Sziazstok lányok!
Hát ahogy ígértem egy kicsit összeszedtem amgamat, és teletömöm most a topikot jóval is, rosszal is, majd meglátjátok.
Juca!
Jó, és kellemes nyaralást nektek. Nem lesz semmi gond, hidd el. Kinga nagyon jó baba, a többi gyerek meg...
Ha visszaérsz, akkor mindenképpen jelezz valamit azért, még ha a mosatlan kupac tetején is kell kukorékolnod
Mire jó a málnalevél tea?
Évi79!
Virág nagyon kis helyes. Biztosan csodálatos élmény volt. Írsz majd szülési beszámolót nekünk? Had sírjak már egy kicsit.
Évi77!
Köszönjük a fotókat.
Dóricicát mindig sokáig szoktam nézni ebben a farmeros, kendős szerkóban. Ugye, hogy a kislányokat igen jól lehet öltöztetgetni.
Mi is találtunk már pár ennivaló ruhácskátd, majd olyan totyogós méretben. A férjem is egyre jobban belelkesedik, és ez nagyon tetszik
Még azt szeretném kérdezni, hogy pesztonka géped neked van? Orrszívós? Mi 9000 -ért néztüka Brendonban, az jó ár érte. Azt hallottam, hoyg ez elég erős ahhoz, hogy kiszívja a tejzárványokat is, a barátnőm mondta, mert neki kiszívta, de ő bérelte egy kórháztól.
Annácska!
Éjjel nem aludni kellene?
Bár én sem sokat alszom, de engem állandóan bökdösnek belülről.
Köszönjük neked is a képeket.
Kati!
Nincs véletlenül 180 grammos diétád? Mintétrend? Vagy valami oldal is jó lenn, ahol ilyeneket találok. Eddig csak olyanokat találtam, ami megvalósíthatatalan. Előre is köszönöm.
Jucmuc!
Jobban szeretném, ha nem kellene beolvasnom, és saját magától rájönne. Volt, hoyg én is dohányoztam, de én mindig figyeltem a szelet, meg hogy ki áll mellettem. Azóta már idegesít, ha mások nem ilyenek. nekem pl eszembe nem jutott volna úgy lemenni a lépcsőna kijáratig, hogy közben cigizek. Mindig kibírtam egy olyan helyig, ahol nem zavarok másokat. Mondjuk nem is voltam ennyire nagy dohányos, amit az is mutat, hogy egyik óráróla másikra letettem a babókért.
Pankaa!
Volt olyan polgármester, aki saját önerőből megnézte az időjárás jelentést, illetve az OMSZ-tól előtte kért tájékoztatást, és lefújta a városában a vihar miatt. Érdekes, hogy most már mindenki felelős, de senki nem kérdezi meg, hogy a szervezők miért nem kértek az OMSZ-tól előrejelzést, illetve forró drótot. Én sem aktivizáltam volna magamat ilyen érdektelenséget látván. Persze most egy rakás szakember ellen eljárás indul, de nem folytatom...
?Mondjuk mi megnéztük előre az időjárás jelentést, ott már mondta, hogy eső, meg szél lesz 21.00-tól. A vihar csupán 10 percet késett. Már nemtudom melyikőtök írta, hogy az is furcsa, hogy mit keresnek kint babakocsiva 21.00-kor, durrongatásnál????
Anikó!
Nagyon gratulálok a tüszőcskékhez.
Jaj, remélem ezek közül már valamelyik igazi babaácska lesz
Niki!
ne haragudj, hogy beleszólok, csak elmondom az én gondolkodásomat. Nem tanácsként mondom most ezeket. Mi így gondolkodunk: az első pár hónapban mindenképpen együtt leszünk, mert a babaák ilyenkor még nagyon igénylik, plusz ha az ágyam melelttük van az nekik, nekem is jó. Ha éjszaka kell fölkelni olyanok leszünk, mint a mosott kaki, tudom, most is az vagyok, ha pisilni kell menni. úgy gondolom, hogy egy pici babának hosszú távona legkényelmesebb egy rácsos kiságy, saját, lehetőleg kemény kókusz matraccal.... Ha apa aludni akar, akkor átmegy a másik szobába, ahol ugynilyen ágy van, mint a miénk (erre nagyon kényesek vagyunk). Később 6-7 hónap múlva, amikor átalusszák az éjszakát, akkor átmennek.
Angie!
csúcs a házatok. Az alsó szint kitalálsa nagyon jó, mert én is gondolkodtam már ilyenen. Nagyon gyorsan haladnak a munkások.
remélem majd több kép is lesz, főleg belülről, plusz vakolattal is.
Kacsa!
Hát eza tetanuszos történet sem legjobb élmény lehetett. Tényleg szörnyű lehet, amikro az ember a saját gyerekét viszi oltásra, és már tudja, hoyg mi lesz, akármennyire jó, és nemes a cél...
Adriana!
Igena tejcsi kérdés nagyon megvisel minden anyát. Olvastam egy cikket erről, hogy végül is egy nagy bűntudat lesz belőle, és úgy érzik magukat, hogy nem jó anyák. Mert minden cikk, minden könyv arról szól, hogy mindenki tud szoptatni, és a csodálatos részéről.
A védőnőd hogy álla dologhoz? Tényleg nem tudnak segíteni? Ha elektromossal fejsz az sem jó?
Bogi!
Igen a hátonfekvős helyzet tényleg nem jó. A legjobban akkor fekszel, ha a jobb oldaladon fekszel, mert baól oldalon van az aorta és a fő gyűjtő véna. nekem így ment le a víza lábamon. Igazából az a baj, hogy ezt előre nem mondják ela dokik, csak amikor baj van, viszont akkor úgy érzed/m magad/m, mint egy hülye. Na erről ennyit.
Norwell!
Hát úgysem fogunk megfeleni minden elvárának. Nekem ezt még tudatosítani kell anyukámban. Már mondtam neki, hoyg én másképp fogom csinálni, de úgyis bele fog szólni, már most tudom. Viszont a segítségére szükségem van. Nagy dilemma ez.
Dido!
Szupi, szupi. mindenképpen jelentkezz, hogy mi volt, mi az eredmény. Nagyon várom.
Zsúka!
A határértékekekt jól tudod, viszont nekem az a baj, hogy az éhgyomrim meg 4,4 lett, tehát az meg alacsony, Akkor majd összeesek. Ne m is ezzel van a bajom, hanem, hoyg megint el lettem hajtva, hoyg megint nem mond senki smemit. A védőnőm még a határértékkekl sincs tisztában, nem hogy 180 grammos diétája legyen. De hát mit is vártam...
Brill!
Nagyon várunk.
Remélem a gép végre összeszedi magát, ha nem, akkor sok simogatás...