Sziasztok!
Volt egy kis internetes problémánk a héten, így nem tudtam jönni
Most próbálom pótoln
i.
Vivi: én még nem is gratuláltam, nagyon örülök neked !!!!!
Kitartás a rosszullétekhez bármilyen formában jelentkezik is. Nekem az elején sokszor volt hasmenésem úgy, hogy nem tudtam mitől, mert semmi olyat nem ettem ami ezt indokolta volna. Azt mondják ez is egy velejáró lehet. Aztán elmúlt ez is
Nán-dorka: gratula a kislányhoz
Arwen: én elmondtam a dokimnak, hogy akarok menni 4d-re a géndiagnosztikai központba. Azt mondta, hogy OK, mivel ismeri őket, nem kell bemenni külön a kórházba a 18. heti UH-ra hanem elfogadja, amit ők írnak. Így nem kellett sorbaülnöm a kórházban.
Szerintem a babát érzed már
Aztán egy idő után annyit fog ugrálni, hogy csak na. Nálunk ha apa vagy én énekelek neki, akkor nagyon ugrál. Ha apa puszit ad a hasamra akkoris
Szóval kívánom, hogy minél hamarabb beinduljon a te babócád is
Marietta: akkor most jól alakultak a dolgok, akkor jöhet a babóca minél hamarabb. Amilyen tavaszias idő van kint a gólyák hamarosan megjelennek
Jelöltelek az iwiw-en...
Esztóra: jó hireket fogsz hallani, addigis nem kellene "harakirizni"
Hajni: a Maca Vibe-ról én idáig csak jókat hallottam. Én is gondoltam rá annak idején, hogy szedni kellene, csak nem kaptam sehol...
Fiona: ha megbeszélted a babával akkor biztosan meg fogja mutatni, hogy mi van a lába között
Én jól vagyok, fekszem, unatkozom, olvasok, butítom magam a TV-vel. Mennyi hülye műsor létezik. Mindenesetre vérzés nincs (kipp-kopp) Méhszáj puhulást meg ugye nem tudom magamnak megnézni
Sokat beszélgetek a Gábor babával, hogy maradjon még bent, mert neki egyelőre ott a jó. Úgy néz ki, talán hallgat rám. Próbálok olyan dolgokat enni, amit szerintem szeret
Ő meg cserébe sokat mocorog, hogy ne legyen lehetőségem aggódni.
Viszont a hátam rettentően fáj a nyakcsigolyától kiindulva végig a gerincem mentén, meg a mindkét combom külső oldala. Szerintetek az a fekvés miatt lehet? A combom ok, de a hátam??
Fiona, Nán-dorka, Hajni: mikor érdemes elmenni szülés felkészítő tanfolyamra?
Ti mikor kezdtek el babadolgokat vásárolni?
Tapasztalt környezetvédőktől kérdezném, hogy hogyan ártok kevésbé a környezetemnek, ha az olajat, amiben sütöttem valamit a WC-be öntöm vagy ha üvegbe rakom és a szemétbe dobom, így kikerül a szeméttelepre?