Sziasztok!
Renike! Jajjjjjjistenemdeörülök. Na tessék, megríkattál tegnap is, most meg örömömben!!!!
Katata! Neked már csak 1-1,5 hónap, és a babák már meg is vannak...
Én most jöttem meg Pécsről... Október-november. Bakker tele a puttonyom. Ha esetleg lesz hely, akkor talán beférnék korábban. Telefonálgathatok minden hónapban. És nem is a telefon, hanem az, hogy arra kellene számítanom, hogy valaki kiesik abban a ciklusban, jó esetben azért mert babás lesz és nem azért mint Kata. Szóval tele lett az egésszel a tököm. ja és ha mégis inszemeznénk a nyáron, akkor az utolsó stimus hónaptól a lombikosig jó ha kimarad két hónap. Most nem is tudom, mi lenne jó. Mert mi van, ha esetleg tényleg csak úgy babás lesz valaki és beférek a helyére és inszem miatt nem mehetnénk, vagy pedig nem megyünk inszemre és mégis októberig kell várnom...
A doki nagyon ari volt. Találkoztunk már inszemen néhányszor, talán meg is ismert. Fiatal, szimpi. Amikor bejelentkeztem a beszélgetésre, választhattam dokit, hogy kihez mennék, hát naná, hogy őt választottam, láttam már a fejét a térdeim közt...
Jókat derült rajtunk. Vagyis mondta, hogy tudja, interneten elég rendesen meg tudunk mi lányok dolgokat beszélni. Meg tudunk mindenről, mindent.. Mondtam is neki, hogy persze és kezeljük is egymást. Így most arra a következtetésre jutottam, hogy a dokik olvassák ezeket a fórumokat.
Jaj menek, depizek kicsit. Pedig nem akarok ám, de olyan rossz a lelkemnek. Nem is tudom mi lesz, ha tényleg október... Addig meghülyülök. Már a pesti dokiban sem bízok igazán. Tutti,hogy ott is ilyen telítettek a várólisták...
Pusszancs!