Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Most akartam irni nektek, de Sziszkó gyomra közbeszólt.
Gyorsan dobok két képet.

Kedvenc apás képem:
Kép

Csendes pihenés:
Kép

Jövök amint tudok!
Vendég

Pupy!

Most éppen nem volt időm arcot vágni, mert amint konstatáltam a tényállást - először azt hittem, hogy leizzadt, mikor megfogtam a hátát és éreztem a nedvességet - csöngettek, jött a védőnő ...

Évi!

Engem még az elején pólóstól, függönlyöstől fosott le. Apa épp telefonált és csak egy nagy szentségelést, majd röhögést hallott, rohan, hát látja, hogy a függönyön és rajtam is csorog végig a szép sárga anyatejes kaki. :lol:

Azon nevetünk egyébként mindig, hogy a fürcsi úgy zajlik, hogy baba levetkőzik, Anya pucin kézbekapja, rohan vele a mérleghez - ami az étkező asztal sarkán van -, baba megméretkezik, majd rohanás tovább a fürdőbe. Na egyszer tuti, hogy a nagy pucér rohangászásban rájön majd a kailhatnék vagy pisilhetnék és csak reménykedhetünk, hogy az ihlet nem pont az étkező asztal fölött fog rájönni ...

Andy!

Boldog szülinapot Daninak! Édesek a fotók és a torták!!!

------

Na, futok is tovább vasalni!

kacsa14

Sziasztok!
Hát megjártam a hadak útját :lol: 6 után értünk haza, Emili a Tescoban ebédelt. :lol: Megkértem a Don Pepés csajt, hogy ugyan mikrózza már meg a kajáját, mire ő néz rámbárgyún, hogy nem fog elolvadni? :lol: Micsoda kezdőnek néz ez a nő, gondoltam magamban. :D
Rucit persze nem sokat találtam(mikor direkte megy az ember, akkor nincsennek jók :evil: ).De magamnak azért túrtam egy jó kis szoknyát, meg egy blúzingót.Majd lefotózom, csak most nincs itthon a gépünk, apósnál van.

Angie, Andy!
Jók a képek!

Szép estét, nyugodalmas jóccakát(már akinek :wink: ).

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sajnos nincs aki bitorolja tőlem este a gépet, így jövök kicsit most is. Hű, de nagyon sajnálja magát valaki... :oops:

Andy!

Látom nagyon tetszett Daninak a tüzijáték :) Jól néznek ki a torták :) Mit kapott a kis ünnepelt?

Angie!

Olyan megható az apucis kép... Látszik az arcán az imádat :) A barikás ágynemű is teccc :)

Kacsa!

Hát, nálunk a függöny eddig megúszta :lol: Dorci ma pl. a szobája parkettájára pisilt. De olyan klassz ívben, hogy a fiúk is megirigyelnék :) Az a menő mostanság, hogy a pelenkázón levetkőztetem, és ő már rohan is egy szál vigyorban a fürdőszobába. Na most útközben megállt, dobott egy pisit, és rongyolt tovább :)

Panka!

Emili milyen pizzát kért? :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Junikbéjbe!

Jó hogy jelentkeztél! Laura gyönyörű, te pedig elfogy majd a fogyó Holddal :-)

Andy!

Nagyon klasszak a képek, nálunk is készültek, csak idő kérdése, és már rakom is fel. Egyelőre a fotósnál- Peti Márti hugom barátja- vannak, ő meg dolgozik, szóval...

Évi!

Ne legyél egyedül, gyere és írj.

Anikó!

Ágoston nagyon csajpisiltetős, Marciról nem is beszélve!

Angie!

Na ekkkora Peti kezében a gyerkőc. Jó volt amikor itt saccolgatta Kingát, meg a hasadat, és nem állt össze a kép. :wink:

Kacsa! Panka!

Tegyetek fel képeket a trióról!!!

Adri!

Van már eredmény? Nagyon izgulok, hogy minden jól menjen. Sokat jártok a fejemben. Bocs, hogy nem válaszoltam z sms-re egy lusta dög vagyok.

Évi! Panka!

Köszi a kérdést megvagyok. Kinga most kezd hisztizni, de úgy komolyan rugdalja magát, krokodil könny...
Én meg nagy szájhős voltam, hogy ide sem nézett Vuk, na ma reggel már tárgyaltunk. :lol: Most már sínen vagyok, mint József Attila. Jövő csütörtökön megyek dokihoz fél hatra, már nagyon várom. Egyébként esténként úgy nézek ki, mint aki a 12 hetes uh-ra indul. Ez válasz a kérdésedre Évi, már akkor látszott a hasam, amikor még semmi sem volt. Kivi leszek mekkora lesz a végén, de gyanítom, mint egy lufi. Számolgattunk Kofával, uh, teszt, és kiderült kb. 5 nappal foganhatott a baba pirkó előtt. Na erre lehet gombot varrni, nekem nem megy. :wink:

Puszi:

tjuca

Pupy!

Kifelejtettem, nagyon szuper a tábla!!! És, hogy nem tudod mikor volt péd, csak jót jelenthet :twisted:

tjuca

Sziasztok!

Juca!
Triórol Adrinak van képe, a mi gépünk kölcsibe van, majd 7végén lesz kép.
Szóval hipp-hopp, jön Vukkkkk..... :lol: ha ez téged megnyugtat, de remélemnem akar sokáig vendégeskedni!

Évi!
Emili Milupás pizzát evett. :lol:
Holnapra várod a Párod?

Adri!
Már biztos otthon vagytok.Jól telt a "nyári szünet"? :D Jó volt talizni, csak kevés volt az idő dumálni, de majd legközelebb pótoljuk! 8) A triós képet elküldöd majd az emil címemre?Köszi.
Eredmény van már Levinek?

Kép
pankaa

Juca!
Végre!! :lol: Ne haragudj, de én rettentően örülök a rókádnak,mert ez csak jót jelent. :wink: Azért ha kicsit meguntad, küld el felém is. :wink:
Hát tényleg nem tudom,h. mikor lehetett, a ferty jelez vmit, de hát nem tudom. Mindedn esetre megfogadva a tanácsod, egészen tegnapig nagyon sokszor, mindedn másnap voltunk együtt. Bár már tegnap is fájdogált a pocim,meg most délelőtt is picit...:( félek, mert NEM AKAROK MEGINT MENSTRUÁLNI!! :evil:
Jövő csütörtökre nagyon szorítok ám! :wink: Akkor megint kukucskálunk majd? :wink:
Örülök,h. Neked is tetszik a tábla. :lol:

Panka!
Én is kíváncsi vagyok a képeitekre! :wink:

Fleur!
Hol vagy? 4D-s képek??? Már nagyon kíváncsi vagyok!!!

Eszter!
Mizujs? Hőd? Érzések??? :lol:

Tina???
Vendég

Helló Lányok!

A mi gépünk olyan idióta volt most 2 napig, hogy nem engedett belépni!!!! :evil: :evil: :evil:
Az igazat megvallva, lehet, hogy nem volt véletlen, hogy nem nyitotta meg a babanetet, mert lehet, hogy a HP így próbálja támogatni a vizsgáim sikerességét, és ezzel ösztönöz a tanulásra! :)
Lac már meg is jegyezte, hogy lehet, hogy jobban mennének a vizsgák, és nem kéne előtte halálra paráznom magam, ha a sok babanet mellett egy csöppet tanulnék is! Erre kiderült, hogy az eddigi vizsgáim mind 5-re sikerültek, úgyhogy most garázdálkodhatok! :D :lol:

Norwell, Panka!

Még a teszttel várok, mert mindig azt csinálom, hogy ha már késik 3-4 napot, akkor utána kezdem bevallani magamnak, hogy reménykedek! :oops: :D
Ezzel sok sok csalódástól megkíméltem már magam az utóbbi időben!
Mert persze mindig akkor jön meg, mikor azzal fekszem le, hogy na, akkor holnap reggel teszt! :evil:

Norwell!

Annyira tüneményes Kende!!! :lol:

Panka!

Várom a ruci képeket! Remélem, hamar visszakapjátok a gépeteket! :D

Pupy!

Hasfájás? :lol:
Neked is?
Én ANNYIRA REMÉLEM, hogy nem piri miatt fáj a pocink!!!!! :shock: :) :lol:
Hőm még mindig 36,9 körül, bár kedden csak 36,7 volt, de csak 4 órát aludtam előtte! Ez vajon jelent valamit?
Azt néztem az előző görbéimen, hogy eddig ez a legnagykönyvbeillőbb! Na ezt jól megaszondottam! :)
Lac már minden nap megkérdezi, hogy lakik-e valaki a pocinkban?
És mindig elmondom neki, hogy remélem, és bár tudnám... A programok szerint kb 1 hét múlva lehetne tesztelni! :D
Na, majd meglátjuk!
Addigis nagyon drukkolós ujjal járok mindenhova MINDANNYIUNKÉRT!!! :lol:

Puszi

eszter82
Budapest

Eszter
gratulálok az ötösökhöz! ügyi vagy! :lol: És drukkolok nagyon, hogy ez a hónap legyen AZ A HÓNAP. :D

Juca
sajnálom a rókát, viszont ez tényleg egy megerősítés, hogy Lapajka kapaszkodik odabent.

Panka
sajnálom, hogy Emilinek nyűgös-sírós napja volt. De most már elmúlt a hőség, és Anyós is messze. (ott lakik ő is Debrecenben?) Az én Anyukám se az a beleszólós fajta, elmondja a véleményét időnként, de azt sem erőszakosan.

Évi77
nálunk a párom és az öccse is egy hónapban születtek, május 16 és május 19 (7 év a korkülönbség), úgyhogy mindig együtt születésnapoznak. :D

Unique
Laura baba gyönyörűséges. Igazán csinos kislányka. A 12 kg-hoz gratulálok, nem vagy semmi. Lehet rólad példát venni.
:oops:

Andi
utólagosan is Boldog Szülinapot a fiadnak! Nagyon jók a képek.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Pupykám, pottyints le lécci a tábli aljára, 1. cn. Fene a pirkó bőrit wink: Nem csinálok úgy, mint aki nem is rménykedett, na de majd legközelebb :) Vagy azután :)
Mensidet irányítsd át ide hozzám, nekem már úgyis mindegy :) Elbírok a tieddel is :)
Anyukád eredményéről van már híred?

Juca!

Nem indegy ám az sem, hogy mekkora is az a lufi :twisted: Kingás pociból kiindulva szép nagyocska :) De az a jó!
Vukot zavard el, ne maradjon sokáig!
Hiszti miatt részvétem, úgy is mondhatnám, hogy üdv a klubban... Néha meggyőződésem, hogy nekem ikreim vannak, csak nem tudok róla, mert ugyanaz a gyerek nem lehet egyik pillanatban édeskedves ennivaló kis angyal, a következőben meg egy hisztigép.

Panka!

Igen, holnapra várom a párocskám, illetve holnap éjjelre. Semmit nem utálok jobban, mint éjjel nélküle otthon lenni. Fosok, nem tagadom. :oops:

Eszter!

Ügyi vagy a vizsgákkal! Drukk, hogy ez a hónap legyen a befutó :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Emili is profi hisztiző, félek mi lesz később, ha már toporzékolni is tud(bár már erre most is gyakorol akis tappancsaival :lol: )
Fő az optimizmus!Júniusban jön a tesóbaba(Emili is júniusi babó 8) )
Szerintem is az éjszakák a legrosszabbak egyedül.

Eszter!
Gratula a jó eredményekhez!Akkor szabadon netezhetsz 2 vizsga között. :-)

Syry!
Hál'Istennek nem itt lakik, Hatvan melletti faluban laknak.

Rucik nem nagy számok, sajna nem találtam csiribiriket.De majd lesz azért kép.

Kép
pankaa

Panka!

Ja, Dóri is júniusban készült. Júni 14-én, és júni 3-án volt utolsó mensi :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Megjöttünk a rokonlátogatóból. Igazából már hétfőn este, de tegnap hiper-nyűgös napunk volt, így nem igazán volt energiám a gép elé ülni.
Jó volt ez a pár nap, nagyon sokminden történt, volt nyüzsgés, pihenés,minden ami kell. Levike nagyon élvezte.

És a tali is jó volt Timcsával és Emilivel! Nagyon édes csajszik élőben is!! :D :D Teszek fel képet is nemsokára, ha a gépünk is úgy akarja.:wink:

Juca!
Nagyon sokat gondoltam rád, de pénteken Pankaa elmondta a jó hírt, és akkor nagyon megnyugodtam. Most akkor már hivatalosan is GRATULÁLOK!!! :D Vigyázz nagyon magatokra, Kindzsének is puszik!

Pupy!
Nagyon szuper az új tábla! remélem most már magadnak is kioszthatsz egy zebricskut! :D Szorítok ám!

Évi!
Hisztimanó nálunk is bejátszik rendesen. Néha már a hajamat tépném, néha meg majd elolvadok annyira édi tud lenni.
Hol volt a párod, hogy egyedül maradtál ilyen sokáig?
Pirit sajnálom. :evil:

Pankaa!
Én is nagyon örülök, hogy tudtunk találkozni, és megismerhettelek. Képet majd küldöm,csak egy kis teknikai bibi van még mindig a géppel, és nem lehet képeket feltölteni rá. De pár napon belül várjuk a javítását.

Sajnos valami még mindig nem oké a gépünkkel, vagy a nettel, de képtelen vagyok megnyitni az előző oldalakat, így csak ezt tudtam végigolvasni, és reagálni. De most egy darabig itthon leszek, nem lesz semmi program sem, így megpróbálok képben lenni, mert még ha nem is írok sűrűn, azért érdekel, hogy mi van Veletek, és hiányzik a csapat.

Jaa, a legfontosabbat el is felejtettem írni! Debrecenben Levike elindult!! Egyedül, kapaszkodás nélkül!!! :D :D :D

Puszik

Kép

Kép
adriana

Halihó!

Adri!

Látom Levinek meghozta a kedvét a sétához a környezetváltozás! :-)
Örülök, hogy taliztunk! Fotót várom én is!

----

Dobok egy fotót a kis 50 naposomról:

Kép

Futok is tovább, mert már sír utánam a vasaló. A bejárónőm sajna ma szabadnapos. :wink:

kacsa14

Sziasztok!

Köszi a gratulákat a vizsgához, meg a drukkokat! :D

Pupy!
Írtam mail, mert nem bírtam belépni ide :oops: :oops: :oops:

eszter82
Budapest

Juca!
Azért az elég érdekes dolog,h. a mensi előtt 5 nappal van PÉ-d és 5 nap múlva „elvileg” meg akar jönni. De a lényeg,h. ott van Csiperke!!!

Eszter!
Írtam privit, és gratulálok a vizsgáidhoz is. Nagyon ügyi vagy! :lol: Remélem meg lesz a jutalmad is egy kis albérlő személyében. :wink:

Évi!
Én azért sajnálom a piridet. L És nagyon aranyos vagy, akkor ha nem gond átküldeném. :wink: Épp ma beszéltem anyuval, még nincs meg az eredménye, de a lelkem megemelte magát és beleroppant a derekába. :evil: Nem értem,h minek emelget!!! Dórci jól viseli Apa hiányát?

Adri!
Örülök,h. újra itt vagy, már Hiányoztál! És annak is,h. jól éreztétek magatokat Debrecenben! Nagyon várom a képeket a minitaliról!!! :lol: Köszi a dicsit én is nagyon szeretném már!!! Levinek hatalmas gratula az elinduláshoz!!!! :lol:

Kacsa!
Dejó ez a kép, tündéri a Kiscsaj ebben a ruciban. :lol:
Vendég

Sziasztok Lanyok! :D

Sajnos idaig nem engedett be a babanet igy csak most tudom veletek közölni, hogy MINDEN RENDBEN! :D

A hCG-m tegnap 1272 volt a progi pedig 21.20 ng/ml .
A progit alacsonynk gondoltam hivtam is a Kaalit de csak ma del körül sikerült beszelnem a doktor urral es mondta, hogy teljesen jo az erdmeny es, hogy nem is kellett vpolna nezetnem mivelhogy mar kapok potlast.

Közben tegnap este hivtuk az itteni dokit is, O is azt mondta, hogy bar egy kicsit alacsony nem veszes az a lenyeg, hogy kapom az utrot. Es azt is mondta, hogy csütörtökön aza HOLNAP (!) este menjünk el hozza a korhazba uh-ra mert az ugyan igaz, hogy szivhang meg nincs de az mar latszik, hogy jo helyen tapadt-e meg es, hogy hanyan vannak.

Bocsi most nem irok szemelyesen rohanok vasalni.

Puszi,

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!
Hurrá!!!!! :lol: :lol: Annyira jó, úgy örülök ám!!! Holnap UH?! Isteni!!!!! Már nagyon várom!!! :lol:
Vendég

Pupy!

Nagyon aranyos vagy köszönöm! :D En is nagyon varom, estefele megyünk. puszi

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Végre sikerült ideérnem és nagyjából átolvasni a sok kimaradt napot. :oops:

Pupy!
Annyira aranyos vagy, hogy hiányoltál, nagyon jól esik. A mensim még nem jött meg, de nem is érzek semmit. A 46. napig nem is merek reménykedni (volt, hogy annyit váratott magára).
Ez a tábla pedig egyszerűen FANTASZTIKUS!!! Nagyon ügyes vagy! Nem semmi munkád lehetett vele!
Szorítok Neked, hogy az a hasfájás, ne a piri jövetelét jelezze. :wink:
Írok Neked privit.

Anikó!
Ágostonnak boldog névnapot kívánok!

Andy!
Daninak pedig nagyon boldog 1. születésnapot kívánok! Jól néznek ki azok a torták!

Panka!
Sajnálom, hogy Emili mostanában ennyire nyűgös. Szinte biztos, hogy az idő is rátesz egy lapáttal. Ahol ma jártam minden Anyuka panaszkodott, hogy már nem tud mit csinálni a babával.

Angie!
Olyan jó az a kép, ahogy Apa a kezében tartja a fiát.
A kakival kapcsolatban csak azt tudom mondani, mint a többiek. Csak anyatejet kapó babáknál gyakra előfordul. hogy akár egy hétig sincs székletük. Ha a szelek jönnek, jó a közérzete, akkor felesleges aggódni.

Juca!
Nagyon jó az új vonalzód! :)

Jucmuc!
Ezek eléggé kellemetlen, de jó jelek! :wink: A hCG szinted pedig szépen emelkedik. Már nagyon várom a holnapot. Gyere és számolj be, amint tudsz!

Emlékezetből most ennyi. Próbáltam a wordbe írni, de valami hibaüzenetet küldött és be is csukta az ablakot.

Remélem még tudok jönni a héten, de inkább nem ígérek semmit, mert amit hétvégén itthon kéne csinálnom, azt a telek miatt hétköznap kell bepótolnom.

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a Kende-dicséreteket, gondolhatjátok, hogy mennyire jól estek… ;)

Évi!
Afffffene a piroskádba… :twisted: Amikor alszik a fiam, olyan, mint egy kisangyal…

Juca!
Nnnnnnnnnna, helyben vagyunk… :D Rókák megérkeztek, wc újra jó ismerős a másik végről is… :twisted: Azért üzenem a rókának, ha újra látod, hogy most lehetőleg ne legyen mindennapos vendég... :wink: A Lapajka honnan jött??? Annyira aranyos!

Panka!
Hát a helyzet az, hogy pont kelet felé néz az ablak, és amikor kel a nap, épp besüt… És nem redőnyünk van, hanem reluxánk, ami azért nem ad olyan sötétet, hiába van még sötétítő függönyünk is.

Dani baba!
Nagyon boldog születésnapot kívánunk Neked!

Jucmuc!
Eeeez igen!!! Nagyon-nagyon örülök, hogy minden rendben Veletek!!! És borzasztóan várom, hogy végre megtudjuk, hány újabb topikbaba fog érkezni hozzánk 8 hónap múlva!

Unique!
De jóóóóóóó, hogy jelentkeztél!!! :D Laura csodaszépséges kislány, gratulálok neki az elinduláshoz, Neked meg a fogyáshoz!!! Nekem sem ártana legalább ugyanennyi… :oops:

Angie!
Ez az apás kép valami gyönyörűséges!!! Látszik apán, hogy totál odavan a fiáért! :)

Fleur!
Mikor mentek 4D-re??? Nagyon kíváncsi vagyok!!!

Eszter!
Elvileg a tesztek már a várt mensi első napján is kimutatják a terhességet… ;) Gratulálok a vizsgáidhoz!!!

Adri!
Nagyon ügyes Levike, gratulálok Neki!!! Na most aztán vége a nyuginak (na nem mintha eddig nagy nyugi lett volna… ;) ).

Kacsa!
Gyönyörűséges a kislányod!!!

Ma Kende elővette a kisangyal-figurát. Egész délelőtt eljátszott, míg főztem, mellettem a konyhában, a dömperével szórakozott, brümmögött neki, belepakolt, kipakolt, leporolt, lepörölt (engem, amikor nem engedtem kukázni… :twisted: ). Imádnivaló volt!!! Szerencsére a tegnapi nyügije már a múlté. Ezzel a szemfoggal többet szenvedünk, mint az eddigi nyolccal összesen… :roll:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok :)
Évi :)
Sajnálom, hogy apa külföldön van, de holnap már itthon is lesz :)
Peti gyönyörűen tud ívben pisilni :D Vasárnap este levette a telefont a polcról, majd rápisilt :D Nagyot kacagott, majd tovább állt :D Mi is nevettünk, de én inkább csak kínomban :lol:
Sajnálom a pirit :cry:

Panka :)
A nagyszülőkkel nem könnyű :D Mindig mondtam, hogy kellene nekik tartani egy tanfolyamot arról, hogy hogyan ne szóljanak bele a gyereknevelésbe :D
Az időjárás változás nagyon meg tudja zavarni a babákat és ha fúj a szél azt különösen megérzik :?
Sajna előfordul, hogy az ember pont akkor nem talál megfelelő ruhát, amikor kellene :x A múlt héten én is így jártam :wink:

Andy :)
Nagyon boldog első szülinapot Daninak :)
Kép
A képek nagyon szuperek :)

Judit :)
Örülök, hogy minden rendben :D
Holnapi uh-hoz meg drukk-drukk-drukk :D

Unique :)
Örülök, hogy jelentkeztél :) Nem könnyű követni a csajokat, nekem is nehéz :)
Nagyon édes Laura :) Klassz, hogy lépeget a kisasszony :)
Gratula a fogyáshoz, nagyon ügyi vagy :D
Drukk a tesóprojekthez :)

Kacsa :)
Timcsa még sokáig le fog kötni, de majd jön egy jobb időszak is amikor már magában is eljátszik :)
Nagyon szép Timcsa :)

Angie :)
Nagyon szép ez a kép, olyan megható :)

Juca :)
Sajnálom, hogy újra találkoztál Vukkal :( Remélem most nem lesz olyan makacs és kölcsön adod valakinek :wink:

Eszter :)
Gratulálok a vizsgáidhoz :) Nagyon ügyi vagy :)
Drukk, hogy ez a hónappal új élet kezdődjön számotokra :)

Adri :)
Örülök, hogy jól sikerült a rokonlátogatás :)
Levinek mikor lesznek meg az eredményei?

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy most nem folyok bele a beszelgetesbe. Ma nagy megkonnyebbules tortent.

LEADTAM!

Most probalok regeneralodni. Le vagyok amortizalva lelkileg is.

Andy Cuki a malackaval :) (Az asztal honnan van? Keresunk.)

Szilard gyonyoru apaval. Ti nem ugy latjatok, hogy Szilard es Erik hasonlitana? Nekem mindig ez ugrik be.

Az ujdonsult kismamaknak jo egeszseget es sok oromet kivanok.

Tina Hihi, erdekes vonalzo, drukk.

Kacsa Nagyon cukiiiii! Kis gondolkodo.

Evi En is igy erzek egyedul. Hiper gyava nyuszi vagyok es gyamoltalan :)

Pupy nekem is nagyon tetszik a tabla. Neked is drukk. Elobb utobb meglesz a gyumolcse.

Tudjatok egyebkent, hogy a babak nagyon komaljak a babzsakfotelt?

udv,
Lilia
lilia

[color=darkblue][Szép jó estét!

Nemrég értem vissza Sopron környékéről. Nagy lóti-futi volt. :?
Délelőtt Dunaújváros, délután Pinnye, onnan vissza Fehérvár.... Gyors fürdés, irány melózni. :(
Munkahelyet váltott a párom, ma költözött be az új kamionjába. Kár, hogy olyan piszok messze van. Holnap reggel indul. Kb. 2 hét egyedül. :(:(:(

Évi
Ma elfogyott a fogitabim. Július 11én orvos, ekkor kiderül, hogy emiatt ver-e gyorsabban a szivem. Utána semmi nem tarthat vissza.... :D
Át tudom érezni az egyedüllét félelmeit....

Pupy
Nekem sincs ki a 4 kerekem, de a zembör néha hajaz engem. Pedig elég nehéz. :D

Panka
Az anyósjelölttől némileg én is tartok. Néha így is kapom az ívet, hogy milyen nézeteket vall a gyereknevelésről, ami időnként szöges ellentéte az enyémnek. :? Ilyenkor örülök, hogy van közöttünk 200 km. :D

Eszter
Gralula a jó vizsgákhoz! Szorítok, hogy másban is siker legyen. ;)

Adri
Hatalmas gratula Levike első lépéseihez!/color]
Vendég

Kép lándzsarózsa
Vendég

Basszus! Nem vagyok formában. :?

Andi
Ez a lándzsarózsa. Némileg elbénáztam a beszúrást. :?

Alig aludtam éjjel, nem tudom, hogy bírom ki 6ig. :(
Vendég

Ez a mai éjszaka katasztrofális volt. :? Szinte az egész melót végigaludam. ?
Alig győzöm kivárni a 6 órát, hogy roboghassak haza. Kialszom magam.
Mindenkinek szép napot!
Vendég

Tina!
Nagyon örülök,h. jelentkeztél. :lol: Én is írtam Neked. :wink: Remélem odaért.

Norwell!
Bűbájos lehetett a fiad. :lol:

Lili!
Nagyon örülök,h. leadtad és végre visszatérsz hozzánk! :lol: Gratulálok!!! De akkor aztán nincs mostmár menekvés. :lol:

Maci!
Sajnálom nagyon,h. a Zembör megint nem lesz Veled 2 hétig, de van egy nagyszerű dolog is,hisz elfogyott a fogitabi. :wink: Remélem már az igazak álmát alszod...

Szép Napot mindednkinek!!!
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Szep jo reggelt Lanyok! Kép

Tina :D

Köszike! :D Igen, rengeteg a munka nyaron a telken, kertben de olyan jo ott lenni! :wink:

Norwell :D

Köszönöm! :D En is nagyon varom mar! Kicsit izgulok, hogy minden rendeben legyen. Nekem is volt dömperem kiskoromban ill. az öcsemnek de imadtam vele jatszani. :D 8)

Anna :D

Köszönöm! :D Hogy van Annamari es Petike?

Lili :D

Gratulalok, hogy leadtad a dolgozatod! :D Most vegre jöhet egy kis lazitas..

Macika :D

Gyors a szivveresed a gyogyszertöl? :shock:

Kép
Kép
jucmuc

Mindannyiótoknak köszönöm, hogy drukkoltok nekünk, hgy mielőbb babásak legyünk! :D :D

Norwell!

Azért nem szeretem elkapkodni a tesztet, mert volt már, h. a várt piri 2.napján csináltam, semmit nem mutizott, és még mindig nem jött meg! Nagyon bizakodtunk, hogy akkor most talán... és egy hét csúszással benézett piri! Akkor túl magasról estem pofára. Ezért nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget már, ha késik, csak ha más tüneteket is vélek észrevenni magamon :)
Ez amolyan önkímélő funkció! Annyira be tudunk lelkesedni, hogy olyan szar pofára esni újra meg újra! :(
De azért nagyon várom már, hogy NE jöjjön meg, és tesztelhessek!!! :lol: :lol:
Pláne, hogy ma már 37,1 volt a hőm az elmúlt napok 36,9ei után.
Ez mindig bizakodásra buzdít :lol: :lol: :lol:

Pupy!

Remélem nem értette félre amit priviben írtam tegnap este!

Puszi :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Jucmuc!
Már nagyon várom az UH-t! :lol:

Eszter!
Ugyan már, dehogy sértődtem meg,hisz beszélgettünk, és leírtad a véleményed. :lol: Amúgy ment privi! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Én ma egy kicsit zombi vagyok, Emili elég rosszul aludt éjjel, kvázi én is.3 óra után tiszta nyűg volt.De biztos a tegnapi egész napos alvás miatt volt.De sajna ha nem hagyom aludni, vagy felébrsztem 2 óra után, akkor olyan nyűgös lesz, hogy csak sír-sír és sír. :( Így ha álmos nappal, akkor alszik.De ma próbálom kordában tartani, de szerintem ez az esős nyomott idő is közrejátszik.

Eszter!
Húha, ez nagyon jó hő!!! :wink: Drukkolok!

Adri!
Levikének gratula, látod még jó, hogy kérdeztem, hogy megy-e már egyedül is, ás lám! :wink: Biztos vagánykodni akart a csajok előtt. :lol:

Jucmuc!
Kíváncsi vagyok én is az uh-ra!Emléxem milyen jó volt nekünk is az első uh, főleg a 12 hetse, amikor már ott kalimpált! 8)
Mikor erre gondolok, mindig elérzékenyülök(de aztán meghallom a kis Méregzsákomat, és már el is illan a rózsaszín köd :twisted: :lol: )

Maci!
Hát nem irígyellek az éjszak miatt, de vígasztaljon, hogy legalább ha már megvan a baba, akkor sem lesz elvonási tüneted :twisted: :wink: :lol: (fogd fel gyakorlásnak, bár babával már sokkal fárasztóbb ébren lenni éjjel)
Milyen furcsa, hogy a párod új munkahelye egy új kamion.:-)

Lili!
Akkor jöhet apihi!

Annácska!
Hát a szelet én sem szeretem! :x
Peti telefont pisil le?Wow!Akkor már nem is működik a teló?
Ma anyukám jön, és Ő nem szólbele semmibe! :wink:
Tanfolyamról igazad van, kéne nekik egy kurzus!
:lol:

Norwell!
Emili is jókislány volt tegnap, egész nap aludt, én meg takarítottam.csak éjeel nem aludt jól. :(

Évi!
Nekem meg júni 2.-án volt az uccsó mensi, és 11-én (vagy másnap)fogant Emili! :lol:

Pupy!
Anyukád hogy van?Eredmények?

Szép napot!Itt esik, de jön ma Anya! 8)

Kép
pankaa

Panka!
Sajnálom nagyon a nyűgös éjszakát, remélem ma már jobb lesz, és mindketten tudtok pihenni. :lol: A PET vizsgálatról még nincs eredmény, de tegnap volt anyu dokinál a dereka miatt, és azt írták a papírjára,h. sclerosysa van, és átküldték az idegre. :shock: De konkrétan nem magyarázta el neki a doki,h. mi ez. :(
Vendég

Pupy!

Kerestem a sclerosys-ról az interneten ezt-azt, de valamiért nem jön ki elég infó róla! Biztos, hogy jól van írva?
És akkor mikor mondanak anyukádnak már valamit végre?
Olyan disznóság, hogy húzzák az időt!!! :evil: Az ember pedig idegeskedhet folyton!!!!! :evil:

Remélem minden rendben lesz vele! :)

eszter82
Budapest

Eszter!
Nem tudom,h. hogy írták,mert anyu csak lebetüzte ma a telefonban, de ő már rákeresett tegnap és megtalálta a sclerosis multiplex nevű betegséget!! :shock: De mondtam anyunak,h. majd a doki megmondja,h mi a baja.
Vendég

Pupy!

Hát remélem, nem az van neki! Ezeknél a latin bla-bláknál nem lehet tudni, hogy egy szó, vagy betű változás után mit jelent!
Tényleg a dokikra kell hagyni, hogy elmagyarázzak!!!

eszter82
Budapest

Pupy! Maci!

Ti megcsináltátok azt a táblázatot a ciklus.hu-n, meg a jónás naptárban, amelyik a gyerkőc nemére vonatkozóan jósolgat?

Nekem mindig fiút mutat!
Nektek?
Na nem mintha ez probléma lenne, mert úgyis szeretnénk majd fiút is, lányt is... a sorrend nem érdekel, csak kíváncsi vagyok, hogy nektek mit mutat! :wink: :lol:

eszter82
Budapest

Eszter!
nem egészen értem a Jónás naptáros dolgot. Én csak beírtam a születési dátumomat, és kidobta,h. melyik hónapban milyen nemű. Nekem egyik hóra lányt, másikra fiút ír. De olyan is van,h. semmilyet. :shock:
A ciklus.hu-n én még nem töltöttem fel csak 2 hónapot, de ott is mindedn féle színüt ír. Nem értem neked hogyhogy csak fiút?? Printscreen-eld le, és küld át nekem, kivi vagyok. :lol:
Vendég

Norwell!

Ugye Kinga műhelyneve Stöpszli volt. Aztán az is lett. 17-es talpak, meg elég áramvonalas. Így kofa most elnevezte a pöttyet Lapajkának, hátha nem lesz kis Stöpörtyű :-) Perzse gondolom a szüléskor még nem lesz Lapaj! 8)

Most csak ennyi...

tjuca

Pupy!

:lol: :lol: :lol: Édes vagy!!! :lol: :lol: Hogy mit csináljak vele???
Tudod, nekem írtál, aki örül, hogy 2-3 nap altt fel tudta varázsolni a képét a babanetre!!!És persze ennek a sikere sem az én érdemem, hanem a Tiéd! :D :oops: :oops: :oops:

Szóval megpróbálom átküldeni valahogy, de azt a szót, amit írtál, nem tudom vele csinálni!!! :oops: :oops: :oops: :wink: :D

eszter82
Budapest

Pupy!

A gmail-edre küldtem, mert csak erre voltam képes :oops:

eszter82
Budapest

Sziasztok,

Gyönyörűek a babák! Mégmégmégmég képeket!!!!!!!!!!!!!!

No erről beszéltem… Most hogy tudok így bármilyen témába is bekapcsolódni, ha azt sem tudom, hol az előző hozzászólásom? :(

Pupy :)
Legó? Az nagyon jól hangzik… Én is imádtam mindig is… Laura is nagyon jól nyomja a legózást, van kifejezetten ilyen piciknek való legó, nagyon bejön neki :)
Hanci minden másnap? Fúúúú nem is emlékszem, nálunk mikor volt ilyen… Szóval jól tározd el az emlékezetedben, mert ha bebabásodsz, jaj Apának :)

Évi :)
Műanyag bevásárlókosár? A rendes bolti? Örülök, hogy sikerült megoldani a hangszigetelést, és nem volt hiába a kiköltözés :)

Syry :)
Köszönöm szépen a dícséereteket! Nem egyszerű a fogyi, de megéri :) Van ösztönzőerőm :) Meg a férjem nagyon mellettem áll, így azért jóval egyszerűbb :)

Norwell :)
Miért, mennyi van rajtad a szülés óta? Irigyellek a kisangyal-figuráért… Megtaníthatná Kende a lányomat is erre :)

Annácska :)
Köszi, aranyos vagy! Ti hogy álltok Petikével? Miket csináltok? Milyen progamok vannak?

Szisszka-híradó:
Jól vannak, 12. heti UH-n túl vannak (múlt héten), rengeteget rohangál. :)
Pupy, beletennéd a táblába? Köszönöm!

Lányok,
Nektek mi a véleményetek az elválasztásról? Laura nagyon követeli még a szopit (sikerült az estire redukálni), nehezen iszik mást (tápit max 50-60 ml-t este, reggel szinte semmit), de én már szívesen elválasztanám. Mi a véleményetek?

Puszi

KépKép
unique

Hello Lányok!
Gyorsan, amig Szilárd alcsizik, megpróbálok összedobni egy lemaradást behozó üzenetet.

Köszönjük az apás kép dicséreteket. Valóban teljesen elolvad, ha a kezébe veszi.

Évi!
Fene az 1cn-be. Apa nélküli állapotot én sem szeretem. Dóri hogy viseli?

Lili!
Én még nem véltem felfedezni hasonlóságot Erik és Szilárd között. Igaz, hogy egy korházban, ugyanannál a dokinál, és majdnem ugyanazon a napon születtek. Ha más nem, ennyi hasonlóság biztos van bennük :wink:
Gratula a vizsgákhoz. Most akkor tessék pihizni, és ellazulni, hogy jöhessen a baba!

Brill!
Na mit szólsz, hogy Lili hasonlóságot lát a gyerekeink között. Nekem tetszik!

Pupy!
Úgy szeretem nézegetni a táblát. És az külön jó érzés, hogy magamat a babások között látom. Hihetetlen, hogy egy éve még görcsöltem a témán, aztán már egy másfél hónapos kisfiú anyukája lehetek. Nálad is igy fognak pörögni az események, meglátod. Tegnap Vácrátóton láttam egy gólyát, és rád gondoltam :) Már biztos útban van feléd.
Talival mi a helyzet. Szerintem dobj egy táblát, és emlékeztesd a lányokat, hogy „szavazzanak”. Ha megvan a nagytali időpont, akkor annak függvényében szervezhetjük az Annás kistalink időpontját is.

Juca!
Igen, érdekesen szemlélgette Kingát, és a hasamat. Aztán hamarosan rájött, hogy miből lesz a „cserebogár”. Már várom a „pöttyben a pöttyöt”. Hátha újból kapsz fotót. A rókákat úgy látszik addig hivogattad, amig szót nem fogadtak neked. Kellett neked sajnálni a távollétüket!

Unique!
Tők jó, hogy jelentkeztél. Laura nagyon szép kislány, és már milyen nagylányos. Te pedig a kilók lefaragásával egyszerűen hihetetlen vagy. Nekem sosem ment a fogyókúra, mindig felszedtem olyankor még vagy 2-3 kilót.

Judit!
Szuper a hcg eredményed. A progihoz nem értek, de ha azt mondják a dokik, hogy ne aggódj, akkor fogadj nekik szépen szót, és élvezd azt, hogy végre beköltözött/beköltöztek valaki/k a pocidba. Már alig várom, hogy uh eredményeid legyenek!!

Panka!
A lányoknak jól áll a hiszti. Sőt, egy kicsit kell is, hogy legyen bennük, különben mitől lennének mások, mint a fiúk :wink:
Én is tudok jó turkálót Pesten, de egyelőre nem fogok eljutni oda, az tuti. Vácon kell körül néznem.

Kacsa!
Timcsa egyszerűen lenyűgözött ebben a ruciban. Nagyon kis édes!

Adri!
Várom a képeket!

Eszter!
Ne is éld bele magad. Bár ahogy látom a Pupyhoz idézett soraidat, mégiscsak keményen reménykedsz. Én sem tudtam lazitani, kivéve azt a hónapot, amikor teherbe estem. Akkor úgy tudtam, hogy kimaradt a pé-m :)

Andi!
Kicsit megkésve, de szeretnék Danika fiacskádnak boldog 1. szülinapot kivánni. Szuperek a képek!

Syry!
Annyira jó, hogy ilyen gyakran tudsz jönni. Máté nagyon helyes kissrác.

Tina!
Hátha-hátha. Én nagyon drukkolok neked. Ha valaki, akkor te megérdemelsz egy zebrát, vagy inkább egy babát. Úgy tudlak tisztelni, amiért tudod csinálni ilyen „éhesen” is a munkádat. Köszönöm a kakis tanácsokat. Amióta hason altatom, még a pukik is kevésbé zavarják. Kaki pedig eddig egy nap maradt ki, de ezentúl nem fogok aggódni ha kimarad máskor is.

Norwell!
Szuper, hogy Kende igy el tudja szórakoztatni magát, és eljátszogat egyedül. Az öcsém is ilyen volt. Remélem, Szilárd is feltalálja majd magát a játékai közt.
Az első kép, amit feltettél, képeslapra illő!

Annácska!
Már irtam Pupynak, hogy ha megvan a nagytali időpontja, akkor szervezhetjük a miénket is.

Maci!
Hogy neked milyen házias a férjed. Én nem mondhatom el ezt az enyémről. Ő inkább kint matat a kertben, a garázsban. De ha megkérem rá, kiporszivózik, felmos. A konyhából inkább kifele szoktam tessékelni, annyira antitálentum :) (saját maga szerint). Pedig egyszer egy partira készültem, és a feldolgozatlan zöldségekből olyan előételeket készitett unalmában, hogy mindenki megdicsérte, és kérték a receptet. Azóta sem ismétlődött meg ez a dolog :(
Remélem, tartható az idő a vonalzódon.

Eszter!
Neked is nagyon drukkolok. Kicsit azért lehet bizakodni.

Andi! Lili!
Elkerülte volna a figyelmemet, hogy május 24-én szülinapotok volt? Most nézem a táblában (még 8 napon belül vagyok :oops: :oops: ). Boldog szülinapot Nektek!!!

Anikó!
Óriási pocakod volt! Igaz, a baba sem volt kicsi benne. Gratula a növekedésetekhez. Biztos, felhőtlen nálatok most a boldogság. Két ilyen szép kisfiú mellett nem is lehet másképp.

Magunkról: Ma voltunk védőnéninél mázsáláson. Nagyon meg lettünk dicsérve. 4230 gr a nagyfiú. Hossza még mindig lemaradva az átlagtól, de ha igy halad, be fogja azt is hozni. Szopizik is rendesen, állandóan enne, ráadásul nagyon mohón. Olyan édes, a nagy mohósága közben néha még morog is, mintha azt akarná kifejezni, hogy „még gyorsabban, még gyorsabban”. Olyan is volt, hogy 15 perc alatt 110-et szopott. Meg is látszik a drágámon :) De igy, hogy koraszülött, legalább emiatt nem kellett idegeskednem. Biztos, kilennék, ha gond lenne az evéssel. Amióta a hasán alszik, a szelecskék is gyorsabban távoznak, igy még csendesebb, nyugisabb. Ő tényleg egy Angyal, a mi kis Angyalkánk.

Nem birom ki, hogy kép nélkül távozzak:
Kép
Kép
Kép

Angyalkám még mindig alszik. Megyek gyomlálni a friss fűben kinőtt gyomokat.

(Bocsi, hogy hosszú lettem :oops: :oops: )
Vendég

Sziasztok :)

Ép csak benéztem, de micsoda örömhíreket látok :)
Jucmuc :), Juca :)
Sok szeretettel gratulálok :D

wish

Sziasztok!

Kacsa!
Tündéri a kiscsaj ebben a farmerruciban!
Képet sajnos még mindig nem tudok felrakni, de legkésőbb hátvégén már biztosan.

Pupy!
kedves tőled, hogy hiányoltál, köszi! :) Levike is köszöni a gratut, azóta le sem áll, egyfolytában menni akar!
Anyukádat sajnálom, hogy még mindig nem tud biztosat, remélem most már csak jó jöhet.

Jucmuc!
Nagyon örülök, hogy minden rendben!! Eszembe voltál sokat, és reméltem, hogy baj nem is történhet! Kíváncsian várom az uh eredményét! :)

Norwell!
Levike is szokott néha ilyen kisangyal lenni, bár akkor tudom, hogy ezután jópár hisztisebb nap következik. :? Kendének most 8 foga van, ha jól tudom, ugye? Levinek is, és szerintem jön valahol másik, de nem látok semmit. Március közepén jött ki az utolsó, azóta semmi.

Annácska!
Ez a telefon-lepisilős nagyon jó! :D Jót röhögtem rajta! :)
Levi eredményei már megérkeztek a klinikára, és azt mondta a doki, hogy postázza. Így most várom a postást mint a messiás...

J.Maci!
2 hét a párod nélkül elég nehéz lehet...majd jól bepótoljátok az elmaradt időt, ha hazaér! :wink: Hiszen elfogyott a fogigátló, és ha jól tudom, akkor most már hamarosan jöhet a gólya. :)

Eszter!
Mi még ugyan nem nagyon ismerjük egymást, de azért szorítok, hogy ne jöjjön meg! :) Amúhgy kiváncsiságból én is csináltam már hasonló táblázatot, és a szerint Levinek lánynak kellene lennie...:roll:

Unique!
Az elválasztásról: levi még napjában 2x szopik, reggel és este, plusz éjszaka, ha felébred és nem tudom visszasimogatni. Én is szeretném már leredukálni csak az estire, mert már kezd fárasztó lenni. Szerintem ha Te már nem szeretnéd szpotatni, nyugodtan váaszd el, hisz ez csak akkor működik, ha mindkettőtöknek jó. Én most megvárom még a vizsgálat eredményét, és utána ha lehet, akkor elkezdem adni neki a tejet, és ezzel egyidőben elválasztom. nehéz meghozni a döntést, de úgy van jól, ahogy Te érzed.

Megpróbáltam válszolgatni, de aki kimaradt,bocsesz! :)

Puszik

Kép

Kép
adriana

Ja, Pankaa, téged majdnem elfelejtettelek! :oops:
Sajnálom a nyűgös éjszakát, sajnos ilyen még lesz nem egy. de valóban sokat segíthet, ha nappal kevesebbet hagyod aludni.
Levi is volt így egy kis ideig, hogy felcserélte a nappalt az éjszakával. Pár nehéz nap és éjszaka után azonban sikerült visszaállítani a rendet.

Angie!
Most látom, közben Te is írtál.
Gyönyörű ez a baba. És gratulálok neki, hogy ilyen ügyesen szopizik, csak így tovább! :)

Megyek, mert közben felébredt Levi. 25 perc alatt kialudta magát... :shock:

Puszik

Kép

Kép
adriana

Sziaztok!

Pupy!
Köszönöm a képet! :)
Nagyon szorítok, hogy Anyukádnak ne legyen sclerosis multiplexe!

Jucmuc!
A kert valóban csodálatos dolog, csak érnénk már a munkálatok végére! :) (Most a fenti részt csináljuk, ahol a napozóterasz lesz.) Jól emlékszem, hogy ma UH? Már nagyon várom!

Maci!
Hát nem irigyellek a munkád és a párod sok uatzása, egyedüllét miatt sem. Olvastam, hogy itt jártál Újvárosba és rádöbbentem, hogy nem is vagyunk olyan messze egymástól (bár ez relatív :) Lehet érdemes lenne összehozni úgy egy talit, ha esetleg Neked van itt dolgod, vagy mi járunk Fehérváron. Mit szólsz hozzá? Nem szeretném erőlteni csak ha éppen úgy adódik.

Angie!
Aranyos vagy, köszi! Jó ez az "éhség" kifejezés! :)

Röviden most ennyi, megyek háztartást rendezni.

Kép
Kép
tina82

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?