[quote="meli1118"]G írta:meli1118abi,mindenkinek rosszindulatú az anyósa?Beáét tudom,Mókuska sem panaszkodhat.....és te?Úgy észlelem,ti még együt is éltek?!Nekem hála istennek nem sok vizet zavar,sőt őt szeretem nagyon...nekem apósom a kiállhatatlan,szerencse,hogy szeret engem....mert akit ő nem szeret,annak kész...!
Hát a legnagyobb baja velem talán az, hogy "elvettem " tőle az ő kicsi fiacskáját
de már sok minden lepereg rólam. Voltak időszakok amikor nagyon szemét volt, főleg amikor Kriszutiánnal terhes voltam. Egyáltalán nem akarta őt. utána az volt a baj, hogy nem dolgozom.
De közben volt olyan amikor a kórházból hazamentem és kb. 13 hetes terhesen ablakot pucoltam ő pont szabin volt, Na nekem nem vállalja azért a gyerkeket, mert én az ő házában valamit akarok csinálni
. na álltam a széken, Adri rángatta alattam a széket, ő meg nézte az ajtóból a fejleményeket.
A másik, ami mai napig nagyon fáj a magzatvízvétel után volt. Akkor sem segített. A szomszédasszony hordta Adrikát az oviba, mert hiábas volt akkor is szabin, nem volt hajlandó elvinni őt.
Mikor meg meglett az erdmény akit utolértünk telefonon annak szóltunk, őt nem sikerült. Mikor hazaértünk nem szólt ő fél óráig semmit, de már a páromnak is nagyon rosszul esett, hogy nem érdeklpi őt. Erre megállt az ajtóban és megkérdezte, hogy most már biztos, hogy fiú, mert akkor nem is kell....
attól függetlenül amit már velem tett, szeretem, és tisztelem őt, de megtanultam hallgatni mellette.
Biztos vagyok benne, hogy lesz még ő rám utalva, és akkor talán kapok egy köszönömöt mindenért.