Hahó!
Jövök már egy kicsit
Athiz! Mégeccer gratula, nagyon-nagyon aranyos a kis Endre! Tehetnél föl új képeket!
És mesélj!
Tonti! Fú, csigák
Miksa nem hozhatja be őket, mi rajtvonalra szoktuk őket állítani, futóversenyt tartunk nekik a járdán:lol: Valahogy sose egyfelé mennek aztán, de én figyelek és ahogy egy feljut a teraszra, lepaterolom, illetve leküldöm a kölyökkel
Okr! Nálunk a tesóm és apám képes beleszólni a dolgokba, és ez leginkább akkor van, amikor Miksa elmászkál az asztaltól kaja közben. És akkor jön, hogy ugyan, hagyd már, hisz gyerek....
Én is majd fölrobbanok olyankor... Mi például vigyázunk az urammal arra, hogy ha egyikünk mond vaamit, akkor azt a másik ne a gyerek előtt kritizálja, ha nem ért vele egyet. Ők bezzeg... Mellesleg megjegyzem, mi is voltunk gyerekek, aztán mi sem mászkálhattunk el, amíg be nem fejeztük a kaját. Egyébként nem lenne tragédia, ha egyszer-egyszer elrohangál, de ha egyszer hagyom, akkor egyre többet csinálja, míg végül már alig eszik, úgyhogy nem hagyom. (Anyám még az ételt is utána viszi, muszáj is volt ezt leállítanom, de ő legalább nem szól bele abba, amit mondok). Naszóval bekeményítettem, most az első elszaladgálásnál egyszer szólok, aztán következőre elveszem a tányért, és befejezte a kaját. Úgy tűnik, erre csak egyszer-kétszer volt szükség, most már kezdi kapisgálni...
A tesóm meg elég könnyen beszél, mert az ő kislánya sose volt lyen elrohangálós. Cserfes, vidám kiscsaj, de nemigen engedett el a füle mellett semmit, és nem is ugrált ennyit, mint Miksa. Egyévesen kivették az etetőszékből és normál széken ült, azóta is ül a helyén rendesen. 8 éves most. És amikor először mentünk le az 5-6 hónapos Miksával, mondta a tesóm, hogy ne vigyük babakocsit, mert ott van a kislányáé. Teszem bele a gyereket, mondom, hol van ebben a biztonsági öv? Kikerekedett szemmel néznek, kiderült, hogy nem is volt benne, de nekik sose hiányzott
Ehhez képest Miksa félévesen átmászott a boltban az ötpontos övből, babakocsiból a krumplisládákra, amíg fizettem. Pillanatok alatt
Anyapoc! Ti ma mentek? Még akartam kérezni, hogy ugye vettél a kölkeceknek fürdőcipőt?
Érezzétek nagyon jól magatokat!
Kókusz! Ügyesek vagytok! majd a hozzátápi kezdetén kezdem én is jövőre
Cicuka! Nm emlékszem pontosan, 6. hét körül voltam, de akkor még nem volt szívhang. Viszont láttuk, hogy jó helyen van. 2 hét múlva kellett újra mennem, és akkor már dobogott a pici szíve