Új privát üzeneted érkezett!

Kitti
Én azt hiszem értettem mit írtál, különben nem egyezne a véleményünk a lányokkal csak lehet rosszul fejeztem ki magam. Azt akartam írni, hogy mikor beszéltél anyuddal erről, megváltozott a véleményed. A pároddal viszont már eldöntöttétek. És ha most elmondod neki mit beszéltél anyuddal és látja rajtad a bizonytalanságot és ahogy te írtad, hogy szót fogadsz erre írtam hogy nem fog tetszeni. De én a világért sem akarok beleszólni a ti dolgotokba, lehet nekem rosszul jött le, vagy te nem értettél. Inkább eldugulok.
Igen, hamar teszteltem, majd egy héttel mensi előtt volt egy olyan csíkom mint ha fehér lett volna, majd egy negatív. És mikor már meg kellett volna jönnie akkor egy iszonyú halvány, majd 2 napra rá egy picit erősebb, amit te még halványabbnak láttál. És innentől még egy hét kellett mire totál 2 csíkos lett.

Onlány
Én úgy tudom levesekbe, halételekbe teszik az édesköményt, továbbá salikhoz, e én még sosem használtam. :roll:
Ki akarod próbálni?

Kép
Kép
susytunder

:lol: a tankönyvben igen, de általában a nőknél nem feltétlen a 14.napra esik :roll: Ha a ciklusaid tankönyvszerinti 28 naposak, akkor nagyon nagy valószínűséggel a 14. nap lehetett :wink: Véleményem szerint sikerült elkapnotok a dolgot. Viszont van egy ötletem! Én ha nagyon akarok valamit kiderítem, nem tudom te mennyire vagy kitartó... szóval pont jó időben vagy most! Én az sztks nődrhoz elmennék elmondanám neki, hogy már "6hóanpja" dolgoztok a gyerek dolgon és semmi. Nem e nézne progeszteront? Márpedig nézzen! Ezt a 21-23 nap között szokták levenni, de 1-2 nap késés nem a világvége :D Ebből is lehet következtetni arra, hogy babás vagy vagy volt e egyáltalán péd.

Kép
Kép
onlány

A laptetőt passzolom! :lol:

Kép
Kép
susytunder

Nem tudom az nem késő már???
De én nem értem, ezt már teljessen...
Akkor most hanyadik dpo-vagyok???És esetleg mikor lehetne tesztelni???

Ha esetleg neki lenne igazad, akkor, mért voltam szarul szombaton,meg szerdán írtam talán neketek????

De én nem arra az időpontra gondoltam hanem a 1-re...Mikor megvolt...Nm tom mért ne kérdd...
csip-csip18

Na hát...Ki lettem totálissan....Besóztad a fenekemet...
Onlány...Én nem vagyok ám ilyen bátorr, hogy csak szaladgáljak a nődokihoz...Sajna :S
Meg nálunk itt asz sztkban, bunkók a nődokik és csak férfi van...

Suzytündér: Így most már értelek!!!Így jó stimmel, én értettelek félre...Ne haragudj...
Tiszta hülye vagyok már...
csip-csip18

nem tudom, hogy késő e, ez majd kiderül! Nem nagyon értettem az előbbi hozzászólásodat :oops:
[quote]H írta:a esetleg neki lenne igazad, akkor, mért voltam szarul szombaton,meg szerdán írtam talán neketek????

De én nem arra az időpontra gondoltam hanem a 1-re...Mikor megvolt...Nm tom mért ne kérdd...
:roll:
Mint ahogy ők is az embert lekezelik, úgy te is tedd azt. Gondolj arra, hogy te fizeted a tbt, a te pénzedből kapják a fizujukat , tehát neked alanyi jogon jár!!!!
Ha a menszi alatt volt péd, akkor a teszt már rég kimutatná. A peteérés után 14.nap a 20-25ös érzékenységű teszt kimutatja. a 12. nap a 10 erősségű, talán a 20as is! De azért inkább ne éld bele magad, mert rossz csalódni. Viszont ha tudnál egy progis beutalót szerezni, mindenre fény derülne!
Hazudni kell :D :wink: ennyi az egész. Pl nekem nem akarta a dr megnézni, hogy hatott e a closti uhuval. Erre én utánanéztem neten a túlstimu tüneteinek és elmentem ezekkel a tünetekkel. Meguhuzott és tudtam hogy egy 20mmes tüszőm van.

Kép
Kép
onlány

csip-csip!
pé mindig mensi előtt ~14 nappal van. mivel nem tudjuk, milyen hosszúak lesznek a ciklusaid (reméljük, még minimum 9 hónapig nem is lesz :lol: ) így csak nyákokra, hőre, tesztekre lehetne hagyatkozni.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

csip nem tojásfehérjéztél? már bocsi, de azért kérdezem, mert a krémes váladék még nem a termékeny időszak jele... mint ahogy a hasszúrkálás sem...

ha gondolod, nézd meg a görbémet! nekem aztán volt minden... tojásfehérje, ovulációs fájdalom, stb... mégsem volt még pém...így a ciklus 23. napján... (berakom ide a ciklusosat, mert az magyar...)
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2 ... 34400_.png

Kép
gtunde75

csip a nyákokról és a témáról bővebben olvashatsz itt:
http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml

Kép
gtunde75

Én is azért írtam a 16.-át. Nem egészen egyértelmű, de hát mindegy, néhány nap múlva úgy is kiderül.

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Onlány! Holnap megyek amniora, már nagyon parázok..éjjel már alig aludtam, nem is tudom, mi lesz ma éjjel velem...reggel 7-re kell menni, aztán valamikor délután engednek haza, ha minden jól megy...bár lehet nem bánnám, ha bent kellene alapból aludnom...:roll:

Zsu! Köszi, hogy drukkolsz...tényleg rám fér... :oops:

Csip! Szorítok neked...lehet tényleg baba van ott...anyukád szerintem csak kicsit megijedt, nálunk apukám parázott be, most meg már alig várja...(mert ő még fiatalnak érzi magát, hogy nagypapa legyen...50 éves lesz lassan... :wink: )

Kírus! Engem is 2 x küldött vissza a védőnő eredményért, ki is kértem szépen, itthon nézem, hát nekem ilyen már van...hát igen, volt is, csak egy papíron volt a toxoplazma meg a szifilisz eredménye és ezt nem vették észre... :shock: no komment.. :?

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Onlány:Én most nem értelek már téged össze kavartál te engem kismami...De Én is láttom :lol:
Jól állunk :D
A tesztes dolgot értem már....Igen megírtad a választ viszont a kérdesemre!!!Azt, hogy Ha a menszi alatt volt péd, akkor a teszt már rég kimutatná. De még nem teszteltem...
Pedig már elgondolkodtam rajta...
Nem tudom meddig bírom ki...

Én is azért írtam a 16.-át. Nem egészen egyértelmű.
(irtad Te)
Mi nem egészen egyértelmű, mire írtad ezt???
Én azt akartam neked írni, hogy én arra gondolok, hogy 1-én mikor együtt voltunk akkor lehetett valami...Ja meg az, hogy ide írtam nektek, hogy szarul voltam...Emlékszel??És ha valójában neked lenne igazad, hogy lehet 16-a a kemény nap....Akkor, hogy lehetett az,hogy szarul érezztem magamat szombaton is meg szardán?!?!?Érteszzzzzz???

Tünde: nem tudtam igazságszerint eldönteni, hogy 13 vagy 14 volt-e tojásfehéres...inkább krémes volt, de mégsemm annyira krémes...
most áttanulmányozzom a tiédet!!!!!!!
Te honnan tudod, hogy nem volt pé???
csip-csip18

csip onnan tudom, hogy nem volt pé, hogy pé után fel kell mennie a hőnek és ott is kell maradnia mensiig... nekem tegnap fent volt, de ma visszaesett... szóval még nem volt tüszőrepedésem...lehet, hogy nem is lesz ebben a hónapban...előfordul az ilyen, és teljesen normális!!!

Kép
gtunde75

Tünde: Értelek...Nem semmi a diagramád...
csip-csip18

Sziasztok Lyanyok!!

Ma olyan gyorsan elment a nap, hogy mar basszus 4 ora van, ez hihetetlen....Ma csak bevasaroltam, föztem, tornaztam es mar mindjart mehetek dolgozni :shock:

Csip- Csajem!!!!Hat en is csak csatlakozni tudok az elöttem szolokhoz....Tesodat tuti en is leütnem szivem szerint ( a sajat tesom is volt neha ennyire korrekt, föleg mikor összekaptunk akkor mindig mindent elarult Anyueknak- No comment :roll: ).....De ez tenyleg a ti döntesetek, gondolom mar jol atgondoltatok, hogy szeretnetek ezt a babat....Eleg regota is együtt vagytok, tehat nem egy egy honapos kapcsolatra akarsz szülni.....De szerintem ( es itt is most a sajat tapasztalatomat irom), ha ott lennel, hogy babat varnal ( remelhetöleg mar ott vana pocidban :wink: ) Anyukad lenne a legboldogabb nagymama jelölt....Az en Anyukam is nagyon ellenezte, hogy tesomeknal jöjjön a masodik baba ( hozza teszem, hogy meg volt ra az oka, baromi szar hazassagban elt, folyton veszekedtek, tiszta idegbeteg volt a tesom attol az egy gyerektöl is aki mar meg volt ) es meg is nagyon nagy szeretettel fogadta mikor bejelentettek, hogy jön a masodik.....Mert akar hogy is lesz , te az ö lanya vagy es hidd el, hogy nem fog tudni rad hosszu tavon haragudni ha meg is korabban jön a baba, mint ö szeretne......Ez a ti eletetek, nektek kell jol vagy rosszul csinalni :!:
En minden esetre drukkolok, hogy baba legyen mi hamarabb a pocakodban csajeeeem :lol:

Iner- Mennek a drukkok a holnapi amnio-hoz++++++++ :wink:

Onlany- Ügyi vagy , hogy nem hiztal, a szakdoli miatt meg egyenesen csodallak :lol: ...Tesomeknal most nem tudom mi van, erröl a temarol nem beszeltem vele egy ideje...Remelem meg nem dolgoznak rajta :shock: ...Ugyanis meg el sem valt!!

Kirus-Akkor szepen megjartad ezzel a vervetellel.....Nem is minösitem inkabb a magyar EÜ-t :roll:

Zsu- Hogy vagy ma??Volt ma fütes?? :lol:

Gtunde- Akkor neked most nem is volt pe-d??

Kerdem en, amikor nekem sem biztos...Mert megint csak olyan 80-90%-os volt az LH-m, total pozi nem.....Mar nem hömerözök csajok, elfelejtettem egy par napig es most mar nincs ertelme....Majd kövi ciklusban :wink:

Na most lepek!!Akiket kihagytam nekik is nagy öleles!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsám: Ugyahogy mondod, Te jól megírtad...A közepébe bele trafáltál amit írtál, pont ez futot le bennem szórúl-szóra, ahogy irtad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tesodat tuti en is leütnem szivem szerint!!!!!!
Hát igen én is.... :lol:

De ez tenyleg a ti döntesetek, gondolom mar jol atgondoltatok, hogy szeretnetek ezt a babat....Eleg regota is együtt vagytok, tehat nem egy egy honapos kapcsolatra akarsz szülni.....De szerintem ( es itt is most a sajat tapasztalatomat irom), ha ott lennel, hogy babat varnal ( remelhetöleg mar ott vana pocidban ) Anyukad lenne a legboldogabb nagymama.....Mert akar hogy is lesz , te az ö lanya vagy es hidd el, hogy nem fog tudni rad hosszu tavon haragudni ha meg is korabban jön a baba, mint ö szeretne......

Ez nagyon jól esett csajéémmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!Az utolsó mondatodat olvasva be is könnyeztem...
Köszönöm neked!!!!!!!!!
csip-csip18

ja wohl! értelek ám Csip! Nos, akkor ismét egy saját példa:
mikor még nem tudtam, hogy Lizával vagyok terhes, peteérés után kb a 8-9.napon hirtelen annyira rosszul lettem: hányinger, meg amit te is leírtál. Nálam az valószínű, hogy a beágyazódás jele lehetett. Most is kb ennyi idő után a szagokat nagyon éreztem, meg a cickókat, de annyira, hogy már apája szólt rám, hogy ezek kismamis tünetek. Én, ha a helyedben lennék, akkor inkább ovuteszttel nézném meg, az érzékenyebb ezen a téren, de nem bizti, hogy mutatna valamit. Jaj most kéne okosnak lenni. De akkor jól értelmeztük egymást, csak az kavart meg, hogy néhány betűt kihagytál :oops:
Tünde, a görbéd valóban nem mutatott eddig sok mindent, bár szerintem ma holnap meglesz az ovu! Apája??? Ott van még, vagy hogy van most?
Ancsa, köszi :oops: jól esett :wink:
Hu nekem ezek a "testvérharcok" kimaradtak az életemből, mert egyke vagyok

Kép
Kép
onlány

Szivesen Csajem, csak leirtam amit gondolok, illetve amit tapasztaltam :wink:
Örülök ha egy picit is tudtam segiteni!!

Pusszancs

KépKép
gyancsi

Onlany- Mi nagyon kemenyen harcoltunk kicsikent.....egeszen a felnött korig.....Söt neha meg most is, ugy erzem , de szavak nelkül.....Mivel tesom baromira felelötlen, link es lusta es ezt neha a szemere veti Anyu, akkor jön azzal, hogy bezzeg, mert ö a fekete barany en meg a tökeletes.....Hat nem tehetek rola, hogy fiatalabb letemre felnöttebb vagyok, mint ö :wink:

KépKép
gyancsi

Ancsi, ti nem jöttök 200kmrel odébb a vásárba? :wink:

Kép
Kép
onlány

Aztan ott van nekem ugye meg a kisöcsem....Na hat ö egy tünderbogyo, imadom es megzabalom...Bar mar 21 eves lesz, de szamomra mindig egy kis cuki baba maradt valahogy!!!Na hat ö ra egy rossz szavam sem lehet :lol: ...Ugyhogy egy ilyen meg egy olyan tesoval is rendelkezem :lol:

KépKép
gyancsi

Onlany csak nem Becsre gondolsz??? :wink: Mikor jöttök pontosan??....Hat az a baj, hogy az azert nekünk messze van, föleg mivel itt Linzben meg Welsben is van vasar, jo gondolom, hogy nem olyan csaszi-kiraly, mint a Becsi, de nekem azert megjarja :lol: ...Pedig de jo is lenne összefutni....Egyszer majd csinalhatnank egy forum talit....Mondom ezt en, aki tuti nem fog tudni ott lenni :lol:

KépKép
gyancsi

Na most mar tenyleg lepek csajok, meg fel kell huznom a csodaszep egyenruhamat ( pfujj de gusztustalan, ugy nezek ki benne, mint egy ferfi :roll: ) :lol: ...Es van hozza egy gyönyörü munkas bakancs ( acelbetetes), hogy ha raesne valami, ne a labujjam banja...Mert mar volt ra sajnos pelda :wink:

Szep estet mindenkinek!!!
Ja azt elfelejtettem, hogy holnap nem tudok jönni, mert megint vezetek, de szerdan itt vagyok, addig is probalok azert olvasni legalabb!!!

Pusszantas
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

gyancsi örömmel jelentem, hogy szombaton megsütöttem a linzert a recepted alapján! naon fini!!! egy baja van! kicsit kevés!!! :lol: :lol: :lol: szóval legközelebb 2 adagot készítek!!!
eddig még nem volt pé, és az lh továbbra is negatív, de ahogy írtad... kb 80%-os... szóval halványnak egyáltalán nem mondanám, de még határozottan nega... :) már több, mint egy hete ezt csinálja velem.... :)

onlány úgy legyen, de akkor maholnap! mert apa hajnalban elhúzott, és csak vasárnap este jön... hétvégén rajta voltunk az ügyön, de így nem lesz eredménye... mondtam már, hogy gyűjtögetem Neked a második évadot? hat rész már megvan... :lol: igaz csak feliratos, de a semminél jobb... :lol:

susytunder ide jöhet a laptető!!! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Onlány: ovu tesztel???Érzékenyebb, mint egy terhességi teszt?
És az is kimutatná, ha terhes vagyok???Vagy mi???
Mert én terhességi teszten gondolkodta, hogy veszek...
Én ezekhez annyira nem értek, hogy semmenyire...Életemben sohasem használtam még egyiket semm :oops:
csip-csip18

Gtunde- Örülök, hogy jo lett a linzer :lol: ...Hat igen, en is minimum 2-3 adagot szoktam egyszerre megsütni....De igazabol mikor mar egy-ket napot allt akkor lesz igazan isteni, mert akkor megpuhul picit :wink: ...Es tenyleg elall hetekig , 2-3 hetig siman!!
Akkor meg lehet, hogy lesz az az ovu teszt siman pozi valamelyik nap, drukkolok!!

Csip- Igen, az ovu tesztet elvileg lehet hasznalni jostesztkent is es allitolag picit elöbb kimutatja a terhesseget, mint a terhessegi teszt, csak nem annyira megbizhato.....Ha rendelni szeretnel ajanlom figyelmedbe fentröl a masodik topikot, valami ilyesmi a cime : Lh es ovulacios tesztek olcson vagy valami hasonlo, na ott Esthajnalcsillag arul mindenfelet, nagyon megbizhato es gyorsan küldi is a dolgokat, nekem ide ki kb 3-4 nap alatt megerkezett mikor töle rendeltem :wink:

Na most mar tenyleg elhuztam!!
Pussz

KépKép
gyancsi

nagy valószínűséggel kimutatná. Az ovutesztet hcg előtesztként szokták alkalmazni. Néhány sorral feljebb leírtam, hogy én is azt csináltam, hogy nem e képzelődtem. Reméljük nem is kell!!!
Tünde, várj előveszem a varázspálcám és suhintok 3 szerencséset, hogy ma holnap történjen meg a dolog!!! Mármint a petécske kiszabadulása! Komolyan :shock: :lol: megvan??? Hű, nem is tudom, mit mondhatnék a köszönömön kívűl!!! Szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaj de jó! Megfogadtam amit mondtál, hogy ha kész a szakdoli, csak akkor nézhetem meg! Napról napra gyengébb leszek :( de már mindjárt küldöm a tanárnak a cuccost :D

Kép
Kép
onlány

csináltam pizzát, hát mennyei lett! Most kéne lemázsálni :lol:

Kép
Kép
onlány

Lh ovulacios es 10-es HCG terhessegi tesztek- ez a cime most megkukkoltam!!

KépKép
gyancsi

Ancsa, látlak, még itt vagy!!!!!!!! Micsudi felszerelés ez? :shock:

Kép
Kép
onlány

Huuu ez egy gyönyörü egyenruha, amit viselni kell, buszsoför kek szerko, pulcsi, meg egy repa fazonu gatya, aminek a dereka kb a mellemnel er veget :lol:

KépKép
gyancsi

hm várjunk csak, te sofőr vagy????????????

Kép
Kép
onlány

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: képet :!: Könyörgöm egy képet dobjál már!!!!! :D :D :D Bármit megteszek érte! :shock:

Kép
Kép
onlány

:shock: direkt nem reagál :shock:

Kép
Kép
onlány

Szerdan hozok egy kepet, igerem :lol: ...Addig mindenkinek a fantaziajara bizom :lol: ...Tenyleg nagyon vicces szerintem.....parom mikor elöször meglatott benne, azt mondta csak egy gumibot meg egy kutya hianyzik mellölem :D

Na most mar tenyleg mennem kell ( bar ezt mar mondtam parszor az elmult percekben es meg mindig itt vagyok :lol: )

Csoközön

KépKép
gyancsi

pá Ancsa, nem felejtek! akkor ezekszerint hivatásos sofőr is vagy a csapatnak? de vagány

Kép
Kép
onlány

Szerdan kep!! :lol: ...En is eszben tartom, de azert szolj ram ha elfelejtenem :lol: ...Hat nem vagyok soför sajnos, de az öltözekem alapjan lehetnek, vagy akar BKV ellenör is :D

Na pusza

KépKép
gyancsi

gyancsi sajnos nem volt ideje megvárni a 2-3 napot :) :lol: :lol:

onlány hát folyamatosan töltjük le, ahogy amcsiban sorra adják le a részeket... majd akkor küldöm, ha 10 rész meglesz... addig rágódj az első évadon... hivatásos sofőr én is vagyok... csak nem dolgozok, mint sofőr... :) C-s jogsim van... IFA-n tanultam vezetni... :lol: rémálom volt!!! :lol:

Kép
gtunde75

Onlány!!
Én nem megyek amnióra!! Nekem nem kell..
Hu pizza :P :P :P ,jajj de megenném most,csak egy falatot küldj legalább :lol: :lol:

Gyancsi!
Vagány lehet a szerkód :wink:

Iner!
Nyugi!!!! Rendben lesz minden,én érzem :wink:
Megy a drukk holnapra!!!!!!!!!!

Szép estét mindenkinek!!!
Vendég

[quote]I írta:FA-n tanultam vezetni...
ezt nem mondod komolyan :shock: Hogyhogy????????????????????????????????
Kirus :)

Kép
Kép
onlány

onlány a hülye főnököm kötelezett rá egy gyenge pillanatában... :lol: igaz akkor még más munkakörben dolgoztam...külkereskedőként, és olaszországba jártam áruért... :lol:

Kép
gtunde75

Küldök egy pocakfotót :wink:
Mult héten készült :)

Kép
Vendég

kírus :D :D :D :D

Kép
gtunde75

Tünde!
Nagyon köszi a válaszokat!!! :wink:
Vendég

:shock: és ifával jártál áruért? :D nem baj, legalább ez is megvan! És nem pislogtak, hogy egy nő tanul ilyen járgányon vezetni? :D :D
Kirus, hűha van már pocak!!! :wink:

Kép
Kép
onlány

most hozott a postás egy 24.000ftos gázszámlát :shock: Befizetési határidő 27.! :shock: :shock: :shock: most kellett befizetni egy hete 7.000ftot. Nem tudom mit szórakoznak velünk. Nehem akaroooom befizetni! :evil:

Kép
Kép
onlány

kirügyeztem 8) :cry:

Kép
Kép
onlány

kírus naon szívesen!!! :lol:

onlány vaaaaazzzzeee!!! :cry: :shock: :roll:

Kép
gtunde75

ez a kismamiság mit hoz ki belőlem??? Elhatároztam, ha vége a sulimizériának, akkor arabul fogok tanulni!!! Ha netán egy ilyen országba vet megint a sors, csak ámuljanak! Bár a törököknél a varázsszó a: magyarisztán! :D

Kép
Kép
onlány

Onlány: Velünk is ezt csinálja a gázos!!!!Nem normálisak komolyan mondom...Hülyét kapok Én is tölük...Mi 7-én fizettünk be 4500..Most meg 13400 nem normálisak...Elmehetnek a csudába...

Ancsám: Lehet fogok rendelni köszönöm, hogy segítettél...majd szedek bátorságot hozzá, de lehet megvárom az időmet!!! :D

Kírus: Lementem hídba....Nem semmi a pocak...
csip-csip18

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?