Pankaa!
Remélem, a Vichy meghozza a várva várt eredményt. Most én is Vichyvel mosom, de még csak most kezdtem. Az eredményekben gazdag éjszakát mára kérjük szépen, mert tegnap beájultam, mire a férjem hazaért. Na de majd ma!
Annácska!
De jó, hogy végre megismerhetlek. Hátha sorstársak leszünk, és a hólyaghurut után én is lebabásodok
Gondolom, Peti babát is hozod magaddal!
Brill!
Szuper hírhozó vagy. Jaj, én annyira szégyellem magamat, mert tegnap semmihez nem volt energiám, és Mátrát sem hívtam fel, pedig megígértem neki. Nem is értem, hogy mi történt tegnap velem. Azért a közép időben mindig össze szoktam szedni magam egy kis hancurra, de tegnap … Pedig nem is volt sok melóm. Na mindegy! Lényeg, hogy drága Mátránk jól van. Hihetetlen dolgok történnek vele. Már én is gondoltam egy regény megírására. Szerintem best seller lenne. Főleg, amilyen jól tud Mátra fogalmazni.
Még van 10 ginseng ampullája férjem-uramnak, aztán rábeszélem a Macára. Cinket pedig még ma beszerzem. De tegnap a multivitaminját is megvizsgáltam, és azt írja rajta, hogy van benne 15 mg cink, ami a napi bevétel 100%-át fedezi. Az andrológus mondta, hogy ezt a fajta multit szedje, mert ebben magasak azok az összetevők, ami erre a problémára hat. A cinket nem lehet túladagolni? (ez hülye kérdés volt?) A „kutyakakis” dolgon azóta is töröm a fejem, de hiába, nem esik le, hogy mire is írtad. Biztos én vagyok kurta eszű.
Jucmuc!
Tényleg??? Én még nem láttam szögletest. Igen, kérem szépen az üzlet nevég/címét. Köszönöm szépen! Mennyiért vesztegették a tieteket és mik a méretei (hossz, szélesség, mélység)? Vicces lehetett a gyógyi bevásárlás
Én is jól beszélek angolul, de ezeket tuti, hogy nem tudnám elmondani. Egyedül a ginseng menne
AHSG-ig már nem lesz semmilyen vizsgálat? Szerintem nálam szeptember végén lesz, mert a szeptemberi mensi után megyünk kivizsgálásokra, októberben pedig már az eredményekkel a kezemben szeretnék meddőségi szakértőhöz menni. Már én is alig várom, hogy lássam, hogy mi van, és ha javasolt a beavatkozás, akkor elkezdhessük. Hajrá-hajrá!
Sz.Heni!
Hajrá október! Addig pedig vizsgálatok! Beutalót a Kaálitól kaptatok? Férjednek kell hepatitisz és AIDS vizsgálat csinálni? Tök jó, hogy tudsz a talira jönni. Hamarosan eldől, hogy mikor lesz, de úgy néz ki, hogy 23-a lesz a befutó.
Móni!
Mi még nem ismerjük egymást, mert pont nyaraltam, amikor csatlakoztál.
Megy a sok drukk a lombikhoz. Tök jó, hogy találtál magyar dokit.
És a képeket is köszönjük. Kár, hogy nem nagyobbak. Neked van egy ilyen nagy fiad? Hány éves vagy? És magyar a férjed? Mióta vagy odakint? Én is éltem a nyugati parton összesen több mint 3 évet rokonoknál. Elég sokat járok vissza.
Anikó! Cs.Heni!
A TGI Friday’s tényleg nagyon jó. Ettem egy nagy fajita tornyot. A Prágaiban is voltam. Az jobban tetszett. A sétáló utcában van, és az étlapjuk is egy kicsit más.
Hangyi!
Nincs kedved egy kicsit mesélni magadról? Két és fél év elég hosszú idő. Voltatok kivizsgálásokon?
Zsúka!
Én azért drukkolok még tízezerrel. Hátha mégis! Ma nehogy bent felejtsd a tesztet! Szerintem még most rakd be a tatyódba
Egyébként nekem a mensi előtt már 2-3 nappal le szokott menni a hőmérsékletem. De már én sem mérem egy ideje. A PÉ-d időpontját nem tudod? Mert abból lehetne már számolgatni.
Nárcisz!
Na majd mindjárt elolvasom tüzetesebben azt a cikket.
Brill!
Írás közben frissítettem, és láttam, hogy írtál. A kibukás nem lelkileg, hanem fizikailag történt (szerencsére). Kifeküdtem az álmosságtól. Szoktam én ilyet elég gyakran. Én max 10:30-ig bírok fent lenni. Tegnap 9:30-ig bírtam. Jól megnevettettél… majd mondom a férjemnek, hogy mit javasoltál
Anikó!
Juj!!! Most pont rajtad „dolgozik” a doki. Izgi…………………………….