Sziasztok!
Mi is 2011-re szeretnénk kistesót (áprilisra
).
Itt a fogamzás oldalon a 2. topikban nagyon sok hasznos tanács van hőmérőzéssel, ovu előtti-utáni teákkal és minden mással kapcsolatban, ami rásegít a "babaáldásra". Ráadásul Esthajnalcsillagtól nagyon olcsón lehet hcg (terhességi), valamint Lh - ovulációs - (petesejt érés kimutatása) teszteket venni. Én az első terhességemnél - mikor első hónapban nem köszönt ránk a gólya -, akkor vettem ovu tesztet és második hónapban már célirányosan akkor és "úgy" voltunk együtt, ahogy meg van írva. Meg is lett a kisfiam. Én nagyon ajánlom! Mindezek mellett persze a nyákból is kitalálja az ember, hogy mikor van az a nap, meg fel is van puhulva a méhszáj, tapinthatóan. A lényeg a lényeg, hogy oda is érdemes benézni és a lányok szívesen tanácsolnak.
Candidával kapcsolatban nincs saját tapasztalatom. Mikor a fiam született, az egyik kismamának is volt, rendre megszült és utána tudta elkezdeni az ehhez kitalált diétát és remek formába jött azon kívül, hogy kitisztult belőle ez a cucc.
Én sajnos vetéltem idén januárban, az ezt követő fizetős kivizsgálásaimon derült ki, hogy IR-em (inzulinrezisztenciám) van. Persze az eredményeimre csak legyintett a háziorvos és a dietetikus, mivel a vércukorértékek brilliánsak lettek emellett - ezzel kapcsolatban nagy a tudatlanság még orvosi körökben úgy tapasztalom. IR-től simán elvetélsz az első trimeszterben! Most szedem a gyógyszert és láss csodát, megállt a brutális hajhullásom és a bőröm is gyönyörű széppé lett. Hiába jártam ezzel a problémával majd egy évig bőrgyógyászhoz, háziorvoshoz stb. Semmi sem vált be, mert nem tudták, hogy mit keressenek. Amit meg tippeltek, nem igazolódott be vér- és vizeletvizsgálatból.
Mensmentisben voltam az IR-meghatározáson és oda is járok endokrinológushoz - aki felírta a gyógyit, valamint nőgyógyászhoz is, aki a lelkemre kötötte, hogy gyógyszer ide vagy oda, amint pozitív lesz a tesztem, ugorjak be hozzájuk egy sárgatesthormon ellenőrzésre- AZONNAL! Ha az az anyukánál alacsony, nem marad meg benne a pici. Ha ezt decemberben tudtam volna, most valószínűleg repesve várnám az augusztust a kisbabánk megszületése végett, hiszen ez gyógyival pótolható. Ez a vizsgálat náluk - ha jól tudom - max. 2500,-HUF és másnapra megvan az eredmény. Én
mindenkinek javaslom pozi tesztet követően!!!
Tulajdonképpen ennyit akartam csak írni, topikhoz csatlakozni sajnos nincs rendszeres időm.
Kívánom, hogy 2011-ben mindegyikőtöknek megszülessen a várva-várt kisbabája! Pussz