Sziasztok!
Vagyok ám, de engem ez a meleg kicsinál
Kóválygok, szédelgek, és minden hülyeségért olyan ideges leszek, mint a bicikliőr
Ráadásul egy akkora halom vasalnivaló figyelt itt mellettem, hogy ki sem látszottam mögüle. Nem normális, aki ekkora hőségben, ráadásul délben vasalót fog a kezébe
Azééé' megcsinááátam
Tegnap meg szintén a déli melegben ablakot meg erkélyüveget mostam. Hiába, csak ilyenkor érek rá.
Még szerencse, hogy a kis nokedlim egyelőre jól bírja, aludni is tud. Még játszótérre se megyünk, mert egy árva fa sincs ott
Itt a lakópark udvarán van egy jó kis gesztenyefasor, alatta egy klassz szökőkút, abba dobáljuk a kavicsokat látástól mikulásig. Ez most a kedvenc szórakozása
Juca!
Juj, olyan kívácsifáncsi vagyok a pontodra!
Tök izgi, Kinga okos nagytesó lett!
Eszter, Junkó!
Boldog névnapot!
Lili, Andy!
Nektek pedig nagyon boldog szülinapot kívánok! Lili, tarts ki, nyakunkon a szerda!
Próbálok valamennyire emlékezetből reagálni (veszett fejsze nyele, hehe)
Valaki kérdezte (ne haragudjatok, de nem tudom ki volt, tlán Angie) a BCG oltást. Nem tudom, mikorra kell megerednie, mert a Dórié nem eredt meg, újra meg is kellett kapnia 6 hónaposan.
Évi!
Pont most vettem én is baba naptejet, mert picit féltem a Dorci csöpp bőrét. Amilyen dögletesen tűz a nap...
Jaj, Virág nagyon hucut! Gyönyörű a képeken!
Zsu!
Hogyne emlékeznénk rád! Remélem lassan tényleg minden jóra fordul nálad!
Syry!
Dóri 5 és fél hós volt, mikor kezdtük a hozzátápit, tehát mi is picit előbb kezdtük az ideálisnak mondottnál. Barackkal kezdtünk, mert akkor az volt friss. Törpilla imádta. Az almát nem annyira.
Sírós napot sajnálom
Tina!
Fogorvos
Brrr... Én úgy, de úgy félek tőle, hogy azt elmondani nem tudom
Én azért nem a hormonproblémára gondolok
Csibe!
Ez a Gábor bébi egy tünemény! És ahogy ül, nem semmi! Nagyon ügyes!
Ja, és csomagolok ám, mert késő délután indulunk anyuékhoz! Na, kinek hozzak zebrát?