Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt!

Nem is gondoltam,hogy már ennyien fent vagytok :D Na jó,majd ha gyerekem lesz(mármint a hasamon kívül) biztos megtudom :)

Meli!
Tényleg nagyon rendes vagy,hogy ilyen korán neki állsz főzöcskézni a férjeddel.Bár,aki este mást csinál :oops: annak csak ilyenkor van ideje :D
Köszönöm dícsérő szavaid.

Hajnoca!
Köszönjük,nagyon aranyos vagy.És reméljük,hogy ami feljön,az tényleg le is megy,főleg,mert jövő nyáron lesz a Bátyám esküvője,és addigra jó lenne,ha nagyjából visszanyerném korábbi formámat.Mondtam is neki,hogyha lehet,bírják ki augusztusig,hogy annyival is több időm legyen :D

Mókuska!
Tényleg szép nagy volt a pocid :D
Úgy látom,hogy mindenhol vannak a szülőknek ilyen húzásai,próbálj meg ne idegeskedni ezen.
A fürdetés nem lehetett semmi :cry: Ilyenkor örülök,hogy a férjem 7-15-ig dolgozik :D

Kis_Plutó!
Nincs otthon flucinar kenőcsöd?Nekem az szokott segíteni,ha valami kiütésem van :D
És gyere ma nyugodtan,én többségében itt leszek,max.néha csinálok közbe ezt azt :wink:

Málna!
Az a neves cikk nagyon érdekelne :)
És valóban kegyetlenek tudnak lenni néha a gyerekek,főleg ha a másik kicikizése a cél :cry:
A lánynevünkön egy kicsit elgondolkodtam,még mindig tetszik,csak az a bajom vele,hogy jan.30.án van Gerda névnap.Szegény gyerek nem elég,hogy karácsonykor születik,még a névnapja is lemegy januárba,az év többi részére meg nem jut semmi.
Vagy szerintetek ez hülyeség?
Én is úgy tudom,hogy vagy a kiskönyv kézhezvételétől,vagy a 12.héttől védett korban van a kismama,és nem mondhatnak fel neki.

KépKép
takido

Szia Candi!
Te még a számítógép szereléshez is értesz?
Amúgy a fenekem,meg a combom nekem sem volt a legkisebb,szerintem a legtöbb nőnél ezek a legkritikusabb testrészek :cry:

KépKép
takido

Á nem értek annyira, csak próbálkozom és most sikerült megjavítani.
Biztosan ezek a kritikus pontok, kéne tornázni sokat, de egyedül valahogy nincs kedvem :? Így inkább csak a szobabiciklit taposom.
Te szedtél föl már kilókat magadra Tüncivel?
Az a név, hogy Emma, nem tetszik?

Andi
candi

Értem :D
Pont ma reggel álltam a mérlegre,úgy kb.1 kilót szedtem fel,remélem unokatesóm se fog csütörtökön többet mondani :)
Nekem nagyon tetszik az Emma,általában a férjem húzza le a neveket.Leírok gyorsan párat,amit kiírtam,az Emma is köztük volt:Janka,Panka,Liza,Elza,Blanka,Boglárka,Hanna,Zelma,Lili,Lujza.Most mindent nem akarom felsorolni,ezek amik a legjobban tetszenek :D

KépKép
takido

Hűű.. nehéz lesz ennyiből szelektálni, de van mégidő bőven. Nekem most azért tetszik annyira az Emma mert már van kihez kötni, unokahugimat hívják így. És becézve: Emu, Emulla.
És egy átok kis tündérke :wink:
Hát ha íg mennek csak rád a kilók,nem is kell majd nagyon erőlködnöd, el fognak olvadni szülés után :)
Többiek, merre vagytok?
Málna mentetek már Anyukádhoz,
Bea: megígérted...hi-hi-hi :roll:
Plútó mi itt vagyunk, jöhetsz :wink:

Andi
candi

Candi!
Az a baj,hogy hiába írtam ki ennyit a férjem sorra huzogatja le őket a papírról,de mikor mondom neki,hogy akkor mondjon ő egy nevet,akkor hallgat :?

KépKép
takido

Sebaj, biztos majd megszületik az ötlet nála is. Van utónévkönyvetek? Abban rengeteg név van, hátha ott megtetszik neki valami?! :roll:

Andi
candi

Van utónévkönyvünk,meg végül is időnk is,ugyhogy nem vagyunk elkésve :D

Látom,mindenki eltünt :cry:

KépKép
takido

Hellóka!
itt vagyok, csak lementünk vásárolni ajándékot :) A keresztfiunknak most lesz a szülinapja.

Candi, akkor Te most otthonról írsz? Mindíg megkérdezem, de olyan titokzatos vagy :wink:

Dóri nekem is elég sok név tetszett, de a párom variált :( Mai napig a Berta tetszik nagyon.
Névnap , szülinap nekem dec. 12 névnap, jan 25 szülinap. közben ugye karácsony, annyira nem viselt meg, de én a gyerekek nevét próbáltam elszórni, ami Adrinál sikerült is. febr 22. szülinap, szept 8 névnap. Kriszti febr 26. szülinap, márc 13 névnap.
viszont Adri ha fiú lett volna akkor Levente lett volna, de mivel anyósom állandóan Levizett ezért nem lett Krisztike az :)
Krisztián ha lány lesz akkor Tamara lett volna. :)

Na eldugultam :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Én még vagyok kb 1 órát! :)
Plútó: a munkahelyemről írok, ezért nem vagyok délután meg holnap! :wink: Majd ha többet leszek otthon, beköttetjük oda is a netet, remélem hamarosan :wink:
És milyen ajándékot sikerült választani?
Nekem is 5 nap különbség van a névnapom és a szülinapom között, de megszoktam, és nem is nagyon ünneplünk mostmár névnapot, de gyerekként azért jobb lett volna ha külön kapok mindig ajándékot :lol:
Nekem nagyon furcsa nevek tetszenek: Fiú: Borisz Lány: Galina. De van még sok ötlet, de ezek a favoritok. A Tamara is köztük van! :wink:
Dóri te mit csinálsz? Házimunka? :?

Andi
candi

Látom senki nincs, biztosan élvezitek a szép időt4
Mindenkinek további kellemes pihenést. Hétfőn jövök! :wink: Kép
ANDI

Andi
candi

Candi!
Bocs,hogy itthagytalak,de sajna kicsit rendbe kellett vágnom a lakást+ebédet főztem,ill.ez még folyamatban van.

Kis_Plutó!
Ha fiúnk lesz,akkor Milán,vagy Levente lesz a neve.(a férjemnek nem nagyon tetszik a Milán,ezért jött a Levente :D )

KépKép
takido

Sziasztok

Rövid leszek.Máté nem alszik.Rombol a szobájában :?
Szülinap augusztus 2,névnap szeptemeber 21.Ez is elég közeli.
De szerintem azért momdennap gyereknap... :lol:

málna2162

Hello, fél napja olvasok...

Látom, épp nevekről beszélgettek. Fiúnévnek: Ond, vagy Buda??? Milyen jól lehet őket becézni: Ondóóóóóócska, illetve Budika, kisfijjjam, gyere ide iidesssannyyáádddhhhóóóó :lol:

Nálunk az öcsémet Misinek hívják, én meg ugyebár Kata vagyok. Amikor picik voltunk, volt egy köccccsssöögg testvérpár, aki a következőként becézett minket: Misi-pisi, Kati-Kaki. :lol: Na, azért mi is becéztük a fiút: Olivér-telivér.

Málna, előszöris gratulálok a vizsgáidhoz, másodszor kitartás, csak elalszik a lurkó. Vagy gondold csak el, milyen jó lesz. Este korán elalszik, holnap pedig csak 10-kor kel fel, addig lesz időd magatokra apával. (most pedig beleér a bilibe a kezem, és felébredek, mi???)

Mi ez a sok privi egymásnak??? Csak nézek.........

Dóri, óra még mindig sehol?? Sajnálom :cry:

Látom, Meli (is) milyen rendes, főzőcskézik a férjének. Én ma (sem) főztem, csak elugrottunk kajálni. 32 fokban a franc sem áll neki főzni. Ma hoztunk ismét követ a sziklakertbe. Lassan kész leszünk vele.

Muszkuru, talán te kérdezted, milyen az új pozíció!? (nem arról :oops: van szó lányok...) Megírom priviben, hogy a többieket ne untassam.

Bea, Takido, Málna tök jók a képeitek. Én úúútálom a fényképezőgépet, soha nem készül rólam jó kép. (lehet, hogy azért mert olyan ronda vagyok :lol: ?

Észrevettétek, hogy a 30 év alatti lányok estek itt eddig(!) teherbe? Többiek, mi 30 év felettiek, húzzunk már bele!

Mókuska! Honnan ez a név? Apával teljesen szent a béke? Remélem megünnepeltétek :oops: a kibékülést....

Tegnap este (apának nem árultam el, hogy lehet, hogy pé-m volt), és most én kéreckedtem rá, titokban, anyáék a másik szobában... és megint így aludtam. Most viszont ezerszer felébredtem arra, hogy "valami" jön ki belőlem :oops:

kata
hoppá

Kata,
erre szerintem az a legjobb megoldás, hogy teszel oda egy kistörölközőt. Mi is ezt szoktuk alkalmazni. :D
Nem kell teljesen beszorítani, mert akkor meg kiszáradsz. Saját tapasztalat :wink: .
Sajnos?! a felesleg kijön. Persze a sokszor említett technikák ebben is tudnak segíteni. :)
Én azt mondom, hogy ha nem tornázik az ember utána, akkor is tudják a fiúk-lányok, hgy hova kell menniük. 8)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!!!Hoppá,nem baj,ha érzed,hogy valami jön ki belőled!!Sokkal nagyobb az esély....én mindig úgy alszok!!!Én sem vagyok ám mindig ilyen helyre kis feleség,de most volt is kedvem főzni!!!!És reggel még jó hűvös van :wink:

Lányok,nekem gyerekkorom óta nagyon tetszik a Bence és a Fanni!És férjemnek is mindkettő...de mára már olyan gyakori lett mindkettő,hogy letettünk róluk :cry: :cry: különösen a Fannit sajnálom,mert azt tényleg imádom(Radnóti miatt is,aki kedvenc költőm)meg szerintem nagyon szép név....valamint nagyon tetszik mindkettőnknek a Levente,de....Levi... Gulyás Levi...gulyásleves....nem jó ez sem!Úgyhogy még nem jutottunk dűlőre(nem mintha nem ráérnénk :cry: :cry: )

Ma nem vagyok túl bizakodó....kijött néhány pattanásom,lehet,hogy csak a meleg miatt,de lehet,hogy azért mert meg fog jönni :cry: nagyon szomorú lennék :cry: :cry: még mindig van kb.8 napom...már nem bírom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nektek,kismamik,anyukák milyen volt a bőrötök?Nekem csak akkor van pattim,ha megjön,egész hónapban egy sincs....szóval nem túl biztató...

Na nem siránkozom!!!Hétvége van,pihenjetek sokat!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Hoppá, bizony nem baj az, ha valami folydogál :wink: lehet, hogy ez lesz a tuti befutó módszer :wink:

Meli a párod nem válogatós? Az enyém a karalábé hallatán is rosszul van :( Lehet, hogy sosem kóstolta :roll: ez is előfordulhat.Na amúgy sem könnyű főzni neki. Most meg ugye mind a két gyerek itthon van nem egy könnyű feladat. :(

Na amúgy én sem vagyok valami fotogén, és én sem szeretem ha fényképeznek :( Na a párom annyira nem is erőlteti :cry: pedig néha jól esne :(
A kicsi teste is tiszta kiütés, remélem csak a melegtől :roll: Semmi ujdonságot nem evett, vagy a csalánkiütés kijön amúgy is :?:
Mondjuk elég érzékeny bőrű, és amióta ővele terhes voltam én is az vagyok. a Persil mosóportól tiszta pötty vagyok, szóval magamnak külön mosóporba kell mosnom :( Lehet, hogy nála is az tetőzött, mert nagyon izzad a drágám. :(

Málna ma füvet nyírtál? Nálunk nem sok fű van, az meg a páromé :wink: nem is vagyok rá kíváncsi, hogy működik a fűnyíró :oops:

na megyek, mert bejelentkezett az uracskám, hogy ő is itt van. :lol: Jó éjszakát mindenkinek :!:

Gabi Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Helló!!Ki van itt??Ma végre sikerült telefonon beszélnem a Candival!! :lol: :lol: Igy is aranyos!!! :lol:
Kivel mi a helyzet??
Hoppá!!Nembaj,ha kifolyik!!Ami akar úgyis bennt marad!!Nekem is az esetek 95%-ában kifolyt!!És egyáltalán nembiztos,hogy akkor jött össze,amikor nem jött ki!! :oops: :oops:
Képzeljétek Apával mindig meghallgattatom a pocimat,és mindig aztmondta,hogy emésztek!!Anyuval ma meghallgattattam,és egyértelműen azt hallotta,hogy lubickol!! :lol: :lol:
Kéne egy sztetoszkóp,hogy Én is hallhassam!!Nincs valakinek valami ötlete? :shock:

Kép
bea27

Sziasztok!

Győztelek végigolvasni titeket.

Már itthon vagyunk holnap megyünk Balcsira. Anyukám nincsen jól, mert a cső amit a vesétől beépítettek neki bőki. hétfőn visszamegy a dokihoz. ma is volt az ügyeleten ott alkottak valamit, de estére ismét fájt neki. A héten kidolgozotam magam. Mindennap korán keltem, hogy tudjak a kertben dolgozni. Nálunk sajnos nem volt egy cseppnyi eső sem pedig elkélne.

Bea!
Sajnálom,hogy az anyósod ilyen majd megbánja. Isten nem ver bottal legalább otthon vagy s így nem tud idegesteni.

Meli!
Nekem is volt pattim mielött a teszt pozítiv lett ez azóta is tart sokkal pattanásosabb vagyok mint serdülő koromban.

Hoppá!
Veled mi a helyzet? Nálunk is szöktek mindig a kiskatonák a leggyorsabb odaér.

Vikike!
Mikor jössz legközelebb. Mi jól bírjuk a meleget semmi bajunk sem émelygés, semmi.

Hajnóca!
Üdv közöttünk!

Takido!
A kép nagyon jó. Nekem még nincs pocim, de a derekam az megvastagodott nagyon.

Málna!
Nálatok a beteg hogy van? Gratulálok a vizsgádhoz.

Mókuska!
Nagyon aranyosak a picik.

Kis_plutó!
örülök,hogy pároddal minden rendben van.

Anyusziszi!
Jó strandolást!
Ez aztán a romantikus este.

Nektarin?

Candi!
Te egy informatika zseni vagy gépszerelés s ezek aképek mindig olyan jó pofák!

Puszi mindenkinek.
bocsi ha valakit kihagytam.

Kép
nika04

Sziasztok!

Szokás szerint megint én zárom a napot :lol:
Napközben már nem jutottam ide, sütöttem muffint meg pizzát, jól el is fáradtam :? 6 körül meg kimentünk a gyerekekkel, még akkor is irtó meleg volt :roll:

Hoppá
A mókuska onnan ered, h mikor regisztráltam az Ildinek millió formálya volt már fent, sorra visszadobta a nickneveket. Aztán kinomban beirtam, h mókuska és ez lett a nyerő :lol: Mi nem vesztünk össze apával, csak kicsit haragudtam magamban. Szerencsére mindketten békés természetüek vagyunk és igazán soha nem szoktunk veszekedni, max. vitatkozunk -azt is röviden. Mivel egyikünk sem haragtartó 5-10 perc mulva már szent a béke :lol:

Takido
Mennyi lány név!!! :lol: Én nagy gondban lettem volna, ha Dani lánynak születik :? Első terhességnél volt a Liliána és a Fanni (ez inkább apának jött be). Nekem inditották a szülést a 41. héten (éppen hétfői nap) és vasárnap este jutott eszembe, h nem fixáltuk le apával, h akkor melyik név legyen :oops: Irtam neki egy rövid sms-t, h akkor lehet a Liliána? :lol: Fiu nevünk volt egy pár, de a Dániel tetszett a legjobban igy a második terhességnél nem is variáltunk. Akkor feldobtam lány névnek az Emmát, Violát, de semmi reakciót nem kaptam rá.. :roll:

Meli
Nekem nagyon vacak bőröm van sajna :cry: Jól megzavarják a hormonok is. Pl. ápr-ban voltam kozmetikusnál, még krémet is vettem náluk, h tényleg a bőrömnek megfelelő legyen... azóta is ragyás szinte folyamatosan :? Igaz nemrég volt meg a menszeszem szülés óta először normálisan, gondolom az is bezavart :twisted:

Málna
Ismerős aszitu :wink: Szerintem sem számit mikor van a szülinap és a névnap! Mi pl. névnapra nem is szoktunk ajándékot venni a gyerekeknek! Még gyereknapra sem kaptak külön. Ugysem tudják mi az! Egyébként meg akárhányszor vásárolunk mindig kap Lili vmit (persze nem akármit, lehet vele egyezkedni :wink: )

Hétfőtől Lili egy hetet anyósoméknál lesz. Ma mondta (anyós), h hétfőn Danit is kiviszik a telekre, h tudjak vasalni. Szerencsére már egész jól elvan órákat is nélkülem. Nagyon barátságos kiskölyök, ha foglalkoznak vele az nagyon meghálálja :wink: :lol:
Na jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska

Nika
Ugy látom nem csak én vagyok éjszakai bagoly :lol:

Kép
Kép
mókuska

Jó reggelt!!!!Mókuska zár,Meli nyit napok óta :D

Mókuska,Nika,nagyon megnyugtattatok,akkor még nem írom le ezt a hónapot!!!Az a helyzet,hogy a kozmetikus mondta,hogy akkor lesz szép a bőröm igazán,ha terhes leszek!Igazából nekem egyáltalán nem problémás,csak mensikor.....de így már nem aggódom....egyébként gyors helyzetjelentés:cn 25,hő 36.9fok!Ez jó nem ???Csak maradjon is így!!!

Mindenkinek szép napot,pihenjetek sokat!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Ja,Gabi!!!!Az én férjem nem válogatós,mindent megeszik!!!!!Iszonyú szerencsém van,mert ha nincs időm főzni,akkor sem dől össze a világ,készít magának valamit....rossz,mert amikor ő hazajön,én 98%-ban akkor dolgozom....és ő olyankor éhes...ha volt időm főzni nincs gond,előszedi,megmelegíti...ha nem főztem,akkor meg összeüt valamit!!!Főnyeremény!!!

Nika,ebben a melegben nehogy kapirgáld a kertet egész nap!!!Neked ilyesmit már el kell felejteni!!!De jó neked...én is mennék a Balcsira,csak tőlünk messze van :cry:

Na pusza

Kép Kép
meli1118

Hélló,lányok,ez azért túlzás nem??!!!Vagy csak én vagyok ilyen melegben ilyen itthonülős!!!Na jól van,gyűjtsétek a d-vitamint,pihenjetek,barnuljatok!!!!!

Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Látom mindenki pihizik :lol:

Meli
Mi sem mozdultunk ma ki! Igaz csak du. kaptuk vissza a kocsinkat... és arra még egy strandoláshoz is szükség lett volna

Dani ma ránk hozta a frászt. Lili drazsés mogyorót evett amiből Dani talált egy szemet a földön. Mire apa észrevette (csupa zöld volt az arca a drazsétól) már csak a fele mogyorót tudtam kiszedni a szájából. Még szerencse, h nem habzsol, egyre ügyesebben rágcsál.
Holnap gyerekmentes leszek!!!! A mai éjszaka után áldás lesz!!!

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Én nem nagyon napoztam. Ablakpucolás, és takarítás volt a napi program. Délután meg Adrikával Blankóztunk :)
Most legjobb bennt a szobában. Tibi a gyerekekkel ma kétszer volt a patakon, de mind a kétszer öltöztetni kellett manócskát. Először beleült a vízbe :roll: , utána megtalálta azt a részt, ahol fenékig ért neki a víz :roll:

Meli az én párom még nem is melegíti meg a kaját magának, ha én nem melegítek, akkor inkább hideget eszik :roll:

Délelőtt fociztak a betonos udvaron Krisztike meztelen alulról :wink: és ahogy rúgni akart a labdát és rálépett, akkorát esett :( Az állát horzsolta le. Még jó, hogy a fütyijét nem :roll:
mióta itt a jó idő tele van horzsolással :cry:
Na, de Adrika is.

további szép napot!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok Tesók!!!Egész nap csak 3-an voltunk!Eddig,mindenki estére frissül majd fel!!!!!Egész délután lustálkodtam,de reggel kigazoltam a kertet...amíg jó hűvös volt!!!!Apa meg persze kocsit mosot :roll: ismét...ez az új hobbija :lol:

De persze a meccs kezdete előtt kiköveteltem jogosultságom rá :oops:

Na megyek puszi

Kép Kép
meli1118

mosot=mosott! :roll:

Kép Kép
meli1118

Valami nem klappol a vonalzómmal:tegnap is,ma is a 24.cn-n vagyok!!!!!!!!!!????????????

Kép Kép
meli1118

Hello Meli, látom főleg te vagy ma aktív. Mi most jöttünk meg Háromfáról. Oda megyünk jövő hét végén, pecázni. Van ott egy isteni hely, nyugis tó hatalmas halakkal, meg egy új panzió. Péntek du megyünk, vasárnap estig. Már nem sokat kell kibírnod a tesztelésig.... Te! Nem kezd "kötelességgé" válni a szexuális életetek? Csak azért mert mondtad, hogy 2 naponta tesztek róla, hogy valami legyen... Nálunk néha sajnos úgy érzem csak "sajtoljam ki" apából az anyagot, aztán annyi... Szar dolog, de néha ez van.

Kata
hoppá

Szia Kata!!!!Képzeld,pont most mondtam neki,hogy mióta ennyit szexelünk egyre jobban kívánom a dolgot....a házban már mindenütt csináltuk és élvezzük!!!!!Persze nálunk is van,hogy fáradtak vagyunk,de nem baj...utána felfrissülünk :wink:

Hol van ez a hely?Jól hangzik!!!Fürödni is lehet ott?

Kép Kép
meli1118

Most jut eszembe,hogy egyedül a leendő gyerekszobában nem csináltuk még.....lehet,hogy ez hiba volt :shock: teszünk róla!!!!!!De ma már nem ....majd kedden :oops: puszika!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Hát:( ma reggel megjött, ezek szerint minden dolog amit "éreztem" az nem az volt.
De nembaj irány a következő hónap, bár ez a mensi nem olyan mint szokott.
Kicsit furi, eddig napra pontosan mindig megjött, egy kivételével, de akkor nem ettem, csak ittam.
Szóval valószínű a meleg, vagy nem tudom.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Csakhogy megint én lehessek az utolsó :lol: :wink:

Nektarin
Mit jelent az, h ez a mensi nem olyan mint szokott? Sztem még egyet tesztelhetnél :wink:

Meli
Gyerekszoba :lol: Lehet, h éppen az lesz a nyerő :wink:

Én szenvedek :roll: , a fejem nem fáj már folyamatosan, néha kicsit mutatkozik, de a nap nagyobb részében ok. Viszont most a füleim fájnak :cry: Este már sót melegitettem rá. Én nem tudom mi a franc van. Soha nem voltam fülfájós. Lehet, h huzatot kaptak?
Na megyek, drukkolok még egy kicsit a portugáloknak :wink: :lol:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Meli lemaradtál :twisted:

Miért van az, hogy iskolaidőben 7 órakkor alig tudom a gyerekeimet kirángatni az ágyból, most meg legkésőbb fél 7-kor itt rosszalkodik mind a kettő :cry: :?:
Néztétek az esti meccset? Nem volt semmi :roll: már csak azért szorítottam a végén a döntetlenért, hogy legyen hosszabbítás :roll: Nem volt semmi meccs. :wink:

Tesó apával tessék kikezeltetni magadat :wink: Fogad nem fáj véletlenül? Bár ha mind két oldal akkor attól nem lehet :(

Nektarin sajnálom :cry: Miben más ez a mensi :?:

Muszkuru, Candi nem kell sokat olvasnotok most :roll: elég pihenősre sikeredett a hétvége :(

Málna anyud jobban van már :?:

Mára nagy kánikulát mond :roll: , már eddig is az volt :roll:
a tegnapi munkám semmit sem ért :( Kipucoltam az ablakunkat, estére Krisztián ujra összetaperolta :cry: Tibi még nem tette vissza a függönyt és így elég látványos :cry:

Anyusziszi milyen volt a kirándulás?

Muszkuru, Ti sem fáztatok a hajón :) Jó volt az idő a hajózásra?

Kismamik, hogy vagytok?

Nika Neked jó, hogy semmi émelygés, semmi hányás :wink:
remélem később is ilyen szupi lesz a terhességed :wink:

Hoppá kényszerűség ide vagy oda, lényeg, hogy legyen eredménye :wink: Utána meg ugyis átértékelődnek a dolgok :wink:

Icu, Mamen rég voltatok, minden rendben veletek?

Na majd ha írtatok jövök!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!!!Gabi,fenn voltam ám korán,csak reggeliztünk és feltettem a krumplifőzeléket,hogy ne a legnagyobb melegben kelljen :lol:
Ablakpucolás....nekem is kellene,de két hete még azért nem csináltam,mert folyton esett...most a hőségre fogom :oops: ma lehúztam az ágyneműt reggel és abba a tíz percbe úgy belefáradtam,hogy le kellett ülnöm :?:

Felment a hőm 37,2-re!!!!!!!!!!Remélem itt is marad jó sokáig 8)

Nektarin,annyira sajnálom!!!De jó,hogy bizakodsz és nem szomorodtál el!!!!Majd a köv.hónapban :lol: lehet,hogy együtt lesztek Málnával!!Nekem ki a párom ebben a hó-ban??Persze ehhez az kell,hogy legyen bennem valaki!!!!

Mókuska,sajnálom,hogy beteg vagy!!!A gyulladásra nem biztos,hogy jót tesz a forró só!!!Nehogy csak rosszabb legyen!!!Nincs nektek,vagy a környezetedben valakinek Bioptron lámpája?Én mindig kölcsönkérem,ha ilyen bajunk van és gy-két nap altt helyrehozza!!Egyszer be kellene rá fektetni...de nagyon drága...80.000ft körül van...meg a fényterápia is nagyon jó,azt még nem próbáltam,de állítólag hatásos!!Gyógyulj meg!!!

Málna,Bea!!???És a többiek???Remélem ma többen leszünk!!Candi,dolgozol már???Gyere te is!!!Én ma biztos sokat leszek!!Puszi és szép napot!!

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt, ismét frissen, fitten már itt nyomultok.

Plutó, ez Murphy törvénye, hogy most már korán reggel ficánkolnak... Én néztem a meccset, hogy hány sárga lapot kiosztott??? Nem volt semmi, de ez már nevetséges!! :lol:

Mókuska, talán ideje lenne dokihoz menni, nem? Ez így nem normális, hogy ennyi ideje fáj valamid!!

Nektarin ,engem is érdekel, miben más ez a mensi? Lehet, hogy mégsem igazi mensi, csak beágyazódás???
:roll:

Málna, anyukád jobban van már?

Aki kirándulni volt meséljen, mit látott...

Meli, fürdeni nem lehet a háromfai tóban, de a nagy fogások kárpótolni tudnak. Én nem szerettem pecázni, de amióta a tesómék megtalálták ezt a helyet, mániám lett! Reméljük a hőd fent ragad, és nem akar lejönni!! :wink:

Tényleg szed valaki folsavat? Pár napja vettem, de nem tudom érdemes-e szedni.

Itt már rettenet meleg van... Kismamik, ma ne nagyon merészkedjetek sokáig a napon lenni, hátha a bébik nem szeretik.

Kata
hoppá

Jó reggelt!
Nektarin: :( nagyon sajnálom, de igaza van a többieknek, ha ez teljesen más pirike és nem túl sok , lehet benne valami????? Írd meg miben más?
Hoppá: Klassz hely lehet ott a tónál és biztos könnyebb is ott elviselni ezeket a melegeket! Nincs sok szunyog? 8)
Mókuska: nem használtok véletlenül ventillátort? :roll:
Plútó: csvarosan működnek a gyerekek, kiélvezik minden percét az otthonlétnek, ezért kelnek korán :wink: . Mit tudtok csinálni ilyen elegben? Mentek a patakra?
Dóri: hol voltál tegnap,extrém sport, vagy esküvő? :wink:
Málna: Kisördög hogy viselkedik manapság? Jól lefárasztott titeket a hétvégén? Apa hazaért szerencsésen? :)
Nika: Anyukádnak ezt a csövet véglegesen ültették be? Hogy van ebben a melegben? Te azért kíméld magadat eg kicsit jobban, ebben a melegben nem jó egész nap kinnt a kertben :!:
Muszkuru: milyen volt a hajókázás? Az időtök az biztosan szép volt! 8)
Bea: :lol: Ne dícsérj, mert elszégyenlem magamat :oops:
Meli: mostmár igazán küldhetnél egy kis ebédet ide is, mert én a hátam közepére nem kívánom most a konyhát! Egybe van nyitva a nappalival és ha főzök meg lehet sülni. :(
Még mindig keresem a hiányzókat :?: :?: :!: :!:
Voltunk szombaton a Múzeumok éjszakáján, 3-1/24-re értünk haza. Mire lefeküdtem, szinte kelhettem is, mert jöttek a keresztfiamék 8) Egész nap ültünk a medencében, mindenki rongyosra égette a hátát. De én nem :lol: én használtam a napkrémet 8) De így is sok volt a napból én alig tudtam ma éjszaka is aludni :(
Annyi cseresznye van a fánkon, csak sajnos nagyon gyorsan rothad. tegnap a fél szomszédság azt dézsmálta, úgyhogy nem fogom elrontani vele a gyomromat a héten :?
Na eldugulok, mert megtelik az oldal!
Remélem mindenkinek írtam, Puszika: Andi Kép

Andi
candi

Sziasztok!!!!!
Hoppá,nekünk nem fekszik egyenlőre a horgászat,meg hozzánk messze is van,hogy csak úgy leruccanjunk!!!

Candi,én is szívesen megmásznám a cserkófádat!!!Igaz,szombaton elmentem a barátnőmhöz,aki bezavart a málnásába 8) befaltam szedés közben úgy fél kilót,hazahoztam kb.két kilót és még neki ugyanennyi maradt otthon :!: :!: :!: Amit hazahoztam,abból csináltam fagyit,meg turmixot,most is azt szürcsölöm!!!Rendbetette az emésztésemet rendesen,hogy finoman fogalmazzak :oops: Bea,gondoltam rád,miközben szedtem....szegénykém,olyan régóta mondogatod már és végre veszel és az is rohadt.....

Délutános vagyok,de olyan meleg van,hogy lehet,hogy sztájkolok!!!!

Kép Kép
meli1118

Helló!!Na most KIK vannak ITT??

Kép
bea27

Szia Bea,én itt vagyok!!!!Jól vagy,Óriáska hogy tűri a hőséget??

Kép Kép
meli1118

Bea: mi!!! :lol:
Meli: Én is várom, hátha sikerül nagyobb mennyiségű málnát beszerezni Anyuéknak. Remélem sikerül, mert én megzavarodok érte.
Apropó Málna: olyan sokat emlegettük Hol vagy? :roll:

Andi
candi

Meli: végigdolgoztad a hétvégét? Jó lenne ma egy szabadnap, rádférne! Egyébként kérdezted ki a partnered? Én lennék, ha sikarül! :wink:

Andi
candi

Most nézem,hogy a babám ezen a héten MÁR 90mm!! :lol:
Végre leadtuk a rendelést az egyik ilyen Gasztros cégnek,és holnaptól ha minden jól megy már kapjuk!Kiváncsi vagyok,hogy MILYEN lesz! :shock: :roll:
Már sajnos Anyuval mára megvolt két veszekedésem!Az egyik a TB-és papir miatt (mert még nem adtam le!)A másik a kaja rendeléssel kapcs.Meg is mondtam neki,hogy JOBBAN kicsinál,mint az Anyósom,és nincs olyan nap,hogy ne kötne valamivel Belém!!Azthiszem lányok megfogok itthon kattanni!! :x Igaziból nem lenne semmi gáz,csak ne kötne ÖRÖKKÉ belém!!Na jólvan,nemakarlak itt a családi problémáinkal fárasztani Titeket! :oops:
Málna!!Hol vagy??
Dóri dolgozik??
Meli:HELYZET??

Kép
bea27

Bea: ne vedd fel, most érzékenyebb vagy te is! Még nem rendeltetek sosem ilyen cégtől? Az biztos, hog ki kell tapasztalni, hog mik a finomabb kaják és mit kell hanyagolni :?

Andi
candi

Candi!!PÜ-d van!!

Kép
bea27

Ezek a kaják az étlapon jól néztek ki! :D Majd meglátjuk!! :shock: Egyébként még sosem rendeltünk ilyen cégtől kajákat!

Kép
bea27

Szió!Bea,ne húzd fel magad(könnyű mondani)ha folyton marjátok egymást,annak nem lesz jó vége!Anyósodnál biztos nem rosszabb anyukád!!!A Gaszto=az Gastroyal?Vagy van más cég is ilyen néven??Helyzet egyenlőre kedvező,még egy hét tesztig,hő ma reggel 37,2!!!!!!!Ez már klassz???És két naponta nyomulunk :oops: :oops: remélek....

Candi,anyu tegnap kinyitott helyettem,úgyhogy délelőtt gazoltam,délután pihiztem :lol: Ma csak délután dolgozom,egész délelőtt itthon vagyok,már megfőztem,porszívózni kellene,de nagyon melegem van...

Hoppá,én szedek folsavat már január óta folyamatosan!Nem lehet túladagolni,viszont a hiánya súlyos lehet!!!Nálam mindenképp:anyu nyitott gerinccel született,a kicsimnél szerintem lesz emiatt genetikai vizsgálat is!Szedd nyugodtan,ártani nem fogsz vele!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli!!Most nézem,hogy te málnád szedtél????
Küldessz nekem át?? :P

Kép
bea27

Igen,küldök!!!Figyelj jól!!

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?