Új privát üzeneted érkezett!

csip-csip18 az hogy kinek mikor és milyen a nyákja az tök egyénfüggő, mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia.. nekem pl semmilyen nyákom nem volt a beágyazódás körül...
én úgy gondolom, hogy 2-3 naponta ha összebújtok, annak hamarosan lesz eredménye! ne stresszeld magad ennyire, mert az nem tesz jót!

Kép
gtunde75

na már megint laptető... :shock: pé nélkül nehéz lesz!!! :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

[quote]p írta:é nélkül nehéz lesz!!!

hát én is ezt mondtam a jóembernek :lol: de szerinte a hőméréssel nem kell foglalkozni... mi csak tegyük a dolgunkat.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j- tenném én, ha lenne kivel!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde: Már nem is stresszelem magam ezen...
Jó anyám most hívott fel telefonom, hogy megjött-e...Mikor kellene megjönnie???
Mondom Szombaton...De mi van már, hogy ennyire nyomul ezzel már...
Szerintem nagyon nem akarja, hogy gyerekem legyen...Tesomnak köszönhetően!!!!!! :evil:
Hát persze kibujt a szög a zsákból, tesom volt nődokinál(milyen érdekes,pont most) és iratot fel nekem is gyógyszert...Menjek érte :shock: !Tesom nem mondta tegnap amikor beszéltünk, mondom nem, nem.Mondtam, hogy nem szedem!!!!!!!!!!
Még várni kellene, lakást megkellen csinálni (felújítani, bútorokat venni)és még élvezzük ki is egy kicsit...Nyaralni, Bulizzni...
Amúgy semm voltam én nagy bulizos, meg elsemm engedtek nagyon...Szóval nem hiányzzik...
A faszom tele van......Felkell baszni az idegeimet......
csip-csip18

:twisted: Csip, az a baj velem, hogy teljesen azonosulni tudok más problémájával és kiakadtam a rokonságodon! Mi a fene köze van hozzá??? Hm ilyenkor tanulja meg az ember nem felvenni a telefont :lol:

Kép
Kép
onlány

tudom, hogy tiszteled anyudat, de a kedvemért kérdezz már rá arra, hogy ő kért engedéjt az anyujától, mikor téged terveztek??? Hány éves is volt, mikor szült???????

Kép
Kép
onlány

amikor én érek rá, akkor egyszál magamban vagyok :(
Julcsi, :shock: mondd a dridnak, szedjen sok c vitamint :D szegény, sajnálom, hogy nem tudod azonnal kezdeni az új ciklust.

Tünde, igen ez olyan ciklusnak tűnik, de nem baj!!!!! Annál jobb lesz a köv hó! :wink:

Kép
Kép
onlány

onlány: vagyok :)
Hát igen...Most már nagyon tele van a bögyöm...Csak nem akkarom, hogy az legyen, hogy bosszuból esetleg mégsemm kapnánk meg a lakást :S
Már ez is át futott az agyamon...Nem tom mért...

Anyukám engem 32 évesen szült...de tesomat...26 évesen...
csip-csip18

Tünde, sose lehet az tudni így előre :roll: :wink: :!:

Csip, sajnálom, h nem kezel felnőttként a családod, a testvéred mindig ilyen volt veled :?: nem irigy véletlen :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csip, ez a legszarabb amit egy szülő tehet a gyerekével sztem, zsarolás :!: :evil:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

yuolcsi, és mégis meddig megy/mehet ez így a doki szerint :?: :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

hát Csip, tudod, ha az ember a gyerekét szereti, soha nem tenne ilyet! ettől meg nem kell tartanod hidd el! Ez azért elég kemény lenne, ha emiatt nem kapnátok meg.
Bár most a saját példámmal tudnék dobálózni, de ott anyám a sz.kavaró és nem nagyon csíp engem... ezt tudni kell. Vettek nekem egy házat. Sajna közvetlen szoszédban és elkezdtük csinálgatni és egyszer csak azt mondták: nem kapod meg lányom, mert túl szemtelen vagy :shock: Nem kicsit lettem pipa.... aztán kiderült mi van... ők akarnak odamenni. De nem baj a sors úgy rendezte, hogy a mamámtól kaptam egy házat, de még nem lakunk ott.

Kép
Kép
onlány

Bettynek drukk innen is :wink: Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betti nem semmi tüszőt növesztett :shock: Drukk! De azért jöhetne ide is :wink:

Kép
Kép
onlány

hali!
én is mutizom görbém... mert ollan cép :lol:
Kép

onlány!
én is vagyok. csak azért időnként illenék dolgozni is :oops:

zsu!
mi mehet a meddig :?: babáig :lol: éndokim megígérte, hogy lesz... és neki elhiszem.

csip!
ez azért nem semmi... de én arra az orvosra is ráküldeném az oep-et, aki úgy ír fel gyógyszert, hogy te meg sem jelentél a rendelésen.
de hidd el, ha a pocakodban lesz a baba, akkor már odalesz az egész család a gyönyörtől!
[/quote]

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

[quote] írta:n is mutizom görbém... mert ollan cép
:shock: :D hm igen cép :D
Ugyan, munka hah :D

Kép
Kép
onlány

onlány!
mi nem teccik rajta :?: egy haldokló 2 kezét összerakná és fülét farkát behúzná, ha ilyen ekg-ja lehetne :twisted:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j- wowwww! és a dokid ebből akar kihozni egy babát Neked? hűűűű.. nagy mágus lehet! ha összejön neki, esküszöm átmegyek hozzá Bajára!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

tünde!
nem ebből :oops: majd a következő ciklusból...
de olyan aranyos... mindig bizakodóbb, mint én :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

youlcsi, mikortól fogod szedni a clostit :?:
kívánom, h minél előbb sikerüljön a babó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára suzy78 2009.11.25 12:41-kor.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Joli: Reméljük, hohy leghamarabb akkor már jvöhéttől tudod szedni...

Suzy: Nálad mi a helyzet????
csip-csip18

zsu!
következő ciklusban szedem majd (már ki van váltva, a konyhában várja, hogy sorsa beteljesüljön :D ). csak hát kérdés, hogy az mikor lesz.
van otthon ugyan dugi-norcolutom :lol: de nem merem elkezdeni doki nélkül.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Na akkor bekukkantok kicsit ide is...mindig olvaslak egyébként benneteket :wink:

Csip
te szegény, hát nagyon rossz lehet...én nem is tudom, mit csinálnék...egy kicsit el kellene beszélgetned sztem anyciddal..nem vagy már kisbaba, hisz külön élsz....nem 2 hónapja vagytok együtt, hanem jó ideje már...és mire várjatok, mit mond :?:
Mert mondjuk 2 év múlva sem lesz jobb a helyzet...sőőőőt :!:
Ölellek :wink:

Köszönöm a drukkot innen is mindenkinek :!:
Arik vagytok :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty: Köszönöm, hogy írtál hozzám!!!Én is öllelek és remélem nem sokára hozzod az ikreket ide hozzánk!!!!
Drukkkkkkkkkkkkkkk
csip-csip18

betty615 nagyon-nagyon ++++++++++++++++++++++++!!!

Kép
gtunde75

betty!
csatlakozom az előttem szólókhoz :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok Lányok!

Túlvagyunk rajta...
Kicsit ideges voltam tegnap, nem tudtam ellazítani magam és kicsit rossz érzés volt a mintavétel de ki lehetett bírni...
A magzatvíz tiszta volt mondta a doki...
Dec.10-én lehet majd érdeklődni, hogy van-e már eredmény, és utána személyesen kell bemenni érte, telefonon semmit sem mondanak...

Reggel kicsit fájt a pocak, de most már egész jó, csak a tű helyét érzem néha...na meg utána a fenekembe is kaptam egyet a vércsoportom miatt (RH-)...

most megyek lefekszem, feküdni kell....

pussz

Köszi, hogy gondoltatok ránk!!!!

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner!!!
Szia!
Nem lesz semmi baj!!!+++ Az jó ha már durván 2hét múlva lesz eredmény.. Drukkolok nagyon!!! :wink:
Pihenj sokat!!

Betty!
Én is csatlakozom!!!++++++++++++++++++++++
Sok sikert!! :wink:

Tud arról valaki valamit hogy lehet-e szedni a vasat a magneB6-al??
Mert én ugy értelmezem hogy semlegesíti a vas a magne hatását :roll: :roll: ...

Joli!
Megy neked privi!!!
Vendég

Iner, örülök, h jöttél már nagyon vártalak...jó lesz minden meglátod, továbbra is drukk +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++:!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Csajaim :lol:

Iner- De jo, hogy tul vagy rajta, 2 het mulva meg mar meg is nyugodhatsz teljesen, mert minden rendben lesz, ezt garantaljuk neked :lol:

Csip- Azta, hallod, neked is van egy erdekes csaladod...DE!!!Szerintem annak ellenere, hogy Anyukad nem szeretne, hogy most babatok legyen, nem fog a lakassal zsarolni szerintem, mert az irto nagy bunkosag lenne....Ilyenre egy Anyuka nem nagyon kepes ( bocsi Onlany, most olvastam,hogy a tied megtette, hat akkor vannak kivetelek :oops: )....Csak szerintem a legfontosabb, hogy indulatok nelkül üljetek le megbeszelni ezt a dolgot szerintem, mindenki elmondja a maga allaspontjat es szepen meggyözitek az asszonypajtast :wink: ...Tuti, hogy meglehet.....Ilyenekkel, hogy ti mar most akartok probalkozni, mert mi van ha nem jön össze honapokig, akkor ugyan ott vagytok stb....Aztan ha egyböl sikerül akkor mar ugy is ö lesz a legboldogabb, mert az legalabb azt igazolja, hogy egeszsegesek vagytok :wink: :lol:

Bettykem- Itt is nagy drukk hegyeket küldök holnapra!!+++++++++ :wink:

Gtunde- Neked akkor most mar tuti, hogy anovus honapod van??

-J- Sajnalom, hogy nem kezdheted el a gyogyot, ezek a dokik mindig athuzzak a szamitasodat :!: :? :wink:

Kirus- Sajnos en nem tudom, hogy mit mivel szabad illetve nem szabad bevenni, az biztos, hogy vannak olyanok amik semlegesitik egymas hatasat, de nem tudom pontosan mik ezek :roll: ...A tapasztalt kismamik majd jönnek es megmondjak az okossagot!! :lol:

Zsu- Köszi a meghivast, megyek :lol:

Es akkor Onlany föleg neked, na meg persze mindenkinek, a beigert kepek:

Ez a buszsoför kek szerko, ebben kell nyomnom a repteren a melot:

Kép

Csak ennyivel nagyobb, mint en :lol: :
Kép

Es a szepseges bakancs ( azert ilyen lestrapalt, mert egy-ket doboz mar landolt rajta :lol: )
Kép

Hülye voltam, mert a kabatot is fel kellett volna vennem a fotozasra....Na az ugy nez ki, mintha egy oriastol vettem volna kölcsön, pedig XS-es :shock: :lol:

Mindenkinek szep napot!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Basszus tul sötet a hatter, nem is latszik rendesen :?
De azert remelem valamit kitudtok venni belöle :wink:

KépKép
gyancsi

:D Ancsa :D :D :D ez jó!!!!!!!!! Micsoda pózolás :D Nem semmi szerkó! Kabátosat is! :)
Betty, holnap leszívják a dolgokat, gondolom majd visszaülti, de nem ugyanakkor ugye? Az mikor lesz?
Iner, na most már tessék megnyugodni. 10.? elég gyorsan elkészül akkor! Drukk!

Kép
Kép
onlány

Onlany- Na joooo, holnap jön a kabatos-cipöstül :lol: ...Minden napra valami :D

Szerintem a visszaülti idöpontja attol függ, hogy hogyan kezdenek el osztodni a megtermekenyült petesejtek...Bar nem engem kerdeztel de azert belepofazok :oops: :wink:

KépKép
gyancsi

Onlány: PRIVI MENT!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Most csajok lenne egy kérdésem....
Tünde: Te bizti tudod:

Az ovu teszt az lh csócsodat méri vagy a hcg is kimutatja????

Lehet hülyén kérdezzem bocsi, butácska vagyok ehez.... :oops:
csip-csip18

Ment a válasz!

Kép
Kép
onlány

Csip, olyan anyagot termel a szervezet, amit elvileg az lh teszt mind2esetben kimutat! Na, nyomás a patikába :evil: :D :wink:

Kép
Kép
onlány

Ancsi, nem értek hozzá, úgyhogy nem tudom miként zajlik ez az egész:$ :oops:

Kép
Kép
onlány

Mondom én! Mikor én jövök, senki sehol :shock:

Kép
Kép
onlány

Addig örülj, amig nem ertesz hozza :lol:

KépKép
gyancsi

igen, ezt írtam, de a végén kitöröltem :oops:

Kép
Kép
onlány

Ancsa, figyu már! Bécsben tényleg nagyon gáz parkolót találni és mennyibe kerül kb 1 óra? Nemtod véletlen???

Kép
Kép
onlány

Csip
az LH kimutatja a HCG-t is, viszont a HCG nem mutatja ki a luteinizáló hormont :shock: csak nem plusszis a HCG-d :?: :o :wink:

Gyancsi
naon kis ari vagy, és ez a ruha :shock: :lol:
Valahogy így képzeltelek el :wink:

Onlány
ahogy Gyancsi mondta, attól függ, hogy osztódnak...az én tippem: hétfő :wink: (a peteleszívás napját eltaláltam :lol: , lehet hogy ezt is :?: )

betty615

tuti :wink: , de ha osztódnak, akkor hétfőn visszaülti és????? akkor már tuti babás leszel, vagy várni kell hogy megtapadjon ááááááá nemtom. Magyarázd el léccccccccccci! És mennyi bébit ültetnek vissza?

Kép
Kép
onlány

és ilyenkor nem lehet akciózni? Csak mer valahol olvastam, hogy ugyanígy lombikoztak, de nem bírták ki és keksz volt és sok ikres anyuka lett az illető

Kép
Kép
onlány

Betty...
A rossmannban lévő babymarkt ovu tesztet vettem...
És rajta van a két csík, csak halványan látni a másodikat!!!!
Te véleményed???
csip-csip18

nagy valószínűséggel baba ;) 99,99%

Kép
Kép
onlány

:oops: amúgy az álnevem Betty :lol:

Kép
Kép
onlány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: