Sziasztok!
Azt hittem,ma már jobb idő lesz,erre megint kutya meleg van
...pedig tegnap este már szuper volt a játszótéren
!
Pedig a strand is jó lenne,dikerkt vettem a angynak egy békatalpat...
Zsóka
Nyugi,majd lesz türelmed,ha annyira rá fogsz érni,mint én
!Én ezt gyerekezés helyett csinálom,tetszik is maga,hogy produkálok vmit,nem is nehéz és dísznek sem utolsó
!Amikor már nem akarok gyerektémával foglalkozni és dögleni sem(olvasni el sem merek kezdeni,plne év közben),akkor előkapom
.
Képeket várom ám
!
Tontica
Ja,olvastam a tankot az ikres topikban
!Szt merő kedvességből mondta a Zurad
.Csak kicsit olyanok tudnak lenni,mint az elefánt a porcelánboltban
...
Ez haladó minta,van a neten is egy csomó belőle,de nem publikusak,mert fizetni kéne érte,ha nem lennének fenn titkos helyeken.Egyébként itt tudsz nézni ilyeneket:
http://www.michaelpowellart.co.uk/
én bele vagyok szerelmesedve,imádom a műveit
.Most végeztem megint eggyel,majd feldobom mindjárt... Egyébként ezek már kimondottan nehezek.Szt az enyémek sem tökéletesek(és mindegyiket elrontom,van benne hiba bőven),de legalább igazán dekoratív
!
Mi is szeretnénk majd hajót ide a Balcsira,de előbb vmi kertes hűz kéne
!De apának is vágya egy vitorlás...persze egyikünk sem tudja még vezetni
!
Junko
Örülök,ha jössz még,annak meg méginkább,ha kedvelsz minket
!
Nem lehet könnyű a barátnődnek sem
:(.... Azért remélem,hogy majd nála is bevág a villám,mert ez már csak így szokott lenni
!
Én megértem ,amit írsz.nehéz lehet Gyugyinak is elveszíteni két babát,neki ez a keresztje.Nektek meg,akik még ezt sem tapasztalhattátok meg,az a kereszt.És mindenkinek ugye a sajátja...
Szl mindenkinek szar,aki szeretne valamit és nem tudja elérni
....
Azért én remélem,hogy előbb-utóbb mindegyikőtök megtapasztalja a kerekedést erről az oldalról is,sőőőőt,én kívánok még legalább annyi rosszullétet,amint nekem volt
(
)...
Athiz
Remélem,csak a hőcseréddel van a gond
!
Egyetek,igyatok,rosszalkodjatok és persze lehet néha dühöngeni is
.