Elküldve: 2008 Január 14 Hétfő - 12:53
--------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok!!!
Hazaértünk a szüleimtől ésssssss
TÚL VAGYUNK AZ ELSŐ BÖLCSIBE SZOKTATÓS NAPON!
Nagyon jó volt, Dani élvezte, haza se akart jönni. Igaz kicsit kötekedett a gyerekekkel, de a gondozónénik szerint ez minden új gyereknél előfordul addíg, amíg az anyukájuk is ottmarad velük! Remélem is!
Zászló a jele. Már meg is mutatja, melyik az ő szekrénye...
Holnap is megyünk (péntekig) fél 10-re és most már ott is fog ebédelni. Aztán jövőhéten ott kell hagynom reggel ebéd utánig, 3 héttől meg már ott is fog aludni. Meglátjuk.
Tegnap megkértem apát, hogy legyen szíves éjszaka ő menjen Danihoz, ha megébred, és képzeljétek el, egyszer sem kellett mennie! Vagyis hazudok, mert 2x felsírt, de nem ébredt fel, aludt szépen tovább. A 2.-nál apa azért átment megnézni és csak betakarta, jött is vissza aludni. Megáll az eszem!
Viszont majdnem agyon csaptam reggel ezt a hét ördögöt!!
Átjött a szomszéd nénike és beszédbe elegyedtünk, azaz ő beszélt én meg készülődtem a bölcsibe. 1 pillanatra nem figyeltem és Dani ellopta az alkoholos (fekete) filcemet és összefirkálta vele a textil bőr ülőgarnitúrát! Gyerekek! Én olyan ideges lettem!!! Annyira felhúztam magam, amikor takarítottam, hogy szabályosan rosszul lettem! De kijött szerencsére! Ez itt a reklám helye: Wanish szappannal. Ezt megúszta a "büdös kölök"!!! (le se merem írni, mennyi volt az ülőgarnitúra!)
A hétvégén anyuméknál elmentünk a Fa centrumba és vettünk ezt azt a lakásba, mert ugye nagy munkában leszünk: átalakítjuk a lakást, kezdve a gyerekszoba-hálószoba cserével. Vetünk 2 képet, 1 polcot és kinéztük Dani új ágyát. Tudom, nemrég raktam fel egy képet (emeletes ágy), de nem az lesz. vagyis emeletes, de nem olyan, mint a képen. Emellett kinéztünk magunknak is egy ágyat, tehát szépen lassan megy a dolog.
Nem tudom, írtam-e hogy elkezdtem megint a fogyókúrát és megvan az első sikerélményem! 4 nap alatt lement 3 kg! És még csak most kezdtem!!! Remélem sikerül elérni a célomat is!
Jaj! El is felejtettem írni, hogy olyan szupi hétvégénk volt! Szombatona sógornőmmel mentünk el egyet szaunázni, vasárnap délelött meg tesómékkal és még egy családdal mentünk el bólingozni. Olyan izomlázam van most, de jól esett és ami a legfontosabb, szuperul éreztük magunkat!
Tina!
Gratula a kis Dávidhoz!!
Márti!
Gratula a 2 csíkhoz!!!!
Maci!
Neked pedig a kis tököshöz!!!
Juca!
Szép a pocid! Én Danival voltam úgy, hogy 22 hetesen akkora volt a pocakom, mint másnak a terhesség végén!
Dido!
Drukk, hogy minden rendben legyen!
Évi!
Nektek is sok-sok drukk a szerdához!
Na, most megyek, kicsit tevékenykedek itton, aztán majd még jövök!!
Pusz!
Andy