Új privát üzeneted érkezett!

Kép

És ilyen volt régen :) Meg remélem majd 1 év múlva újra ilyen lesz

KépKép
takido

Szoritanak már a nadrágok??(Fehér bugyis!) :lol: :oops:

Kép
bea27

Miért nem is vagy Te magas??Még Apa is aztmondta a strandos képedre,hogy:JÓ BŐR!! :lol:

Kép
bea27

Sziasztok,

jól eltüntem...

Bea
FONTOS!!!
Csak annak jár GYED, aki a szülés napján alkalmazottként vagy vállalkozóként dolgozik. Ha nem vagy állományban sehol nem kapsz GYED-et. A táppénz oké, csak anyósnál muszály bejelentve legyél, nehogy kirugjon...

Muszkuru, Takido
Én hétfőn megyek vérvételre és kedden a kórházba UH-ra.
Nekem ezeket nézik majd:
LH, FSH, Prolaktin, Ösztradiol, Progeszteron, Tesztoszteron, HCG

Itthon semmi extra. Ma elbúcsúztunk a gondozónéniktől, mert ugye mindjárt bezár a bölcsi. Mi ugyan minimum október 16-ig még járunk, de itt ez a divat...

Apával holnap Operettbe megyünk (Rómeo és Júlia), utána pedig vacsizni, Tomi anyuéknál lesz és vasárnap délután jön csak haza.
Vasárnapra strandot tervezünk.

Jó éjt!
Vendég

Bocsi,azt nem akartam közszemlére bocsátani. :oops:
Viszonylag barna bőrű vagyok,illetve elég jól fog a nap.
A nadrágok kezdenek szorítani,a rövidgatyóimat is alig tudom bekapcsolni,mondtam is a férjemnek,hogy lassan új ruhák kellenek,azt mondta,majd veszek fel boxer alsót :D Persze csak viccnek szánta,vagy mégsem :roll:

KépKép
takido

De aranyos vagy anyusziszi!!Nem mer kijelenteni!!(Addig él!)

Kép
bea27

Szóval már két cigány van a csapatban!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bea27

Takido,

helyes a pocakod, Beával, Vikivel és Nikával együtt növesszétek szép nagyra :!: Most ez a dolgotok :P
Vendég

Én a pizsamákkal vagyok gondban!!Mert eddig mindig pizsiben voltam éjszaka,de mivelhogy meleg van,igy már átváltottam hálóingre!!
Meg ne sértődj Dóri a faj kérdésre!!Csak vicc volt!!Én sem vagyok az,és természetesen Te sem!!Irok neked privit!!!

Kép
bea27

Bea!
Tényleg nem vagyok magas,ez a kép csalóka.158-159 cm-es vagyok.
Köszönöm :oops:

Sziszi!
Örülök,hogy jelentkeztél :D
És irigykedem a holnapi estétekre. :)
Akkor hétfőn,kedden majd szorítunk,meg gondolunk rád :D
erről a GYED dologról még így nem hallottam.

KépKép
takido

A két zárójel közé írjál

COLOR=RED]IDE KELL ÍRNI[COLOR

málna2162

Dóri!!Irtam privit!! :lol:

Kép
bea27

Bea!
Oké :D És dehogy sértődöm :D

Sziszi!
Aranyos vagy?
Neked nincs régi pocis képed?

KépKép
takido

várom,hogy ideérjen :D

KépKép
takido

Már biztos ott van!!
Plutó!!Hol vagy????
Anyusziszi!!Neked mikor kezdett el növekedni a pocikád??

Kép
bea27

Még azt írja ki,hogy nincs privim :cry:

KépKép
takido

[color=cyan][/OK!!Megpróbálom akkor igy!!!]

Kép
bea27

na,és most??

Kép
bea27

Ügyi vagy :D De privim még mindig nincs :cry:

KépKép
takido

Nem engedett irni!!Azt irta ki,hogy rövid ideig nem küldhetek új üzit!!Ez hülye!! :shock:

Kép
bea27

Nekem is csinált ilyet délután,akkor jelent meg kb.4x az üzim :?

KépKép
takido

Málna!
Hová tüntél?
Altatod Mátét?

KépKép
takido

Elküldtem!!Most tuti megkaptad!!!!

Kép
bea27

Megkaptam,és válaszoltam :D

KépKép
takido

Na szóval!!Nagyon gizda vagyok itt a mindenféle szinű betűimmel!!Bár legszivesebben úgy érnék,hogy minden betű szines legyen!!Most pedig Apa elment fürdeni,de ha visszajön én megyek!!Ezért mostmár tényleg megyek!!Jó éjt mindenkinek!!! :oops: :lol: Bea

Kép
bea27

Takido

Tök jó ez a kép rólad.Irigy is vagyok.Holnaptól fogyókúra.Már elő is vettem a diétás recept könyvemet(ez itt nem a reklám helye)...

málna2162

Most láttam,hogy a pizsis üzidre nem reagáltam.Én is hálóingben alszom,csak nem szeretem,hogyha felgyűrődik,ezért mostanába kezdek áttérni a trikóra

KépKép
takido

Ez a sárga nagyon gagyi szin!!!! :P

Kép
bea27

Málna!!Azt jó,ha tudod,ha gyereket akarsz nemajánlatos a fogyókúra!!!!!!!!!

Kép
bea27

Sziasztok!

Kb egy órája csak olvasok és olvasok. :)

kis plutó,Candi, és a többiek:
(elnézést, hogy nem nevezek meg mindenkit)
köszönöm a meghívást, de azt hiszem, hogy csak néha fogok belekotyogni a dolgaitokba. :D Sajnos, így is elég kevés időt töltök állítólag a párommal. Így inkább nem kockáztatom meg a morgást. Jobb a békesség. Igaz édes lehet a kibékülés. :wink: :D

Candi,
nagyon sok energiát és főleg ismerőst, barátot találtam itt. Akikkel csupa női dolgot meg lehet beszélni. :)
Próbálok minden helyzetet a + oldalról szemlélni. Még azt is ami nagyon negatív. Nekem is jobb így. A mottóm is ez: 'Az élet túl rövid ahhoz, hogy negatívak legyünk vagy negatívan éljünk." Ezt próbálom is betartani, hisz kitudja meddig élünk. Akkor legalább legyen jó!!! 8) :D

Takidó,
minden alkalommal volt kisebb eredméynünk. még a 6 inszem alatt is. A lombik óta meg 'látványosabb". :) Az elsőnél csak a gyogyik voltak kimutathatóak. A másodiknál már határon mozogtam és most a harmadiknál a határérték fölött picivel, de volt. :) Sajnos végződött ahogy végződött, de még lehet, hogy jobb így. Inkább most, mint akkor amikor már az ember tervezget. :(

Muszkuru,
sajnos nem írtad meg az eredményeidet. Pedig érdekelne.
Nem baj inkább pihend ki magad és kapcsolódj ki apával. Aztán itt a félidő és lehet, mint a nyuszik. :D Bocsi. :oops:
Az, hogy nálam ez volt az nem jeleneti azt, hogy nálad is. :!:
Sajnos mindig is ettől féltem. :(
Próbálj nem erre gondolni, hisz még egy vérvétel hátra van és aztán a doki elmeséli neked a sztorit. :)

Minden kismaminak és leendő kismaminak drukkolok. :wink:
Vigyázzatok magatokra és tessék mindenféleképpen aktívanak lenni.
Persze mindenki annyira, mint ameddig engedik. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Málna!
Nehogy irigykedj,majd mi fogunk rád,mikor már alig férünk be az ajtón.
A fogyózáshoz terhesség elött,én február környékén egy hónapig szinte minden este eljártam futni,és nem ettem vacsit.Ettől függetlenül márciusban összejött a baba.Jó hát ez nem volt drasztikus,mert reggelit,ebédet ugyanúgy ettem :)

KépKép
takido

Kitaláltuk az előbb!!!Ha lány lesz Leokádia lesz a baba neve!! :lol: :lol: :lol:

Kép
bea27

Bea!
Ezt jól meggondoltátok?

KépKép
takido

Ez lenni most... :cry: Csak egy 5-öst akarok...inkább átalakulni mint fogyni...
A fejemet nem nézni:utálom ha fényképeznek

Kép

málna2162

Miért nem jó????Ha fiú meg TAKSONY!!!!

Kép
bea27

Málna!!!Nagyon aranyosak vagytok!!!Mi az a kezedben?? :shock:

Kép
bea27

Nem vagy dagi!!!Örülnék,ha igy néznék ki szülés után!!!

Kép
bea27

A jobb kezemben egy gyerek ,a balban csőrőspohár és kocsikulcs.Megyünk aludni,mármint Máté

málna2162

Hajnoca!
Örülök,hogy jelentkeztél,és kívánom,hogy minél előbb csatlkozz hozzánk :D És mutasd nekünk te is a növekvő pocidat :D

Málna!
Semmi gond az alakoddal,nagyon jól nézel ki. :!:

Bea!
Lemondtatok az Ádámról?
Nincs bajom a Leokádiával,csak a férjem szokta mindig számba venni,hogy hogyan tudják csúfolni a gyereket.PL.nekem tetszik az Andor,de az miatta nem lehet,mert Undornak fogják csúfolni.

KépKép
takido

Én is mentem!!!Jó éjt mindenkinek!!!!

Kép
bea27

Ha mindenki megy,akkor én is." jobb kezemben gyerek" :D :D :D .Jó éjt,és remélem,holnap folytatjuk :D

KépKép
takido

hahó én még itt

málna2162

Most, hogy mindenki elment, írok!! :lol:

Nálunk is gond lesz a nevekkel. A páromnak tetszik az Eszter és az Emese. Nekem sincs semmi bajom magukkal a nevekkel, de ha eléteszem a vezetéknevet, akkor inkább mást fogunk választani.
Mester Eszter, Mester Emese, :lol: :x

Nekünk, ha lányunk lesz Mester Boglárka Sára lesz. Ha pedig fiunk, akkor Mester Bálint Imre. :wink:
Mindkettő számmisztikailag ugyanazokat a számokat adja eredményül fordított sorrendben. :) Ezekszerint jól választottam, mert mindkét gyermek neve ugyanazokat a jellemzőket, tulajdonágokat tartalmazza. Csak az egyiknél az egyik erőseb a másiknál a másik. :)

Bea, Takidó,
mindketten remekül néztetek és néztek ki. Csak így tovább. :wink:
Gömbölyödni, gömbölyödni. :lol:
Ami 9 hónap alatt megy fel az (talán) 9 alatt is fog lemenni. :wink:

Málna,
Mátéd is olyan lehet, mint a mi keresztfiunk, Zolika. (nővéremék kisfia)
Az apukája csak úgy hívja, hogy ördögborda. :wink: :lol:
Ha megkérdezik tőle, hogy mennyi ördög van benne, akkor azt mondja, hogy 1000!! Néha észrevenni. Voltak dolgai pedig még csak novemberben lesz 3. :)

JóCéKát!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Ugy látszik én mindig ilyen későn jutok ide :roll: Itt du. 4-től kb. este 7-ig esett az eső. Közben dörgött, villámlott ugyhogy nem kapcsoltam be a gépet.
Fejfájásilag ma egész jó voltam, kivéve a késő délutáni időszakot :twisted: Egyre valószinübb, h a fáradság és a feszültség a legnagyobb gondom :?
Egész héten "csak" Danival voltam, Lili oviban onnan anyósomék hazavitték és csak fürcsire hozták haza. Apa egy nap kivételével 9 körül jött haza. Pl. még ma sem ért haza :roll: Reggel megkértem, h beszéljen anyósommal, h ovi után egyenesen hazahozzák Lilit mert ha itthon van Dani is jobban eljátszik és talán tudok egy kicsit vasalni. Erre anyósom felhiv 1 órakor, h magukhoz vitte Lilit, hagy aludjon ott mert ott olyan jókat szokott (ha-ha itthon is) és ha felébred mindjárt áthozzák. Kb. 6 körül hozta át apósom :? no comment... Fürdéskor -éppen kész lettem a gyerekekkel- elromlott a csap és max-on ömlött a jéghideg viz a kádban ülő gyerekekre! :twisted: Ugy kellett elzárnom az óránál a hideg vizes csapot. Kinomban már majdnem sirtam, ráadásul mindjárt azon görcsöltem hogy fogok én igy tusolni??!! :roll: Véletlenül jöttem rá, h ha a mosdónál közép állásban megnyitom a csapot akkor a tus is elindul. Jó "takarékos" zuhanyzás volt, két helyen folyt a FORRÓ viz. Na nem is folyattam addig mint szoktam :lol:

Málna
Gratulálok a vizsgához! Ügyi vagy! Szerintem sem vagy kövér! Máté mint mindig nagyon ari a képen :lol:

Takido
Szép a pocid! Már bánom, h a vége felé nem fényképeztük le az enyémet, ledöbbennétek mekkora volt! Plutó a tanum :lol:

Bea
Leokádia? Még nem is hallottam ezt a nevet :lol:

Anyusziszi
Operettért irigy vagyok! Ilyenkor fáj a szivem, h vidéken vagyunk (hozzáteszem Pesten nem tudnék élni), egy csomó musical meg miegyéb van a "listánkon" amit meg szeretnénk nézni egyszer. Majd ha a gyerekek nagyok lesznek...talán :roll:

Anyusziszi Gyed-el kapcs-os hozzászólásához kerestem ki:

További feltétel, hogy a biztosított szülőnek a gyed igénylését - a szülő anya esetében pedig a szülést - megelőző két évben legalább 180 napon át biztosítottnak kellett lennie . Kivételes esetben a nem biztosított szülő is jogosult lehet a gyermekgondozási díjra. Így folyósítható a pénzbeli ellátás annak az anyának is, akinek a biztosítási jogviszonya a terhességi-gyermekágyi segélyre való jogosultság időtartama alatt szűnt meg.
Ebben az esetben azonban az is feltétel, hogy
az anya terhességi-gyermekágyi segélyre való jogosultsága még a biztosítási jogviszony fennállása alatt keletkezzen és
a szülést megelőző két évben legalább 180 napon keresztül biztosított legyen .
A gyedre való jogosultság elbírálásánál a 180 napi biztosítási időbe be kell számítani:
a biztosítás megszűnését követő táppénz, baleseti táppénz és a terhességi gyermekágyi segély folyósításának az idejét,
a közép- vagy felsőfokú oktatási intézmény nappali tagozatán egy évnél hosszabb ideig folytatott tanulmányok idejét .

Eldugulok, bocsi, h ilyen hosszu voltam :oops:

Kép
Kép
mókuska

ááá találtam hordóhasas képet, igaz ülős, de sztem jól látszódik. 2005.08.08-án készült, 22-én született Dani
Kép
Kép

Kép
Kép
mókuska

Jó reggelt!

Este apa aratot :lol: számítógép, és foci is, szóval minden. Nekem maradt a kis rejtvényujságom, meg Krisztike elaltatása :lol:
Alvásban még meg is előztem a fiamat :oops:

Tesó Lilike jobban van már? Nekem szerencsére most jól vannak. Folyamatosan mezítláb szaladgálnak pedig :lol: Na azért én örülök, hogy tibi két műszakban dolgozik. Egy pár órát azért mindíg itthon van. :wink:
Nekem van tele a kezem kiütéssel. Szokott lenni máskor is, ez valamilyen vegyszerre v. piperecikkre allargia. kedden még a mosogatás rásegített, utána már az egész kezem tele lett, viszont csüt.-kön nem volt kedvem órákat ülni a bőrgyógyászaton. A másik dolog, hogy gyógyszert ugysem vennék most be, ugyhogy marad az itthoni krémezés :roll:

Hajnóca, akkor bármikor várunk Téged beszélgetni :wink: Aztán remélem minnél előbb Te is beállsz a pocakosok sorába. :wink:

amúgy lesz ma valaki?

Málna szerintem sem vagy kövér. Rajtam is van felesleg, főként a popómon :oops: viszont a tornában nem vagyok kitartó. Majd egyszer lemegy, ha akar :roll:

na, majd ha lesz valaki akkor én is jövök!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt Dumagépek!!!!!!!

Ma is iszonyú friss vagyok,fél 6 óta fenn vagyok,hőt mértem,felteetem főni a karalábélevest....na mit szóltok!??!!M 8-13-ig dolgozom és a drágámnak legyen ebéd!!!

Dóri,tényleg jó csaj vagy,hát még pocival!!!Sajnálom,hogy nem lett meg az órád!!!

Málna,te egyáltalán nem vagy kövér,ne viccelj!!!!Máté igazi édes kis ördög!!!

Bea,köszi a biztatást!!!Délután holtponton voltam,de mire este hazaértem visszanyeretm az eredeti stílusomat...és egy istenit szeretkeztünk.....utána párna???!!!Minden alkalom után vagy gyertyázok,vagy felmászom a falra.....még jó,hogy annyit jógáztam,nem esik nehezemre tartani a nagy s...em.... :wink: :wink:

Sziszi,jó hogy jöttél,már kérdezni alartam,hogy mi van veled!!!

Többiek??!!Gyertek gyakrabban ti is!!!

Halnó,gyere te is sokszor!!!

Mókuska,szeretnék én már egy ilyen hordót!!!!

Puszi

Kép Kép
meli1118

Gabi!!!!Ha allergiás eredetű a kiütés,akkor igyál Kalcium pezsgőtablettát!!!!!!Az nem árthat!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!

Lányok,köszi :oops: .
Nem azért raktam képet,hogy dicsérjetek :oops: de tényleg köszi.De tudjátok,hogy van ez...Igaz,hogy a szinte minden ruhám rám jön,még azok is amiket a terhesség elött hordtam...de mégsem érzem jól magam a bőrőmben...Na mind1-Téma lezárva,hiszen ez topik nem erről szól!!!

Kis_plutó

Nekem nem szokott kiütéses lenni a kezem,de a mosogatás után ,néha nagyon szokott viszketni.Pedig direkt olyan mosogatószert veszek ami kímélő,szóval én gumikesztyűben nyomulok a mosogatónál.Nem próbáltad?
Tök jól néztek ki a tesóddal!!

Képzeljétek rólam valahogy nem készültek pocakos képek... :oops: Valahogy kimaradt...de majd a következőnél! :wink:

Mókuska

A terhesség megállapításától a dolgozó védett.Nem mondhatják fel a munkaviszonyát ,se rendes,se rendkívüli felmondással.Legalábbis és így tudom.Vagy rosszul?!
:roll:
Nem irigyellek a tegnapi nap miatt.
A hideg víz folyik a gyerekre...ez most nálunk is megy de kizárólag leszoktató szándékkal.Máténak az a legújabb dilije,hogy fürdésnék kinyitja a csapot.Tetszik neki,hogy keverőcsapos és ide-oda,fel-le lehet rángatni :x ..nekem annyira nem :( Feltettem a zuhanyt a helyére és hagytam had csinálja(persze nem engedtem,hogy a forróvízhez állítsa),a harmadik után amikor a nyakába ömlött a hidegvíz már nem volt jó játék.Így legalább megtanulja,mert ha rászólók csak azért is csinálja :x

Bea

Ez a Leokádia ugye most csak vicc?!Ne toljatok már ki nagyon a gyerekkel.

Takido

A nevekkel kapcsolatban én is ösztom a férjed véleményét.Sajnos a gyerekek elég gonoszak tudnak lenni,ha valakit kinéznek maguknak.De gondolom neked ezt nem kell bemutatni. Az oviban biztos volt már ilyen.
Volt egy cikk valamelyik Kismama újságban a nevekről,majd megkeresem.

Hajnóca

:lol:
Apa azt mondta újra kellenne anyakönyvezni:Csonka Terror Máté majdnem 2 éves Pusztítógép. :lol:
Gyere gyarkabban!
A neveket tényleg jól megkell gondolni,nem csak azt kell nézni,hogy nekünk mi teszik.A névvel a gyerek fog élni és szenvedni.Nekem is vannak ismerősei akik olyan bugyuta neveket választottak...persze a gyerekre nem gondoltak

Anyusziszi

Jó szórakozást estére.És éjszakára :wink:
Még van egy pár napod a pé-ig de ki tudja,használjátok ki a hétvégét!! :wink:
Hány sikertelen hónap után érdemes, elgondolkodni egy ilyen vizsgálaton?!

Máté számol...egy kicsit a Vb lázban égve: egy,ketö,hájo,itt gondolkodik,hogy mit is mondjon majd:góóóóóóól :lol:
Te tudja ám a számokat ötig :)
Ja és vége a vizsgaidőszaknak nála is,átaludta az éjszakát...a kis mocsok :wink:

málna2162

Jó reggelt mindenkinek!
De korán fennt van mindenki :wink:
Én már megszereltem a számítógépet, azzal kezdtem. Szerintem valami nagy villámlás lehetett itt az éjjel :evil:
Sziszi: nagyon szuper kis programotok lesz a hétvégén, érezzétek jól magatokat! :lol:
Dóri, Málna: nagyon csinosak vagytok 8) Nekem is le kellene dobnom pár kilót, de csak az alfelemből, meg a combomból. Na majd egyszer :)
Mókuska:most hétvégén csak be tudjátok pótolni az Apahiányt, nem? Kalandos fürdés lehetett a tegnapi :roll:
Hajnóca: :lol:
Bea: Anyukákhoz türelem kell az bizti, az enyémhez meg főleg, de a távolság javít ezen. :D Biztos sokkal nagyobb türelmed lesz neked is hozzá, ha kicsit távolabb lesztek egymástól, attól még biztos ott lesz amikor csak tud, miután megszületett Óriásak :)
Micsoda nevek: :shock:
Plútó: és kriszti mesélt neked szépeket? Vagy neked már mese nélkül is megy az elalvás? :wink:
Meli: friss vagy , mint egy retek :wink: Nem csoda ilyen esték után! :oops: Jó munkát neked mára!
Icussal, Vikikével mi lehet? Régen nem jelentkeztek :!: Mondjuk vannak még hiányzók, mondjuk Nika :wink: .
Jelentkezzetek :!: :!: :!: Kép Én egy ilyen képet küldök nektek, ha meleg lenne, hogy kell megoldani :lol:

Andi
candi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?