit gobleneztem, a másik a pocifotó:
Kép Kép
szerika

Helló Lányok!

Remélem jól telt mindenkinek a hosszú hétvége. Nekünk jól csak rövid volt. Észre se vettük és hogy elment ez a 4 nap.
Nagyon nincs kedvem holnap melózni menni.
Tegnap beállítottak anyósomék és ma reggel mentek el. Hát nem mondom hogy nem volt jó de egy kicsit felborították ezzel a mi kis jól bevált megszokott életünket. :lol: :lol:

Toti!
örülök hogy rendeződtek a dolgok köztetek és tegnap hiányoltalak gondolatban hogy már rég nem voltál?!
Ha lesz kedved mesélj.

Hajni!
Iszonyú nagy a pocid!!! :D Kíváncsi vagyok hányan vannak odabenn?? :roll:

Adrienna!
Neked nagyon megindult a pocinövekedésed. Nagyon helyes. De látszik már hogy hamarosan megérkezik az első topic babánk. Hurrá!!!!

Lányok lenne egy kérésem. Mint látjátok(gondolom) tettem fel egy képet magamról. Na már most az orrom környékén van egy vágás ami nem a legelőnyösebb szerintem. :lol: Ha valamelyikőtöknek elküldeném mailbe a képet eredeti nagyságában le tudná nekem kicsinyíteni hogy normálisan nézzek ki rajta?? Előre is köszi.

Esztora!
Várjuk a beszámolót!!!!

Nikóska!
Megy a drukk Neked nagyon hogy eggyütt babásodj Bodzival!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok aztán nekem is drukkoljatok csütörtökre hogy minden ok legyen a dokinál. És nemsokára egy hatalmas zebrával szolgálhassak nektek na és persze magunknak!!! :D :D

Bocsi a többieknek hogy most nem írok de az uram már nagyon jönne ide a géphez. Legszivesebben már elhajítana innen. :twisted:

Puszikálok mindenkit.
csipcsab

Na még ezt gyorsan.

Húúúú SZeri!
Mi ez a hatalmas poci?? Nagyon szép!!
Olyan szép kismamáink vannak.
Hatalmasra nőttök!! :lol: :lol:
csipcsab

sziasztok!

Esztora, várjuk a sztorit! Milyen volt a film?

Húúú Szeri, nem semmi poci :o :o És nagyon aranyos a micimaci :lol:

Marietta, drukkok már előre mennek csütörtökre :!: :!: :!:

Csajok, én lehet kezdek megkattanni, ma azon vettem észre magam, hogy a babánkkal beszélgetek, elmondtam neki, hogy nagyon várjuk és nagyon szeretjük Apával együtt, körbemutogattam neki gondolatban a házat, hol lesz a szobája, a játszótere az udvaron, hol fog fürdeni, hová megyünk majd sétálni, stb. stb.

Ez egyre rosszabb, ahogy múlik az idő, úgy érzem, már nem bírom sokáig Nélküle...Akárki mondja is, hogy nem szabad rá gondolni és akkor majd jön, ezt szerintem csak olyan mondja, aki nem próbálta, mert nem lehet nem gondolni rá.

V.

Kép
vickybabe

Vicky!

Teljesen egyetértek Veled baba ügyben. És bocsi hogy ezt mondom de valamilyen módon megnyugtató számomra hogy nem csak én vagyok így vele. Én is nagyon előre járok már az időben és olyan dolgokon jár az eszem hogy az leírhatatlan. Nagyon jól elvagyunk a párommal de olyan hiányérzetünk van. Már kevesek vagyunk ketten. Már tud tovább fejlődni a kapcsolatunk így. Nagyon szükségünk lenne már erre a kis csöppségre.
És egyetértek abba hogy nem lehet kivitelezni azt hogy ne gondolj rá. Ha valamit nagyon szeretnél azzal nem tudsz nem foglalkozni.
Bírom mikor nekem is előadják hogy majd jön az ha a jó isten is úgy akarja és hogy ne görcsöljek rajta. Ja és ezt persze olyanok mondják akinek már van legalább 2 gyereke és egyáltalán nem kellett megküzdenie azzal hogy gyermeke legyen. Ja és lehet hogy "véletlenül" esett teherbe. És ráadásul én nem görcsölök rajta egyáltalán csak egyszerűen sokat gondolok Rá már mert nagyon várjuk.
Bocsi hogy ilyen hosszú lettem de ezzel a pár soroddal felszínre hoztad benne is ezt az érzést (ami egyáltalán nem baj).
csipcsab

Azt akartam írni hogy:Már nem tud tovább fejlődni a kapcsolatunk így!
csipcsab

Marietta! Nekem is jó érzés, hogy nem vagyok egyedül az érzéseimmel :) Akkor lehet, hogy mégse kattantam meg :lol: :lol:

Én sem görcsölök rajta, de arról nem tehetek, hogy mindenről a pici babánk jut az eszembe,
a házunkról (például hogy meg kell csinálni a korlátokat, nehogy majd leessen),
a kocsiról (nemsokára új autót veszünk, és olyan kell majd, ami babával is elég tágas),
a nyaralásról (mi van, ha terhes leszek addigra, hová menjünk, mikorra tervezzük),
a munkahelyemről (meddig maradok még ott),
a családról (mit szólnak majd hozzá, kire fog hasonlítani stb),
a barátokról (két b.nőm is babát vár, másik kettő nemrég szült)...

Nem is akarom tovább sorolni. De ezekkel egyszerűen nem tudok mit csinálni. Ezeket az érzéseket csak az tudja, aki átélte.

Másrészt viszont a páromon kívül mással nem beszélek erről. Néhány b.nőm tudja, h. próbálkozunk, de ennyi. Nem akarom, hogy sajnáljanak. Vagy okos tanácsokkal lássanak el.

Meri, megrendeltem a könyvet, plusz optimizmusom jeleként a KISMAMÁK ÉS KISBABÁK ÚJ EGÉSZSÉGKÖNYVE-t is :lol: Már alig várom, hogy megkapjam őket, remélem holnap lesz a napja :lol:

Azt hiszem, hamarosan elmegyek dokihoz. Még mielőtt bekattanok a tehetetlenségtől...

Na lelövöm magam, megyek egy kicsit levegőzni :D

Kép
vickybabe

Vicky!

Sorstársam!
Hát én is nagyon örülök hogy nem vagyok egyedül a gondolataimmal.
Nálunk pl tegnap volt egy szitu.
Kérdezi a párom hogy mikor voltam szoliba. Mondom neki hogy már elég rég stb....
A lényeg hogy van még 2 alkalmam a bérletemből és aztán újat kéne venni. Mondja ő hogy miért nem veszek!? :roll:
Mire közlöm vele hogy csütörtökön dokihoz kell mennünk és addigra nem járom le az újabb 10 alkalmat,mire ő értetlenül néz rám és megkérdezi hogy most akkor mi is a gondom. Mire én közöltem vele hogy bizony babásan nem lehet szoliba járni,és csak akkor veszem meg hogyha abban az esetben majd ő elhsználja helyettem. :lol:
Hát kicsit kiakadt és mondta hogy ne tervezzek ennyire előre. :lol: :lol:
De azt hogy kell?????
Hisz annyira szeretném már ezt a babát!!!!!!!
csipcsab

hát igen, nálad is elég súlyos, ha már a szolibérletről is a baba jut eszedbe :lol: :lol:

Persze hagyni kell magunkat sodródni az árral, de az alap célokat közben nem szabad, és nem is lehet elfelejteni...

Ha márciusban nem hozzuk össze a babát, akkor nekünk esélyes, hogy utána rögtön ugrott a köv. hónap is, mert külföldre kell mennem többször is... Már megint kezdődik az utazási szezon :( :(

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Gyors bekukk,mert ma ugy elfaradtam.....
Tok jol telt a 4 napunk,ugyan Dragam dolgozott is,de majdnem allandoan vele voltam :lol: Tok jo volt!Na meg sokat levegoztunk :lol:
Ma meg vettunk ujabb kismamis cuccokat,es olyan jol erzem magam a boromben,olyan (ne rohogjetek ki!!!!! :lol: ) szepnek,es igazan noiesnek erzem magam most,Atival a pocakban!!!
Vettunk jo kis nyariasabb felsoket,meg halasznacit,meg egy tok jo ruhat,ami nagyon jol nez ki csizmaval es tok jol hangsulyozza a pocit!
Alig varom,hogy holnap legyen es vmit felvegyek!!! :lol:
Ja es persze a kis manonak is vettunk ezt-azt :lol: majd lehet rakok kepeket a babarucikrol,ha kivancsiak vagytok :wink:

Vicky,Marietta,
en total megertem,hoyg a baban jar maximalisan az eszetek.Szerintem ez igy normalis.Ezt nem lehet kitorolni a napi gondolatokbol!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elore tervezes meg:en annyit mondok,hoyg mikor mi elkezdtunk probalkozni,mar azt is figyeltem,hoyg juj,most inkabb nem vezsek uj farmert/kosztumot stb,mert ha babas leszek ugysem tudom hordani jo sokaig! :lol: :lol: :lol: Szoval szerintem ez tok normalis,hoyg minden honapban az ember ugy keszul,hoyg akar most is bekoltozhetett a baba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szeri,
huuu de nagyot nott a pocid!Hat nem kicsi!!!!Csinos!!!Es a micimaci is kiraly!!!!!!!
Szegedet imadom!!!!!Viccelsz???Jo,hoyg sut a nap :lol: Szeged mar mediterran hely :lol: :lol:

Esztora,
milyen volt a film?
Huu majd meselj bovebben Zsuzsaval valo talirol!!!!!!Hat meg johogy nem igerted meg a lagzit,hisz a fiatok meg nagyon pirinyo lesz.....De azert ez jo jel,ha osszehazasodnak :wink:

Niko,
tanuljaaaaaaaaaaaaaal! :lol: :lol: :lol:

Toti,
orulok,hoyg mar minden ok otthon. :wink: Ha van kedved meselj mi volt a bibi.
Ugy varom am,hoyg egyszer csak majd derult egbol betegyel egy tesztes kepet,vagy Uhsat :lol: :lol:

Hajni,
szep formas kis pocid van!!!!!!!!!!!csini vagy nagyon!!!!!
Szerintem egyaltalan ne aggodj,hoyg nagyon oriasi lesz (mondjuk Marcival is nagy lett a vegere,akkora lesz sztem most is),mert szerintem egyaltalan nem biztos,hoyg ilyen utemben fog noni.
Nekem pl szakaszosan no.Van,hoyg hetekig semmi,aztan par centi hopp :lol: Szoval lehet,hogy most nem fog jelentosen noni Neked mondjuk az 5-6.honapig. :wink:

Adri,
huuu micsoda gombolyu pocak!na erre mondjak azt az avatottak,hogy fius pocak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szep nagyon!
Jol emlekszem,hyog csaszar lesz Neked?
mert akkor sztem ne aggodj,meg ha 4 kilo is lesz :wink:

Holnap megyek laboreredmenyekert,aztan a heten kell majd mennem cukorterhelesre,meg ellenanyagszuresre (ujabb 2 szuri :shock: :shock: ...probalom odazni :lol: :lol: :lol: )
Es elterveztem vegre,hoyg megyek fodraszhoz!!!Muszaj vmi fejet varazsolni magamnak mert kb 3 honapja voltam.
Eskuszom mar nagyon varom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Remelem Mindenki jol van!jelentkezzetek!!!!
Pusziiii

Kép

Kép
arwen07

Egyik kismaminak szebb a pocija, mint a másiknak. Nem győzök gyönyörködni.

Arwen: még így is átjön a boldogságod. Nagyon örülök. Várjuk a fotókat.

A leendő kismamiknak nagyon tudom ajánlani a korábban említett könyvet. Beleolvastam, az első fejezetig jutottam eddig, de nem lehet letenni. A rágörcsöléstől kezdve, a pé helyes számolásán át, minden, de minden pontot érint, amit pl. én is átéltem. Szóval akit érint és teheti legalább olvasson bele egy könyvesboltban és garantáltan nem fogja ott hagyni.

Amúgy én is csinálok ilyeneket, hogy nem veszek pl. nyári ruhát, mert akkora már pocis ruha kell, stb. Szerintem ez normális.

Esztora: ha van kedved mesélj Zsuzsáról.

Toti: örülök, hogy minden rendben.

Erika: nagyon nagy a pocid, de gyönyörű és nagyon karcsú vagy. A Mici maci nagyon klassz lett.

Szuper volt a hétvége. Alig bírok állni a lábamon, olyan izomlázam van. Rengeteget mentünk. Elmondhatjuk, hogy nálunk minden út Szilvásváradra visz. Természetesen ott álltunk meg. Egyetlen szállást sem találtunk és már kezdtük feladni, amikor az utolsó helyen a Szalajka-völgyben, az ősemberbarlangtól nem messze egyetlen 2 ágyas szobát találtunk. Hatalmas fenyők vették körbe az ablakunkat és arra ébredtünk, hogy a madarak énekelnek a felkelő napnak, ezen kívül csak a csend. Aztán átmentünk Hollókőre, ott felgyalogoltunk a várba, de ott már hatalmas szél volt. Totál lebarnult az arcom, meg ahol ért a nap. Úgy hatott ez a hétvége, mintha kalapáccsal fejbe vágtak volna és amnéziám lenne. Megszűnt tér és idő, csak mi és a csend és gyalogtúrák.
A szobánk ablakából:
Kép
Annyira szépek ezek a házak Hollókőn:
Kép

meriann

Sziasztok!

Jelentem, tanultam is kicsit, az eredmény majd kiderül. Holnap írom a zh-t, remélem jól sikerül majd.

Meri örülök, hogy jól éreztétek magatokat.

Marietta, Vicky, nekem is vannak ilyen gondolataim. Pl: Megvettem az esküvős melltartót, a fűzőset. Vehettem volna egy számmal kisebbet is, /ez is jó, de attól még karcsúbb lehettem volna/ de aztán végigondoltam, hogy ha babás leszek, akkor meg ez lesz a jó. Úgyhogy én is próbálom, hogy ne ott forogjon a gondolatom, de nem tudom másfele terelni.

Szeri aranyos a Micmac, és szép a pocid!

Ma megcsináltam reggel a tesztet, de negatív lett. A hasam fáj, szerintem meg fog jönni, csak ha meg akar, akkor remélem hogy legkésőbb kedden meg is jön. 14.-én volt a 28. nap, de hát nálam semmi nem biztos.

Porsi, visszakültem a kérdőívet.

Na megyek alukálni, jó éjt.

Nikó

Kép
nikóska

Sziasztok!

BODZIIII!!! Nagyon örülök nektek!!! Megvan az első karácsonyi babánk! :lol:

Lányok!

Köszönöm mindenkinek a válaszokat a labdával kapcs. meg a szülinapi köszöntéseket is! (valamit megérezhetettek kis "boszik",mert bár 1 hét múlva lesz,de szombaton megünnepeltük a nagyiékkal. Teszek majd fel fotókat.)

Szóval azt szeretném mondani, hogy nagyon szégyenlem,hogy nem tudok gyakran jönni,sőt már olvasni sincs sok időm...nem akarok mentegetőzni folyton a rosszullétemmel,de hát ez az igazság... Remélem a 12.hétre elmúlik már végre....
:oops: :oops: :oops:

Gondolok rátok minden nap...ez a topik tényleg különleges,egyszer személyesen is találkozhatnánk....

Kedves még alsó táblás lányok!
Higyétek el itt minden hónapban lesz egy babás!Mindenki sorra kerül!!!
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Jó reggelt Lánykák!

Ronda hétfőre ébredtünk. Nem elég hogy dolgozni kell menni még ez a hülye eső is esik.
Annyira uuuutttttáááálooooom!!!!! :x

Jó volt olvasni soraitokat amiből végülis leszűrtem hogy teljesen NORMÁLISAK vagyunk Vickyvel!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira izgulok a csütörtök miatt!!!

Meri!

Mi is Szilvásváradon voltunk kirándulni uracskámmal!
Nagyon jó volt csak mikor odaértünk a fátyol vízeséshez az bizony elég kiábrándító volt. Alig van víz. Hát meglátszik a természeten hogy nem volt telünk. Jó lenne ha rendbejönnének a dolgok.

Nikóska! :(
Ez már tuti biztos hogy egy hajszálnyi remény sincs??

Többiek???????? :roll:
csipcsab

Nikó: drukk a zh-hoz. +++++++++++++++++++++++++++++++

Marietta: akkor lehet, hogy találkoztunk is?????
Melyik nap voltatok? Mi pénteken és szombaton. Péntek délután irtó sokan voltak.

Nálunk még éppen nem esik az eső, de nagyon nyomott az idő. Annyira letör, meg a legkevésbé a hétfőket szeretem.

meriann

Sziasztok!

látod Meri mondtam hogy tudunk 3 napig is nélkülözni. :wink:
nálunk is gyönyörű idő van...ráadásul csomó helyre kell mennem ma.
többek között tb-be hogy kapjak pénzt,meg kiságyat nézni mert amikor vettük a babakocsit volt egy kiságy ami nagyon tetszett nekünk.most megnézem milyen valójában és lefoglalom ha még mindig annyira tetszik.

Lányok ez természetes hogy minden gondolatotok csak erre irányul.
ruha hiányom nekem is van de most varratni szeretnék.
tegnapra a kutyám lett beteg,ma este őt visszük orvoshoz.mindig igy van az egyik elkezdi és jönnek szépen sorban....

Bridzsi

Kép
esztora

Meri!

Hát sajna nem találkozhattunk pedig de jó lett volna!!!!!
Mi csütörtökön voltunk. Délelött mentünk és este jöttünk.

Olyan jó nektek lányok hogy ott nem esik az eső, nálunk rendesen szakad.

Jaj Merike!
Akkor most csak hozzád intézném a kérést mivel Te segítettél a vonalzómban is. Mint már írtam tettem fel képet amit lekellett kicsinyíteni. De az orromnál van egy vágás ami nem a legelőnyösebb. Estleg ha elküldeném mailbe a képet akkor megtudnád csinálni rendesen hogy aztán azt tudjam feltenni??
Ha igen dobj légyszi egy privit a mailcímeddel.
Ha nem akkor sincs "harag". :D
Feldobtam ezt a kérést mindenkinek de úgy látszik mindenki átugrott rajta. :twisted:
csipcsab

Sziasztok Csajszik!

Köszi a pocidícséreteket! Klassz lenne, ha már minden topictagnak nézegethetnénk a pociját, úgyhogy mindenkinek +++++++++++++++++++

Marietta: mennek a drukkok csütörtökre +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vicky, Marietta: teljesen normális, amit éreztek a leendő babátokat illetően. Mielőtt belekezdtünk a projektbe, már én sem vásároltam magamnak új rucikat, sőt melltartót sem…
Nagyon együtt haladnak a szalagaitok, remélem együtt fogtok babásodni :wink:

Arwen: sugárzol a boldogságtól, olyan jó olvasni a soraidat. :D Várjuk a képeket a babarucikról, na meg ha gondolod a csini kismamarucikról is rakhatsz képet!
Nem Adrinak lesz császár, hanem nekem, szerintem összetévesztettél bennünket… :lol:

Időjárásjelentés: Szegeden hétágra süt a nap továbbra is :D :D

Meri: olyan romantikusan hangzik, amit leírtál. Szupi lehetett nektek!!!! Imádom Szilvásváradot és környékét!!! Szívesen mennék oda kirándulni akár minden évben, hiszen nem lehet megunni.

Nikó: drukk a vizsgádhoz!!!! ++++++++++++++++

Orsi: sajnálom a rosszulléteket… szegénykém… de ha jobban leszel, azért jelentkezzél!!!

Adri: hogy vagy? Hogy álltok a babaszoba rendezéssel?

Többiek hol vagytok? Hajni, Fioona, Nán-dorka… stb… ?????
szerika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?