Sziasztok Csajok!
Bocsi, de szombat óta egyszerűen nem volt időm netezni. Otthon nagytakarítottam, főztem, mostam, vasaltam, pakoltam. Ma meg annyi meló volt eddig, h. áááááá
De most itt vagyok, szépen végigolvastalak Benneteket, és sajnos látom, h. Nitácskánál gondok vannak.
Nita,
remélem megnyugodtál egy kicsikét, és olyat ne is mondj, h. nem lesz több babád! Itt a babaneten is olyan sok "reménytelen" helyzetben lévő lánynak lett babája!! Neked meg már van is egy tüneményes babád, úgyh. tessék megnyugodni és még az sem biztos, h. nagyon nagy a gond. Azért drukkolok és küldök pozitív enerdzsiket is!!
Babszi,
nagyon csini menyecske leszel! Bálint el fog áááájulni!
Nóri,
De aranyos vagy, h. észben tartod a vizsgámat, de majd holnap nézik meg a csajok.
Ja, képzeld tegnap este csináltam kókusztekercset a holnap miatt
Hozom bentre, mert már látom szervezkednek a Kollégáim. Gondoltam csinálok kis falatkákat, sajttálat, veszek füstöltsajtos pogit, kókuszos hasét ha esetleg a tekercsem nem jönne be. De Férjecske szerint ISTENIII! De szerintem elfogult...
Képzeljétek annyira édes volt a hétvégén. Volt összebújás szombat este, erre Drága megszólal, h. emeljem 'gyertyába" a lábam, mert az segíthet a babónak.
Olyan jót mosolyogtam rajta, mert szoktuk nézni a született feleségeket, és az egyik részben volt ilyen szitu, szerintem onnan vette. Persze úgy tettem, mintha én nem is hallottam volna erről a praktikáról, hadd örüljön!