Szerencse!
12 mm crl-> 7+3 tehát minden rendben. Dobogott a szíve is, tehát minden rendben.
Itt egy másik tábla:
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 ugyanazt hozza ki. (Ez a tábla csalóbb előbb nagyobb értékeket mutat, mint a valóság, de a 12. hét felé kicsit kisebbeket. De elenyésző a különbség. Most már nyugi.
Kacika!
Örülök, hogy nincs nagyobb baj, csak a szokásos itt nyom, ott bök szindróma.
Napsugár!
Tudom nem vagy negatív, de mégis mindig negatívnak érzem az írásaidat. Nem lesz gond és pont. Ebben olyan biztos vagyok, mint a lottó ötösben.
Luca!
Szerintem ne is olvasgass előre, ha meglesznek, akkor ráérsz segítséget kérni. Addig meg persze normális a riadalom, de mit tehetnétek. Inkább tényleg pozitívan állj hozzá. Tudod ha az Isten adott bárányká(ka)t, legelőt is ad majd hozzá, és ez mindenféle anyagi és nem anyagi erőforrásra értendő.
Lina!
Hajrá, hajrá!
Kislibus!
Pszichológus? Abszolútli nem hülyeség, és nem viccből írom.
Egyébként meg pont három hónap múlva kell csíkosat pisilni nem?
Vera!
Én annyira nem hiszek a "lánycsináló praktikákban", de kívánom, hogy sikerüljön.
Most mennem kell, lassan kész a kaja.
Amit ha lenyomok kidobhat a büdi kölke.
(Tegnap baba-mama klubban is sikerült rókáznom, és a helyi védőnő megnyugtatott, ha sokat hányok, akkor az a terhességi toxémia előjele lehet. Kérdezte, hogy ugye nem a le és egyből vissza játékot űzöm, mondtam esetek többségében de. Szegénynek fingja nem volt róla, hogy Kingával én végigcsináltam a toxémiát, úgyhogy így "diagnosztizált". Mondtam kúl. Valamint Kingával kifordult a bokám, és most ott fáj. Azóta semmi baja nem volt a bokámnak. Valószínűleg terhesen csámpásan járok, vagy mittomén. Na befejeztem a panasznapot)