Panny
Na errol beszeltem ami most megy ott meg a lehet en is ide fogok tartozni
ennyi erovel en is irhattam volna mind1ikbe
na mind1 remelem mikor en leszek babas talan leszek olyan ugyes es gyors,hogy meg nem indul el ilyesfajta topik mert akkor en nem hagyom majd magam az bizti
A parom kulfoldi es en mar reg kulfoldon elek...jeleneg eltartott vgyok
nemreg koltoztunk ki Nyujorkba maert apacskat ethelyeztek az itteni irodaba
A hormonokat meg ngyon ismerem mert nekem mar 2eve nezik folyamatosan azota jarok meddosegibe...hat ennyit arrol amikor valaki csak huzza halasztja a dokihoz menest
Aztan kiderul,hogy mar nem sok idom van hatra
Nekem magas FSH-em van es mivel 32vgyok ez korai petefeszek kimerultseg
Na mind1 nem is ez a lenyeg viszont multkor elfelejtettem irni,hogy sajnalom 4-eske elveszteset
Tger
Ertem en de egy sima vervetel az nem jelent vizsgalatokat
en nem mehtukrozesrol,atjarhatosagirol meg ilyenekrol beszeltem csak egy szimpla vv-rol mert ha az ember lanyanak felvan borulva a hormonhaztartasa akkor te probalkozhatsz akar 5vig is
Persze azt megertem ha minen vv eredmeny jo es akkor 1evet adtok magatoknak...ez igy szokas mindenhol
Sok sikert
Azert en kivancsi lennek mikortol pozi es meddig az lh teszt
Betty
Mar kinyomoztam merre jartal es lattam mizu jah arra gondolok Pannynak irtam epp tegnap meg a velemenyem rola
es tolonganak az 1evvel ezelotti kismamik ott meg az 1evvel ezelotti epp ekkor tesztelok...ez engem annyira zavar
Na mind1 vegulis en nem irok oda de ne felj ha nekem eljon az ido es majd ott akkor...
Amugy tok ugyanaz jutott az eszembe,mint neked es en is azt tudtam volna irni...tuti nem szenvedett meg a 4zebras tesztjeert sot meg azt is kinezem belole,hogy meglepodott,hogy mar megint
En eletemben meg nem teszteltem pozi tesztet es 18evesen mikor elvesztettem a babam azota varom azt a pozi tesztet ennek mar 14eve
szal az en lelkivilagom kicsit mas mint egy gyerekpotyogtatosnak akinek semmi extra amikor pozit tesztel
Ma bocsanat a kifejezerert ez egy emberre irtam nem masokra am
Dokid ngyon alapos
ez tok jooo es mesz hysterora is na ez am a doki
Semennyire nem faj mert kapsz kabitot azaz nekem az altatasnak tunik de mivel ez nem olyan ez csak egy venas injekcio ezert nem altatasnak hivjak
elaludtam es mikor keltem mar csak fekudtem ott
olvastad a blogomban leirtam reszletesen
viszont utana ngyon vigyazz a fertozessel nekem volt egy kis folyasom utana igy se keksz semmi allando tisztantartas nagymamabugyit is vettem direkt meg ilyenek...elkerulhetetlen mivel ott turkalnak szal nem rajtak mulik de odafigyelni oda lehet utana,hogy tenyleg ne legyen nagyobb fertozes ott lent
Igen lehet,hogy 1szerre es akkor egy varandos topikba is irogatunk
Latom megint vonalzit csereltel
Ne hulyulj mar ezzel a sorozattal tok szepen kimutathato,hogy a 13.cn-en volt lh csucsod
Mikor csinaltad az LH-t reggel?
Tenyleg szep a hod huuuha lehet itt mar nem lesz lombik
Anyci
Altalaban akinek nem volt problema a teherbeeses az nem tudja,hogy mukodik...lasd en is 16 es 18evesen is bebabasodatm
aztan most hogy nem jon...na meg itt a bneten tudtam meg en is mindent...majd minnel tobbet olvasgatod itt a lanyok bajait annal tobbet tanulsz te is
mindenki igy kezdi,hogy semmit nem tud ugyhogy emiatt ne izgulj
Pe utan meg van 14nap normal esetben
ha most meg csak 5napnal tartassz akkor meg besem agyazodtak 10dpo az mar mas bar van akinek meg kesobb es van akinek meg hamarabb mutatja ki ez egyene valtozo
viszont a pe utan 14dpo lesz amikor piri jon
nem mondom hogy addig varj szal 10.korul siman nyomhatsz tesztet
Onlany
Hat ha nem kene hozza olyan sok eves iskola tuti en is beallnek a meddosegi reszlegbe segiteni a hasonlo cipoben jaro noknek
Az elso dolgom az lenne akarki jon 3.14.21.napi vv alapbol es uhus figyeles pe korul 2naponta
Ez a no nem normalis...ennek jobb ne is eladni ki tudja meg mi jon ki belole
hol aruljatok a hazat nem tudsz linket mutatni rola.Batyas is ingatlanos am
Tobbiek hun vannak