Sziasztok!
Tegnap írtam egy jó hosszút, de elszállt, szóval elég pipa voltam...
Szóval a lényeg:
Anyám egész hétvégén azt mondogatja, hogy gyanús vagyok neki, apám meg oltogatja, hogy hagyd már, ez a mi dolgunk..szóval elég hamar sikerült lebukni, pedig semmit sem mondtam vagy csináltam, egyszerűen nem kértem italt, pl. mikor este megkínáltak:) No mindegy..
Amúgy menzi jelek ezerrel...főleg abból látszik, hogy már kurva hisztis vagyok, pocakfájás, cicifájás....eléggé elkenődtem:( meg valami átlátszós folyásszerűség és hányinger is társult, csak hogy jól érezzem magam..és ettől persze még idegesebb vagyok:( Mindjárt felrobbanok...ebben mondjuk az is segít, hogy hazajöttünk a szülőkhöz a hétvégén, és az én drága uram elvárta, hogy kiszolgáljam, és kurvára elfáradtam..és rohadtul nem veszi észre, hogy nekem tanulnom is kell basszus, nem csak egész nap neki ugrálni...annyit kértem tőle, hogy ágyazzon már meg, ha úgyis éppen ráér, erre közölte, hogy nem tudja hogyan kell...fasza mondom, vissza az oviba...pedig ezen az ágyon én is még csak kétszer csináltam (új ágyunk van), és mégsem okozott problémát...szóval elképzelhető, hogy valakit ma még felpofozok... és mindjárt megyünk anyósékhoz..ettől is már most tiszta ideg vagyok...mert annyi hülye kérdést tudnak feltenni, és amikor éppen nyűgös-hisztis vagyok, akkor nem viselem ezt jól...ráadásul holnap zh-t írok, szóval tényleg tanulni szeretnék, de akkor meg én vagyok a bunkó ha elvonulok...meg ők nem is értik, hogy az ha kétpercenként odafutnak, hogy kell-e ez meg az, az nem kifejezetten a tanulásnyugalom..nyáron is ezt játszották, kiültem a kertbe, hogy tanulok, csend van, mert bent voltak még sógoromék is a picivel, szal mindenki csicsergett..erre anyós, majd após is kihozta a picit, hogy néézzdd a Berni így tanul...meg leültek mellém, és magyaráztak a gyereknek..fasza...mikor annyit kértem, hogy had tanuljak...és én imádom azt a babát, de be akarom fejezni az egyetemet...
Na azt hiszem láthatjátok, milyen a hangulatom...
Ráadásul hétfőn zh, szerdán rutin vizsga, vasárnap pedig keresztmami leszek..és még nem vettem ajándékot...
És írnom kellene a szakdogát, de a konzulensem cseszik válaszolni...ááááh...és a menzi előjelek is...ááhhh....elegem vaaan!
Jeanner: Milyen volt Hédervár? VAgy nem most voltatok? Menzi? Ugye nincs miki? JA, és eléggé elszánt vagy, ha így is elfogadod az urad, én biztos nem viselném, ha mindig hasonlítgatna..de ez én vagyok...nehezen tűröm az ilyesmit...
Csip: wááááááááá, holnap hétfő:) Annyira izgulok...
:D Amint megérkeztél azonnal írj!! Hajrá szívhang! Tuti lesz!
Lanyus: Neked meg kitartást! Próbálj meg túllépni, mert fel fog emészteni a dolog!Veled vagyunk!
Babus: Szerintem is pihentesd a témát..nálunk is ez volt...itt nyavalyogtam, otthon meg kussoltam, aztán egyszer rákérdeztem, és meglepetésemre az volt a válasz, hogy ő már nagyon szeretne babát:D És már rajta is vagyunk a témán:D (Ezért rohadtul nem kellene most már a menzi...grr..)
Na megyek, és mérgelődök tovább..
:*