Új privát üzeneted érkezett!

Én egy térinformatikai cégnél. (leginkább térképekkel foglalkozik)

Az esküvönél nálunk is bajos volt a rokon-meghívás. Voltak kemény harcok a szülökkelKép De mindenki kompromisszumot kötött,és a végeredmény felejthetetlen lett!KépRáadásul nagyon gavallérok voltak a rokonok. És mivel csináltunk nászajándék-listát, nem kaptunk (sok) felesleges holmitKép

Milyen vidékröl származol?Kép Nem rossz vidék után Budapesten élni? Én egész életemben itt laktam, de nagyon mennék kifelé!

Kép
Kép
maminti81

Az tök jó lehet! Kép
Alföldi lány vagyok! Kép
Én szeretek Pesten lakni, igaz, kertvárosi részben lakunk. Kép
Bár amikro a belvárosban laktam, az sem zavart. Azt is szerettem. Kép Lehet, h én mindenhol szeretek lakni?! KépKépKép
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Zsu!
Vidéki vagyok, Vas megyei. 23 éves és pénzügyes vagyok egy multinál.

Kata!
Az esküvő valóban felejthetetlen dolog. A párom nagyon tiltakozott ellene az elején, de meggyőztem. Õ sem bánta meg, sőt azt mondta,hogy élete legszebb napja volt (ahhoz képest, hogy úgy indult, hogy neki ez lesz a legszörnyűbb dolog az életében---utál táncolni, meg nem szereti a nagy tömeget!) és még a táncolást is túlélte. Mivel vidéki vagyok mi is próbáltunk mindent a hagyományok szerint csinálni. Mi már 2 éve együtt éltünk, de az esküvő előtti éjszakát anyuéknál töltöttem. Volt leánykikérés, meg minden, ami ilyenkor szokás.

Maminti!
Elég nehéz munka mellett tanulni, minden nap 8-tól 5-ig dolgozom és semmivel nem támogátják a munkahelyemen. Egyébként közgázt tanulok.

Mindenki!

Nem bírtam ki és teszteltem egyet! Nézzétek meg Ti is!

Kép

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Melincsi,
AZTAAZTAAZTAAAAAA! Kép

Kép

Gratulálok! Kép

Basszus, még be sem kerültél a táblába és máris van zebrád?! Kép

A kispapa tudja már?! Mikor mondod el? Hoygan?

Kata
kata1977
Hatvan

Melincsi!
Hatalmas nagy gratula!!!Kép
Én is ilyet akarok énisénisénis!!!Kép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Melincsi, én is gratulálok Kép.

A jó buli az esküvő táborhoz én is csatlakozom Kép.
Nem semmi időtök volt ma dumizni Kép. Kata javítalak a táblában. És különben meg nem haraptam le a fejedet.

Aki be szeretne kerülni a táblába, az legyen szíves leírni az adatait. Csak azok kellenek amik ott szerepelnek. Tehát név, mióta próbálkoztok, hányadik napon vagy, ált. milyen hosszúak a ciklusaid, hol laksz, és hány éves vagy. Asssszem nem hagytam ki semmit.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Melincsi, én is gratulálok Kép.

A jó buli az esküvő táborhoz én is csatlakozom Kép.
Nem semmi időtök volt ma dumizni Kép. Kata javítalak a táblában. És különben meg nem haraptam le a fejedet.

Aki be szeretne kerülni a táblába, az legyen szíves leírni az adatait. Csak azok kellenek amik ott szerepelnek. Tehát név, mióta próbálkoztok, hányadik napon vagy, ált. milyen hosszúak a ciklusaid, hol laksz, és hány éves vagy. Asssszem nem hagytam ki semmit.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Azért nem bízom el magam, de reménykedek.
Szóval most szorítok a babócának nagyon, hogy tartson ki!
Ma a párom később ment dolgozni, de elment intézni az ügyeinket a városba. Reggel mondta, hogy ne teszteljek még, inkább várjak pár napot. Nem bírtam várni, így megcsináltam a tesztet. Amikor hazajött közöltem vele, hogy meg kell csinálni a felső szintet (anyósékkal lakunk), mert ha minden jól megy, akkor bővül a család. Nagyon örült a jó hírnek, de azért mondta, hogy ne éljem bele magam nagyon, nehogy rossz legyen Nekem.

Most annyira belelkesedtem, hogy emiatt nem tudok tanulni, pedig holnap vizsgám lesz.

Mennyi idő után menjek dokihoz, mikor csináljak új tesztet, stb...? Ha valakinek van hasznos tanácsa, akkor azt megköszönném.

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Hajni,
Hát előkerültél?! Kép

Nem voltunk ám sokat itt! Kép Csak gyakran keveset! KépKépKép

Te merre jártál?

Kata
kata1977
Hatvan

Vkhajni!

Melincsi/2005 március 09./ 37 cn/ 33-36 nap, rendszeres/ Körmend/ 23 év/ 1.baba

Köszi!

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Sziasztok!

Jellemzö! Akkor kerül elö mindenki, amikor nekem indulnom kell...Kép Pedig jó volt a nap!Kép

Hajni!
Most nem tudom, hogy pontosan hol tartok, de holnapra megnézem.

Most elhagyom a dolgozótKép És este megyünk színházba. Juhééééé!Kép

Sziasztok!

Maminti

Kép
Kép
maminti81

Lassan nekem is lejár a munkaidőm. Kép
Pedig hogy felpörögtek az események! Kép
Jók legyetek, írjatok sokat! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Kata, vajon merre jártam. Dolgozok mint egy idióta Kép. Most is csak azért tudok írni, mert a párom még nem jött haza, különben már a telken lennénk Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Melincsi, beírtalak. Minden megvan. Holnap vagy amikor lesz kövi tábla akkor már látod benne magad Kép.

Maminti, akkor téged csak holnap raklak be ezek szerint Kép.

Iszonyatos neveitek vannak. Nem tudom őket megjegyezni. De ez még nem is lenne gond, még össze is keverlek benneteket Kép. Mi lesz itt, ha én beindulok Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Vkhajni!

Köszi szépen!

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Nincs mit. Ja, a próbálkozós táblába raktalak, zebrával. Majd ha már minden tuti, akkor kérd át magad a másikba. Ott lesz csak beírva, hogy első baba. Na, remélem elég érthetően írtam le Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Helló csajok!

Melincsi azért nem vagy semmi! Írsz egy pár sort úgy általában, aztán beszúrod a pozitív tesztedet! Nagyon nagyon gratulálok! Szép csendben becsusszantál a babás táblába! Nem csodálom, hogy nem tudsz a tanulásra koncentrálni. De ez az utolsó nekifutás! Mire meglesz a baba már rég lediplomázol!
Hát igen a sulit az én munkahelyemen sem támogatják, egy cseppet sem. Sőt szinte cseszegetnek miatta.

Proone nagyon édes a baba! És ezek szerint még 3D-s videó is készült! Milyen lett? Komoly, hogy még nyújtózkodott is? Mije van már? Bocsi a kíváncsiskodásért. Kép

Hajni akkor már nemsokára lesznek ablakok! Hogy hogy most rakjátok a tűzfalat? Nekünk olyan nincs, úgyhogy nem tudom, hogy mikor következik. Addig ott lyuk volt?
Megkérhetlek rá, hogy a táblába írd át a lakhelyen Kalocsára? Nem költöztünk el, csak olyan kicsi ez a hely, picit félek ettól, hogy valaki netán „felismer” Köszi előre is!!!

Olik komolyan mondom, nem tudom, hogy hogy bírod ki!!!!!!! Drukk drukk…. Kép

Maminti akkor ezek szerint sokat olvasol. Az tök jó!
Még van 5 vizsgám. Nem az állatorvosira, hanem agrármérnökire járok.
Az tök jó, hogy tudsz a munkahelyeden Netezni. Főleg, hogy a főnökök messze vannak! Az enyém a mellettem lévő szobában van, az ajtó mindig nyitva, ráadásul csak az ő gépén van Net. Néha ha tudom, hogy elmegy besurranok, de félek, hogy a rendszergazda, vagy a vezérig. Le tudja ellenőrizni, hogy ki mit nézett. Így inkább lapítok.
De jó, akkor ti majdnem teljesen friss házasok vagytok!
És milyen az együtt lakás?
Nekünk is nagy szerencsénk volt, mert 4 évvel ezelőtt összeköltözhettünk egy dédik féle házba. Azóta már egy tök újban lakunk (március 27-óta) :
Mit néztek meg ma este?

Kata szóval akkor titeket az SMS-ek hoztak össze. Érdekes dolog ez! Így megtudni, hogy valakit mennyire szeretsz! Tök romantikus!
Azt nem értem, hogy egy főnök hogy elégszik meg azzal, hogy elvégzed a munkádat és skész. Nálunk ha valaki nem dolgozik folyamatosan, az lóg.  azt mondják.

Kép
Kép
beuka

<font color="0077aa">Sziasztok csajok! Már egy asszony ír nektek...! (Nem tudom megszokni ezt a szót.)

Óriási gratula Andinak és Melincsinek!!! Nagyon boldogok lehettek, tök jó! Hogyan mondtátok el a Párotoknak?

Hajni, légyszi javíts ki ma 1.cn-ra. Kép Pedig azt hittem, hogy lesz egy kis meglepi a nászútra már...de nem. Sajna lekéstem a saját peteérésemet. A 14., 15., 16. napon akcióztunk, mint a kisangyal, erre utólag kiderült, hogy a 17./18. napon volt a pé.

Aranyosak voltatok, hogy kérdeztétek az esküvőt. Nos, most hétvégén volt a lahgzi, meg az egyházi része. Fél 3-ig tartott. Õrült sokat nyomott a latban, hogy felfogadtam egy vőfélyt és piszok jó volt a zenekar is. (jó angol kiejtés, jó hangszerelés stb.) Szóval fasza volt, pedig mennyire fostam (bocsi) tőle, hogy mindenki engem simogasson, bámuljon. Azóta alig tudok mozogni, mert megint olyan a derekam, mint az M7-es nyáron. Úgy be van állva, hogy legalább két hétig nem szólunk egymáshoz. Ez nem a romantikus nászéjszakától van, hanem a kemény szállodai ágytól. 20 percbe telt, mire kiszedtem az összes csatot a hajamból, majd újabb fél óra, mire 3x megmostam a hajam, hogy az összes kulimász és lakk kijöjjön végre. Mire kijöttem a fürdőből, Párom, mint a féltégla, elvágódva az ágyon hortyogott. De szerencsére tényleg csupa jó élménnyel távozott mindenki. Csak ajánlani tudom!!!

Eddig sajna nem tudtam jelentkezni, mert az összes külföldi rokon abban a szobában volt elszállásolva, ahol a számítógép van. Szerencsére ma reggel elutaztak, így azonnal kiélem minden net-függőségemet.

Jövök még, el ne menjetek, vagy ha igen, ne messzire!!</font>
lolita

Melincsi!
Nagy nagy gratula neked!!! Jó egészséget!

Én szombaton tesztelek, akkor lesz 30 cn! Rendszeres 28 napos a ciklusom! Szorítsatok!

KépKép
nicika

Sziasztok csajok!!!

Úgy hiányoztatok!!!!!Hú nagyon fáradt vagyok,most értem haza!!Látom vannak ujjak is,üdv közöttünk!!!!!

Zafír!!!!Nagyon örülök hogy megvagy elégedve a dokival!!!Az aszisztens csaj is nagyon aranyos!!De amiket írál nem jó hír!!Csak az a furcsa hogy eddig miért nem vette észre a dokid!!??Hátha előről kezdhetném kapásból oda mennék!!Voltam vérvételen,majd 30-án megyek a Tanárúrhoz,kiváncsi vagyok mit mond!!De mi van a kiskatonákkal??Adtatok le????Mondta nincs esély természetes úton babára????????Bocsi a sok kérdésért!!!

Beu!!Gratula a vizsgákhoz!!!!Van már netetek???Hogy vagy????

Látjátok,jönnek a babák csak jönnie kellett a jó időnek is.Gratula minden zebrásnak!!!

Van valaki?????
csanita

Helló csajok!

Anita nem gondoltam, hogy 4 nap munka után még lesz erőd velünk dumálni! De nagyon örülök, hogy jöttél! Igen már van Netünk. Nagyon jó!
Egyébként jól vagyok. Túl vagyok a pé-en, most várakozó szakaszban vagyok.
Végül neked mit mondot hétfőn a doki?

Lolita asszony Képde jó, hogy jelentkeztél! Gratulálok még 1×.
Sajnálom, hogy megjött! Pedig sokat gondoltam rád! Honnan tudod így utólag, hogy akkor volt pé?
Fényképeket majd láthatunk??? Nagyon kíváncsi vagyok!
Mikor lesz a nászút?
NAgyon jó lesz Nektek!
Igen az nagyon meghatározza a lagzit, hoyg miylen a zenekar és a vőfély. A többi már a társaságon múlik.
A miénk reggel fél 7-ig tartott. Ja de jó is volt!

Nicika én nagyon szorítok Neked! Húú de messze van a szombat! És a Qupido-t fogon használni?
Nagyon titokzatos vagy! Nem írsz magadról valamit?

Kép
Kép
beuka

Zafír jól eltűntél! Csak nem te is elmentél a pároddal? Na jó nem szekállak, most biztos nagyon rossz Neked egyedül! De azért jelentkezz néha!

Nolina tudom, hogy néha olvasol bennünket, de jó lenne, ha írnál magadról valamit! Mi van Veled?

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Aranyos vagy Bea! Tök jól esik, hogy gondolsz rám! Igazából ha van időm, futok a géphez és olvasgatok, de pár hete a projektes topikot is olvasgatom és mire mindkettővel végigérek,hogy megtudjam az újdonságokat, fogalmam sincs, kinek mit akartam írni. Így csendben örülök és szomorkodom Veletek.
nolina

Szia Beuka!

Köszi a gratulát, de másféle gratulának most jobban örültem volna...á, így is jó!

Hogy honnan tudom, hogy akkor volt pé? A nagyokos orvosok azt mondják, hogy a petesejt érési szakasza akárhány nap lehet, (ez az ösztrogén szakasz) de a megérés utáni, progeszteron szakasz (tehát a peteéréstől a menziig) mindig 14 nap. Ezért van az, hogy sok nőcinek már a peteérés másnapján fáj a melle, mert e progiszint egyre erősödik a menziig. S mivel tegnap volt a 31. cn-em, levonok belőle 14-et, így kijön a 17. cn. Vagyis a 17-18. cn-en volt megtermékenyítés-képes szegény lekésett petécském. Ez azért ciki, mert a fene se tudja előre, hogy 29-30-31 napos lesz-e a ciklusa, s ha minden nap együtt van a párjával, egyre kevesebbek, erőtlenebbek és éretlenebbek szegény spermiumok odabenn, így egyre kevesebb a teherbe esés esélye. Paff.

NÁszút jövő vasárnap indul, mint írtam, Krétára. Szúnyogírtót és 30-as faktorú naptejet már vettem.

A Ti lagzitok reggel fél 7-ig tartott? Akkor jól átmulattátok a nászéjszakátokat. Volt helyette "nászdélelőtt"? Hogy bírtátok lábbal és tüdővel addig? Speed? Extasy? Kép

Képeket természetesen láthattok, holnap lesznek készen, direkt digitális fotóst kértünk meg, mert fel akarunk tölteni egy albumot a neten, a sok külföldi rokon miatt, akik egyébként nem láthatnák. Amint megvan, írom a címét.

Mi ez a Qupido teszt? Egy nap után kimutatja a terhességet? De mit mutat ki, hiszen ilyen korán nincs az a hormon ami már termelődne. Ez baromság...szerintem.

pusza,Lola
lolita

Melincsi, gratulálok!!! Nagyon szép, erős csíkod van! Vigyázz magatokra! Ami miatt kicsit még jobban örültem a tesztednek, azon kívűl, hogy a héten már a második, hogy én is dec.-ben hagytam abba a foggátlót, tehát elvileg lassan én is lehetek akár zebrás is . Talán most is akár...Kép "

A tesztekkel kapcsolatban a másik topikban az egyik lány nagyon okosat írt, szerintem érdemes ezt is átgondolni. Seszi, remélem nem haragszol meg,hogy átmásolom a tesztes infódat így ismeretlenül, de jó, ha mindenki okosodik a témában, hisz ha még van is itt vki, aki nem teszteltKép , reméljük, hamarosan-zebrásat- fog. "Azért az érzékeny tesztekről mást is érdemes tudni:

"A hCG hormon általában terhesség esetén mutatható ki a női szervezetben, de vannak egyéb olyan körülmények is, amikor ilyen kis mennyiség jelen lehet. ...sokan már a várt vérzés kimaradása előtt szeretnék tudni, hogy terhesség fogant-e meg, (ÉN IS!!! ) de ... ilyenkor ...komoly csalódást okozhat az is, hogy a mai érzékeny tesztek már az úgynevezett preklinikai terhességet is kimutatják, ami adott esetben egy normális vérzés kíséretében elvetél. Igazából a terhesség kimutatására csak a menstruáció kimaradás után kell törekedni." - Dr. Nagy László

"A kereskedelemben kapható tesztek rendkívül megbízhatóak, csaknem 100%-ban. A hiba bennünk van.
A HCG szint csak akkor mérhető, akkor lesz a teszt pozitív, ha a termelt HCG mennyisége elért egy értéket. Ez a jelenlegi teszteknél kb 25 IU (nemzetközi egység)-nél van, ami a fogamzást követő 10-12. napnál következik be. Ha a terhesség elhal, a HCG szint csökkenni kezd, és a hormon kiürül. Egy darabig még mérhető (pl. terhesség megszakítás után két-három hétig), majd a mérhető szint alá csökken. Eleve kóros terhességnél a szint lassabban emelkedik és később lesz kimutatható, alacsonyabb csúcsot ér el ezért hamarabb lesz mérhetetlen. Ugyanez a helyzet a méhen kívüli terhességnél is." - Dr. Csákány M. György

Ezeket itt olvastam http://www.babanet.hu/faq/terfogam06.php

Vagyis valószínűleg nem véletlenül van a legtöbb teszt 20 IU HCG szintre kalibrálva. És ha másként értelmezzük, a Clear Blue gyakorlatilag csak a biztos terhességet mutatja ki.
nolina

Nolina attól félek, hogy lassan elhagysz bennünket! Melyik topicban vagy még? mi a címe pontosan?

Lolita köszi a felvilágosítást. Az én ismereteimből kimaradt, hogy a peteéréstől a mensiig biztos 14 nap telik el. Hát igen ez egy nagy szar, hogy hogy találd ki, hogy mikor kellebe sexelni. Tuti, hogy mire odakerül a sor a kiskatona és a kedv is elfogy.
Hát akárhogy is, akkor is nagyon jó lesz nektek.
Jövő vasárnap, azaz, 22-én? Akkor az azt jelenti, hogy (talán) a pé- is ott fog bekövetkezni és akkor... Kép

Hát igen a szó szoros értelemben nászéjszaka nekünk nem volt. De utána a nászúton mindent bepótoltunk Kép
Mi már a lagzi után vasárnap délután indultunk. Kicsit sem néztek hülyének az emberek belőtt hajjal, meg konfettivel a fejemben. Az utolsó darabokat a tengerben mostam le.
Engem is meglepett, hogy milyen jól bírtuk, de most Te tudod a legjobban, hogy ez az egész milyen nagy élmény, nem is gondol rá az ember, hogy fáradt.
Nagyon várom a képeket!
Úgy gondolod, hogy a Qupido kamu?

Kép
Kép
beuka

na igen akkor már érthető, hogy ez a Qupido dolog tényleg kamu!

Nolina köszi a felvilágosítást!!
Jó hogy átmásoltad!

Kép
Kép
beuka

Sok - sok terhességi tesztre van írva, hogy " már 3 napos terhességet kimutat---de ált. ezt is hozzáteszik: a beágyazódás után, ami kb a fogamzástól számított 10-12. nap körül van.
Bea, kérdezted a beágyazódást, gondoltam, hátha tetszik ez az oldal:
http://szuleteshete.hu/cikk.php?id=46&cid=342%20-%20101k

Nekem tetszik!\
Kép
nolina

Nolina tényleg jó ez az oldal, bár csak beleolvastam, de amit meg akartam tudni, azt megtudtam. KÉsőbb még visszanézek, most megyek zuhanyozni, mert valaki már a fülkében vár Kép

Kép
Kép
beuka

Bea, nem szeretném elhanyagolni ezt a topikot, az alattunk levő topikot olvasgatom, ott is nagyon aranyos lányok vannak és a héten született egy baba meg egy zebra isKép
De még sosem írtam oda, pedig sokszor annyira örültem Velük-is-, de félek, hogy nem tudok gyakran írni és így nem tudom, jó néven veszi-e akár a mi topikunk is,hogy itt-ott írogatok.

Lolita, örülök, hogy ilyen jól sikerült a lagzi! A derekaddal meg a hajaddal kapcsolatban azért "megérte " szenvedni, hogy a Férjed oolyan szépnek lásson. Nekem nagyon szuper volt az a nap, csak nagyon hamar vége lett. Pedig tökre tartottam Tőle,hogy mi lesz, ha mindenki engem bámul majd, de érdekes akkor egyszer nem zavart.
Bea, aztán szép tiszta legyél ám!!!Kép
nolina

Na itt is vagyok!

Nolina a babás anyuka végig ott volt a topicban? De jó!
Én egyáltalán nem haragszom, hogy máshova is írsz, ha ezt érezted, bocsi. Én csak azt szeretném, ha jönnél többször és mesélnél magadról. Kép

Kép
Kép
beuka

Nem is haragvós lánynak ismertelek meg!?KépKép
Igen, a kislány már a harmadik topik babájuk és így végigkövethették a babáravárók a babavárókat és ez annyira jó. Kép
Gratulálok az etológia vizsgádhoz!!! Ügyes vagy!De ez legalább érdekes volt, nem? Gondolom van egy-két elvont tárgy is.
Ciklusilag hogy állsz, bár ahogy látom ez a 17. nap akár még ..., mit is keresel itt még?Kép
nolina

Nem is haragvós lánynak ismertelek meg!?Kép
Igen, a kislány már a harmadik topik babájuk és így végigkövethették a babáravárók a babavárókat és ez annyira jó.
Gratulálok az etológia vizsgádhoz!!! Ügyes vagy!De ez legalább érdekes volt, nem? Gondolom van egy-két elvont tárgy is.
Ciklusilag hogy állsz, bár ahogy látom ez a 17. nap akár még ..., mit is keresel itt még?Kép
Kép
nolina

Nolina benéztem az "alattunk lévő" topicban, hát nem semmi! 3 baba, egy csomó kismama és mennyi iker! Õk mind clostysok, vagy más?
Köszi a gratulát a vizsgához, ez tényleg érdekes volt! A következő nem lesz az (üzemtan) Kép
Hát asszem megyek és megfogadom a tanácsodat: én leszek a rózsaszín láb! Kép
Ne haragudj, hogy elmegyek, kérlek tartsd meg zet a jó szokásodat és gyere máskor is!

Kép
Kép
beuka

Akkor szép álmokat!
Megyek felébresztem a nappaliban tévéző páromat és becsalom aludni, vagy ki tudja...Kép
nolina

<font color="0000ff">Ne haragudjatok, tegnep este rámtört a rosszullét megint, azért nem jelentkeztem. Hazafelé felrázott a busz, aztán aludtam otthon két órát, utána leültem a gép elé, szedtem le képeket a DVD-ről, de aztán megint ágynak dőltem. Kép Igyekszem ma haza és írok...

Pusz!

Proone
11+3</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!
Tegnap egy csomót írtam , aztán nem küldte el...KépAztán bemérgeletm magam nem írtam ujra..Kép
Lolita!Képeket kérünk!!Kép
Tök jó hírek vannak, örülök mindenkiének!
Kata, tőled is jó hírt olvastam..KépKép
Hajni, dobsz egy táblát?

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt mindenkinek!

A színház szuper volt! Agatha Christie.: A vád tanuját néztük meg, az IBS Színpadon. Nem bántam meg (pedig így hiányzik egy jókora alvásadagKép)! Amúgy is szeretem a krimiket (is), A.C-t nagyon.

Vkhajni!
Maminti/2005. május/19/25-27 nap, rendszeres/Budapest/23
Köszi!

Beuka!
Szeretek olvasni. Mindent. De nagyon vonzódom a mesékhezKép
Hát, a "csiszolódás" még nem fejezödött beKép. De nem bánom, hogy esküvö elött nem éltünk együtt! Igaz, nálunk ez szóba sem jött mint lehetöség sem. De most annál jobban élvezemKép

Lolita!
Gratula tölem is az esküvöhöz! Én fél6kor kezdtem hajat mosni - mondanom sem kell, nálunk is elmaradt a nászéjszakaKép Azaz kicsit eltolódottKép
Egyébként mi jártunk TCST-s tanfolyamra. Ott azt mondták, hogy az elsö megemelkedett höm-kor van a PÉ, nem a köv. mensitöl függ. És a spermiumok élettartama 3-4 nap, úgyhogy az 1-2 nap "csúszás" megengedettKép

Melincsi!
Drukk a vizsgához!
Hogy sikerült?

Maminti

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Hajni,
Tudtam én hogy dolgozol, csak furcsa volt, h esténként sem néztél be. Bár biztosan elfáradtál: munka, aztán a ház, aztán a ..... KépKépKép

Beuka,
Szerintem is romantikus a történetünk! Kép És a legelejét még nem is meséltem! KépKépKép
A főnököm azért elégszik meg azzal, h megcsinálom a munkámat, mert én legalább megcsinálom... Kép És amúgy is én vagyok a legjobb munkaerő az osztályon! Kép (De tényleg!)

Lola,
És milyen érzés asszonynak lenni?! Kép
Kár, h lekéstétek a PÉ-det... De nem pont ezért javasolják az hozzáértők a 2 naponta akciózást? Mert így biztosan benne van az a nap is, amikor megtermékenyülhet a petesejt és a kiskatonáknak is van idejük regenerálódni! Kép
Majd a nászúton! KépKépKép
Én is kíváncsi vagyok a képekre! Kép

Nicika,
Én is szorítok Neked is! Kép De tényléeg írhatnál Magadról valamit! Kép

Nolina,
Én is örülök, h hírt adtál magadról! Jelentkezz gyakrabban! Kép

Proone,
Fránya busz! Kép
Várjuk a képeket és a beszámolót! Kép

Zsu,
Azt hittem, eltűntél Te is... KépKép
Milyen jó hírt is írtam?! ...

Most csak rossz hírem van: a pasim hajnalban elutazott és csak 7főn jön haza.... Kép Kép Kép Kép Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Bocsi, csak szarakodott ez a fránya rendszer, így most írnom kell vmit, h ne legyen itt kétszer az előző üzim. Kép

Pusz
Kata
kata1977
Hatvan

Az én féjem már itthon van , de megint orvosokhoz jár..Kép
Hát , Kata, azt írtad hogy nyáron szertnél teherbe esni!Kép Így is legyen!!!KépKépKép
zsu80

Zsu,
Jaaaaa! Azt már el is felejtettem! Kép
Az a baj, h egyedül kevés vagyok hozzá... KépKép
kata1977
Hatvan

De nyaralni ketten mentek nem???KépKépKép
Holnap lesz az egyik munkatársam esküője, aztán ők is akarnak babát, de lehet ő megelőz!!Kép

zsuzska80
Szombathely

Kata!
Akkor az elejét is elmeséled?Kép

Zsu!
Még mindig semmi a vizsgálatokkal kapcsolatban?Kép

M

Kép
Kép
maminti81

Sajnos semmi, minden o.k., de mégis kettőt lát!Kép
Most egyenlőre nem is erőltetjük a baba témát, ki tudja mi lesz még.
Jövő szombaton megyünk MR-i vizsgálatra Győrbe aztán meglátjuk, de párom mondta, hogy ő abban sem bízik, mert hogy nem mutat ki semmit.Kép

zsuzska80
Szombathely

Zsu!
SajnálomKép Mi az az MR?

Most hallottam ezt a viccet:
Matek érettségi:
Gyerekek! Kiosszam a tételeket, vagy mindenki hozott magával?
Kép

Kép
Kép
maminti81

Olyan mint a CT csak pontosabb, az agyát fogják vizsgálni...Kép
zsu80

Zsu,
Társasággal megyünk, de a lakásban kettesben leszünk! KépKépKépKép
Tényleg, Ti most hol is tartatok?
Hogy van a férjed?

Kata
kata1977
Hatvan

Az előzőt elfelejtettem elküldeni, csak megírtam... Kép

Zsu,
Látom, már írtál a férjedről... Kép
És addig nem tudnak Vele semmit csinálni?! Tanácsoltak Neki vmit? Pihenés, legalább, vagy ilyesmi? Betegállományba vették?

Kata
kata1977
Hatvan

nem, dolgozik tovább, tegnap jött haza Salzburgból.Kép
nem , vitaminokat szed, aztán meglátjuk, szóval mi nem állunk sehogy babaügyileg, nekem is dokihoz kéne mennem,denincs lelki erőm.
Tegnap akartam írni csak nem tudtam elküldeni, hogy , voltak a vámosok, minden o.k. volt,Tök megörültem hogy ezt is lezárhatjuk, erre föl délben jön a levél , ujabb ellenörzés, bizonyítás stb...Kép
Szóval kezdödöik minden előről!Kép jövő héten túlóra..Kép
Tettem fel egy képet de utálom mert a fogam nem szép, rések vannak közötte...most már nincsenek...Kép

zsuzska80
Szombathely

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?