Új privát üzeneted érkezett!

Toti, kösz a tavaszt!!! Én imádom a tavaszt, lehet, h ki is kéne mennem egyet sétálni! (Nekem nem kell szobafogságban lennem, mint a nagyfiúnak. És most van, aki bent maradjon vele a lakásban.)

Kép

Kép
nán-dorka

Nándorka, nagyon szép a pocid!

Arwen, írj, hogy van a nagymamid????

Toti, üdv újra itt, jó, hogy jöttél :)
Nem az Oxygenbe járok, hanem egy új helyre a 10. kerületben (CBA). Miért, Te oda jársz? Ott laktam tőle 2 saroknyira egészen karácsonyig, de sosem voltam ott :)

Kép
vickybabe

Halihóóóó!

Merike:
nagyon szép a kutyus.
És a babóca is. :)

Fioona:
gyönyörű ez a kiscsaj. :wink:

Toti:
visszafele olvastam, láttam írod, h sikerült. Elmosolyadtam. :wink:
Term. másra gondoltam, h sikerült. DRukk, h nemsoká arra írd amire én gondoltam. :lol:

Lányok én rosszul, angyon rosszul.....
Tegnap volt a bűvös 7+0 és ezzel elkezdödött a hányás, hányinger.
Pont mint Marcinál. Bár nála 6+6-nál. Szval nagyon szétvagyok csúszva és még Marcusom is kiaksztó.. Iszonyat hisztiket levágm cibál, szval pihenni nem tudok tőle.
De lesz ez még így se. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan tudok beugrani,mert nagyon sok minden van :(

Nagyim korhazban,es total ki vagyunk akadva az egesz rohadt egeszsegugytol....
Nem birjak eldonteni,hyog epe vagy vese gorcse-kove-baja van...rohej...amuyg szerintunk egyertelemuen epe..Anyumnak is volt mar mutete,stb...es tudjuk atuneteket..de egyszeruen rohej ami a korhazban van..plane hetvegen..semmit baszki...
Na mindegy..infuzion van,pihen.Enni nem kivan,nagyon inni sem...
Hogy lesz e mutet..illetve ha igen,akkor mit mutenek meg,azt meg nem lehe tudni!Eskuszom,agyrem!!
Szoval most csaladi osszefogasban jarunk hozza,meg ahazat is rendezni,mig nincs otthon.Allatai stb....
Igazabol most meg fogalamam sincs,hoyg mi hogy lesz..
Raadasul a ferjem is megy mindenfele laborvizsgalatokra,mert ot is mutik 1-2 heten belul..ersebeszeti mutet.
:( :( :( Nem igazan lehet tovabb halogatni,muszaj megmuttetni.
Ugy szeretnek mar tulleni az egeszen :( :(

Raadasul ugye a haziorvos megint elkuldott EKGra,jovo heten megyek meg oda is.Na meg hozza ujra.
Repesek az oromtol....

Most nem igazan tudtam visszaolvasni,ne haragudjatok!Remelem mindenki jol van!!!!!!!!!!Amint tudok jovok!!!

Fiona,Lilla olyan edes,hoyg meg kell zabalni!!!!!Nagyon helyes kislany!!!!A kis huncut!!!!!!! :wink: :wink:

Puszi Nektek

Kép

Kép
arwen07

Vicky: Igen, az oxygénbe járok már 1 éve. Néha kevesebbet, néha többet. Most a többet időszakomnál tartok, majdnem minden nap lemegyek. Nagyon szeretem, bár meg kell találni azt az időpontot amikor nincsenek ezren, mert azt ki nem állhatom ha nem jutok hozzá valamelyik géphez. Hétköznap este 1/2 9-től zárásig, szombaton 2-4 között, vasárnap pedig 1-3 között kevesebben vannak. Ha esetleg le akarnál nézni :) Az oktatók is jók, de már fél éve nem voltam órán, inkább elipszis járózom, sétálok, meg gépezem. Most rá kapcsoltam, mert szeretném még a baba előtt lefogyni amit felszedtem az esküvő után. Még kb 7 kiló van rajtam. Adtam magamnak 1 hónapot. :shock:
Remélem sikerül :D

Hajni: Úgy örülök hogy sikerült végre :D, remélem nemsokára követlek :wink: . Kitartás Marcihoz és jobbulást kívánok.
toti77

Hú Arwen, szegénykém, jól összejöttek a dolgok. Remélem a Nagymamid bírja a kiképzést. Ne idegeskedj, biztos hamarosan minden rendbe jön. Holnap már hétfő.

Vigyázz magatokra!
toti77

Sziasztok Drága Lányok!

Totika:D
Plyan jó hallani, hogy rendben vagy, sokat törődsz magaddal...szerintem azért az a 7 kiló 1 hónap alatt sok lenne, vigyázz ám magadra! De biztos, hogy a sport jót tesz, ha másért nem , hát jó lesz az állóképességed a Babához:D Nekem nagoyn hiányzik a mozgás, de a doki azt mondet, hgogy a 12 hét után már beszélgethetünk róla, csak semmi megerőltető:D Úgyhogy jövő héten kifaggatom ;)
Köszi a tavaszt is, én is imádom, ez a kedvenc évszakom, de őszintén szólva -bár mindíg mondogattam, hogy szeretnék mediterrán éghajlatú országban élni- engem nagyon aggaszt, hogy így felborult a természetes rend...

Arwen:D
Szegénykém, nagyon sajnálom a Nagyid :( A magyar egészségügy meg sajnos tényleg katasztrófa, ami főleg azért irónikus, mert közben meg kiváló szakembereink, orvosaink, ápolóink, védőnőink vannak, de szegények sem a technikai, sem az etikai támogatást nem kapják meg. Nekem elég megrázó élmény volt, mikor Apum volt kórházban....hát, senkinek nem kívánom.

Hajnikám:D
Sajnálom a hányingert :( Nekem már - lekopogom- két napja semmi, reggel még émelygek egy kicsit, de már nem hányok. Marcussal meddig tartott?

puszi mindenkinek

porsika

Sziasztok!

vagyok csak kicsit rövid a hétvége.tegnap voltunk a Van Gogh kiállitáson este meg "bulizni".megint 1/2 5 volt hogy ágyba kerültem.
ma pedig Anyu unokatestvérét köszöntjük.
holnap megyek turkálni majd beszámolok a leletekről.

Bridzsi

Kép
esztora

elfelejtettem:mi nem vettünk 56 ruhákat egyenlőre.
én és Ricsi is 58-al születtünk.a vége felé ha mondják majd hogy kb mekkora lurkó és szükséges veszünk kisebbeket addig marad a 60-62-es méret.

Bridzsi

Kép
esztora

Porsika:
Marcival a 18. hétig.
De vele krónikus hányásom volt, szval mindent. Ahhoz képest most jól vagyok.
doki szerint a második babánál ritka, szval reménykedek, h most megúszom ennyivel. :)

Arwen:
Sok erőt nektek!
És tényleg szörnyű ami a magyar eü-vel van. :evil:

Toti:
biztos nemsoká Neked is sikerül. Én drukkolok. :)
Vendég

helló csajszikák!

Vagyok ám én csak keveset. Amennyire tudlak követlek Benneteket.

Fioona!

Annyira édi a kislányod. Egy kis tünemény. Én úgy vagyok vele hogy mindegy hogy nekem mi lesz csak egészséges legyen de azért egy picivel jobban kislány szeretnék! Pláne ha ilyen tündéri kiscsajt látok mint Lilla. Hát kitartás hozzá a huncutságaihoz. :wink:

Hajni!

Üdv újra "itthon"! :P Irigy érte hogy utaztatok. Kitartás a rosszullétet illetően bízzunk benne hogy ne tartson sokáig. Egy kis energiát küldök hozzá. Jó? +++++++++++++++++++++++++

Meri!

Örülök hogy semmi komoly bajod nincs ami nem orvosolható. Én is hiszek a tudatalattiban hogy sokmindent befolyásol de azért egy kicsit hitetlenkedve olvastam hogy tényleg az lenne a gond. Egyetértek Hajnival és szerintem is csak progihiányod van amit könnyen meglehet oldani. Remélem nem bántottalak meg soraimmal. Távol áll tőlem!!! Nem tudom már ki írta de ha lehet nekem is beírhatnád úgy a táblába a próbálkozási időt amióta elkezdtük és akkor nem kéne mindig átírogatnod! Nekem 2004 júliusban indult a babaproject!

Toti!

Csatlakozom a többiekhez. Jó hogy újra itt vagy. Igaz mikor én csatlakoztam Te már nem voltál itt. Sok sikert és mielöbbi babásodást kívánok. Hátha meghozzuk egymás szerencséjét.babáját!! :wink:

Kismamik!!

Nagyon szépek a pocakfotók. Igazán helyes kismamik vagytok!!!!!!!!!! Remélem mi alsó táblások is nemsokára ilyennel büszkélkedhetünk!! Hát a kisruhák amiket turiztatok nagyon jók!! Az én uncsitesóm is a pici születésétől kezdve folyamatosan turizik. Iszonyú jó ruhákat. Tiszta újnak tünnek. Teljesen megszállottá vált! :D

Vicky!

Megyeget a torna. A hét eljén annyirra túlzásba vittem hogy utána 2 napig alig bírtam menni. Szó szerint értsd. Iszonyúan szenvedtem. Taposógépem még nincs. Nem vettünk újat mert úgy néz ki hogy meglehet heggeszteni az enyémet! Nagyon jó lenne mert nagyon szeretem és nem szivesen vennék ezért másikat.

Porsika!!

csak csendben nehogy elkiabáljam!! Éljen éljen hogy már 2 napja nem hánysz!! Úgy látszik kezdődik a jó időszak a várandósságodba. ja és az is szupi hogy túljutottál a kritikus időn!! Ne izgulj biztos minden rendben lesz továbbra is. Kaphatnánk Tőled is pocakfotót?? Jó lenne. :wink:

Lányok!!

Képzeljétek. Ugye mostanába kb 3 hete elég intenzíven foglalkozom magammal. Torna szoli. Mindezt azért kezdtem el mert már éreztem hogy kell vmit csináljak hogy ne gondoljak állandóan a babára. Tehát továbbra is szeretném csak most próbálom élvezni az életet. A párom aki egyáltalán nem lelkis most teljesen megváltozot. Többször is szóváteszi a babát hogy már milyen jó lenne meg ilyenek. Hát eddig is akarta csak mindig ő nyugtatgatott engem hogy ne görcsöljek rajta majd jön stb stb.......
Mostmeg teljesen kifordult önmagából. Lehet azt hiszi hogy én már nem akarom annyirra?? :roll: Pedig mondtam neki hogy továbbra is szeretném csak már elegem van hogy állandóan csak rossz hírt kapok a dokitól.
Ja nekem kedden kell megjönnie aztán utána való héten uh. Drukkoljatok hogy minden oké legyen. Remélem ez a mostani cisztám is elmúlt és nem jött helyette másik. És akkor az azt jelenti hogy folytathatjuk a babaprojectet!! :D

Arwen!

sajnálod a nagyidat!! De tuti biztos minden rendbe jön és hamarosan hazamehet egészségesen. A férjedet mire kell pontosan műteni? Semmi komoly ugye??

Bocsi ha vkit kihagytam. De mire végigolvasok és elkezdek írni már nem nagyon tudom hogy kinek mit akartam. :oops:

Puszi.
csipcsab

Arwen!

Bocsi nem sajnálod=sajnálom. :oops:
csipcsab

Arwen, a nagymamádnak és a férjednek jobbulást kívánok, neked jó sok erőt és kitartást, és miközben a családtagokra figyelsz, vigyázz magadra is, jó?

Marietta, drukkolunk. Nézd, én nem láttam, hogy mondja a párod, amit mond, de azért, mert mondogatja, és most neki vált fontossá, az nem jelenti azt, h azt hiszi, Te nem akarod. Lehet, h eddig egyszerűen Te mondtad ki helyette is. Nyugodtan figyelj magadra sztem, ez mindenkinek csak jót tehet.

Hajni, annyival talán jobb a másodiknál, h az embernek vannak tapasztalatai, mi tesz jót. Marcus mellé van segítséged, h pihenni is tudj?
Ezt már Fioonától is kérdezni akartam. Néha olyan jó pár órát mást csinálni, aztán mikor újra együtt vagyunk a gyerekkel, nagyob ba türelem - mindkettőnkben.

Esztora, de jókat csináltatok. Mi a jövő héten megint nem jutunk el a kiállításra, de talán az azután következőn. Szeretnénk a csüt. esti múzeum pluszra, mikor plusz programok is vannak.

Képzeljétek, a fiam egy ovistársa meg skarlátos! Épp nemrég mesélte, h már ő is a barátja, szoktak együtt játszani. Aminek egyébként örültem... Klassz lenne még a himlő tetejébe beszerezni egy skarlátot is. (Hallottam már ilyet.) Meg nekem is. Pedig az éjszakai virrasztásokkal lehet, h az én immunrsz-em is alulműködik... (Álmában kaparja magát, ha meg nem alszik, fújást kér...) Megindítom a rohamot c-vitaminnal, mézes kakukkfűteával és mandarinnal. Van még ötletetek immunrsz-erősítésre?

Kép

Kép
nán-dorka

nán-dorka:
igen, van, de többnyire akkor mikor dolgozom.
szval pihenni nem nagyon tudok. Meg Marcus anyás, szval ha nem vagyok itthon elvan a mamákkal, apjával, de ha meglát, senki nem jó neki. :?

immunerősítésre:
grapefruit csepp. Ökonetes, mi ezt használjuk, sztem nagyon jó.
Vendég

Na, kijavítottam az alsó táblát.
Nézze meg mindenki, hogy jó-e a dátum:

Kép
Kép

Toti: ügyes vagy.

meriann

Helló Lányok!

Vettem ma reggel e vitamint. Már be is vettem az első szemet. Hát nem tudom mit várok tőle de hátha jó lesz vmiben?! :roll:

Meri!

Köszi a tábla javítását. Nekem oké! Hát nem volt vmi jó érzés látni a dátumot. Úgy látom én küzdök a legrégebb óta?! De sebaj majd Ti meghozzátok az én babámat is!!! :wink:
csipcsab

Marietta: mi is évek óta küzdünk, (szünetekkel) de én az utolsó szünet utáni első hónapot írtam be. Azért, hogy opitmista tudjak maradni.

meriann

Uhhh!

Bocs Meri ezt vmiért nem tudtam hogy Ti is évek óta szeretnétek! Pontosan mióta? Mindegy nekem így is jó a táblába. Most egy ideje én nagyon optimista vagyok remélem meglesz az eredménye. Persze biztos leszek még befordulva amikoris ápolgathatjátok a lelkemet. :D

lehet hogy a szoli miatt érzem jól magam nem? A télbe egy kis fény!! Mert én imádom a napot és a szoliba olyan mintha egy kicsit nap érne.

Meg persze most elvagyok foglalva mindennel. csinosítgatjuk a lakást. Hétvégén is a bricostorba voltunk vásárolni. Most ezek a dolgok lefoglanak engem.
csipcsab

Mi egész pontosan ha jól emlékszem 2004. augusztusától próbálkozunk, aztán vagy vetélés, vagy valami vetélés szerű, vagy a türelmetlenség miatt ideig-óráig felfüggesztjük hosszabb-rövidebb időre a próbálkozást. Legalábbis kb. ettől nem védekezünk komolyabban.

meriann

Sziasztok!

Toti szép tavaszi képein felbuzdulva, hoztam nektek én is egy kis hangulatjavítót.
Kép

Hajni sok jót hallottam a grapefruit cseppről, de semmi konkrétat. Elmesélnéd hogyan használod, és mire?

Nán-dorka, nem tudom pontosan mire gondolsz, de nekünk csak egy nagymami van itt, aki dolgozik. A bátyámra nem számíthatok, :( és rajtuk kívül egy rokon van még itt, de hát ők se tolonganak, sőt voltak célzások, hogy ő nem igazán tudja elviselni a más gyerekének sírását. Ezek után nem kérem őket, hogy vigyázzanak Lillára. Szóval nem vagyunk elkényeztetve. Remélem az újabb fertőzés már elkerül titeket! A skarlát mennyire veszélyes a babára?

Marietta én is így voltam vele, mint te, hogy jobban szerettem volna kislányt. Igazándiból most is megvolt az érzelmi vihar, mikor a doki mondta, hogy TALÁN fiú. De szerencsére túl vagyok rajta. Most már azon izgulok, hogy ha mégis lány, ne okozzon gondot, hogy fiúnak várom. :wink:

Vicky nagyon édes a vonalzód!

Arwen remélem minden hamar rendeződik, és most már zökkenő mentesen átvészelitek ezt a nehéz időszakot. :( Ehhez erőt és kitartást kívánok neked!

Nem is meséltem, vettünk 12 tetra pelust, (sajnos csak otthon vettem észre, hogy könnyített szövésűt :x ) meg olyan tetra fürdő lepedőt, amit Nán-dorka ajánlott. Remélem beválik. Itt sajna nincs Cora a közelben. Tegnap ki is mostam őket, 2× is, mivel a szél feldöntötte a szárítót, és mind a füvön landolt. :evil:
Mennem kell, még jövök!

KépKép
KépKép
fioona

Csipcsap!
Kicsit irigyellek, amiért szoliba járt. Én is minden tavasszal szoktam menni, hogy nyárra legyen egy kis színem, de az idén kihagyom.

Hajni: Üdv újra köztünk.
én is a 7+0 hánytam először, utána 8+3, aztán 8+6-tól naponta. Ez még sajna ma is tart. De szerencsére, ha reggel túl vagyok rajt, utána valamivel jobb a gyomrom, és a kaja is megmarad.

Arwen: nagyidnak jobbulást, ma már biztosan több mindent mondanak. Ne aggódj, első a baba.

Fio: Édes a kislányod. Remélem a szótfogadás hamar visszatér fő tulajdonságai közé.
vivi79

Sziasztok!

Hajni,
jobbulást és kevesebb hányást neked. Jól megdolgoztat az a picur.

Fiona,
tündéri ez a kislány még mindig :)

Arwen,
nagyon sajnálom a nagyid, remélem, hamaosan minden ok lesz.

Merike,
jól döntöttél szerintem, hogy ráncba szeded magad. :) Nem árt egy kis testi, lelki tisztulás időnként.

Marietta,
veled is abszolút egyetértek! Remélem eltakarodott a fránya ciszta.

én meg panaszkodni jöttem kicsit.
Voltam UH-n a dokinál. Közölte, hogy a bal oldali petefészkemben nagy valószínűség szerint ismét endometriózis van, úgyhogy legszívesebben már most visszaküldene a másik dokihoz :( De azt mondta utána, megnézi majd menzi után is, hátha mégse az. amikor mondta, hogy megint endó, azt hittem, lefordulok ott a székről. Nem tudom, mi lesz megint, mert újabb műtétre nem vagyok felkészülve, ha meg endó, akkor nem lesz babám anélkül. Úgyhogy most kb 2 hét reménykedés következik, hogy hátha tévedett a doki... jajj Csajok, olyan rossz kedvem lett. :cry:

Kép
bodzi

Fel a fejjel Bodzi, nem lesz ott semmi két hét múlva. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Legalábbis endó, az nem.
Nagyon drukkolok! És légyszi próbálj pozitív lenni.
Dobd ki az ablakon a rossz kedved! Küldök Neked jácintot, így virtuálisan:
Kép

meriann

Köszi, Meri
Tündér vagy :lol:
És a virág is csudaszép.
Mostmár nem látom olyan tragikusan a helyzetet, mint reggel.

Kép
bodzi

Bodzi, ne törj le! Próbálj pozitív maradni, így nagyobb az esély!
Még tévedhet is a doki! Csatlakozom Merihez, drukkolok neked ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!

Küldök neked virágot én is, mert abból soha nem elég!!!!
Megy egy nagy ölelést!
((((((((( :D ))))))))))))

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Bodzi! :cry:
Ha kiújult volna az endód, azt biztosan éreznéd, nem? Vannak panaszaid? Érzel bármi változást? Amikor volt, érezted hogy van, igaz?
Tuti csak elnézett valamit a dokid. Nagyon remélem, hogy 2 hét múlva beigazolódik, hogy tévedett.
Szorítok Neked nagyon.
vivi79

Fioona
:P :P Köszönöm.

Vivi,
pont amiatt lepődtem meg, mert most végre hosszú évek után jól vagyok.
Na OK, rábeszéltetek, hogy nincs ott semmi.

Kép
bodzi

Bodzi az utolsó mondatod a lényeg!

voltam körúton ma vettem is egy szatyor cuccot.kisebbet nagyobbat.fotózok majd és felteszem a képeket.most össze kellett pakolnom mert jön drága Kati nénim takaritani.
vasárnap baba börze lesz itt nem messze tőlünk egy iskolában,Anyuval megyünk megnézzük mik lesznek.
tegnap elég sz..l voltam én is.mindentől hányni tudtam volna de szerencsére nem volt eredménye.igy aztán jót vacsoráztam Arinál (őt köszöntöttük)azért ittam egy kis colát és hatásos volt.

Bridzsi

Kép
esztora

Fioona:

Rövid leírás a termékről :
Olyan tipusú grapefruitmag kivonat, amit bébik és gyerekek is használhatnak, mivel alkohol mentes, valamint nem keserű, nem mar. Glicerinnel készült.

A termék tulajdonságai :
A grapefruit-mag csodálatos tulajdonságaival kapcsolatosan számtalan kutatás folyik szerte a világban. A magok kivonatát természetes antibiotikumként, nagy hatékonyságú vírus- és gombaölő szerként tartják számon. A kivonat már igen csekély mennyiségben sikeres volt több száz különböző baktérium- és vírustörzs, gombatörzs és parazita elpusztítása esetén, a hasznos baktérium-törzseket viszont csak túladagolás következtében károsítja. A készítmény hatékony fertőzések elleni védelemben is.

A grapefruit-mag-kivonat bioflavonoidot, glikozidot, C vitamint és fehérjéket tartalmaz. A készítményt a gyümölcs magjából és a gyümölcshús egyes részeiből nyerik. A mag hatóanyagai elpusztítják a kórokozók citoplazmájának membránját és szabályosan "kiéheztetik" őket anélkül, hogy az emberi szervezetet károsítanák, ezáltal természetes módon semmisíti meg a vírusokat, baktériumokat, gombákat és parazitákat.

A Grapefruit-mag-csepp hatóanyagai elsősorban a gyomor- és bélpanaszok, gombás betegségek, bőrgombás betegségek, megfázások, torok-, orr-, fülfertőzések, köröm-, fogínygyulladás és hüvelyfertőzés esetén váltak be. A felhasználók naponta tapasztalják a különleges, alkoholt nem tartalmazó, az Ökonet cég számára kifejlesztett készítmény hatékonyságát új és új területeken. A legújabb kutatások alapján a fertőtlenítés természetes és eredményes új módszerét jelentheti a kórházak fertőző osztályain, a műtőkben és az ivóvíz, uszodák vize és tiszítóüzemek kórokozóktól mentesítése területén is. A grapefruit-mag anyagai természetesen gyorsan és káros melléktermékek keletkezése nélkül bomlanak le - így nem károsítják a környezetet sem.

A Grapefruit-mag-kivonatot külsőleg és belsőleg, szervezetünk és környezetünk fertőtlenítésére egyaránt használhatjuk.

Felhasználási területek:

Vírus-szemölcs (verucca), herpesz vagy nátha esetén

A szájüreg és a fogak , kisebb fekélyek, szájpenész, gombás fertőzés, rossz lehelet, szuvasodás, fogkő, fogínygyulladás esetén

A torok és az orr fertőtlenítésére nátha, köhögés, rekedtség, torokfájás, gégegyulladás esetén

Szőrtüszőgyulladás, vágott seb, bőrkiütés, övsömör, ekcéma, szemölcs, bőrgomba, korpásodás, fejtetű esetén külsőleg

Gyomor-, bélrendszeri problémáknál: hasmenés, gombásodás estén, ezen kívül étvágy- és emésztésjavító, segít a normális bélflóra rendezésében

Aromaterápiás módszerként a fürdővízhez keverve, vagy inhalálásra, gargalizálásra

Sebek kezelésében avokádó- vagy olívaolajjal elkeverve, ecsetelő-szerként alkalmazva hatásos

Kiváló konzerváló hatása miatt befőttek eltevésekor, természetes kozmetikumok tartósítószereként meggátolja a penészedést

Krémekbe keverve hatékony ellenszere az ekcémának, herpesznek, pattanásoknak, fertőzéses eredetű bőrkiütéseknek

Izzadó lábak, intim testrészek szagtalanításában szintén hatékony

Háztartási fertőtlenítőszerként is rendkívül eredményes: élelmiszerek - zöldségek, gyümölcsök, húsok lemosására, takarításnál, klímaberendezések, hűtőszekrény, úszómedencék, házi szökőkutak, betegszobák fertőtlenítésére, penészedés gátlására, mosásnál ruhaneműk fertőtlenítésére

Használati útmutató:

A Grapefruit-mag csepp használata előtt kérje ki orvos, természetgyógyász vagy gyógyszerész tanácsát. Belsőleg alkalmazva általános használati útmutató: naponta 2-3 alkalommal 3 cseppel kezdjük, majd lassan emelve a dózist kb. egy hét elteltével érkezzünk el a 3 x 15 csepphez. Ezt követően újra csökkentsük kb. egy hét alatt az adagot. A kivonatot akut problémák esetén szakember által meghatározott ideig szedhetjük! Túlzottan nagy adagok szedésekor esetleg fejfájás, hasmenés és hasi görcsök jelentkezhetnek. Figyelem! A kivonat a szembe nem kerülhet! Kizárólag hígítva használjuk! Hígítatlanul szemölcsök, láb- és körömgomba esetén használható külsőleg. Citrusallergiában szenvedők nem szedhetik. Csecsemőknél és kisgyermekeknél kisebb adagot használjunk. Várandós anyukák is szedhetik.
Vendég

Fioona:
viszont csak ezt az alkoholmenteset vedd. Van a gyógyszertári, az nem jó. Az alkoholos. Ez 3700 ft kb, de sokáig elég.
Én rakok a mosógépbe is pár cseppet, fertőtlenít.

Marcinak meg akkor adom, ha náthás, vagy ha vírus van. Akkor napi 3-4 cseppet vízben.
Ha csak immunerősítésre kell akkor napi 1 csepp elég.

Bodzi:
drukkkkkkk
és nem lesz semmi baj. Lehet a doki az érésben lévő tüszőkre hitte. Sokan elnézik. :?
Vendég

Köszi Hajni. Ahogy olvastam, nekem is a mosás jutott eszembe. :)
Bizti veszek, mert Lillának is volt szájpenésze, lehet a másik bainak is lesz. A boraxos ecsetelő, elég sokára hatott.

Köszi mégegyszer! :D

KépKép
KépKép
fioona

Akit érdekel a www.cora.hu oldalon meg lehet nézni a baba-mama hetek akcióit.

meriann

Kép

ime a mai termés!pluszban az Elmos pizsigatya.

Bridzsi

Kép
esztora

http://www.bodasbetti.atw.hu/

ezt az oldalt szeretném figyelmetekbe ajánlani,barátnőm húgáé.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok lányok!

Bodzi, fel a fejjel, kérj gyógyító angyalokat, és mond nekik, hogy ha bármi bajod van, gyógyítsák meg. Szorítok érted.

Arwen, gyógyulást a mamádnak, a párod meg minél hamarabb álljon lábra!

Nándorka, a tesóm 4 évvel fiatalabb. Csobánkára járt akkor suliba, mert abban az időben /80-as évek/ még nem voltak a közelben hasonló intézmények. 7 évig járt oda, addig nem is igazán tudtunk összeszokni. Különben nagyon szeretjük, és nagyon szeretetre méltó emberke.

Akinek illetékes, szóltam Vukknak, hogy inkább jöjjenek hozzám! :)
Én vállalom, akár minden nap többször is.:)

Kérjük a ruhás képeket!

Én is mennék már turizni. :oops:

Nekem még mindig nem jött meg, ha reggelig nincs hír, akkor csinálok egy tesztet. Majd holnap mondom mi újság.
A hasam eléggé fáj lassan egy hete. Ma hányingerem volt, de hát ez nálam ilyenkor nem újdonság, egy gondolat, és már jön is a hányinger. :lol:

Ma suliban voltam, azt hittem, soha nem érek haza. Majd elaludtam egész nap, ott meg csak nyomták, nyomták az okosságot. Holnap lógok, megyünk Zolival Bécsbe. Bár nem sokat leszünk, csak megyünk és jövünk /ő dolgozni megy/, de rossz lett volna egyedül elengedni.

Ráadásul ma derült ki, hogy a vizsgaidőszak kb 1 hónappal hamarabb kezdődik, mint számoltam, úgyhogy hiába akartam előtte letudni az esküvőt, pont a közepén lesz. Na nem baj, majd megoldom. :wink:

Nikó

Kép
nikóska

esztora, látom, közben megérkeztek a képet, csak kicsit lekéstem:)

Kép
nikóska

Sziasztok!
Vagy megint nem tökéletes valami a gépemben, vagy még nem járt itt ma senki.
Hogy vagytok?
vivi79

Nikó!
Mi újság a teszttel? Csináltál? És? Várom a beszámolót, és szorítok közben!
vivi79

Sziasztok Drága Lányok!
Tegnap egész nap nem ment a net:( Jellemző, pedig nagyon kellett volna, mert a felvételihez is meg akartam nézni, hogy hova érdemes jelentkeznem...a jó andragógus ugye holtig tanul :D:D:D:D

Niko:D:D:D
De izgi! Csináltál már tesztet? Nagyon drukkolok, ránk fér egy újabb kismami!!

Hajnika:D
Remélem a dokinak igaza lesz, és vuk hamarosan elhagy benneteket. Én azért-két nap szünet után- ma reggel megint kitaccsoltam a kávé-illattól, de mivel üres volta gyomrom nem volt gáz. :)
Ti mikor mentek legközelebb uh-ra Kisnyuszival?

Vivikém:D
Remélem azért lassan nálad is alábbhagy a hányós-korszak. Hihetetlen, hogy már a Te Baábd is 10 hgetes, hogy megy az idő!!

Bodzikám:D
Fő, hogy optimista vagy, nincs ott semmi gond, két hét múlva csak két szép egészséges petefészket, meg egy szép, egészséges méhet fog látni a doki!!

Marietta:D
Örülök, hogy egyre pozitaívabban állsz a dolgokhoz, az meg természetes, hogy néha magad alá zuhansz, hisz tényleg rég küzdesz a Bébiért. De biztosan meglesz az eredménye!!
Valamelyik nap mostmár tényleg rádumálom Apát, hogy csináljon képet, és rakok fel :D

Fioona:D
Olyan gyönyörű az a gyöngyvirág! Az egyik kedvencem! Nálunk is van a kertben egy csomó, majd fotózok, ha kinyílnak:D

Arwen:D
Remélem jobban van a Nagyid!

Millió puszi mindenkinek:D:D

porsika

Bodzi, nagyon drukkolok én is!!!!

Hajni, kösz a grapefruit-mag leírását. És hol lehet hozzájutni?

Esztora, nagyon jók a rucik. Egyébként Elmot mi is szeretjük, a neten szoktunk játszani néha Elmoval, és nekünk is volt, csak nekünk elmos egybepizsamánk. (Én szeretem bebugyolva tudni éjszakára a fiút. Body, egybepizsama - mint a rugi - és hálózsák. :D )

Adri, hogy alszol mostanában? Jól? És háton? (Én néha azon kapom magam, h majdnem hason. :shock: Hogy hogyan csinálom?)

Kép

Kép
nán-dorka

Nikónak megy a drukkkkkk!

Gyönyörűek a virágok, tényleg. Nálunk meg idén a hóvirág sem bújt ki. :shock:

Kép

Kép
nán-dorka

Porsika, akkor ezek szerint ritkulnak Vuk látogatásai, ez jó hír. Nemsokára már csak akkor fogod viszontlátni, mikor a picikéddel állatkertbe mentek! :) Többi vukosnak is ezt kívánom!

Kép

Kép
nán-dorka

Esztora,
megnéztem a honlapot. Olyan szörnyű, ha ilyen történik az emberrel, de szerencsére előrelátó a leányzó is.
Ilyenkor jövök rá, hogy nekem tényleg semmi bajom nincs.

Nagyon aranyosak a ruhák :)

Nikó,
mizujs???????? Itt nézegetem 5 percenként, mikor jössz.

Porsikám,
Te jól vagy?

Kép
bodzi

Sziasztok!

nálunk is behalt a net este...mondjuk kb 2 óráig nem tudtuk használni.
köszi Nándorka én is nagyon örülök a cuccoknak mondjuk szoktam irni a júl.babák topicba és ott szerintem szinte teljesen leszavaztak a turkálos ruháim miatt. :wink:
én turkálok továbbra is!!!!!!annyi mindenre el lehet költeni a többi pénzt de hát ebben mi itt hasonlóan gondolkodunk.

Bridzsi

Kép
esztora

Nikó!

Ez nagyon izgi. Remélem előrukkolsz egy kétcsíkos teszttel!
Mennek a drukkok.+++++++++++++++++

Vivi!

Te engem irigyelsz a szoli miatt én pedig Téged a baba miatt. :D
Hidd el én is inkább kihagynám a szolit csak végre lenne már vki a pocimban. :D Inkább legyek olyan fehér mint a hó!! :lol: :lol:

Bodzi!!

fel a fejjel csak pozitívan!! Tuti hogy ez most csak vmi tévedés. Hisz ha megint ott lenne az endó akkor igen fájdalmasan mensiznél. Tapasztalat. És nem fáj a hasad nagyon mikor megvan ugye?

Lányok!

nekem ma reggel megjött. Ami azt jelenti hogy jövő héten dokihoz menni uhra. Annyira izgulok hogy mi lesz. Remélem végre folytathatjuk tovább a babaprojectet.
csipcsab

Sziasztok!
Abban bíztam, hogy korán reggel már nyúlhatok a táblához, mert Nikót a fentibe kell átrakni. És hagy minket halálra izgulni.
Remélem hamarosan jelentkezik jó hírekkel.

Esztora: szépek a rucik nagyon.

Tegnap vettünk egy digitális mérleget. Tudjátok 10 dkg eltérést is mutat. Szóval kezd körvonalazódni, hogy bizony ám, már csak azért sem akartam kismami maradni, mert ott bizony méregetnek folyamatosan. Eddig haragban voltam a mérleggel, de most szembenézek a problémáimmal. Felírtam a mért adatokat, kg, zsír és víz tartalmam. Hát úgy pofáncsapott a kijelző, hogy alig tudtam magamhoz térni. Mit gondoltam duci vagyok és 50 kg?
:oops: Őszintén szólva azt. Erre szükségem volt, hogy meginduljak a komolyabb fogyás útján. Hatodik napja 13-kor eszek utoljára és semmi bajom. Tornázom is ha van időm és kedvem, és rendszeresen masszírógépezek is. Ebben még a párom is segít. Mert a korábban már elkezdett fogyókúrára pontot tett a kismamiság vélelme.
Az egyik ismerősöm ezen technikával 30 kg-ot dobott le magáról. Annyit én nem szeretnék.
Ja, és a páromnak 6,5 év után először mondtam meg hány kiló vagyok.

Nálunk végre elolvadt a hó, jók az utak erre az előbb újra esni kezdett. :( Ide azzal a tavasszal már.

meriann

Bodzi köszi hogy megnézted.sajnos full részeg volt a csaj aki vezetett
(úgy tették be az autóba) és Betti beült mellé. :evil:
kb 30-al csapodtak egy fának nem messze az étteremtől.a vezetőnek semmi baja nem lett.sőt megsem látogatta Bettit egy idő után.kapott 1 1/2 évet.nem tudom most hol tart az ügy mert összevissza fellebeznek.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Dragaim!

ma be kellett jonnom dolgozni :(
Gyorsan beneztem hozzatok!

Bodzi,
nagyon drukkolok,mert nem lesz ott semmi 2 het mulva,tudom!!nagyon fontos a pozitiv hozzaallas,tudod :wink: :wink: :wink:

Esztora,
arik a ruhak nagyon!!!
megneztem a honalpot :( A konnyem is kicsordult :(
Istenem....

Marietta,
a fo,hoyg pozitivan allj a doogohoz es akkor az Uhn is minden ok lesz,hidd el!!! :wink: :wink:

Niko,
varunk a hirekkel,de jo lenne ujabb kismami!!!!!

Sajnos most csak ennyit tudtam irni,de igyekszem ma meg jonni,remelem nem lesz bolodnokhaza,mert azt mar nem viselelm tul jol :roll:

Koszonom,hoyg gondoltok rank,Nagyimnal tegnap is voltuk,volt tegnap is vesegorcse(uyg nez ki vese bar meg mindig ketelkedunk...mert pl etvagya abszlout nincs...) vesehomokot latnak az Uhn...
Most ezerrel iszik,remeljuk kijon,mert ha nem,akkor vagy mutet vagy kateterrel kimossak vagy mi :(
Holnap megyekmegint EKGra,aztan ahazidokihoz,drukkoljatok,hoyg minden oke legyen!!!

Meg jovok!
Pusz

Kép

Kép
arwen07

Csipcsap:
:cry: sajnálom a mensit, de a jövő hónap már biztosan a Tietek lesz.

Meri: itt ragyogóan süt a nap, szép idő van. Küldtem a napocskát kelet fele, majd már érkezik Hozzátok is a tavasz.

Nem tudom írtam-e tegnap, de valahogyan olyan érzésem van, hogy fiam lesz. Nővérem is azt mondta hétvégén, hogy Ő egyértelműen fiút érez nekem. Kíváncsi vagyok, bejön-e a megérzés, mint Arwennél?

Holnap nem dolgozom. Megyek a választott dokimhoz UH-ra, utána pedig védőnénihez. Ha kapok képet, akkor csütörtökön jelentkezem vele.
vivi79

Vivi,
holnap akkor nagyon jo lesz Neked!!!!!!!! :lol:
remelem kapsz kepet,es be tudod tenni!
Kivancsi vagyok bejon-e a megerzesed :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?