Ujka,Kriszti,Ildi
köszi a tájékoztatást. Akkor nem biztos, hogy gyulladás volt, mert a folyásra mondta, hogy használjak, Gondolom tisztításként. Szerintetek is?
Kicsit megnyugodtam.
Rita,
sajnos nálam a fájdalomnak eddig mindig megtalálták az okát is.:-/ Mindig jelez a szervezetem. Vagy cysta, vagy gyulladás, vagy túlstimulálás szokott lenni, de mindig van valami oka. Föleg, ha ilyen erös volt a fájdalom.
Az lenne a legjobb, ha a baba magát beszélné belém!
Száva,
köszi a nyugtatást, de én nem azon reménykedek, hogy terhes vagyok, hanem azon, hogy ne jelentsen túl nagy bajt ez a múlt heti fájdalom. Azért aggódok, mert sok rosszat jelenthet.
Éva,
nem tudom, hogy mennyit késett, mert nálam nincs állandó ciklusnap. Mindig máshogy jön meg, most kb a 34-37.nap körül "várom", úgyhogy a 31.nap nem jelent nálam semmit.
Az endot csak, mint gyanút mondták az orvosok, én nem érzek semmit. Ez csak laporral észrevehetö és én még elötte vagyok, szóval majd kiderül.
A tünetek, márha a görcsökre értetted, akkor azok elmúltak. Ez a furcsa.Elkezdtem görcsölni múlt hétfőn, aztán kedden, szerdán és csütörtökön erősen, pénteken már bevettem egy görcsoldót is, biztos voltam benne, hogy megjön, de nem jött. Ebbe az a rossz, hogy csak most héten várható a menzim, ezért az nem tudom mi volt és miért volt.
Szonja otthon van és pihen.
Zsófi,
gondolom a fentiekböl már sejted, hogy nem tesztelek.Neked mindent bele!
Különben reggel nyomott a hasam, amikor írtam, de azóta megint elmúlt.
A menzis melldagadásom viszont elkezdödött tegnap.
Ez van.