Sziasztok!
Tonti
De igen,12 hetesen márik a tarkóredőt,ezt valahogy meg kéne oldanod,ha itthon vagy.Arra gondoltam,otthon töltesd ki utazás előtt (amúgy is) az E 11-es nyomtatványt,az EU országokban így biztosított vagy és szt ennek terhére mehetsz itt UH-ra a körzeti rendelőbe is!
Megint csak azt mondom,hogy érdekes nálatok a terhesgondozás...
Cicik
...én iiiiis!
:D:D
Athiz
Jóvanakkor!
Na nyugi,nem nevek alapján sorolom be az embereket az etnikumba
!
Armand nekem is tetszik (bár a mi nevünkhöz nem illik),ebben az esetben is a csecsemősök eszén múlott a dolog..bár nyuci közölte,hogy ő
akkor is Luis Armandonak fogja hívni a gyereket
:D:D!
Csúfolódás:ezt mi is megkaptuk BUlcsúnál annak idején,hogy majd így meg úgy fogják csúfolni.A véleményem nekem is az,ha akarnak,bmilyen nevet kigúnyolnak a gyerekek...sajnos
.Hát majd lelkileg készülünk rá
.
Szuperül intézkedtetk
!
Kokusz
Arról nincs kép,ahogy viszed?
Azért elképzelem,ahogy előző nap gyúrsz rá,tutira megálljon
PCT:asszem anno a híres-hirhedt Boros dr.nő véleményét olvastam erről,aki szt humbug a dolog.Ugyanis ha megfelelő pozícióban történik a szex,akkor nem ilyen az eredmény.És ő akiknél a megfelelő pozíciót ajánlotta (már nem emlékszem pontosan,de rákeresek,ha akarod
),azoknál a második teszt jó lett....
Hát én nemtudom,de ha gyorsítani akartok,akkor Junkonak igaza van...
Az itteni egyik orvos az ismerőeimnek azt tanácsolta rossz PCT után,hogy 1-2 hónapig no szex(legalább is így),mert addigra minden seb begyógyul a hüvelyben és a női szervezet is elfejeti az allergént ,és utána hajrá!Össze is jött nekik...
Angel
Lesz csont,az tuti,csak nem iazi
.Csatot még nem láttam
.... Gondoltam arra,hogy papírból vágok ki
!De az nem olyan élethű...
Nyaralás lesz a lényeg,Te meg majd kint ülsz a parton
!
Érdekes a kérdésed,hogy a 3 közül miért nem tapadt meg egy sem...
A sógornőmnek 2szer megtapadt rendesen,kétszer nem...Vajon miért???Mitől függ????