Jó reggelt Lányok!
Nem fogjátok elhinni, hogy milyen viccesen telt a tegap esténk. Gondoltuk férjecskémmel, hogy elmegyünk a törzshelyünkre, ami ott van a lakásunkhoz közel. Az a vendéglő már 93 óta üzemel. Meg is beszéljük, hogy mikor találkozunk, én érek oda hamarabb, de a vendéglőnek hült helyét sem találom. Egy kínai gyorsbüfé nyílt helyette, de a felszólgáló kínai kiscsaj válaszának egyetlen szavát sem értettem, amikor megkérdeztem, hogy bezárt vagy elköltözött a vendéglő. Telefonálok a férjemnek, hogy ne jöjjön oda, hanem találkozzunk máshol, mert másik helyet kell keresni. Kitaláltuk, hogy elmegyünk egy másik kedvenc helyünkre, ami a nyugatinál van. Be a metróba, és irány vissza Újpestről a Vígszínházhoz. Bemegyünk a kisutcába, keressük a vendéglőt, de hült helyét sem találjuk. Mondom a férjemnek, hogy menjünk még pár utcát, lehet, hogy nem jól emlékszünk. Persze, vendéglő sehol. A szomszédban mondják, hogy pár hete bezárt. Feladtuk, és bementünk a West Endbe, és ott a TGI Friday's-ba beültünk. Ott is jól főznek, de nem ez volt a célünk, egy bevásárló központba vacsizni. Lényeg az, hogy jól éreztük magunkat, és finomat is kajáltunk, és ami még fontosabb, hogy együtt lehettünk. Ráadásul felejthetetlenné is tette az esténket a keresgélés.
Ja és MINDENKINEK nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat. Jó lenne jövőre minimum hárman ünnepelni
Anikó!
6! Az nagyon jó! Ha mind megmaradnak, akkor 3-ból fagyibaba lesz? Nagyon-nagyon drukkolok. Lehet, hogy még a végén 3 baba fog a szívedből a pocikba leszállni? Holnapra hipererős drukkok mennek!!!
Az építkezésről midenkitől rémhíreket hallok, de az igazság az, hogy mi egy olyan vállalkozót fogtunk ki, aki a világ leghiggadtabb, és legnormálisabb embere. Minden meg lehet vele beszélni, megbízható, és ami fontos, hogy eddig nagyon tartja az időt, amit bevállalt (hisz látni a házon is).
Nárcisz!
Ti hanyadikán házasodtatok? Mi 28, de mivel nem értünk rá máskor ünnepelni, ezért előre hoztuk a vacsit.
Aithleen!
Persze, nyugodtan gyere közénk. Bár már valóban babás vagy, de itt sok anyuka van, akik csupa tapasztalt emberek, és tudsz tanácsokat kérni. Itt mindenki nagyon "okos" már, és tájékozottak vagyunk babatémában, így biztos minden kérdésedre kapsz majd valakitől választ. Kívánom, hogy a hátralévő 8 hónapban boldogan és kiegyensúlyozottan növeszd a pocidat!
Zsúka!
Leszel ma?