Új privát üzeneted érkezett!

Meli, megértelek.Abszolút.Annó úgy 3-4 éve azért indította el Rambóka a másik topikot, mert akkor is ez a topik teli volt babás témával és végül mindenki, aki babás vagy babaváró átment a másik topikba és ott beszélték meg a problémákat, nem itt.Most azt látom, ugyanez megismétlődik mégegyszer.

Kérlek titeket kismamik, anyucik, ne fájdítsátok a babára várók szívét vagy gyertek át a másik topikba, ahol bár a régiek vannak, de várunk szívesen újakat, segítünk szívesen, vagy nyissatok egy új topikot pcos babák 2010 címmel például.Mindegy, de ez így tényleg szívfájdító :cry:

Ne haragudjatok, nem akarok megbántani senkit, de átérzem Meli helyzetét...én is éreztem így úgy 3-4 éve.
Vendég

azért utoljára hoztam még egy pocifotót ha érdekel valakit.aztán ezután akkor nem jövök.
de amúgy meg majdnem mindegy,mert gyakorlatilag kihalt ez a topic.ha ég ez a néhány kismama,babázó anyuka is elmegy akkor vége lesz.igy is nagyon ritkán irtok,ezek után meg már nem lesz aki irjon.

na hoztam pocakfotot,hát nem a legjobb,6 képből ez lett valamilyen.rosz a gép és csak a töltöjéről lehet vele fényképezni,és atükör kicsit messze volt,de ezen is látszik valami Very Happy

13 hetes pocak:)

Kép

KépKép
bettike83

Hunci,
köszönöm szépen a támogatást!

Bettike,
nem arról van szó, hogy zavartok, de szerintem úgyis mindegy mit mondok, személyes sértésnek veszed!
Jó, ha ide is irogatna pocakosok, meg anyukák. Szerintem ezen nem kell megsértődni!
És meg lehet nézni, hogy mióta kezd kihalni ez a topic....... :roll: :roll: :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

hali!
sajnos éppen azt akartam írni, amit bettike... az utóbbi időben, ha mi nem írtunk, alig volt 1-1 hozzászólás.
arról meg nem tehetünk, hogy rövid időn belül sokan lettünk kismamák...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Nehéz ügy ez a kismami- leendő kismami ellentét.
Meli! És mindenki más, aki még várja a csodáját! Rengeteget jártok mostanában az agyamban, mert tényleg nagyon egyedül maradtatok... :cry: Még a nagy babadömping előtt bedőlt a topik és most már tényleg nem arról szól, amiért megszületett.
Emlékszem én is voltam hasonló cipőben, mikor már úgy éreztem, hogy lassan rajtam a sor, és a gólya mégsem felénk látogatott... de akkor itt voltatok nekem, itt voltunk sokan és tartottuk egymásban a lelket. Most ez sajnos nincs, mindenki eltűnt vagy már pocakos és inkább a háttérbe vonult.

Ölelésem és végtelen drukkomat küldöm minden leendő kismaminak!!!

Ja, és már kismamik! Én úgy érzem, hogy nincs ezen mit megsértődni, emberből vagyunk és támogatásra van szükségünk. Akik még baba nélkül várnak, nekik mi nem tudunk igazi támasz lenni, esetleg néha pozitív megerősítés, szívmelengető de máskor meg szívfájdító példa.
De talán egy kis vérfrisstéssel, vagy csak idővel, de újra feléled a "teherbeesős" topik.

A már kismamiknak és anyukáknak csodaszép babavárást, illetve babázást kívánok!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

én nem sértődtem meg.ezen kár lenne.értem az dolgot,és nagyon sajnálom h ennyien elpártoltak innen aminek nem örülök mert olyan jó kis topic volt.tényleg számithattunk egymásra jóban rosszban.
de ez megszünt.
azt mondja meg nekem valaki h miért mentek el ennyien,mi volt az oka?báe gondolom,a siketelenség és lelkileg nehz feldolgozni h másoknak sikerült,akkor nekem miért nem...tudom milyen érzés sajnos,de én minden egyes kismamának szivből örültem,és ez mindig remény adott a további küzdésre.bár azt is tudom hogy én jóval kevesebb dolgon mentem keresztül mint itt sokan,de ettől függetlenül nekem is rosz volt a sikertelenség.

KépKép
bettike83

Én nagyon új vagyok itt, alig pár hetes.
De azt tudom, hogy örültem, hogy találtam egy olyan topickot, ahol egyáltalán hasonl emberek vannak mint én, bármi kérdésem van/volt segítenek.
Én örülök a sikerstoryknak nagyon, hiszen erőt, azk akiknek peidg nem sikerült még, visszarántanak a való világba kicsit, hogy nem szabad álmodoznom, hanem kő keményen kell tennem a dologért.!
Nekem mind2 hasznos!
Sajnálm ha itt ellentétek vannak emiatt, és így nem szeretnének a babások mesélni...
etike

Teljesen kivagyok! segítsetek egy kicsit!
Utána olvastam egy kicsit részletesebben annak a dokinak akihez mára bevagyok jelentkezve. Ultrahang nélkül szedeti a clostit. És úgy hogy nem akkor kell babát összehozni mikor szedi az ember a gyógyit hanem majd a következő hónapban.
franci

Sziasztok Lányok!

Szerintem semmi különösebb gond nincsen, a kismamák nagy része tapintatból kevesebbet ír ide, a többiek közül pedig többen vagytok rossz lelkiállapotban, vagy terelitek a gondolataitokat, ami miatt szintén kevesebbet írtok, és ezért a kevés hozzászólás. Plusz itt a nyár is. Ne temessétek a topikot, ez egy nagyon jó topik! :)

Franci,
vagy lemondanám az utolsó pillanatban is az időpontot, vagy elmennék, de fenntartásokkal. Asszem Arnold doki bá után megint sikerült mellényúlni... :( :( erről persze nem te tehetsz, hanem a sok hülye orvos az elavult módszereikkel, meg hogy nem képesek a szakmai fejlődésre és szemléletváltásra! :(

Eclipse
eclipse
Budapest

Szia Eclipse!
Jó téged látni!
Nem megyek el. A férjem szerint 2 alkalom után lepofoznám. :lol:
Amúgy Arnold doki legalább néz uhu-val és ad tüszőrepesztőt. Talán nem cisztásodik be az ember a clostitól. De így nem vállalom.

Nem semmi hogy már 24 hetes terhes vagy. Milyen lett a cukrod?
franci

Lányok!
Sajna igaz,hogy sorstársnak csak sorstárs ad erőt.(Persze,hogy fontos a sok-sok pozitív példa,ezek is igen sok erőt adnak,de a mindennapokban a sorstársak adnak igazi támaszt.)
Én értem,amit Meli mond,szó sincs arról,hogy itt bárki ne örülne veletek pocakosokkal,vagy ne drukkolna értetek,de aki még csak vár a csodára,annak nem kellemes nap nap mint nap pocakfotókat,babákat,uh eredményeket stb-t olvasgatni,nézegetni :(
És ez így természetes!Ezért van a várandósság topikban a rengeteg topik,ahová az egyszerre szülők csatlakoznak,ott tényleg együtt lehet átélni a terhesség/szülés/babázás minden jó és kevésbé jó oldalát :wink: Biztosan többen tagjai is vagytok ilyeneknek,tudjátok.
De ez itt a várakozós,egymásba lelketöntős topik,amihez hozzátartoznak a ti sikereitek is,fontosak nekünk,de a pocakos/babás mindennapok nem mindig esnek jól,ebben egyet kell hogy értsek.Annakidején a lányok(és én is)a + teszt után már a másikba írogattunk,de az nem jelenti azt hogy ide nem jöttünk/nem olvastunk,de a pocakos-babás mindennapok tere a másik topik volt.

És ha már itt vagyok,elmesélek még valamit.Én akkoriban csatlakoztam,mikor Rambóka 2.babára várt.Többször írta,hogy higgyük el,hogy lehet úgy (sőt még jobban)vágyni a másodikra,mint az elsőre.Hiába van már egy,akkor is nagyon nehezek a kudarcok újra.Átéltem vele a nem várt piriket,a mai napig emlékszek,milyen elkeseredett volt mindne egyes alkalommal.Én akkor úgy éreztem,hogy ki az,aki ezt nem érti meg?Persze hogy lehet a másodikra is ugyanúgy várni,DE mégis volt bennem egy pici olyan érzés,(és remélem,nem kövez meg érte most)hogy azért csak nem lehet ugyanolyan,ha már van egy... Hát mostmár tudom,hogy lehet... :(
És tudom,hogy most is vannak olyanok,akik pont úgy gondolkodnak,mint én annó,hogy de hiszen nekem már van egy.És nem is baj,ez így van rendjén.Nem tudunk a másik helyett érezni,mindenkinek mindent magának kell megtapasztalnia!

Én nagyon bízom benne,hogy nem fog kihalni ez a régi-régi topik,mert hiszem,hogy segítség,és fontos hogy sorstársakra találjunk!
zazzy

Franci,

hát, öööö akkor először arról írok, hogy én meg a diéta hogy áll :)
A 20. hétig nagyon frankón ment a diéta.
Aztán a következő 4 hétben sikerült úgy alakítanom, hogy a hétköznapok okék, mert a munkába járás miatt megvan a napi ritmus, hozzá a CH szegény kaja megrendelése, megvétele stb stb, de a hétvégéken nagy hedonizmusok voltak :oops: :oops: :oops: :oops: Hol anyám etetett, hol csak szimplán kívánós voltam, ill. a mostani, hétfői cukorterhelés előtti hétvégén meg 2 napot vidéken voltunk, és jobb nem leírni miket és mennyit zabáltam...

A hétfői éhgyomori cukim 4,2 lett, ami jó, a terhelt pedig 7,2, amitől először nagyon megijedtem, de a tartomány 7,8-ig van, és direkt rákérdeztem a nődokinál és a védőnőnél is, és rendben van, ők nem izgulnak. Szigorú értelemben véve is 7,6 ennél a fajta terhelésnél, úgyhogy ez még tényleg oké. Egyikőjük sem tartotta fontosnak a megismétlést, de én azért 4 hét múlva újra elmegyek, akármennyire kellemetlen, és 6-ossal kezdődőnek szeretném látni.
És addig is, nem bűnözök hétvégén se... :oops:

Eclipse
eclipse
Budapest

Én sem aggódom, hogy kihal ez a topic.HIszen mindig lesznek olyan pcos lányok, akik babát szeretnének!
És most is vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!

És a pocakos, babázós anyukák is írhatnak ide, itt nem erről van szó, csak egy bizonyos határt szerintem nem jó túl lépni!
Volt itt eddig is pocakos kismami, majd anyuka, az elmúlt másfél évben(Zazzy, Aisha, Gota....), és én sosem éreztem, hogy fájna, amit írnak!MEgosztották velünk a hétköznapjaikat, de nem csak magukkal foglalkoztak, hanem velünk, még babára várókkal is!
Tehát nem a pocakosság itt a probléma, csak az, hogy ez a topic a babára váróknak indult, és természetesen nagyon örülünk a pocakképeknek, meg az uhu eredményeknek, és a babafotóknak, de sajnos a babaruha vásárláshoz, meg a terhességgel kapcsolatos tesztekhez nem tudunk hozzászólni(persze a terheléses cuki jöhet! :wink: )
És szerintem ezekkel a dolgokkal nem vagyok egyedül!

Az meg, hogy mások sikertörténeteiből erőt meríteni, hát sokszor nem megy!Sajnos!Meg van idő, hogy az ember magábazuhan, és onnan nem könnyű kikerülni!
És akkor a legjobb társ, egy hasonló cipőben járó sorstárs.

Na, nem ragozom tovább ezt a dolgot.
És előre is bocsi, ha valakit megbántottam!

Horibol,
hogy vagy?Hődet méred?
Ciklusod hogy alakul?

Etike,
ha ilyen rosszakat hallottál a dokiról, akkor szerintem ne menj el hozzá!

Niki,
merre jársz?
Nem is kérdeztem mostanában, hogy megy a fogyi?

Zazzy,
na, volt vérvétel?Majd megírod az eredményeket?

Én nagyon jól vagyok!Készülünk a nyaralásra.Jövőhét pénteken indulunk! :D
Pém természetesen nem volt, hogy piri mikor ér ide, nem tudom, de már nem is érdekel!Majdcsak lesz valahogy!

És régi sorstársak!
Egy-egy szó erejére majd azért gyertek Ti is néha!
Loviné, Timcsi, Mara, Monyo, és a többiek! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Eclipse,
elhiszem, hogy nehéz tartani a diétát kismamaként.
De azt hiszem Lucuzsnak is hasonló terhelt eredménye volt, és Tűű szigorú diétára intette.Mert nálunk, pcos-oknál könnyebben elszáll sajna a cukor, főleg kismamaként!
Apidnak lesz mostanában valami versenye?
Meddig dolgozol majd?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Igen, Meli, csak Lucuzsnak a 16. héten, nekem meg a 24.-en. A cukor a várandósság folyamán nőhet, a 7,8-as (7,6) határérték a 24. hétre vonatkoznak.

Eclipse
eclipse
Budapest

Meló: amíg bírok.
Apa mindig megy valahova, 3 hete a Mátrában volt, 2 hete Ausztriában, most 4 napra edzőtáborozni mennek, szintén Asuztriába. Szalmaözvegy leszek :(

Eclipse
eclipse
Budapest

végülis igazatok van,csak én ezekhez az eredmnyekhez nem tudok hozzászolni,nem értek hozzá.de ettől függetlenül nem akarom itt hagyni ezt a topicot,nagyon szerettem mindig is.

franci

nekem is annó a doki clostit irt ki de én nem szedtem be mert a lányok szerint cisztásodást okoz.és hallgattam rájuk és jól is tettem,nem kellett :)

KépKép
bettike83

melinda 84: köszönöm kérdésedet :) Én jól vagyok és mióta "megjött" normális a hőm is. Pont ma voltunk dokinál a párommal most először együtt. Kaptam beutalót a laborba meg a párom is kapott beutalót neki hétfőn lesz sperma vizsgálata (tipikus férfi már előre izgul) szerencsére délben már meg is lesz az eredménye. Nálatok is úgy ment hogy kaptatok egy kis tégelyt és nektek kellet bevinni? vagy csak nálunk van így mert a nőgyógyászaton kell leadni. A hőmet ebben a ciklusban még nem mértem a múltkoriban 5 ször rakta át a keresztet és bemérgeltem magam. Holnap megyek a laborba időpontot kérni mert hogy már nem akkor megyek amikor akarok. A clostit egyelőre nem szedem bár már kiváltottam. Augusztus 24 én megyünk kontollra Tűűhöz.

Lányok egy fontos kérdés: mivel időpontot kell kérni a laborba duphastont kell szednem hogy 3. napi legyen vagy ti hogy szoktátok megoldani a dolgot? 2 hét kb a várakozási idő azt mondta a doki.
Sajnos a laborosokra nem lehet számítani egy márciusi vérvételi eredményem még mindig nincs meg.

Egyébként ti hogy vagytok? Aisha, hajni, mara, loviné stb akik régen voltatok
horibol

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást.
Ha bármibe tudok szívesen segítek, de néha úgy éreztem olyan mintha egy szappan operába lennék.

Rólunk,
úgy néz ki, h lombik jöhet szóba nálunk, mert api kivizsgálásánál megállt a tudomány, alacsony tesztoszteron színt.
Most arra gondoltunk még, h elviszem egy IR vizsgálatra, hátha nála ez okozza a problémát.(kissé dundi és ezért fordult meg a fejembe)
Nincs valakinek infója ebben a témába?
Vendég

loviné: ha jól emlékszem hajninak a párja ires és szedi a metet próbáld meg őt megkérdezni, de bocsi ha rosszul emlékszem
horibol

loviné: ezek szerint igazad lehet:

http://www.inforadio.hu/hir/tudomany/hir-344716
horibol

Betti!
Nekem clostival lett a babám!!! Sőt Gergő is!!!!
franci

Horibol!
Mi mindig saját tiszta edénybe vittük be, pontosabban a férjem.
Nem tudnak neked segíteni, hogy rendszertelen ciklussal is tudjanak időpontot. Nekem ilyenkor mindig a dokik intézkedtek. Igaz én ilyen esetekben állami rendelőkben voltam, oda nálunk nem kell időpont.

Loviné!
Valahol én is olvastam,hogy a férfiak is lehetnek IR-esek. Nekik is meddőséget okoz. Azt hiszem a Hello Baby magazinban volt még régebben.
franci

franci: a laborosokat nem érdekli és ez is állami de nincs pénz így időpont nélkül csak a 14év alatti, terhesek, cukorbetegek, vesebetegeket látnak el mindenki más jelentkezen be. A dokim sajna nem tud segíteni mert amit ír beutalót se mindig végzik el.
horibol

Horibol,
nálunk is be kell jelentkezni a laborba, mindenféle vérvétel előtt, de a 3.napi vérvételre nem kell, mert azt nem lehet időzíteni!Szerintem ezt nem tehetik meg.
Mindenképpen járj utána, mert fontos lenne az a vérvétel!
Clostyt jó, hogy nem szedted be, hiszen lehet, hogy teljesen felesleges! :wink:

Loviné,
az egyik munkatársam férje a múltkor volt endokrinológusnál, és neki is azt hozták ki, hogy alacsony a tesztója.És még mellé pajzsmirigy beteg is.Az anti-tpo-ja az egekben volt!
Szerintem mindenképpen csináltassatok apának egy teljes hormonsort, mert lehet, hogy ott rejtőzik a hiba!
Már van időpont, mikor mentek terhelésre?

Franci,
mikor is mentek dokihoz?Hődet méred mostanában?

Hajni,
merre vagy?Már beköszöntött a nyáriszünet! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Horibol!
Mi van ha kérsz több időpontot? 1-2 nap eltérés lehet a vérvételnél se okoz nagy gondot. Gondolom.
Nem semmi milyen pocsék az egészségügy!
franci

Meli!
Nem mentem ma el a dokihoz! Én beszedem a Clostit, de ha csak nézik uhu-val! Magától nincs pém.
Hőmet nem mérem. Nem alszom 6 órát egyhuzamban. Bár néha amilyen álmos vagyok, lehet reggel 10-kor kéne mérni, kb akkora ébredek fel.
Hova mentek nyaralni?
franci

Franci,
Agárdra megyünk jövőhét pénteken, és csak augusztus elsején jövünk haza.Már nagyon várom.Kicsit kikapcsolódunk legalább.
Ti mentek valahova?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

köszönöm a hozzá szólásokat holnap személyesen megyek időpontot kérni és majd meglátom mit mondanak.
horibol

tényleg még egy kérdés ösztrogén tesztről halottatok már?
meli: jó nyaralást
horibol

Sziasztok!

Loviné, mindenképpen érdemes szerintem a párodat megnézetni! Enyém Apa eredményei sem voltak jók anno, és ugyanúgy ahogy Téged, engem is piszkált ez a dolog. Rábeszéltem őt hogy nézessük meg az inzulinját és igen durva IR-je van!

Elkezdte szedni a metet + odafigyelt a kajálásra + többet mozgott kicsit és javultak az eredményei, annyira, hogy Ádám két inszem között természetesen jött össze! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Loviné,
kapásból Hajni férjére és az IR-re gondoltam.
Ennyit megér egy vizsgálat.
Meg amit Meli mondott, a pajzsmirigy hormonok.
Drukkolok! Szerintem nincs olyan, hogy egy hormont ne lehetne feljebb tornázni.

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse!
Ha jól emlékszem te most is szeded a metet. Így lett pont határértéken a cukrod?

Nem tudjátok véletlenül, hogy a különböző met alapú gyógyszerek között mi a különbség?
Nekem először Merckformint írtak fel, amitől rosszabb lett az inzulinom mint alapba. Most a Meforalt szedem, augusztusba kell mennem vérvételre. Kíváncsi vagyok mire számíthatok.
Ami nekem különbség, hogy a Meforral nehezebb tartani a diétát, mit a Mercforminnal.
franci

Bettike
Szép pocifotó

Loviné
Szeritnem megéri elvinni apácskát IR vizsgálatra!

Na most hirtelen ennyi, mert főnökasszon szólít :lol:

Kép

Kép
princzike

sziasztok.

remelem ujraeled a topik es arrol szol amirol szolnia kell.

Zugolvasok!!!!!bujjatok elo es tesek irni,csak batran.
ha nem ir senki nem lessz mit olvasni.

Lovine,szoritok nagyon.

Kép
monyo83

Loviné!

Nálunk is alacsony volt apa tesztoszteronja, épp alsó határeset. Akkor mentem a Valicskóhoz kontrollra, az orra alá dugtam, és azt mondta Tűű doki már ezzel is foglalkozik. Állítólag folyamatosan szedett clostyval :shock: érnek el jelentős javulásokat. Ez most csak beugrott, kicsit zavart is a kép, mert már régebben volt, részleteket nem tudok, esetleg érdemes lehet erre is továbbnézelődni...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
erről a clostyról már énis hallottam, hogy a férfiak eredményeit javíthatja!
Loviné, Hajni,
szerintem érdeklődjetek utána.Remélem hamar megoldódik a probléma!

Lucuzs,
diétázás hogy megy?Súlynövekedésed megállt?

Franci,
én csak annyit tudok, hogy a Merckformintól sokat görcsölt a hasam, akkor elkezdtem az Adimetet, ettől nincs bajom!
A gyógyszerek hatóínyaga egyébként ugyanaz, csak más-és más segédanyagokat, vivőanyagokat használnak fel az elkészítésükhöz.

Monyo,
örülök, hogy jöttél!
Veletek mi újság?
Hogy milyen gyorsan telik az idő!!!
Nóci már milyen nagylány!Keresztelő hogy sikerült?
Apácskával helyrerázódott a házasélet?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! Őszinte leszek, ha tartom a diétát stagnál a súlyom, de ha kicsit is bűnözök azonnal felugrik akár egy kg is. :shock: Igyekszem, mert nem akarok rosszat a babának!

Tegnap megvolt a reggelizős cukorterhelésem (30 g-os lassú ch-s reggelivel)

0' glükóz: 4.1
60' glükóz: 4.7

Már írtam a Mensnek, várom a további utasításaikat, de remélem megfelelőek az eredményeim.
Mondjuk itthon is folyton mérem, és teljesen normális minden.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
szerintem ezek jó értékek!Nem lesz itt semmi gond! :wink:
Cukros lötyit kell majd valamikor innod?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok Lányok,

Megjött a 23.dik napi vv eredményem:

Progestern 0.7
Prolactin: 12.5
FSH: 5.3
LH: 19.7

A harmadik napon ezek az adatok a következők voltak:

Progestern 0.1
Prolactin: 9.0
FSH: 5.2
LH: 3.1

AHogy én látom az LH-m nőtt meg nagyon ( nem igazán tudom mi az), és ezzel mászott el az FSH/LH arányom eléggé rendesen , és ez asszem nem túl jó...

:(((
etike

Csajok! Most kaptam meg a válasz emailt a Menstől és olyan boldog vagyok, majd kiugrok a bőrömből :lol: :lol: :lol: , muszály veletek megosztanom:

"Tűű dr válasza az alábbi:

- tökéletes értékek, a bevezetett diéta elegendő.

- több kontrollra nincs szükség, szülés után fél évvel ill. a szoptatás befejeztével vércukor terhelés inzulin szintekkel 0 és 120 percnél."

:lol: :lol: :lol:

Meli! Nekem a cukros lötyit letiltotta a doki, elég volt egyszer, mert nincs szükség a cukrom mesterséges szekálására, örüljünk, ha amúgy nem száll el.

Etike! Remélem nem mondok baromságot, de én úgy látom, hogy neked még nem volt ebben a ciklusban peteérésed. Az alacsony progeszteron szint is ezt támasztja alá. Viszont az emelkedő LH érték jelezhet egy esetleges közelgő pé-t, mivel az pé előtt jelentősen megemelkedik. Bár nem tudom milyen magasra kell felkúsznia...
Többiek? Ti hogy látjátok?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

franci

akkor nálad legalább használt a closti,akkor most is fog tuti :) drukkolok :)

lucuzs

és rád mennyi ment fel eddig?

eclipse?

KépKép
bettike83

lucuzs

Képzeld el a 23-dik nap nekem júni18-án volt, és 34-dik nap, meg is jött piri néni.
És ennek örömködtem, mivel sosem volt meg gyógyszer nélkül, most pedig igen!
Elkezdtem a diétát, és a mozgást is!
Úgyhogy ha csak ennyit jelent én ennek örülök, mert pé-m eddig csak gyogyival volt!

De azért többiek???
etike

Lucuzs,
gratulálok, ez nagyon nagyon jó!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Franci,
én 2k-got híztam eddig pluszba, az elején fogytam, aztán 20.hétre visszaszedtem a terhesség előtti 52 kg-ot és most vagyok 54.
Met szedés... gat, get... szedeget... mert hogy abban maradtunk Rencz doktornővel, hogy szedem a magam szakállára a 2 szemet, ha ez engem megnyugtat, de az utóbbi hetekben abból is főleg csak a reggelit vettem be, az estit nem igen.
29-én megyek vissza, arról volt szó, hogy ha jó lesz a cukorterhelés, akkor elhagyom a metet, de ez nem lett olyan jó, hogy hagyjam, inkább maradjon, és azt a 2 szemet is rendesen beveszem. És gyanítom hogy az én szervezetemnek megint baromira hiányzik a terhesség előtti igen-igen intenzív mozgás, de most kismama jógán meg sétán kívül más nem megy. Érzem magamon az izomgyengeséget, és ez annyira zavaró...
Én csak a Meforalt szedtem, nem próbáltam másokat.

Eclipse
eclipse
Budapest

Etike,
örülök neked nagyon. Ez a lényeg!!! Csak így tovább! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Lucuzs
Szuper értékek :)

Eclipse
Hát nekem ilyen cukor eredménnyel szigorítottak a diétámon, mert hogy enyhén emelkedik. :shock: De az a jó, amit a dokik mondanak.
Apácskádnak akkor most sűrűsödik a program :D Hogy fogod bírni egyedül?

Szerintem sem kellene még temetni a topikot.... én örülök annak, hogy vannak köztünk olyanik akik, több-kevesebb kűzdés után végre babásak és én nekik ugyan úgy tudok örülni.
Természetesen teljesen megértem azokat is, akiknek eddig még nem jött össze és csak a szívük sajog egy kis csöppségért.
Azonban remélem valahol erőt ad nekik, hogy sikerülni fog!

Viszont én arra lennék kíváncsi, (igaz nem tudom ki lesz az első, aki vissza megy majd IR kontrollra), hogy milyenek lesznek az első leletek baba után. A barátnőmnél azt gondoltam volna, hogy jobbak, mint amikor először elment, hogy gond van, de rosszabbak voltak. Hát.... egy kicsit tartok tőle én is, hogy miket hoznak ki nekem fél év múlva.
Igaz rám még a kettő között vár egy kis epeműtét.... na ehhez igazán nincs kedvem, de a doki bá szerint meg kellene csinálni. Jobb lenne ez így minden féle képen.

Kép

Kép
princzike

Etike
Ez szuper! :lol:

Eclipse
Na... a végén csak ez a plusz 2 kiló marad :lol:
Hát igen... ez nálam is így volt. A végén a vasalás is részletekben ment :lol:
A jóga meg kifejezetten szuper.

Kép

Kép
princzike

Etike,
hát, a labor alapján péd szerintem sem volt!
LH/FSH arány csak a 3-5.napon egyenlő, később nem!
Gratula a spontán pirihez, de ettől függetlenül lehet, hogy péd nem is volt!Sajna vannak anovus ciklusok is, amikor ugyan nincs pé, de a nyh. leválik!
De az biztos, hogy a 3as kezeléssel jó úton haladsz! :wink:

Franci,
bocsi, nem emlékszem, Neked igazolt az IR?A PCO?
Mert ha igen, akkor én nem értem, hogy miért szeretnél clostyt szedni!Tudom, hogy nehéz, ha az embernek nincs rendes peteérése, de szerintem esélyt kell adni a 3as kezelésnek, és csak akkor kell plusz stimu, ha tényleg nem megy máshogy!
Én személy szerinte nagyon boldog lennék, ha nem kellene hormonokkal tömnöm magamat, mert rettenetesen felborítja a cukor és inzulin- háztartást!

Lucuzs,
nagyon örülök Tűű levelének!
Akkor csak így tovább!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Princzike,
epeműtét?Hát, ez nem hangzik túl jól!És utána a diétát is nehezebb lesz tartani, legalábbis Kacsi így volt vele! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Princzike, 6 hós kontrollon nekem jobb volt mindenem, majd rá 6 hóra rosszabbodott és utána 1 évvel megint jobb lett, most megyek 1 éves kontrollra.ezt még nem tudom, csak annyit, hogy a mostani 3 cn hormonjaim tökéletesek.
Egyébként érdekes, 4 héttel a szülés után nekem is volt epeműtétem.
A diéta az epeműtét előtt nehéz, mert az epés diéta szöges ellentétben áll az ir diétával, de az epeműtét után már bármit lehet enni.

Etike, nem volt péd, ez tutti.
Vendég

Princzike,
60 kg a végcélom, annál nem szeretnék több lenni, de ha több lesz, több lesz, akkor sem fog összedőlni a világ.
Szigorítok magamtól is, még 29-e előtt, nem kell azzal megvárnom a konzit. Addig sem fogok békésen fagyizgatni (bár azt kívánom de veszett módon folyton, álmomban is). De legalább a nőgyógyász meg a védőnő nem aggódtak, ami számomra megnyugtató, pedig ők is tisztában vannak az állapotommal.
Epeműtét, a francba :cry: :cry: :cry: de tényleg jobb túlesni rajta, mert a későbbiekben sok nyűgöt, kínt okozhat. Nagymamám epebajos, epeköves, minden baja van vele, kész kínszenvedés. Ha egy módod van rá, próbáld elkerülni. A műtét sem jó, de ma már olyan tipp-topp megcsinálják laparral, hogy haamr gyógyulsz belőle.

Kacsi... te is nagyon régen nem jártál már erre.
Hajni?

Eclipse
eclipse
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?