Sziasztok!
Meriiiiiiiiiiiiiiii,
ha ott van a 2. csik,akkor bizony ott van a baba is
Annyira gondolok am Rad!!naprol napra erososdni fog a mano es a csik is,meglasd!
DOki:hat tul hamar az ember nem rohan dokihoz,ezzel egyetertek,viszont ha meg tenyleg esetleg "csak" vmi hormontamogatasra van szuksege a manonak,mint Porsinal,akkor lehet,hoyg jobb lenne...fene tudja...
Szerintem az TUTI,hoygha fekszel,pihensz rengeteget,az jot tesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lehet, a verezgetes is elall!!!!!
Vasarlas:en is ilyen vagyok
Elegge imadok vasarolni,de tok mindegy mit !!Pont ahogy irod,egy uj toll vagy notesz vagy akar haztartasi cuccok....na meg persze ruhak,taskak es cipok
Fodraszhoz nekem is kellene mennem,szerintem jovo hetre majd kerek is idopontot!Utana uj embernek erzem magam
Melo:amikro en mar tudtam,hoyg van a baba,akkor nalunk pont tok nagy hajtas volt,es ki is buktam,mert annyira feltettem....rohansa volt egezs nap,meg azt sem tudtam hol all a fejem,es meg egyszer bogtem is....
Esztora,
remelem mentek,meg mindig nem tutko??Vag yholnap indultok lesz ami lesz?
Tegnap hallottam a tvben,hoyg Nemeto-ban es Ausztriaban is sok ho esett,es renegteg sipalyat megnyitottak az osztrakok,remelem a ti palyatokon is ez ahelyzet
Nandorka,
hat igen,erdemes kikerni mas orvos tanacsat is,en is amondo vagyok,hoyg tobb szem tobbet lat!
Orulok,hogy megnyugodtatok kicsit!!!!!Nagyon drukkolok a mai vereredemnyhez,szerintem minden okes lesz vele!!!Majd jelentkezz!!!Varunk!!!!!Es drukkolunk ezerrel!
Ez a kismano gyonyoru es egeszseges lesz!!!!
Porsika,
de jo,hoyg vegre otthon vagy!
En is elvezem!!!
Bar ezen a heten meg voltam dolgozni szerdan,na meg mindn napra volt vmi orvos vagy egyeb elinteznivalo,igy nem is ereztem igazan az itthon tespedes elmenyet,na de eljon az is
Vicky,drukkolok a hetvegere,bar mi nem a vonalzo szerinti babygyartas modszeret kovettuk,hanem a 2 naponta,naponta valo osszebujast es az be is valt
Ugyhoyg ha pont akkor nem tudtok egyutt lenni,ne keserdj el,mert ki tudja mikor van valojaban.....
Raadasul egy jo hancur a nokben spontan pe-t is eloidezhet!!!!!Ugyhoyg sokkal fontosabb,hoyg intenziven eld meg az egyutt leteket es tenyleg elvezd,mert akkor nagyobb az esely a manora!!!
Mara pakolaszast,vasalast
tervezek....csak huzom az idot,hoyg belekezdjek
Majd jovok!pusz