Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Macika
Na, micsoda véletlenek vannak, hogy az a Melinda is májusban házasodik! :lol: Már nagyon várom a nagy napot, olyan hihetetlenül gyorsan eljött.

Pupy
Oké, majd teszek fel képeket, a Ti képetek nagyon jó az esküvőről!

Annácska
Köszönöm a kedves fogadtatást, remélem a nászúton alakítunk valamit... :lol:

Olyan rossz, hogy csak így este jutok géphez, általában sokáig dolgozom. :cry:

Puszi mindenkinek!
melinda80

Fleur :)
18 hetes UH szokott lenni a genetikai, amikor elméletileg mindent megnéznek a babán tüzetesen. Fejecskéjét, szivecskéjét, annak kamráit, belső szerveit, karcsontját és combcsontját lemérik, haskörfogatát, köldökzsinórt, magzatvíz mennyiséget, stb. És jó esetben már egyértelműen látható ilyenkor, hogy kisfiú vagy kislány rugdalózik a pocidban. Már kellett lennie ilyen UH-nak neked is, az AFP vérvétel után csinálják 2 héttel. Babamozgást hogy érzed?
Mi jól vagyunk, többnyire. Vannak néha gyengébb napjaim, ilyenkor egész napos fekvés van, aztán helyreáll a rend. Törpikénk irtó erőseket rugdalózik, és szerintem jó sokat, aminek én rettentően örülök. Már tervezgetem a babaszobát. Ti még nem?

Pupy
Bocs, hogy csak most, akkor ez egy 22 hetes pocak, és 90 centi :)

Kép

Tündi
tündi30

Sziasztok!

Melinda!
Köszönjük a dícséretet, biztos a Tiétek is nagyon szuper lesz. :lol:
Túlórázol vagy alapból ilyen késői a munkaidőd?

Tündi!
Hurrá, de jó köszi a képet! :lol: nagyon szép pocid van, küldök egy nagy pocaksimit. :lol: Tervezgesd csak a babaszobát, már nagyon megérdemelted! :wink:

Puszi!
Vendég

Szép jó estét!

Melinda
Jól fog sikerülni a lagzid, várom a képeket én is. :)
Párom felhozta az esküvő lehetőségét, de egyelőre inkább házikóra gyűjtünk. Bár egyre többet nézegeti a karikagyűrűket. ;)

Tündi
Nagyon szép pocid van.

Néha nekem is olyan érzésem van, mintha a menedzser megpróbálná még a gyerekvállalás gondolatát is kiűzni a fejemből. Szugerálná belénk a "csak a cégnek élünk" életérzést. Valahogy nem vagyok erre vevő. Akkor is lesz gyerekem, persze, ha a baba is úgy akarja. :)

Kép
Vendég

A húgom és köztem 9 év van. Emléxem, annak idején ha rádiót vagy bármi zenét hallott, aludt mint a bunda. :) Zene nélkül meg ő szolgáltatta műsort. :) Bár halk zene vagy bármi más zaj (pl. TV) mellett jókat tudok szunyálni én is. :)

Kép
Vendég

Sziasztok!

Pupy!
Najugye, hogy ugye? :wink: Alakul ez!

Melinda!
Ha jó az oktató megmondja a tornán mit szabad csinálni és mit nem. Sztem nem lehet és nem is szabad űzni teljes egészében a sportot az életünkből. De ha van oyan előérzeted hogy esetleg terhes vagy, úgyis vigyázni fogsz ösztönösen.

Jmaci!
Tényleg most már rémlik hogy írtad ezt a szív dolgot. Azt hittem babagyártási elővizsgálat, vagy ilyesmi...

Angi!
Szuper hogy kezdesz megnyugodni. Ez biztos, meghozza az eredményt szopi terén is.

Annácska!
A régi topik hangulatot idézed ezekkel a Micimackós képekkel. Olyan jó! :)

Tündi!
Szuperpocak!

ANIKÓ!
Nagyon fogok szorítani 27-én!!!!!!! Ugye jól emlékszem??? :oops:

Panka!
A barátnémnak is kisebesedett a cickója. Neked mitől is múlt el?

Sziasztok!

UI: Izgulok, ma meglesz az eredményünk... :roll:
Vendég

Puppy
Na látod így már sokkal jobb. Jók a megérzéseid. A hormonvizsgálattal kapcsolatban, esetleg szabi, hogy meg tudják csinálni? Meg mondjuk nem tudom milyen az időbeosztásod a munkahelyen, de én mindig hajnalok hajnalán odamentem még munka előtt. Egyedül a terheléses vizsgálat, ami tovább tart.

De amúgy olyan szép a görbe, és főleg ha a nyák is rendben van tuti minden rendben a peteéréssel. :)

Tündi
Ja igen közben már képbe lettem téve, hogy a 18.heti UH a genetikai. Hál istennek minden rendben volt.
Bár a papíron csak az egyéb méretei vannak fent és a magzatvíz mennyiségére, meg szívre vonatkozóan semmit nem írtak mondtak. Viszont a véleményen emberi nyelven annyi van, hogy minden ok. :)
Én is érzem már a mocorgást, nagyon jó. Kb. a 18. hét körül kezdtem határozottabban érezni és most néha már azt is érzem, hogy meglöki a kezem, persze nem tudom mivel. 2 napja esetére lesz mindig aktív, mikor az apja odateszi a kezét. Vicces olyan mintha kommunikálnának, így a maguk módján:) Nem tudom ezt csak beképzeljük, vagy tényleg tudja ott van az apu keze. :).

Sajnos nem volt cseresznyénk:) és nem tudtuk megnézni, hogy fiú vagy lány, mert pont ott volt a köldökzsinór. De esküszöm, hogy én láttam a fütykösét :). Amúgy is mindenki kispasit jósol.

Babaszoba
Hatalmas tervezést nem fog igényleni, mert nekünk egy nappali van (egybe minden) +háló. És velünk lesz a hálóban, de azt a sarkot szeretném babásítani ami az övé lesz:), meg azt meg kell tervezni, hogy a fürdető pelenkázó állványt hova szeretnénk és hát van egy két elvarrandó szál a lakásba. Szóval szeretném, ha a hálóban a fúros, faragós dolgok készen lennének: a férjemnek be kell még fejeznie a beépített szekrényünket.
Meg anyukámtól megkapjuk öcsém kiságyát és azt fel kell kicsit újjítani, csiszolás lakkozás, meg szertnénk, ha az ágy magassága állítható lenne és ezt is meg kell csinálni.

Képzeljétek, hogy megjártam. Hétfőn kellett volna a dokim felhívni, hogy időpontot kérjek keddre és ugye csak fél 4-től fél 5-ig lehet. Nekem pont fél 5kor jutott eszembe és már nem sikerült elérnem.
Küldtem neki sms-t reggel és ki vagyok akadva, hogy még csak válaszra sem méltatott. :(. Szóval jövő héten sem tudok menni csak utánna.
Na mind1 most már, csak remélem nem minden kérdésben ilyen az a fene nagy elérhetősége.

Annyi rosszhír van, hogy sajnos a hátam elkezdte a rosszalkodást és egyenlőre nem tudom meddig fogom bírni a munkát, de már nem is stresszelek ezen. Angie tanácsát megfogadva, lehet már májusban lelépek.

Puszi nektek!

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Anyumnak mégsincs meg ma az eredménye, azt írta,h. holnap lesz meg.

Maci!
Nagyon helyes gondolatok, persze,h. lesz gyereked. :lol:

Junko!
:lol: köszi! Én is nagyon izgulok érted, már nagyon várom az eredményeteket!!!

Anikó!
Márcsak 2 nap!!!! Nagyon fogok szorítani!!! Tábláról döntöttél?

Puszi!!
Vendég

Fleur!
Nagyon köszönöm a dícséretet!! :lol: Annyira de annyira szeretném ha nem esne le aez a görbe. :oops:
A munkahelyen az a nagy helyzet,h. eléggé meg kell indokolni a szabit is sajnos és reggel már fél 9-kor kezdünk. De persze, ha nagyon muszáj lesz valamit kitalálok ám. :wink:
Nagyon örülök,h. mindedn rendben volt a genetikai UH-n. Biztos nagyon jó lehet érezni ahogy mozog.:lol:
Sajnálom,h. a dokid nem válaszolt. Szerintem is fogadd meg Angie tanácsát, és semmiképp ne dolgozd túl magad. Pihenj és Vigyázz Pindurra!!!! Pocaksimi neki!! :wink:
Vendég

És az UH kép. Fejjel lefelé van. Ha jobban megnézegetitek az első képet látszik hogy az egyik keze az arca előtt van, ökölbe, tehát szerintem cumkizik :).

Kép

A másodikon a kis pisze orra a lényeg.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Jajj de dinka vagyok már megint.

Tündi elfelejtettem írni, hogy csini a 22 hetes poci :). És egész elsimult az arcod is :).

Sok puszi

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!
Nagyon édes Pindur a képeken, majd este el is mentem őket. :wink:
Te is az 1-es nőire jársz? Kihez?
Vendég

Virág!

Gyönyörű a babád! Olyan mintha egy kis tükörben nézegetné magát. :)

Timika!
Mikor lesz Kristóf műtétje? Jövő héten?

Pupy!
Még egy kis drukk anyukéd jó eredményéért.
Vendég

Sziasztok!

Kicsit megpróbálom én is újra felvenni a fonalat!

Nem tudom, hogy megköszöntem-e már a gratukat és a Timcsa dícséreteket, de KÖSZÖNÖM!!!

Kép

Kismanóról csatolom élete első fürcsije fotóját:

Kép

Kezdünk alakulgatni. Néha nehezebb, nélha könnyebb. Tegnap pl. majdnem együtt ordítottam vele én is, de végül csak a könnyeimet potyogtattam némán. Nem tudom, mi lelte, de alig evett. Úgyhogy tömtem, mint a libát + fejtem ezerrel.
Ma eddig még jól kajcsizott. (kop-kop-kop) Úgyhogy van egy kis pihim + találn visszatér az önbizalmam is!

Fleur!

Pindúr nagyon édes a fotón!

Majd próbálok Timcsa szájtartásáról fotót csinálni, de tök olyan, mint amilyennek a 4D-n is láltszott! :)

Tündi!

Poci nagyon csini!!!!

------------

Bocsi többiek, de most csak ennyire futja a visszaolvasásból!

Tündérmanó nem sok időt hagy, ill. amikor meg alszik, vagy én is alszom, vagy vasalok. Rengeteg szennyest termelünk. Büfi-büfi hátán, persze nem az én hátamon, hanem mindig a tiszta ruciban! :P

kacsa14

Junko!
Köszi a plusz drukkokat!! Mikor lesz meg az eredmény?

Kacsa!
Dejó,h. jelentkeztél!! :lol: Timcsáról szupi a kép!!! :lol:
Vendég

Pupy!

Mindjárt. :shock:

Ide már tényleg nem fog írni senki? Lehet hogy premenstruálok, de... :|
Vendég

Junko!
Én vagyok, de egyelőre olvasó üzemmódban... Nagyon-nagyon-nagyon szorítok!!!! És tessék azonnal megírni, hogy mizujs!!!

Megpróbálok írni, ha ŐKendesége engedi...

Kacsa!
Nagyon édes Timcsa! :)

Tündi!
Csini a pocakod, énisénis!!! :D

Fleur!
Nagyon édes a babócád!!! Nemét nem tudták még megmondani???

Pupy!
Az a görbe nagyon-nagyon ígéretes... ;)

Na megyek egy csöppöt lazítani...

Kép
Kép
norwell

Lehet, hogy kimaradtam vmiből, de ez mit jelent???

[quote="junko"]
írta:
junkoIde már tényleg nem fog írni senki?

Már milért ne írna ide senki???

Én fogok ... Csak legyen, aki olvassa a kis Gyönyörűségemről szóló ódákat és nézegesse a fotókat! Á, kicsit sem vagyok elfogult ... :oops:

kacsa14

Sziasztok.

Kacsa!
Igen-igen persze írtál.
Nem vagy elfogult szép a kislányod. Olyan kis gömbölyű. :)

Norwell!
Köszi kicsit míszes vagyok ma úgy látszik. Pedig van hogy napokig-hetekig én sem írok. :oops:
Te még beteg vagy? Ha jól emlékszem lázas voltál.
Vendég

Lombik várható az esetünkben júniusban.
Vendég

Junko!
:oops: Szánom bánom, de nem tudom,h. most akkor ennek örülünk??? :oops:

Norwell!
Nagyon köszönöm, most szükségem is van a drukkokra! :wink: Veletek mizujs?

Kacsa!
Én értem,h. Junko mit ír,mert tegnap kezdtem kicsit sokknak érezni magam itt. :shock:
Vendég

Pupy!

Aha! Hát ne érezd magad annak, ha van kivel beszélgetni!!!

Ha belegondolok, hoyg húsvétkor micsoda eskis eszmecserét zavartunk itt le páran ... :oops:

kacsa14

Kacsa!
:lol: Köszi! Hát erre utalt Junko is,h. nagyon kevesen vagyunk, bár a "nagydumások" babáznak!!! :wink:
Megnéztem megint a babás görbédet, remélem az enyém fent marad. :lol:

Lányok!
Zsúkáról nem tudunk valamit???
Vendég

A gyerekemet "elrabolták", mami fogta és elvitte sétálni! Úgyhogy most olyan furin érzem magam... :wink: Na meg közben alkottam, figyeljétek csak:

Kép

Természetesen már hiányzik belőle egy darab... :oops: :D

Junko!!!
EREDMÉNY :?: :?: :?:
[quote]L írta:ombik várható az esetünkben júniusban.
Vagy ez az eredmény? :oops:
Köszi a kérdést, már jól vagyok, szerencsére nem tartott sokáig a betegségem, Kendéé sem.

Pupy!
Dolgozunk a tesókán, de hát... :roll:

Kép
Kép
norwell

Pupy!
Én sem tudom. A rossz benne hogy nem nagyon javult a párom eredménye. Szóval még mindig csak lombikra elég, és meg sem közelíti a régi jó eredményt.
A jó meg hogy valami fog történni végre.

Nekem szarul esik, hogy senki (tiszt. kiv. és nekik köszönet érte!) nem reagál, de tutkó hogy most hiper érzékeny vagyok. Erre az eredményre várok fél éve.
Persze írni nem kötelező (nekem sem).
Vendég

Norwell!
Rettentően guszta!! nyamm-nyamm :lol: küldenél egy darabot? mi is ez pontosan?
Remélem hamar összejön Nektek is a tesó!!! Hanyadik hónap ez? Mármint arra értem,h. elindult a tesó-projekt!Nem csinálsz hozzá új vonalzót??
Vendég

Norwell!

Kicsit javult de nem sokat. :cry:
Nem semmi amit alkottál. :D
Vendég

Junko!
Akkor igazából örülök is, meg nem is. :roll:
Végre történni fog valami és ennek már épp itt az ideje. Figyelj nézd a jó oldalát, júniusban már a pocidban lesz a Pici,mert tuti,h. sikerülni fog!!!!!!!
Vendég

A sütit Felhőcskének hívják, és issssssssteni!!! :D :D :D

Pupy!
Nyisd az ablakot!!! :D Ha kéred a receptet, akkor elküldöm. ÍRTAM NEKED PRIVIT, OLVASD EL FELTÉTLENÜL!!! Hát, igazából Kende után nem is védekeztünk, de még mindig szopizik a drágám, még a piri sem jelentkezett, ezért nem csinálok vonalzót, mert fogszim sincs, hányadik napon lehetek... :roll:

Junko!
A június jó hónap, ugye tudod??? Kende is akkor született... ;)

Kép
Kép
norwell

Norwell!
Elolvastam! :lol: sőt válaszoltam is. Tényleg leírod? Nagyon megköszönném!!! Már nyitva az ablak. :wink:
Vendég

FELHŐCSKE

15 dkg Ramát 2,5 dl vízzel felforralunk, 15 dkg lisztet beleteszünk és 10 percre letakarjuk. Langyosan egyenként belekeverünk 6 egész tojást. 2 részre osztjuk, és jól kizsírozott, kilisztezett nagy gáztepsibe simítjuk. Előmelegített (jó forró) sütőben sütjük (10 percig nem szabad kinyitni a sütőajtót, mert összeesik).
Krém: fél liter tejet 2 vaníliás pudinggal, 2 vaníliás cukorral és 1 tojás sárgájával megfőzünk. 15 dkg cukrot 10 dkg Ramával kikeverünk és a kihűlt pudinggal összekeverjük. A krémet rákenjük a kihűlt tésztára.
Hab: fél liter tejszínt 1 vaníliás cukorral, 2 evőkanál porcukorral és két csomag habfixálóval felverünk, és a pudingos krémre kenjük. (Én legutóbb nem raktam bele cukrot, így is isteni volt!J) Lehet a tejszínhab helyett cukrozott növényi habot venni, van, amikor azt használok (bár a sima tejszín kétségtelenül finomabb…J)
Rátesszük a másik tésztát, és csokibevonót csorgatunk a tetejére.

Kép
Kép
norwell

Norwell!
Egy tündér vagy! Nagyon köszönöm. :lol: Ezen a hosszú hétvégén meg is csinálom! :wink:
Most megyek haza és majd otthon leírom!

Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Végre eljutottam idáig, hogy írjak! :oops:

Anikó!
Nem akarlak ezzel terhelni, csak igazából nem tudom, hogy kinek írhatnám, aki a táblában tudna javítani, hogy a mai a 3.cn.
Most nézem csak, hogy holnapután van a nagy nap! Nagyon szorítok értetek!

Pupy!
Nagyon ígéretesnek tűnik az a görbe! :wink: Tuti peteérés! :wink:

Norwell!
Nagyon jól hangzik ez a süti! Ne haragudj, hogy ezt írom, de amikor ránéztem a sütire azt sem tudtam hirtelen, hogy mi az, aztán olvastam az alatta lévő sorokat. :) Nyitom én is az ablakot! :lol:

Junko!
Csak előre nézz! Nyugtasson az a tudat, hogy haladnak előre a dolgok és nem csak egy helyben topogtok. Ki tudja, lehet, hogy nem is lesz szükség arra a lombikra. Láttunk már ilyet ebben a topikban is. :wink:

Tündi!
Nagyon szépen kerekedik a pocakod. :)

Fleur!
Jók lettek ezek az UH képek!
Hogy megy az idő! Mindjárt félidőnél leszel! :)

Rólam csak annyit, hogy ne haragudjatok, de valószínű, hogy a jó idő közeledtével sajnos még kevesebbet tudok jönni, mert egyre több időt töltünk majd a telken. Azért próbálok benézni ha lesz rá lehetőségem.

Vigyázzatok magatokra!
Puszi mindenkinek!
Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok! :D

Felraktam az utolso táblámat! :(
És köszönöm,hogy ilyen türelmesek voltatok hozzám tábla ügyben!
Holnap délelött elküldöm a táblát az uj gazdájának! :D

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Junkó!
Hát akkor nemsokára te is kismami leszel! :D De jóóóó!!!
Milyenek lettek az eredmények?Milyen vizsgálatok voltak pontosan?
A cicim meggyógyult már, kentem Aventes krémmel, meg egy patikai krémmel is, amit úgy csinálnak.Meg tettem a melltartómba Aventes "mellkagylót", ami eltartja a mellbimbót a ruhától, és egyúttal felfogja a kicsorgó tejet is.Remélem mielőbb meggyógyul a barátnőd cicije is, nagyon rossz ez a sebesedés, de állítólag a második babánál már nem fájni.

Fleur!
Nagyon édi bébid van! 8) Olyan jó visszaemlékezni, hogy milyen is volt pocakosnak lenni, szívesen vállalnám megint. :oops: (persze nem az utolsó hetet :wink: )

Tündi!
Nagyon csini vagy!
Babaszobát olyan jó rendezgetni.

Norwell!
Húha, nagyon ügyi vagy, szívesen megenném most azt a sütit!

Tina!
Használjátok is ki a jóidőt, én is szívesen lennék a kertben, ha lenne. :roll:

Pupy!
Remélem nálad is járt a gólya! :wink:

Anikó!
Már nem sok van hátra!Jaj, én nagyon kíváncsi vagyok már a kis Gyöngyszemre!Ugye teszel majd fel képet róla?
Kívánom, hogy minden rendben menjen a szülésnél!

Zsúka!
Valóban nagyon el vagy veszve!Mi van veled?Ugye minden rendben??

Angie, Brill!
Otthon vagytok már?
Bababfotók?

Emili már nagyon nagy, 5 kiló, 58 cm.Voltunk vele 6 hetes kontrollon.Csípőszűrésen minden ok, a fejét tornáztatni kell, mert ferdén tartja.Ma először aludt hason, eddig nem marad meg úgy, de ma összebújtunk du. egy kis sziesztára. :lol:
A pihenőszék beválni látszik, de nagyon kell benne ringatni, hogy szinte pattogjon benne, akkor alszik el. :shock: Erre mondja a férjem, hogy köpüljük benne a tejet :lol: Ja,és majd vajat kakil. :lol:
Már kezd mosolyogni, és "dumálni":kóóó, hőőő a beszédtéma. :lol:
Viszont ha olyan napja van, akkor nagyon raplis tud lenni, sehogy sem jó, és bőg folyamatosan. :(
De ma szerncsére jó napja volt, és rendesen is evett.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Norwell!
Elmentettem a finomságot,majd beszámolok,h. milyen lett. :lol:

Tina!
Nagyon köszönöm Neked is, remélem,h. nemcsak peteérés. :wink: de persze nem élem bele magam. Érthető ha kevesebbet jössz, nincs is jobb ilyenkor mint kint a szabadban. :lol: azért ahogy időd engedi, várunk nagyon. Tényleg, voltál dokinál? Vagy mikor mész?

Anikó!
Most is mint mindíg, nagyon köszönjük a táblát. :lol: és ne hülyéskedj, ez nem türelem kérdése, Te voltál a tábla őrzője. :lol:
Remélem,h. az új gazdájánál is jó helyen lesz és szerencsét hoz neki!
Márcsak 2 nap, gondolom már minden el van készítve, és alig várod,h. megpillantsd a kis Gyöngyszemet. Még előttem van a pillanat,amikor megtudtuk,h. él a kis Gyöngyszemed és most 2 nap és megláthatod, a karodba zárhatod és már mindíg Veletek lesz. Kívánom,h. az a csoda amit akkor fogsz érezni tartson egész Életedben!!!! :lol:
Nagyon szorítok majd értetek, és sok puszi!!!! És egy utolsó pocaksimi így bentre!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a pocakdícséreteket! :)

Norwell
Irtó jól néz ki a sütid. Mennyi idő elkészíteni? Elég nagy adagnak látszik, nem romlik meg a tejszínhab a tetején hamar? Mert az ilyen krémes cuccokat a férjem nem eszi meg, én meg nem tudok egy egész gáztepsi sütit megenni 2 nap alatt, akármennyire szeretem is :lol:

Junko
Mi ez a sértődés, kérdőre vonás? Nem szoktál te ilyen lenni! Tudjuk be a hiperérzékenységnek, ami bizonyára csak időszakos :) Egyébként én lombikhoz igenis gratulálok! Végre érdemi előrelépés történik a ti babátok ügyében is, és szerintem ez mindenképpen pozitívum. Remélem, hamarosan te is így éled majd meg! Próbálj lelkileg készülni rá, örülj neki, lelkesítsen ami előttetek áll, hisz ezzel teszel a legtöbbet a sikeres beültetés érdekében! Én már előre drukkolok neked :)

Anikó
Köszönjük a táblát eddig is, és bár nem tudom, ki veszi át, de jó munkát kívánok neki hozzá :)

Fleur
Jók az UH képek :) 18 hetesen Törpike is már fejvégű volt, azóta meg fogalmam sincs, hisz még ezerszer megfordulhat, meg már az egész pocakomban érzem a mozgását, képtelen vagyok megállapítani, hogy épp milye hol dudorodik ki :)
Munkával kapcsolatban: úgyis jelez a szervezeted, ha sok. Csak figyelj rá :)

Tündi
tündi30

Hahó!

Tündi!
Hát eleinte sokat totojáztam vele, ugye nem tudtam, hogyan kell megcsinálni, de pl. ma egy óra alatt megvolt. Nagyon gyors süti ám, hamar kihűl a tésztája is (ami olyan lesz, mint a Himalája, nem kell megijedni, a képviselőfánknak is ugyanez a receptje). Szóval hajrá! A hab rajta növényi habpótló, a neve Hulala, lehet kapni nagyobb tescóban, én mindig ott veszem. Próbáltuk a sima tejszínhabot is, de ahhoz habfixáló kell, meg azzal eléggé elüli az ember gyomrát, azért az jóval zsírosabb.

Pupy!
Kíváncsian várom a beszámolót! ;)

Anikó!
Jaj, nagyon-nagyon szorítok Értetek!!! Marcira ki vigyáz addig? És tényleg, név???? ;)

Panka!
Hát Emilinél sem lesz gond, hogy megduplázza a súlyát féléves korára... ;) :D Az én tíz hónapos nagyfiam (csak hogy a bőgésről beszéljünk) ma délelőtt másfél órát üvöltött a lábamba kapaszkodva... Ha felvettem, oké volt, de ha leraktam, akkor aztán elszabadult a pokol... :roll: Szóval ne aggódj, lesz ez még így se! Ez bíztatás akart lenni! :twisted: :D

Na lépek zuhanyozni, puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Panka!
Gatulálok Emilinek a hasin alváshoz, és köszönöm Neked a jókívánságot! És is nagyon remélem! :wink:
Azért remélem a jó időben Ti is letudtok menni sétálni!! Apa nem tud csinálni egy képet Rólatok ebben a pihis székben?

Puszi!
Vendég

Panka!
Köszi átadom barátnőmnek a tapasztalataidat. Remélem nem lesz sok gondja vele. Raplis? Ezt a kifejezést még nem is hallottam.

Norwell!
Akkor hátha nekem is bejön a június. :wink:
És hátha újra neked is.

Pupy!
Egy pohár sör után én is lehiggadtam. Örülni kell tényleg hogy elkezdődik nálunk valami.
Azért holnap rakj hős táblát.

Tündi!
Nekem is lehetnek rosszabb napjaim. És ez még semmi ahhoz képest mikor majd stimukor televágnak hormonnal. Akkor majd mindenkit keresztbe lenyelek.
8)
Vendég

Sziasztok! :D

Először is nagyon szépen köszönjük Mindenkinek a.p.u.-val együtt a gratulációkat és a dícséreteket!!! :D
Ma sikerült visszaolvasnom a történéseket... (reagálni biztos nem mindenre fogok..., de biztosan elnézitek nekem. :wink: )

Junko!
Sajnálom, hogy nincs javulás... :(
De azt mondom, amit eddig is : nem számít a "hogyan" csak az, hogy van megoldás! Hajrá junius! :wink:

Jucmuc!
Nektek nagyon sok drukk a fagyikhoz!!! Kép

Évi!
A születési súly egyezése szép jövőt igér, hogy Erik olyan szép kisfiú lesz, mint amilyen szép kislány Dóri! :wink:
Jó pihenést Nektek! :D Tesóproject csak had' haladjon! :D Lehet, pont így lesz befutó... :wink:

Juca!
Még egyszer nagyon szépen köszi a meglepit, de tényleg nem kellett volna! Kár, hogy nem tudtunk beszélgetni...
Kingusra nem is igaz az állításod!!! :shock:

Virág!
Nagyon szuper mindkét UH kép!
Lassan félidő!!! :wink:

Aniko!
Pénteken találkozol Gyöngyszemmel! :D Gondolok Rátok! :D
Látod, mennyire vártad a 30., majd a 35. hét betöltését... és végül Te vagy, aki legtovább "kitartott"! :wink:

Pupy!
Szorítok nagyon! :wink:
Hátha tényleg most van a termékeny időszakotok...

Tündi!
Nagyon szép pocid van!!! :D

Annácska!
A kirándulós babakocsicipelős kép mindent visz!! :D :D :D

Sziszka!
Örülök a dobogó szivecskének! :D

Újaknak!
Üdvözlet :D

SzHeni!
Nem tudom, válaszoltam-e az sms-re, mert folyamatosan érkeztek... :oops: Mindenesetre köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! :D

Angie-ék tegnap óta otthon vannak! Szilárd egyre jobban ügyesedik... :D

Rólunk: Erik egy tündér!!! :D Tökéletes baba! :wink: Ezzel mindent elmondtam! :D Tényleg nagy szerencsénk van Vele! :D :wink:

Kép

Puszó Mindenkinek!
Most csak ilyen távirati stílusban...
Brill Kép

Kép
brill

Brill
gyönyörű Erik. Milyen édesdeden alszik, nagyon szép vonásai vannak, igazán bájos kisbaba és ha még "jó" baba is az külön jó dolog.

Anikó
gondolok rád holnapután. gondolom azért valakivel üzensz, ha megszületik Gyöngyszem.

Tündi
nagyon szép a pocid. Szoktalak olvasni a felettünk lévő topikban. De úgy látom ujabban ide is írsz, aminek nagyon örülök. Babaszoba rendezgetés, készülődés egy gyönyörű és izgalmas időszak. Ez is hozzátartozik a várakozáshoz.

Panka
örülök, hogy jól vagytok és Emili szépen fejlődik. Mosolygás nálunk is van már, nekem az a kedvencem, amikor reggel felébred Máté és rámmosolyog. Az annyira jó érzés. Kb. egy hónapja átalussza az éjszakát. Úgyhogy úri dolgom van, mert én is ki tudom pihenni magam. Este 6 után persze nyugtalan, nyűgös, de hát ez is hozzátartozik a babaléthez.

Az elmúlt napokban nagyon el voltam foglalva, svájcból volt itt egy barátnőm 1 hétre jött, igaz abból 3 napot Pécsen és Szegeden töltött. 6 éve találkoztunk utoljára, azóta csak telefon és sms-ment. Jó volt újra találkozni. Máté teljesen elbűvölte a leányzót.

lassan megyek aludni. jó éjt mindenkinek.
syry

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Junko!
Örülök, akkor,h. minden rendben már. Néha nem árt egy kicsit lazítani, különben felrobban az ember. :wink:
Kép a görbém ma reggel, kicsit döbbentem néztem a lázmérőmet, amivel 2x is megmértem, de csak ennyit mutatott. :shock:

Brill!
Ja de jó annyira örülök,h. jelentkeztél. :lol: Erik tényleg tökéletes baba, én úgy nevezném,hogy igazi szerelem baba. :lol: Olyan szép formás!!!:lol: Igazi remekmű. Örülök,h. jól vagytok nagyon, és hogy végre otthon lehettek A.P.U-val!!! Sok tejcit, pihent éjszakákat kívánok!!! :lol:

Syry!
Örülök,h. jelentkeztél, és annak is,h. nyugodt és pihentető éjszakáitok vannak. Biztos nagyon jó lehetett a régi baráttal. Az én legjobb bartánőm sajnos 300km-re lakik tőlünk, és elég ritkán szoktunk találkozni mióta Pestre költöztünk, de tartjuk rendszeresen a kapcsolatot telefonon, mégis mikor meglátom mindíg könny szökik a szemembe úgy hiányzott.

Majd írok,h.mi lett anyu eredménye.....:roll:
Vendég

Hello Lanyok! Meg mindig csak tel.rol potyogok, igy csak roviden. Ahogy Brill is irta, kedd ota itthon vagyunk. Az elso ejszakank nyugtalan volt, nem tetszeu Sziladnak az agya, nekem pedig megesett rajta a szivem es magam melle vettem es jatszocumit kapott. 2kor kert tejcit, utana csak reggel 6kor kelt. Ma ejjel mar az agyaban aludt es reggel 4ig egy hangot sem hallatott. Tejem valtozo ...
Vendég

Brill: gyönyörű a kisbabátok!!

Anikó: nagyon gondolok Rád! Alig várom már a képeket Marci kistesójáról!!

Angie: örülök, hogy otthon vagytok már és Szilárd ilyen ügyes!!

Pupy: szorítok, hogy ez a hónap az a hónap legyen!!! :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Pupybébi!
Nekem ez egy jó kis beágyazódási leesésnek tűnik... ;)

Brill!
Gyönyörű ez a gyermek!!! És milyen édesen aluszkál! Puszi a kis fejecskéjére!

Syry!
Nagyon ügyi Máté, hogy átalussza az éccakát. Nálunk ez még mindig nincs, de legalább ma éjjel csak 2-szer kelt, és szopi után azonnal aludt vissza.

Angie!
Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, hogy mellédvetted Szilárdot! Kende az első hat hétben a nagyágyban aludt velünk, most már a kiságyában alszik.

Szóval ma éjjel csak kétszer kelt Kende, illetve ha azt számolom, hogy fél 11 volt az első, a második meg öt körül, akkor csak egyszer ;). Azért alakulunk mi is...

Pusz!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Pupy!
Na figyelj, ha holnap szépen visszaugrik a hőd, akkor akkor... Pont tökéletes ez a leesés a beágyazódáshoz!!!
Anyukádról majd írj.

Brill!
Annyira-annyira szép. Kolleganőmnek is meg kellett mutassam ezt a gyereket. :)
Vendég

Tegnap itt volt a nemetorszagi szuleszno baratnom es hihetetlen, de ugy racuppantotta Szilardot a cicimre h. rogton szopni kezdett. Sajnos csak villamlatogatas volt es nekem pedig nem megy az a muvelet. Egyszer sikerult megismetelni, é legalabb tudom h. mit kell gyakorolni. Meg nagyon picire nyitja ki a szajat es en csak a bimbot tudom betuszkokni a szajaba. De nem adom fel es gyakorokunk tovabb!
Vendég

Keden megyunk anyuekhoz es en is teszek fel kepet a nagyfiurol. Addig is sok puszi mindenkinek. Ha tudok jovok meg csak igy roviden. Majus elejen lesz itthon ndtunk. Akkor majd mindent bepotolok.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?