Halihó Lányok!!!!!!!!!!!!
Nagyon röstellem magam, hogy még egy jókívánság erejéig sem tudtam bejönni, de még mindig nincs netünk, csak a tesómnál, és az utolsó napok elég húzósak voltak. Így utólagosan remélem mindenkinek szépen telt a Karácsony, és annál szebben fog a Szilveszter!!!
Mi itthon maradunk Szilveszterkor. Apa nem egedi, hogy így bárhová is menjünk!
Nagyon szép volt a Karácsony, egy kicsit mozgalmasabb az előző évekhez képest, de a tesóm miatt nálunk, és nem Anyuéknál töltöttük a Karit!
Este rámjött a bőgés...miközben egyedül az autóban mentem Apuékhoz Szenteste, mert Apa Szekszárdon volt, a családjánál. Hívtam is...utána persze sosem értem magam, mert ennél szebb Kari nem is lehetne kívánni, dehát a hormonok...
Tesóm még bírja, jan. 2-át kellene megvárnia, mert akkor jön vissza a dokink a szabiról. Meghát nem mellesleg egy új év, így a TGYÁS-nál az előző év átlagkeresetét nézik...direkte felvitte, hogy a max segélyt kapják.
MI nagyon jól vagyunk! Úgy mocorog Csongi, hogy csak na. Apját nagyon felismeri, úgy elkezd fickándozni, ha odateszi a kezét!!!
Ha én teszem oda, semmi különösebb változás...
Már megvan, hogy mikor van fent. Éjjel aktív, és reggel, nap közben meg pihi...
Jajj, ez csoda!
Esténként most már mesét is olvasunk Neki. Egyik nap Apukája, másik nap én. No és z elmaradhatattlan zene. Szoktam Vele beszélgetni, de most én is kölcsön kaptam a köldökzsinórt, kíváncsi vagyok.
Mindenesetre a tanfolyam ( a nővérem volt) nagy lehúzás, borzasztóan nem szimpatikus a Raffai, a pénzre megy az egész. Fujj. No mindegy.
A pocakom hatalmas. Mindenki el van ájulva, hogy ekkora, kérdezik, nem ketten vannak -e odabent.
No és a másik: akkora sonkáim vannak. Brühühühühü. Nem tudom, hogy bírjátok, de én ZABÁLOK! Ennek meg is van a látszatja. No mindegy, ez van.
Voltunk auraelemzésen, ez volt a céges ajándék (én szerveztem mindenkinek). Szép ajándék volt, a kolléganőm pl. sírva jött ki...de amúgy jó volt nagyon! Az enyém ritka jó, azt mondta, hogy 100 emberből 3-nak van ilyen jó eredménye. A baba szempontjából is megnézett mindent, úgy is tökéletes minden
De ez persze azért van, mondtam a többieknek, mert ennél boldogabb nem is lehetnék, hát ez gondolom az aurámban is megjelenik
Jajj, Meri, úgy sajnálom! Tényyleg az lenne a legjobb, ha nem foglalkoznátok vele mostmár!!!!
Adrienna: ismerős az ijedtség...szerencse, hogy nincs baj. GRATULA a kisfiúhoz! Kezdek izgulni, mert mostanság csak fiúk születnek. Komolyan, a környezetemben nincsenek csajok!!! Hát hogy fognak párt választani maguknak a drága fiaink???
Na jó, ezen még nem görcsölök, ez még odébb van
Bodzi, gratula Bumeránghoz
Örülök, hogy mindenki jól van...viszonylag!
Nekünk is a 2. hónapban jött össze a Csongor!