hékás!!! Igen, tudom, hogy sok benne a cukor... bár az az igazság, hogy a gyümölcsökben lévő cukrokon kivül nem nagyon eszek szénhidrátot. Kenyér is max. teljes kiörlésű, meg zsemlemorzsa helyett is zabkorpa... de az a dinnye jó volt!!!
Szóval figyelek, mert félek, hogy 500mázsára hízok a végére!
Ma már 5óra óta fent vagyok, több ok miatt is: 1: anyukám ma elutazott 1hétre prágába és őt kivitte párom a buszhoz..2.: míg vártam haza párom, megnéztem a telefonom és volt benne egy sms, /kolléganőm írta/, hogy az egyik kollégánk aki most ment nemrég nyugdíjba, meghalt.58éves volt. azóta intézkedem vele kapcsolatban..fekete zászló, temetésre a koszorú, meg kiirattam, hogy egyenruhában megyünk a temetésre, meg ilyenek.. Még jó, hogy nem én dolgoztam..nagyon rossz lett volna, ha nekem kellett volna kimenni újraéleszteni, aztán meg megmondani a családnak, hogy nem sikerült!!
Most kicsit mindenki le van döbbenve bent az állomáson, mert az egyik legéletvidámabb ember volt, akit valaha ismertem! Hát ennyi egy infarctus.
Na mindegy, jobb témákra evezzünk!!! Merre jár mindenki???
Tegnap is olyan kihalt volt a topik, hogy csak na!!!
Most nézem a másnaposok című filmet..lehet rajta nevetni, bár nekem a tegnap esti jobban bejött...
szép napot mindenkinek! Húzzatok zoknit, meg ne fázzon a tapitok!