Sziasztok Csajaim
Iner- De jo, hogy tul vagy rajta, 2 het mulva meg mar meg is nyugodhatsz teljesen, mert minden rendben lesz, ezt garantaljuk neked
Csip- Azta, hallod, neked is van egy erdekes csaladod...DE!!!Szerintem annak ellenere, hogy Anyukad nem szeretne, hogy most babatok legyen, nem fog a lakassal zsarolni szerintem, mert az irto nagy bunkosag lenne....Ilyenre egy Anyuka nem nagyon kepes ( bocsi Onlany, most olvastam,hogy a tied megtette, hat akkor vannak kivetelek
)....Csak szerintem a legfontosabb, hogy indulatok nelkül üljetek le megbeszelni ezt a dolgot szerintem, mindenki elmondja a maga allaspontjat es szepen meggyözitek az asszonypajtast
...Tuti, hogy meglehet.....Ilyenekkel, hogy ti mar most akartok probalkozni, mert mi van ha nem jön össze honapokig, akkor ugyan ott vagytok stb....Aztan ha egyböl sikerül akkor mar ugy is ö lesz a legboldogabb, mert az legalabb azt igazolja, hogy egeszsegesek vagytok
Bettykem- Itt is nagy drukk hegyeket küldök holnapra!!+++++++++
Gtunde- Neked akkor most mar tuti, hogy anovus honapod van??
-J- Sajnalom, hogy nem kezdheted el a gyogyot, ezek a dokik mindig athuzzak a szamitasodat
Kirus- Sajnos en nem tudom, hogy mit mivel szabad illetve nem szabad bevenni, az biztos, hogy vannak olyanok amik semlegesitik egymas hatasat, de nem tudom pontosan mik ezek
...A tapasztalt kismamik majd jönnek es megmondjak az okossagot!!
Zsu- Köszi a meghivast, megyek
Es akkor Onlany föleg neked, na meg persze mindenkinek, a beigert kepek:
Ez a buszsoför kek szerko, ebben kell nyomnom a repteren a melot:
Csak ennyivel nagyobb, mint en
:
Es a szepseges bakancs ( azert ilyen lestrapalt, mert egy-ket doboz mar landolt rajta
)
Hülye voltam, mert a kabatot is fel kellett volna vennem a fotozasra....Na az ugy nez ki, mintha egy oriastol vettem volna kölcsön, pedig XS-es
Mindenkinek szep napot!!
Szeretettel:
Ancsa