Új privát üzeneted érkezett!

Zöldi biztatásásra délutáni pisiből teszteltem egy negatívat.

aranyosak avgytok csajok, de ez sem az Én hónapom :?
Vendég

Sziasztok Lányok!
Annyira szépek ezek a babák!! Mindegggyik nagyon cuki, jó ide bekukkantani már csak Őket nézegetni is :lol:
Athiz,
nevettem a cuckisodon! Honnan szedted? :lol: :lol: :lol:
katica_75

mármint: cuclis :D
katica_75

Helló!

Katica, nem tudtam elképzelni, milyen cuclisról írsz, aztán csak rájöttem. :lol: Fogalmam sincs, honnan szedtem, ha látok valami arit, mindig elmentem magamnak.

Boni, mindig azt írom, hogy Bondi. :lol: Tudod, a James Bond becézése. :mrgreen:
Sajnálom, azt a szemét mensit, meg a nega tesztet. Akkor már tuti ugrott ez a ciklus? Ha igen, akkor mindenképpen menj neki az inszemnek!

Bali, nagy drukkhegység holnapra! Ha lesz kép, remélem, felteszed nekünk!

Okr, hát mit is mondjak, szív a gép rendesen. :D Jó találmány, és második használatkor már nem is fájt, tök természetes érzést adott, mintha baba szopizna, hasonló, ritmusosan szippant. De az első próbánál, iszonyúan sz@r volt, valószínűleg azért, mert ott már nagyon be volt gyulladva a mellem. :? Nyugodt szívvel ajánlhatom a gépet.

Puszi
Vendég

Sziasztok!

Hááát azóta sincs semmi :twisted:
Illetve megbeszéltük este párommal, clostys hónap lesz, spontán próbálkozással, amint méltóztatik megindulni a mensinek.mad ehhez kérem a drukkokat később :lol:

SZép NAPOT!
Vendég

Sziasztok!

Meg elek! :lol:
Helyzetjelentes: Alex ordit, Anna nyugis, Apa probal aludni, Rate meset nez, Nagymama zuhizik, Mami probal babanetezni. :lol:

Nagyon nagyon drukkolok Kokusznak es Angyalnak, sokat gondolok Ratok Lanyok! Mikor derul ki?

Kriszti Rad is sokat gondolok hogy vajon megszultel-e mar?! :D Fejogeprol van szo? Nekem van egy szuper elektromos es nagyon jo, nekem nem faj csak az elejen.

Boniko: nagyon sajnalom a nega tesztet na de delutan tesztelni? :roll: En is nekivagnak masik dokival is!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Meg elek! :lol:
Helyzetjelentes: Alex ordit, Anna nyugis, Apa probal aludni, Rate meset nez, Nagymama zuhizik, Mami probal babanetezni. :lol:

Nagyon nagyon drukkolok Kokusznak es Angyalnak, sokat gondolok Ratok Lanyok! Mikor derul ki?

Kriszti Rad is sokat gondolok hogy vajon megszultel-e mar?! :D Fejogeprol van szo? Nekem van egy szuper elektromos es nagyon jo, nekem nem faj csak az elejen.

Boniko: nagyon sajnalom a nega tesztet na de delutan tesztelni? :roll: En is nekivagnak masik dokival is!

KépKép
KépKép
tontica

Anna angyalokkal almodik:
Kép
Babik egyutt:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Hát zabálnivalók a gyerkőcök :) nagyon szépek
Köszi a drukkokat. Hétfőn derül ki .... hu de messze van még.

Kép Kép
kokusz

Kokusz:
Hetfoig is hajra! Addig tenyleg meg van nehany nap. :roll:

Tontica:
Gyonyoru az angyalkaval almodo Anna! :) A kozos kepek meg annyira edesek!

okr:
Lassan eljon az ido, amikor naponta lehet helyzetjelentest adni :wink: Hogy birsz aludni ejjelente?

baratodildi

SZiasztok!

Kriszta,
lehet, hogy hétfőn eljön az időd? :wink:

Tonti,
hogy mennyire egyforma ez a két kis babuci! :lol: Legalábbis a második kép alapján... Pedig nem is egypetéjűek!
angel37

Sziasztok!

ööö. :oops: én még tesztelni sem akartam :lol:

de ma már volt egy kevés piros is.... így kezdődik nemsokáéra closty
Vendég

Sziasztok!

Boni, csinálj már egy reggeli tesztet is! A délutáni nem ér és még csak kevés piros volt, bármi lehet! Ha meg nem akkor drukk a closty-s hónaphoz!

Angel, Kókusz hiper-szuper-mega drukkok!

Angel, én meg pont azt néztem mennyire más a babák arca. Szerintem Anna anyájára, Alex meg apájára hasonlít :)

Tontica, nagyikád meddig lesz ott segítségnek? Nagyon-nagyon szépek a babócák :)

Bali?

Képzeljétek ma délután 2-kor csengetnek. Adrienn táplálkozott, Réka aludt mondom ki az a barom aki ilyenkor csenget. De mivel annyira nem érdekelt, ezért nem hagyjuk abba a kajálást, erre csenget még egyszer. Akkor már nagyon pipa voltam, hogy felébreszti a Rékát, picúr befejezte a kajcsit kinézek az ablakon hát látom a parkolóban áll a védőnő autója. Eszébe se jutott az idióta nőnek, hogy esetleg a csengetéssel felébreszti valamelyik gyereket :evil: Végül is szerencsére Réka nem kelt fel és megúsztam 5 perc bájolgást is aminek semmi értelme nem lett volna. Egyébként most tette volna másodszor tiszteletét mióta megszületett a baba.

Kép
Kép
robcsi03

Tonti, nagyon szépek a babócák!

Bali, nem gratuláltam a 12. héthez, gratu! Remélem, megírod, mi volt az UH-on!

Kókusz, Angel: ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Többieknek pusz és: Kép Kép Kép
Vendég

Halihó!
2in1,és még hétfőn sem szeretnék szülni! :D

Robcsi
hát én mindig szopizós gyerekkel a cicin nyitottam ajtót avédőnőnek.Persze mivel folyton ott lógott,más időpontot úgysem találtunk volna :D

Athiz
Akkor megveszem!Úgyis vágytam rá! :oops: (milyen vágyaim vannak,parfüm,új ruha,elektromos mellszívó :D ...)

Tontica
Gyönyörűek a gyerkőcök!!!!!Rate nem féltékeny?(és apa?)

Angyal,Kokusz
Nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++

Boniko
Tesztet sose délután,mindig reggel!Értve?!Drukk megy,nagyon bizakodom!

Én ma voltam terhesgondozáson.Hát megdöbbentem ám rendesen.Gyrekek,mintha a 70-s években lettem volna.Egy légtérben körben ülve sok kismama,középen a védőnők az íróasztalnál,így akinek füldügója volt nem is hallotta,mit beszél a kismamával.Ez nálatok hogy van????Nekem tátva matradt ám a szám.Nesze neked titoktartás,meg betegjog.
Ezután még voltam belgyógyászaton,mert háhta van vmi bajom,de nincs.(vagy nem volt elég alapos a vizsgálat?? :?: ),aztán NST.
Ma 3X mértek vérnyomást,egyre nagyobb értékeket mutatott :wink: ,de hát csoda?!
Na mindenesetre a reggel 8-tól d.u 3 -ig tartó vizsgálódások eredménye:ma valószínűleg még nem szülök,a gyerek sokat mocorog,jól van és nincs eltérés nálam sem. :lol:

KépKép

KépKép
okr

CSajok reggel ne várjatok tesztet, mert nincs itthon :oops: ha nem jön meg, akkor holnaőp veszek
Vendég

Boniko!

Budapesten élsz, nem? Küldjed csak le apjukat valami rendes patikába! :wink: :wink: :lol:

Okr!
Itt is puszi neked! :lol:

Borzasztó fáradt vagyok, úgyhogy csak összefoglalom, ha nem baj:

Egyszerűeeeeen fantasztikuuuuus élmény volt!!!!! :lol: :lol: Sírtam is :oops: :oops: Olyan szép volt, megmutatta mindenét (na nem magától, csak némi rábeszélésre)... Ja, nem úúúúgy, AZT nem tudom. De a szonográfus egyenként TÖBBSZÖR minden porcikáját megmutatta, elmagyarázta, hogy a méretei miért jók stb. És mindenkire "sok" időt fordítottak ééééés mindössze 5 Perc csúszás volt az időponthoz képest!!!!!! Mindezt a mezei közkórházban!!! Naaa, mit szóltok???
Egy héttel idősebbnek tűnik, tarkóredő 1,6( :lol: ) és nyújtózkodott éppen, aztán megmutatta szépen a gerincét is, szóval jófej volt... :lol: :lol:
De már az AFP-n aggódom... :roll:

Köszönöm, hogy érdeklődtetek!!!!!!!

Megyek zuhanyozni, min. 2gyerek alszik én pedig szexet terveztem... :oops: :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Ja! Ajánljatok magnézium készítményt, ami nem a magne-B6!!!!
Magnex??? Egyéb?

Livi

bali78

Hello!

BIldi: atneztem masik oldalra es nagyon edi-bedi a kislanyod, O mar igazi nyuznivalo kis csaj, az enyemek meg nagyon picickek es torekenyek. Anna tegnap volt 2670 g. es Alex 2840 g.

Anyapoc: csak nyugisan es pihizz neha! De probaltam egyszerre szoptatni de rohoges lett belole mert babak egymas hegyen-hatan voltak. Nem megy de nem is igazan szoptatok az az igaszsag, nem idegeskedem ez miatt, Rateval jol megszenvedtem, most nem akarom. Tapival is szepen folnonek. Te fiad is meg volt orulve mikor szuletett Villo? Rate meg van veszve, nagyon rossz lett, pont az ellenkezojet teszi amit kerunk Tole, verekszik, durva, allandoan a foldhoz vagja magat, elviselhetetlen. A ket babaval meg csak elbirok de Rateval nem lehet. :evil: :oops: :(

Bali: na, mi volt?

Kokusz: tenyleg messze van meg, na de edes a varakozas.

Angyal: Robcsibak van igaza, Alex tiszta apja, Anna tiszta anyja. :D Nem hasonlitanak, viszont allandoan osszekeverjuk Oket megis. :lol: Ma Annat egesz du. Alexnek hivta az uram. :lol: :lol: :lol:

Robcsi: Nalunk is mindig akkor jonnek a vendegek amikor a babak alszanak (vagy mindig alszanak a babak?! :lol: ) en is a falra tudok maszni olyankor!

Kriszta: tok jo hogy minden ok, de ez termeszetes, tenyleg nehezen viseled? Nagyon a vegen vagy mar, en pont ennyi idosen szultem.

Athiz: nagyon, nagyon jok a kepek, Apa nagyon szimpi, odavan a fiukert, mi?! :D Kis ducika Endi baba! Milyen szepen emeli a fejet mar!

Boniko: nagy, nagy drukk ha mashoz nem a kovetkezo honaphoz!!!

Csajok, ma egesz nap nem kakiltak a babak es Alexnek faj a pocikaja, most mi van ilyenkor? Mit tegyek?

KépKép
KépKép
tontica

Bali: ELJEN!!! :D :D :D Szupika!!! Kivancsi vagyok most lanyod lesz-e! :wink:

Szex: de jo Neked! :wink: :roll: :cry:

Tenyleg, miert nem lehet a szules utan 6 hetig szexelni, mi az oka? :oops: A varratok? Nekem az mar okes. :lol: :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok lányok!

Olvasok ám, nézem a képeket és őrület milyen szép gyerekeitek vannak.

Tontica!
A tieidet napjában többször is megtekintem mutogatom a kolleganőmnek, a férjemnek és szugerálom magam hogy ÉNIS ILYENEKET AKAROK!!!!

Athiz!
A Te fiad meg már tényleg igazán nagy. Hihetetlen hogy tellik az idő!

Bildi!
Örülök, hogy megkerültél. :) HA jól láttam nem láttalak mostabában itt.

Bali!
Szuper, hogy minden rendben és máris milyen jó arc. :)

Kriszta!
Tényleg most már te jössz. Melyik nap az ideális szülésre? (ha nem a hétfő?)

Anyapoc!
Kicsit te is ritkábban vagy. Munka/suli/gyerekek?

Robcsi!
Én mindig bajban vagyok ha babás baráthoz/rokonhoz megyünk látogatóba. Nem merek csöngetni. Aztán van hogy telefonálok az meg le van halkítva. Néha nehéz a bejutás.

Kokusz, Angyal!
Lelkeim továbbra is hajrá. Tudjátok sok topikban a babásodás párosával történik.
:wink:

BEE-ről, TAKIDÓRÓL TILDIRŐL nem tudtok?

Velem minden oké, bocs hogy csak ennyit írok, de nem sokat olvasok mostanában. Épp a férjem miatt izgulok, munkahelyi dolgok miatt...mindig van valami.Jó volna egyszer egy nagyon-nyugodt-boldog-szürke hétköznap...
Ja és majd azért szólok ha történik velem valami nagyon "extrém"...

Puszi
Vendég

Üdv!

Tonti, Robcsi,
pedig tökre hasonlónak láttam :oops: , de azért még anyu is néha keveri őket! :lol:

Junko,
gondolok rád!!! :wink: :wink:
angel37

Sziasztok

Édesek a bébik :)

Bali olyan jó hogy így röpködsz örömödben :)
Magnézium: Magnerot tabletta, jó bogyó.

Mindenkinek köszi hogy drukkoltok :) de még mindig olyan messze van a hétfő ....

Kép Kép
kokusz

Junko: de aranyos vagy!!! :D Kivanom hogy Neked is legyenek ilyen babaid, oszinten mondom!!! Munkahelyi gondok, hat, igen, mindig van valami de egyszer lent, egyszer fent, most a fent resze jon majd!!! :wink:

Angyal: hat, igen, tegnap megcsereltuk a babakat, a masik agyaba raktuk es kulon szobaban voltak hogy ne keltsek fol egymast erre Alex Anna agyaban elkezdett sirni, en meg mondom az uramnak: sir Anna, sir Anna, jaj, nem az Alex! :lol:

Lanyok, kepzeljetek mekkora mazlink van, ugy volt hogy kapunk az allamtol gyerekenkent 2500 euro segelyt, na ezt folemeltek nagycsaladosoknak 3500 euro/babara, emellett a Valencia tartomany kulon ad 2500 eurot babankent es a tarsadalombiztositas is 2900 eurot az ikerszulesert, azaz osszesen 14900 euro. :D :D :D
Tudjatok mennyi penz az?! :shock: :P :wink:
Nagyon rank fer!!!

Na, megyek aludni!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti,
ez szép! :shock: :D Naná, hogy jól jön! :wink:

Én költeni fogok ennyit, mire egyáltalán összejön a gyerekem :roll: , már ha összejön... :?

Kókusz,
lassan közeledik azért! :wink: Én is nagyon várom! :wink:

Bali,
örülök, hogy minden OK! :)
Miért nem jó a MgB6? Azonkívül csak a magnéziumos pezsgőtablettát tudom, de patikában biztos okosabbak!
angel37

Köszönöm!!!!! :lol: :lol:

Angel!
A MagneB6 lélektanilag nem jó... Úgy érzem, át akarnak verni: 30szemes kb. 1500 Ft, ajánlott mennyiség 3-4tabletta (!!!!) Kivéve amikor görcsölsz, mert akkor 3*2!!!!! Hát a jó ééééédes, hagy nem folytassam... :twisted: Szóval olyat keresek, amiben valóban van magnézium, már egy szemben is... :lol:

Kokusz!
Magnerot? Megnézem mit tud... Tudod, már olyan vagyok, mint a nagyanyám, folyton azt keresem, hol akarnak lehúzni... És a gyógyszertár tök jó hely ebből a szempontból..

Tonticaaa!
WOW! És mire költitek pontosan??? :wink:

Junko!
Várjuk, hogy szólj! :lol:

Livi

bali78

Bali
Pezsgőtabi?
Örülök nagyon,hogy minden rendben a babával.(és ne izgulj az AFP-n)
Holnap megyek!

Angyal,Kokusz
Gondolok Rátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boniko
Na???????????????

Tontica
Hát sztem Ratenál ez életkori sajátosság.Az én Adám éppen ilyen.képes magát össszetörni,csak nehogy azt csinálja (vagy ne csinálja),amit mondunk neki.
Persze oviban,nagymamánál áldott jó gyerek,és ha panaszkodunk minket néznek hülyének. :wink: :evil:
A pénz nem semmi! :shock: Itt lófutty sem jár!Illetve az egyszeri szülés utáni összeg,de az közel sem ekkora nagyságrend.

Junko
Munkahelyi gondok :( :( Abból sajna mindig kijut bőven.
Bee sztem már lassan szül,tőlem "idősebb" kismama.
Szülésre ideális időpont október 24,vagy 25.Majd meglátjuk bejön-e?! :D

Velem ma semmi extra.Nekiállok összepakolni a kórházas cuccot.Főztem zölbablevest,meg mákostésztát.De a mákdarálót kidobom az tuti.Majd bele döglöttem,mire hajlnadó volt egy fél zacskónyi mákot megőrölni. :evil:

KépKép

KépKép
okr

http://www.vitabalans.hu/index.php?opti ... 8&Itemid=1

ezek esetleg? vagy hülyeséget mondok? :oops: 8)

Livi

bali78

Okr!
Várlak! :lol:
Ne borulj ki, de én örülök, hogy itt nem jár több... Elképzelted már, mi lenne??? :roll: :lol:
De írok már a Kelet-Magyarországnak (naggggyon színvonalas napilapunk :shock: :lol: ), hogy mizu Spanyolországban, hátha néhányan kiutaznak oda családot alapítani :mrgreen:

Livi

bali78

Bali

A Magnerotnak jobb a felszívódása a B13 vitamin miatt ami még benne van. Az a baj hogy a patikában sjanos nem igazán vannak tisztában ám a dolgokkal ... tisztelet a kivételnek.

Kép Kép
kokusz

Bali,
értem :?
Hát én 3x2-t szedek! :roll: 50 szemes, de az árát sajna nem tudom pontosan...

Akkor tényleg próbáld meg a plussz tablettát v. Kókusz tippjét!

Kriszta,
Hű te már nagyon készülsz, hogy csomagoltál is! :wink:

Köszi, hogy gondolsz ránk! :)
angel37

.(A lányok közül a 4. ) lett Ramóna a szavazáson, mindenkinek köszönöm a voksokat. 10000Ft-os ajándékcsomagot lehetett nyerni. Egy fiú, és egy lány nyert.

Athiz!
Helyes pasijaid vannak!

Tonti!
Édesek az ikrek! Rami is iylen törékeny volt, pedig egydüli baba. 2600-zal hoztuk haza! Múlt héten meg már 5570 volt! Mennyire nehéz egyszerre két gyerkőcöt ellátni? Mindig mindent egyszerre kell velük csinálni? Hogy tudod megoldani?

Akinek drukkolni annak mennek a drukkjaim. Én meg folyamatos időzavarban élek...

moni

A mondat elejéről lemaradt egy 6-os. SZóval 6. lett Rami.

moni

Sziasztok!

Bali, Béres Magnézium! Mindjárt megkeresem, de ebben tényleg van is magnézium.
"Hatóanyag: 1,6 mg piridoxin (1,9448 mg piridoxin-hidroklorid formájában), 250 mg magnézium (352,92 mg nehéz magnézium.oxid, 463,93 mg magnézium-citrát formájában) filmtablettánként."
http://www.hazipatika.com/store/list?from=2;cat%5B%5D=74
Itt ez 877 Ft, valószínűleg máshol is kb. e körül mozog az ára. Ha jól tudom a sima Magne B6-ban 50 mg körüli a magnéziumtartalom.

Tontica, nagyon jó helyen éltek!

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi!
Na ezt akartam hallani!!! :lol: :lol: Köszönöm!

Haragszom a Magne B6-ra, mert divatvitamin és másról nem is tud az egyszerű földi halandó... :twisted:

Livi

bali78

Bali

A Magnerotban 500 mg magnézium-orotát van. És nem B6 van mellette ami mellesleg roboráló hatású ....
Na mostmár gondolkodhatsz :)

Kép Kép
kokusz

A Béres Mg-ja is MgB6, nem? :oops:

Mondjuk a mennyiség tényleg nem mindegy, most megnéztem, az én-féle simában 48mg Mg és 5 mg piridoxin van! :roll:

Az 500 az nem semmi! Viszont úgy tudom, a túl sok sem jó...

Bali, ha önszorgalomból szeded, semmiképp ne vidd túlzásba! :wink:
angel37

A felesleg kiürül a vizelettel. A piridoxin=B6 vitamin.

Kép Kép
kokusz

És befejeztem :)

Tontica nem semmi mennyi pénzt adnak nálatok .... bezzeg itthon ....

Kép Kép
kokusz

Kókusz,
igen, a B6 pridoxin, ez nem volt kérdés! :wink:

Ha pisivel ürül a Mg fölösleg, akkor okés! :wink: A papírjában volt, hogy vigyázni kell a túladagolással, de lehet, hogy csak túlzott elővigyázatosság. Én csak örülök neki, mert nekem biz. szempontból jót tesz a sok!
angel37

Hello!

Angyal: jobban szorod a penzt mint Paris Hilton ha ennyit hetfoig elkoltesz!!! :wink: :lol:

Bali: jaj, ne kuldj ide senkit legyszi Kelet Mo-rol! :lol: Amugy nem total hulyek a spanyolok sem, 3 evet kell itt elni min. ahhoz hogy adjak a segelyt.
Nem koltjuk el, eltesszuk mert a ferjem fizujabol mar nem jovunk ki igy kell a potlas.

Kriszti: makos teszta! :cry: En is kerek!!! Biztos eletkori sajatossag is de gondolom feltekenyseg is ez Ratenal, megnyugtat a tudat hogy nem csak az en fiam ilyen. :lol:
Majd visszavarazsolodik tunder kisfiuva!

Moni: Akkor tenyleg Ramona is kicsike volt, szepen megnott. Hogy megy Nalatok az ejszaka? Atalussza mar?
Ugy tudom megoldani a ket babat hogy itt van a nagymamam es allandoan babujgatja a kicsiket, nem tudom mi lesz velem Nelkule! :shock:

Voltunk ma kontrollon es mindketto nagyon jol van, ja tegnap meghomeroztem Alexet es nagyon kemeny kakija volt, ma Annat is meg kell mert O meg mindig nem kakikalt.

Tegnap jot bogtem a veszhelyzeten, lattatok? Megmentettek a koraszulott babat, ugy orultem mintha az enyemrol lett volna szo. :P

KépKép
KépKép
tontica

Bali
Apával jót nevettünk! :D Na de legalább nem halna ki a Nemzet 200 éven belül. :D (Mert sajna kihal,kiszámolták! :wink: )
Nekem Dm-s magnézium pezsgőtabim volt,400 mg-os.Nagyon tuti!Az íze sem rossz!2 dobozzal volt 900 Ft.

Tontica
Nyisd az ablakot,megy a tészta fénypostán!
Nálatok hány fok van mostanság??Én itt már fázok!

Moni
Grat a lányodnak!!!!Hát az időhiányt teljesen megértem. :roll:

Angyalka
Hát már a védőnő is noszogatott,hogy ideje pakolni,meg aztán tényleg nem lenne jó az utolsó pillanatban kapkodni.Szal kész a pakk,már csak zuhanyzós papucs kell.Holnap megveszem.

Csajok,én még azt is alig tudom elhinni,hogy terhes vagyok,oszt mindjárt szülök.Fel sem tudok készülni rá,olyan elfoglalt vagyok. :oops: :shock: Lehetelen egy helyzet.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!!

Tonti: Basszus, nagyon hasonlítanak egymásra az ikrek :) Csudaszépek :) Húú kemény lehet 2 picibabával, erőt hozzájuk+++++++++++++++

Athiz: Milyen ügyes Endi, hogy már nyúl a játkáért és megfogja, Zalán is nyúl (tudatosan, kb 2 napja) de neki még csukva van a keze ökölbe.... nem emlékszem kb mikor nyitják ki.... Nagyon szépek a Fiaid, mindkettő :D

Mindnekinek szép babavárást, türelmet a szülésig (nekem annó nem volt :lol: ) a babáravágyóknak, meg drukkhegyeket kívánok. :wink:
És dobok képet Husigombócról én is:
Kép
Kép
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Okr még nem teszteltem :oops: ma kapom meg Anyakocától az occsó teszteket és akkor holnap reggel igérem. egyébként mindig reggel van egy csepp barnás valami. nappközben semmi. se görcs, se mellfeszülés, se semmi tünet így nem fűzök angy reményeket.

Ceni, Tonti édesek a gyerekek! megzabálom őket egyesével....

Tonti asszem kiköltözöm, mert úgy döntöttem nekem is ikreim lesznek :lol: :lol: :lol:
Vendég

Helló!

Móni, a 6. hely elég jó, bár sajnálom, hogy nem Rami nyert!

Okr, már nem sok időd van vissza szülésig, jó, hogy pakolsz! :D

Tonti, hej, de jó nektek, bár mi is kapnánk ilyen sok lovettát, de a férjem még azt a pénzt sem kapta meg még mindig, amivel a munkájáért tartoznak neki, így meg ki van a popsink. :cry: :evil:

Kókusz, már mindjárt hétfő van ám. :wink:

Ceni, gyönyörű a bébid, látszik, hogy boldog csecsemő. Endi kb. 1 hete, hogy már fogja a tárgyakat.

Pusz és drukk+minden
Vendég

Athiz hát igen, ez MAgyarország! :twisted:
Vendég

Boni, nagyon izgi, ami veled van, bár nem tudom, te miért nem így látod! :roll: Drukkolok a holnapi + teszthez!!!+++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc hol vagy? Nagyon eltuntel! :cry:

Boni: szerintem is nagyon izgi, mar reg meg kellett volna jonnie, nem? Nagyon furi!!! :P Gyere, gyere, csak 3 evet kellene igazolnod hozza hogy megkapd a lovet szoval az egyetlen megoldas ha gyorsan hozzamesz valami spanyolhoz hogy megkapd az allampolgarsagot. :lol: Amugy mi jovo honapban eskuszunk, ez mar biztos de csak ket tanus, hiper-szuper gyors eskuvo lesz.

Ceniko: ANNNYIRA EDES ZALAN BABA!!! En is szeretnem mar hogy az enyemek vigyorogjanak! :D Hogy birod? Jo baba? Nem sir sokat? Ejszakak? MI tegnap ejjel ket orankent keltunk. :(

Kriszti: most itt is esik az eso es huvos van vegre. Eddig majd meg sultunk, mar nagyon untam. Adad is verekedos? Kepzeld Rate mindenkit utoget a jatszoteren, tegnap haza kellett jonnom Vele mert le akarta rangatni a kisfiut a hintarol. :roll: :evil: (Megjegyzem egy masik kislany meg rugdosta is a kisfiut meg az anyukajat, szoval nem csak az en fiam ilyen. :lol: :? )

Athiz: Magadrol nem is raktal kepet! Nekunk is kilog a seggunk amig meg nem kapjuk a penzt, tudom milyen az, hidd el itt sem kolbaszbol van a kerites (sorban mennek haza azok a magyarok akik kijonnek szerencset probalni).

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tegnap osztálykirándultam egész nap,Bulcsút is vittem magammal,nagyon élvezte... :) Meg a gyerekek is... :wink: Volt pesztra bőven,Bulcsú nagyon élvezte,hogy ennyien körülrajongják....
És érdekes,hogy inkább a fiúk foglalkoztak vele :D!

LÁtom,még senki nem szül :wink:!Én se :lol:!

Boni

Várjuk a híreket :)!

Junko

Látom,szemfüles vagy :D!Háááát igen,azért most már van elfoglaltságom bőven és akkor sem mindig zat csinálom,amit kéne :?...

Tontica

Húúúú,jó sok lóvé!És ezt havonta,vagy egyszeri támogatás...HI-hi,mi ennyiért akartunk most kocsit venni :lol: :oops: :oops: Ennyire fogyóban van Spanyolország? :roll:
Hát nem akarlak elkeseríteni,de amiket Rateval kapcsolatbanleírtál,igen erősen féltékenység szagúak.Ez tk normálisnak tekinthető,valahogy így jön ki rajta a nagy változás "sokkja".Azért nem elég,hogy testvérkéket kapott,azonnal kettőt,anya nagyon elfoglalt,fáradt,nem körülötte forog a világ,ráadásul a sulielőkészítő(már ha jár)...Nálunk ilyen ugyan nem volt,Bulcsú nagyon jól vette az akadályt szerencsére,de sokaknál uez megismétlődik.Sok-sok beszélgetés,megértés,amikor csak lehet,külön foglalkozás vele.Hát ezeket tudom ajánlani.Meg esetleg amit küldtem könyvet,olvasd át újra,ha van egy kis időd,hogy célirányosabban tudd "szeeretni".Próbáld bevonni a kicsik elllátásába,tuti szívesen segíteni fog(csak olyasmikre,hogy hozza ide ezt vagy azt a fürdésnél,öntösön a vízbe habfürdőt stb.Adja a pelenkát,ilyenek.Ezek nálunk bejöttek.Vagy amikor etettem,akkor odaültettem beszélgetni,mesét mondtam stb...Nem lesz egyszerű,pláne két picivel,de most sok-sok törődést igényel ő is...
Szopi:hát nem is kell agyonizgulni magad,de a kaki gond lehet a táptól.Szt pár hét és megszokja a szervezetük,hogy kicsit sűrűbb kaját kapnak és megoldódik....

Móni

Gratulálok a 6. helyhez!!!

Athiz

Szupik a képek!Apa,yeeeee! :wink: Ennyi pasit egy helyen :wink:!

Enikő

A sorozat Zalánról mesteri!!!!!

Bali

Szuppper,hogy minden rendben,hallottam ám a nagy követ :wink:!
Én is jót röhögtem a kiküldetésen :wink:!

Kriszti

Na várj csak, a gyerek nem veszi ám figyelembe,hogy anya "nem ér rá" szülni :lol: :lol: !Nehogy meglepődj!!! :D

Na megyek,mert még dolgozatokat kell javítanom... :?

Puszi mindenkinek!

anyapoc

Cenikő
De szép gyermek!!!
Nekem van türelmem várni a szülsét.Sőtt még tolnám az időpontot,amíg lehet. :wink:

Anyapoc
Pedig gyerkőc igazán figyelembe kéne vegye,hogy nem érek rá!Van még bennt 2-3 hete,azt igazán kivárhatja!

Osztálykirándulás jó lehetett!Kép nincs?

Tontica
Itt már régóta hűvös van,várom a fűtést!Megfagyunk!!!
Féltékenyek agyerkőceink ezek szt. :roll: Csak átvészeljük vhogy.
Hallottam vmi beszélgetős műsorban a pszichológutól,hogy olyan ez,mintha apa mégeyg asszonyt hozna aházhoz,és elmondaná,hogy drágám nagyon jó lesz,mert lesz aki segít a házimunkába,meg abevásárlásba,elmegy a gyerekekért,és nagyon szeretjük majd.Hát mi sem tűrnénk szó nélkül,mégha könnyítene is valóban amunkánkon!Ugye?!

Athiz
Apa sapjon az asztalra!Ami jár,az jár!
:evil:

Gyerkőc ma összefirkálta a nemrég festett falat.Azt hittem sírok mérgemben. :evil:

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?