Sziasztok, Lányok!
Humiéknak óriási gratula
!
Kicsit hűtlen kislány vagyok, mindig csak olvasgatlak benneteket (ez a "mindig" azokat a késő esti órákat jelenti, amikor végre jut időm a gép elé ülni, 2-3 naponta), de írni sajna már nincs energiám. De azért lélekben itt vagyok ám veletek
!
Igazából most is azért írok (csúnya önzú vagyok
), mert tanácsot kérnék tőletek a következő dologban.
Az utóbbi napjaim elég zaklatottak voltak: képzeljétek, késik a mensim! Amit nem szokott, max. 1-2 napot, ma meg már a 32. cn-en vagyok (ált 28 napos szokott lenni). Olyan fura érzések kavarognak bennem (hülyeségeket álmodok, már ha alszom egyáltalán), mert nem igazák merek még hinni benne, hogy most esetleg netalántán összejött a bébi. Viszont a következőket tapasztalom magamon, több-kevesebb napja (remélem, nem csak beképzelem
): 1. olyan érzésem van, mintha bármelyik pillanatban meg akarna jönni - de sehol semmi 2. cicikéim jóval érzékenyebbek 3. többet járok pipilni 4. alhasam időnként nyillal, húz, meg úgy ált. folyton érzem, hogy "van" 5. nagy néha a gyomrom rendetlenkedik.
Párommal azt beszéltem meg, hogy ha holnapig sincs semmi, akkor veszek egy tesztet, és kedd reggel megcsinálom. Meg közbe mostantól naponta szedem az Elevitet, kárt nem teszek vele, talán...
Szerintetek nem túl korai tesztelnem a 34. napon??? Igazából azért szeretnék biztosat tudni, mert a héten pénteken szándékoztam nagyfőnökhöz menni, hogy visszakuncsorogjam magam a melóba, addig, amig összejön a baba, de ha már most odabent van, akkor ugyebár egész más a szitu.
Elnézést, hogy most csak magammal foglalkoztam, de per pill ez a dolog most teljesen kitölti a gondolataimat és a szabad perceimet, már ami akad egy 22 hónapos kis örökmozgó csajszi mellett. Ja, igen, Jucika, ha visszamegyek dolgozni, akkor ő is megy a bölcsibe, szóval ez most teljesen más helyzetet teremt, mint amire eddig készültem (főleg a főnökkel való beszélgetésre készülve). Na, ez most még zavarosabb lett, le is lövöm magam, de azért köszi, hogy meghallgattatok, legalább "kibeszéltem" magamból
Puszi Mindenkinek!
Rita