Új privát üzeneted érkezett!

Napvirág
azért Szegedre megyek, mert oda busszal is el tudok jutni, nagyvárosban még nem vezettem, meg nem is akarok :oops:
Amúgy Domokos Istvánhoz megyek.
Ha mégsem jön be, akkor majd szólok egy kis segítségért :wink:

Házitücsöknek gratulálok Lucához!

Móki
remélem, nem sokáig kerülget már a róka koma :wink:

Etike
várjuk az eredményeket, remélem, jók lesznek!
Vendég

Gota, Monyó!

Csajszik tündériek, és hát a sérók nem semmik!!!!!!

Nálunk most nem sok minden történik, hétfő voltam endokrinológusnál, cukor éhgyomri: tökéletes, megnézte az utóbbi hónapok átlagát is, azok is rendben. Sikerült nem túl sokat híznom az utóbbi egy hónapban, 60 deka, aminek doki is én is nagyon örültem az eddigi 2 kilókhoz képest. A vérnyomásom kicsit sggsztó mert 140/90-t mért, de tegnap a védőnéninél már jó volt, Szerintem izgultam a mérés miatt, és ezért ment fel. Elkezdetm több mint egy hete kismamatornázni, ami nagyon jó mert így nem fáj semmi, és a görcsik is enyhültek. Ja és betöltöttük a félidőt!!!! :D

Ha megszületik babóka, elölről kezdjük a viszgálatokat, ja és emelni kellett az l-thiroxint, mert még mindíg alul termel a pajzsmirigyem. :?

Kép
mók

Nanicke!

Fogyás hol tart???? Nem látom a vonalzódat!!

Kép
mók

hkitty22: mesélj majd mi volt Szegeden
napvirág: te is hogy mi volt a dokinál

Kép
horibol

Mók,
örülök, hogy nálad minden rendben van!
Hűűűűű és már itt tartasz! Megy ám az idő!

Most lassan megy a fogyi. De 108kg-nál tartom és -15kg.
De most nagyon éhes vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops:

Amúgy ma csináltattam egy általános vérképet. Teljesen jó, lett.
Tán ami lényegesebb belőle az a TSH:2,13 mIU/l
Az éhgyomri cuki meg 4,7 lett.

Pé után 7. napon meg megyek progi nézésre, ha már kaptam rá beutalót.
A többi hormont meg majd még meglátom!De ahhoz még keresnem kell egy jó dokit.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Kitty, nem nála voltam, remélem szerencsével jársz...

és az eredmények... jó sokminden van egy részét nem tudom h mi:
CA: 2,43 nmol/l P: 1,11
Vit-D3: 13,81
TEST: 0,59 - ennek orulok legutobb 5 korul volt :P
Prol: 182,2
LH : 9,2 FSH: 6,2
DHEAS:10,88
SHBG:48,02
TSH: 0,9
FT-4:17,8

INZ-Eh: 5,95 40 perc: 32,44

VC-0 : 6,1
8 perc: 6,4
40 perc: 12,5
120 perc: 11,6

nem tudom sajnos h mik lehetnek a jó értékek...
doki azt mondta cukorbeteg vagyok, s a met mellé kaptam még egy gyógyszert Galvus 50 mg...
3 ho mulval co.
napvirág24

Napvirág amit én tudok! Csak annyi, hogy a cukrod tényleg nagyon magas. A tsh-d tökéletes.

A többit meg majd megmondják a lányok!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Napvirag

Nálam is eléggé spéci dolgokat kért a doki, meg is lepődtek a laborban.
Ha jól tudom a DHEAS az az 1 számú mellékvese hormon.

Én ma nagy lépést tettem beiratkoztam a Holmes Place Fitness klubba, és ma reggel már lehúztam ott 3/4 órát.
Nem si tudom intenzíven mikor mozogtam ennyit utoljára.
Heti 2-3 alkalommal tervezek menni...
Vannak kilók amik leadásra várnak.
etike

Horibol
persze, hogy megírom, mi volt, hiszen itt a csajok már szerintem többet értenek hozzá, mint egyes orvosok.

Napvirág
most kicsit megnyugodtam, hogy nem ennél a dokinál voltál. Reméelm, ő már normális lesz.
Cukrod tényleg magas, de remélem, a gyógyszer helyrehozza.

Etike
hajrá torna!
Nekem nincs feleslegem, de az 1200nm-es kertünkben lehet tornázni, mire mindent kigazolok, rendbeteszek :lol:
Vendég

sziasztok!
megvolt a 12hetes uh. NT maga a tökély, orrcsont ábrázolódik, és a kisfiam úgy mozgott (miután a doki felébresztette) mint a motolla :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

j

de jó hirek :) úgy látom te már nagyon biztos vagy a fiúcskában :) legyen úgy :)

én ma megyek uhra,fél 5re :)

KépKép
bettike83

bettike!
kb 10 másodperce tartott a vizsgálat, amikor a doki megszólalt: mi az ott a lábai között???
szóval nem tutibiztos, de biztos :)
és íme ő:
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli,
nagyon szép képet kaptál a kisfiadról! :D

Napvirág!
Ez a cuki magas, de ne feledd, amit a múltkor írtam!
Nem feladni!

Eclipse,
drukk a vizsgákhoz!

Monyo,
nagyon szép Nóci baba!Sokat gondolok Rátok!

Gota,
haláli Rebeka, igazán kis formás!És ez a haj!? :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

itt van a kis drágám Smile szépen pulzált a szivecskéje,hihetetlen megható volt Smile a doki 1 héttel kisebbnek mondta,de pé szerint pont 8 hét ma. Kép

KépKép
bettike83

Jajj úgy örülök a baby képeknek!!!!!

Bárcsak nekem is lenne már lassan...No de majd lesz, én bízom benne!
etike

Bettike, grat. De ha doki egy héttel kisebbnek látta, akkor ez nagyon fontos. Főleg a 12 hetes uh-nál. Ott kell, hogy betöltött 12 hetes legyél, különben nem lesz pontos.

Én ezért megyek 2 hét múlva uh-ra, hogy pontosítsuk a baba korát.
mókica

etike

lesz neked is biztos :)

KépKép
bettike83

bettike!
nagyon komoly kép!
mókicának igaza van a terhességi korral kapcsolatban. mi is folyamatosan, a mai napig korrigáltuk a korát.

el sem hiszem, visszanézve a képeket, hogy ez a kis motolla, ami ma pörgött forgott a pocimban valamikor csak egy alig 1,5 mm-es felritkulásnak indult :o

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi, szép babód van. :D

Etike, nem feladni...Mindenki babásodik!!!! :) És a mozgással nagyot léptél előre!
mókica

gratula a babásoknak a többieknek pedig kitartás

Kép
horibol

az a baj h már junius 28ra bevagyok irva a 12 hetesre,akkor leszel 11hét 6 napos.

doki nem mondta h korigáljuk az időpontot.

és érdekes mert az lh teszt szerint és a pé szerint ma vagyok pont 8 hetes.

KépKép
bettike83

KépKép
bettike83

bettike!
vidd el a dokinak a görbédet! ;)
és az alapján beszéljétek meg a további vizsgálatokat.
enyimé babó pl volt olyan, hogy 3 hét alatt annyit nőtt, hogy közel +4 napunk lett hirtelen.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

az én számitásaim szerint ma pont 8 hetes.de végülis 1-2 nap +- lehet,de sztem annyira nem számit.másképpen nem jöhet ki csak 8 hetesnek.pont 42 napja volt a pé.majd megyek ugyis a védőnőhöz és majd megmondja mi legyen.

KépKép
bettike83

Köszi lányok a Rebeka dícséretet. mi jól vagyunk, bár babó egy kicsit náthás, így kedden megúszta a két hónapos oltást. amúgy 60cm volt és 5,07 kg. szóval bár keveset eszik szépen fejlődik.

Julcsi, Bettike,

szépek a babó képek.

na megyek mert felkelt a lányka.

Kép
gota79

ja és sajnos egy kicsit kötött a csípője, úgyhogy hordjuk a lábterpeszt. annyira nem hadakozik ellene.

Kép
gota79

gota

az a jó ha elviseli a picur.de reméljük hamar megoldódik és nem kell hordania.

KépKép
bettike83

gota!
szerencse, hogy tűri a picur a terpeszt :)

nagyon jó lett a terhelésem :) tiszta boldog vagyok :) 3,9 éhomi és 4,3 (vagy 4,1??? nem tudom, telefonon kapott érték) a 2órás cukor :) ás a HbA1c-m is tökéletes :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

j

akkor jupijééé :) örülök neki :)

KépKép
bettike83

Totál készen vagyok. ugye korábban írtam, hogy Rebeka hasfájós, és a doki által felírt gyógyszertári lötty jött be. kedden mikor voltunk irattam fel újat, mert 1hó a szavi, meg el is fogyott. az volt az újonnan felírtánl a furi, hogy babónak amikor beadtam, fintorgott, visszajött neki, és kb 20percet sírt utánna. azt mondtuk apcival, hogy nem adjuk neki, és kapta az espumizant. de nem jött be. ma újra nagyon fájt a hasa, gondoltam adom neki újra. ugyanúgy sírt, öklendezett. anyukám pont ott volt és megkóstolta. hát majdnem elhányta magát, azt mondta olyan keserű, savanyú, ecetes volt. ja amúgy az volt még a fura, hogy az elsőre az volt írva a szavi egy hó, naponta 3x5ml, és fel kell rázni. erre pedig 2x1kávéskanál nem kell felrázni és decemberig jó a szavi.
délután visszamentem a dokihoz írt másik receptet. azt mondta a két gyógyszer amit ő felírt ugyanaz. lehet más szirupot raktak bele, vagy kevesebbet. visszamentem a gyógyszertárba. a nő csak hebegett habogott. azt mondja lehet elírták a cimkét :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
holnap megyek vissza a gyógyszerért, de még lesz egy osztás, csak ma az idegtől semmi nem jutott eszembe.

Kép
gota79

ja és mondja a nő, lehet másik gyógyszerész csinálta. kérdem én, ugyanazt a gyógyszert két különböző gyógyszerész hogy tudja különbözőképpen megcsinálni???????????????????????

Kép
gota79

szegény pici lány persze h kihányta,nem lehet igaz h csak ennyire figyelnek,pedig egy pici babárol van szó.

KépKép
bettike83

Csak gyors bekukk....
Remélem mindenki jól van :)

Mi még egyben vagyunk, de doki szerint már nem sokáig. Igaz 12-re vagyok kiírva, de ha az időjárás így folytatja, akkor tuti megszülök előtte.

Kép

Kép
princzike

sziasztok.

szepek ababas Uh ak:)

princzike drukkolok.

napvirag sajnalom a cukrot,ez tenyleg bazi magas. :roll: de majd a bogyo helyreteszi.

Kép
monyo83

princzike

már azt hittük h babázol,de már nem sok idő :)

KépKép
bettike83

Naniczke, már ez is valami h alakulnak a hormonjaim öröm az ürömben

Etike, hajrá a mozgáshoz, menni fog a saját érdekünkben ha a cél szemünk előtt lebeg

Hkitty,
Juli, nagyon szép a motollád s örülök hogy a terhelésed is jó

Melinda, nem felejtem amit irtál mindig itt hallom a fülemben rengeteg erőt ad, nagyon köszönöm

Gota, ez felháborító, ott vágnak át ahol tudnak és még itt is… szegény pici lány

Princzike, mennek a drukkok h minden rendben legyen

Monyo,en is remelem h helyrejön

Remélem még idöben vagyok s nem merültek ki teljesen az inzulintermelő sejtjeim… rendeltem a neten két könyvet, egyik PH csoda a cukorbetegségre…a másik egy diétás receptes… kiváncsi leszek
Próbálok pozitívan gondolkodni nem bebeszélni magamnak a betegséget…
Ja s szigorúan elkezdtem dekázni, a reggelit is kimértem…
napvirág24

princzike!
de jó neked!
napok kérdése és a kezedben tarthatod :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

napvirág!

köszi a kis pókhasú nevében is a dicséretet :)

szerintem első körben a legfontosabb az lenne, hogy diabetológussal beszélni és dietetikussal összeállítani az étrendet.
minden igyekezet ellenére sem olyan, amit te otthon kimérsz és könyvből kinézel, mint amit szakember állít össze.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Nálam a helyzet változatlan. Még mindig nincs időm jönni. De akit érdekel itt alant a www re kattintva olvashat ezt azt.

Princike: Már biztos nagyon izgatott lehetsz :) Drukkolok, hogy minden rendben menjen!

Pocaklakók tüneményesek! Nagyon jó látni őket.

hofeherke

mara

nagyon drukkolok neked h te is nemsokára mutathatsd a pici pocaklakód képét :)

KépKép
bettike83

Merre van Mindenki?
etike

lányok úgy látom nagyon kihaltunk...hát mi van veletek :?: :?: :?: :) ne halasszuk már ki ezt a topicot...

lucuzs

eclipse,lóviné,melinda,eclipse merre vagytok?

KépKép
bettike83

Sziasztok! Megjöttünk a 4D-ről! A kistesó jól van, mindene a helyén, tündér volt, szopizta az ujját, éééééééééés, úgy tűnik nagyobb esélyünk van egy kisöcsire. :lol: :lol: :lol: Bár elég jól takarta magát a lábával meg a köldökzsinórral, de a doki fiút mondott. :lol:

És akkor egy kép (bocs, elég zavaros, de épp az ujját szopizza):
Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

lucuzs!
tündéri :D

vagyok ám mindig, csajok. olvasok, ha van mit. de nem történik semmi. csak várom, hogy jöjjön a következő és következő vizsgálat.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

lucuzs

de édeske :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Lucuzs!
Nagyon aranyos a kistesó!

Julcsi!
Mikor és mi lesz a következő vizsgálat?

Bettike!
Mikor mész legközelebb dokihoz?

Minden nap vagyok, de sok olvasni való nincs mostanában, és a vizsgálati eredményeket én nem nagyon tudom kiértékelni. Még az enyémet se.

Múlthét szerdán megint sikerült egész nap a kórházba dekkolnom. A szövettani eredményben nem találtak magzatra utaló jelet, otthon a tesztem még mindig pozitív lett. Vissza a kórházba, vérvétel + UHU. A HCG-m 170 volt, de az ultrahangon semmi problémát nem láttak. A babó már a műtét előtt távozott és a HCG elég lassan ürül ki a szervezetemből.

Mostanában elég sokat foglalkoznak az újságok az inzulinrezisztenciával és a hozzá kapcsolódó meddőséggel.
A Kismama előző számában egy olyan anyuka volt aki 2 lombikon volt túl. Kérte a vizsgálatot és spontán terhes lett 2-3 hónap alatt. A mostaniban is van egy anyuka 2 kicsi gyerekkel. Előtte évekig nem eset teherbe. És a G1 Intézet fődokija is irt egy oldalt a cukorbetegség/inzulinrezisztencia által okozott meddőségről. Itt már a nőgyógyászok is foglalkoznak a problémákkal.
Ma meg a Blikk honlapján olvastam. 4 év után vizsgálták ki, azóta már van baba.
franci

Istenem lányok, de jó nézegetni ezeket a képeket!

Lucuzs
Mi pont erről a fotóról maradtunk le. Nekünk is csinált ilyet. Annyira édes!

Köszönjük a drukkokat :)
Hát lányok. Szerintem nekem hamarosan közeleg a szülés időpontja, mert mintha jósló fájásaim lettek volna ma hajnalban 2 vagy 3. Na de majd kiderül.
Mondtam apának is, hogy meló ügyileg ne nagyon tűnjön el.
Kíváncsi leszek mit mond ma az orvos, ill a CTG mit fog mutatni. Ma szinte az egész napomat bent tölthetem a városban. 11:30 CTG, utána 14-tól nődoki. Semmi értelme haza menni, mert mire hazaérek és leér a fenekem a fotelben, már jöthetek is vissza.

-J-
Grat a kisfiúhoz! Végre! Idáig akit ismerek szinte mind kislány 2 kisfiú volt csak.

Kép

Kép
princzike

Franci
:cry:

Kép

Kép
princzike

Princzike!
Jaj, de izgulok, pedig te fogsz szülni hamarosan!!!!!
Jelentkezz be minden nap, ha nem jössz, akkor tudjuk, hogy babázol!
Melyik kórházba fogsz szülni?
franci

franci

28.-án megyek a 12 hetes uhra :)

princzike

nagyon drukkolok h minden rendben menjen :)

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?